FLASHBACK ÄGER

MEN JAG TROR JAG DÖR! HAHA
Vart även en kommentar efter hans inlägg "sty grabben 18 års gräns på fb, blir ditt sista inlägg"
Ni som inte vet så har jag blivit en nörd på flashback.


Mina fina bäbis.

Nu ska jag kura ner mig i sängen igen och mysa med Niklas.
Är så glad att han har varit som han har varit dom här dagarna, en riktig mysis!

Sen ska jag ta en tripp till hemköp och köpe tamponger, mackor och creams frech för att göra kyckling och curry i bagguet? stavning på allt det där vettefan. Pöss


I LÖRDAGS

Jo, vaknade upp vid 1 och jag trodde aldrig att Niklas skulle komma upp. Vi skulle ju åka iväg till valbo för att Niklas skulle spela hockey med sina kompisar "gammalt hockeylag". Dom skulle samlas vid 3 men vi åkte inte fören 10 över 3. Patrik körde oss, den snälla fasen. Väl där går Niklas och byter om, dom började spela vid 4a och jag höll på frysa ihjäl. Men som tur var kom mamma biggan peter och Jocke :) (Niklas mamma) så hon och jag gick iväg och köpte kaffe och tog en cigg. Till slut åkte dom. Niklas och jag åkte hem vid 7 tiden och gjorde köttfärspaj. Malin kom och vi började dricka. Niklas gick iväg och Linnea kom, haha. FAN VAD ROLIGT DET VAR IGÅR! nåååå helt jävla sjukt! fast allting vart som det vart. Jag Niklas Patrik och Linnea åkte hem hit och spela NHL.


I FREDAGS

I fredags så vaknade jag och min stjärna. For till mamma och sydde om en jacka/tröja till mig. Var lite social där sen åkte vi hem till farsan min och fick fläskfilé med någon gryta och pommes! Svin gött om inte annat. Fick även en flaska vin av pappa, tack! Vidare och hämta upp Malin. Så åkte vi hem till Niklas. Malin skrattade åt att jag kallade Niklas för Pickels, haha. Älskar att säga det ordet! haha. (säger det inte för att det är gulligt, utan att Niklas också tycker att ordet är lite töntigt) Niklas drog iväg till sina kompisar, jag och Malin satt kvar. Vi åkte ner på Rock N Roll, träffade upp Mattias Magnus och någon till nisse. Gick vidare till old saints och sen till interpool. Faktiskt än jävla bra kväll! käka max på vägen hem och jag fick ta hant om min gulliga lilla pojkvänn när han låg på toan och spydde.


I TORSDAGS

Hej hej hej hej hej hej!
Nu var det längesen jag skrev, tror jag?
Har faktiskt INTE haft tid till att skriva. Haft så jävla fullt upp!
Gör nu tre uppdatteringar om vad som har hänt sen i torsdag.
Jag Malin Sanna Lina och Therese gookade upp hos Sanna, gick vidare till Slick för att titta på hardcore superfull. Vilket ääääägde så förbannat! Så jävla bra var dom! och jag/vi hade så jävla roligt på dansgolvet. Niklas kom och hämtade mig vid halv 2 då jag höll på torkade ut!


varför?

Jag vet inte vad felet är när jag Ligger här kvart iver 3 på en torsdag och känner mig övergiven. Jag kan inte förklara vad felet är. Jag Ligger med gråten u halsen och tårarna i ögonen och det stick. Näsan svider och jag har en klump i halsen. Jah försöker.. och försöker.. men det går inte. Nu kommer dom, flera stycken. Jag känner mig så lurad, så ensam, så sviken och lämnad. Jag länder mig som ett andra handsval! Att jag är där bara för att. Jag är jobbig.. jag räcker inte till. Jag är inte bra nog, omtyckt nog. Jag känner mig utnyttjad. På trängd.. ivägen.. liten.. jag vågar inte säga att jag är kär, eller att jag älskar.. jag vågar inte säga formycket utan att känna mig lurad. Det gör ont.. så forbannat ont! Jag vill fly, men jag är så svag. Jag vill stanna kvar, men jag litar inte. Jag känner mig så jävla sviken. Så jävla oälskad så det finns inte. Vad gör jag för fel? Varför får jag inte bli visad? Varför får jag inte finnas med? Varför får jag inte vara delaktig? Jag vet inte längre. Jag är ingen framtid. Är jag bara tidsfördriv? Är jag bara någon svartsjuka? Är jag bara där för att? Det gör så jävla ont. Att ständigt gå med dessa tankar.. och vara rädd för att jag ska bli lämnad om och om igen. Jag vill sova. Men är fullt upptagen med att hålla. Mina tårar inne.. jag vill hem.. så jävla mycket hem

Kanske världens skönaste låt?


Kanske världens skönaste låt?


Ikväll kör vi fan all in!

UFF UFF UFF!
Känns som dagen har varit en veckan nästan. Vaknade klockan 10 någoting och tittade på klockan. Då var Niklas uppe och sprang, vägrade somna om innan han kom in och pussade mig hejdå. Vilket han gjorde, han visste själv att han inte hade några val sa han. Somnade om, vaknade av att min älskling kommer in och pussar på mig. Han är alltid lika gooooo! jag började ta ut mina dreads osv. Mamma johan och syrran kom på besök och tittade lite och jag fick pengar och trosor. Tack och bock mamma min :) dom åkte och Niklas åkte till valbo för att hämta hockey biljetter och köpa på systemet åt mig. Han fick ju som vanligt maten serverad när han kom hem. Bråttom som han hade kastade han saker hit och dit för han skulle på bandy träning. Då hade ju han självklart glömt systemet, var det bara att åka dit igen.

