Allvarligt..

Ja, nu har jag jobb.
Nu funderar jag på att ta min egna lägenhet :)
Jag lär ju klara mig rätt bra med ett jobb, en lägenhet och två hundar helt själv faktiskt.
 
Jag är så trött på att bara sitta här, dag ut och dag in utan att ta mig någonstans. Bussarna går som dom vill och för sällan. Jag som aldrig har varit intresserad av att meka vet då fan inte hur man byter ett jävla däck men punka på en mopen, vilket jag skulle få fixat idag!
DET KOKAR I MIG!
 
Jag tänker flytta hem till den 1 november.
Om jag ens tänker bry mig om första november.
 

hundarna och jag.

BlaBlablabla..
Jag har aldrig något att skriva längre, aldrig tid att skriva.
Just nu spänderar jag tiden med mina två älsklingar. Yoko och Miles.
Mina två smusslor som jag brukar säga.
Jag har fått en trampmoppe av Nicklas som jag har skit roligt på. Flänger och hänger runt med den.
 
Nicklas jobbar eftermiddag så jag får det kämpigt hela veckan med att gå ut med båda två, både eftermiddag och kvällen. Men det funkar :) lillebror tar hant om lillesyster!
Fan, det sista jag tänker på när jag ska sova är på dom jävlarna, om det skulle hända dom nått. Jag skulle aldrig förlåta mig själv. Dom har så jävla stor personlighet så det inte finns, speciellt den "stora farliga" hunden.
 
Mina ledproblem får inte över, har varit på läkarbesk efter varandra, tagit blodprov osv flera gånger. Men dom får inte fram nått. Jag kan inte förstå vad det är för fel.
 
Nu ska jag somna tills Nicklas kommer hem vid 2 inatt, så ska jag pallra mig upp och gå ut med vovvana en sista gång. Sjuk börjar jag bli med :(! BAAAAAH tjohej.

JAG ÄR SÅ TAGGAD!

 
 
 
Längesen jag skrev nu.
Livet äger och det rullar på jävligt nice.
Jag trivs i min lägenhet i forsbacka med min sambo och min hund, som snart blir en till. På torsdag, en liten liten staffe :) Hemlös från Irland. (vi blir ett tillfälligt boende för den lilla stackaren).
Jag älskar Miles, så jätte mycket! Skulle nått hända han skulle det bräcka min värld.
 
På torsdag åker vi ett gäng tjejer på kryssning, Sanna fyller år. Kan inte bli mer än kaus. Det ska bli så jävla roligt! Jag längtar så fruktansvärt mycket, men det värsta är att våran nya bäbis landar på arlanda på torsdag, så Nicklas och mamma får åka och hämta henne. 
Jag är så glad över det jag har just nu! Så nu ska jag dricka upp ölen, ta en cigg och natta Miles och lägga mig under täcket med min karl.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0