Nu sitter jag och väntar på att få gå till bussen för jag ska möta upp Sanna på stan, ta en fika sedan möta upp Therese och Malin för att gå till slick och ta en stämpel sedan hem till sanna och bonga i oss massa alkohol.

vill också till lägga att min älskling är det bästa som har hänt mig.

Den här ölen satt fint den.

Hola hola!
Vad har vi gjort idag? jag och min sambo, haha.
Vi vaknade, klev upp och käkade frukost. Jag började med att ta ut mina dreads. Jag ska bli knällrödig i håret! Jag gjorde mat till min kära kille, kyckling kokat i en egen sås jag har kokat ihop som Niklas tycker om., och pasta medans Niklas var iväg och fixade däcken. Fick punka igår efter hedesunda vägen när vi hade varit hos Nina och lämnat Theo plus att hon bjöd på skit god mat! Måste även till lägga att jag passade Theo och Ludde medans dom åkte till apoteket. Ludde sov och vi lekte, så vaknade han och grinade och jag vart så glad att han inte vart rädd och började grina när jag tog upp han, vart tyst på en gång! så vi gick upp och lekte med lego och han skrattade så himla mycket! Annat när Niklas tar han, då grinar han på en gång nästan :D haha. så jävla söta ungar!

Iaf.. Så kom han hem och vi åt sen åkte vi till mamma Biggan och peter + Jocke :) Peter fyllde år så vi fick fika. Nu sitter vi här hemma och har delat på en öl. Niklas tittar på fotboll och jag BB.

Måste även till lägga att Niklas har varit så himla kärleksfull idag :), nått fel på han?? Så glad att allt odnar upp sig för oss nu. Verkligen jätte lycklig! 

Imorgon ska man ut på slicken som jag hatar med världens bästa tjejer. Niklas ska fan hämta mig efter, sist jag skulle gå hem gick jag vilse i gävle (helt allvarlig) så nu vågar jag inte.

Emma och busKalle

Mina älskade syskon :D älskar att prata i skype med dom !


Fyfan för dom!

Jag bara hatar rasister.. Nasister med


Man petar inte en kompis i ögat

Man petar fan inte en kompis i ögat!


Då åker vi till hedesunda

Åker ut med världens bästa pojk till Nina i hedesunda och blir där en hel dag :) hon bjuder på mat. Så nu far vi iväg.

Jag är kär i min älskling

Jag älskar att sitta såhär på kvällen med min älskling och titta på tv och bara mysa. känna att jag vaknar upp med han imorgon. Jag är kär, jag är så jävla kär i han.


Den där slår ni aldrig!

Snorungen ville också vara med på ett hörn :)!


Men dagen är inte slut än

Underbar dag!
Vaknade upp brevid min älskling som alla andra dagar. Satt oss i soffan så ringde det i Niklas telefon. Då var det bästa Nina som ringde. Theo ville komma hit och sova och jag vart skit glad! Älskar när han sover här. Så vi åkte dit. På vägen dit sog vi en älg mamma som vi stannade och tittade på. Väl hos Nina ute i skogen gick vi in för att hämta Theo. Sa hejdå till dom och åkte till Ikea. Jag och Niklas skulle titta på ett skrivbord (eftersom jag hatar hans skrivbord och vill bli av med det för att kunna sätta upp tavlor).. Men det slutade med att vi kom hem med en bänk som jag har velat haft hur längesom helst. Så nu är hallen så förbannat jävla snygg! Niklas lämnade av mig och Theo hemma så byggde vi ihop byron. Min älskling var så himla duktig och hjälpa till! Fick till och med en puss av han. Nu ska jag ut och röka sen ska jag titta på bolibompa med han.


Lite sena bilder sen i sommras

Lite bilder från i sommras i poolen hemma hos pappa.


Bara om bara om bara om





I wish I could get it to work.
I wish I could suffice.
I wish I was something special.
I wish I could feel loved.
I wish that you and I could be perfect.
I wish you could see me as I am.


Vi hoppar en och en efter varandra


Ha en jävla bra kväll hönni

AAAAAAAAAAAAAAAAAA TJENARE!
Jag är typ jätte bakis.. Vart kanske inte som planerat igår.
Skulle vara nykter, slutade att jag åkte med Malin Och Brander till Linda och körde ölspel och hinkade i oss öl. Dom drog till Slick och jag till Pickels. Där satt jag han Marcus och Sussi och spelade Hockey. Jag och Sussi Vann ju så klart över killarna! eller? Bästa lagen som vi kom fram till var iaf jag och Marcus så vi temade. Patrik och Linnea kom dom med. Så vi hade Par-Hockey! haha. Patrik åkte hem och alla gick och la sig vid 5? Linnea jag och Niklas i sängen. Marcus och Sussi i soffan.

vaknade vid halv 11? och tittade på alpina.. Hallå? jag tittar på sport? vad hände? Försökte väcka niklas och skicka iväg han till systemet.. STEN DÖ! Lika Linnea. Men vid 2 tiden då jävlar tog jag fram min fina röst och började sjunga. VIPS! så var alla 4 vaken :) gjorde mat! hemma gjorda köttbullar spagetti och en tomatsås till. Jag är kock om ni visste det? Niklas tycker att jag gör god mat och varje gång får jag beröm och jag blir så himla glad. Förr hatade jag att laga mat. Nu älskar jag det!

Nu ska jag iväg till Linda med brander malin och therese för vi ska hinka öl och dricka med Coola killarna och ikväll blir det dubstep. DDDDDDDUBSTEP! Meeeeeeeeeen trevlig kväll alla :D

14 underbara månader

14 underbara månader med mitt största hjärta idag.


En sådan fin Eddie jag hittade

Men hejsan pudding!


Ni är dom finaste som finns

Jag älskar mina tjejer, ni är dom bästa som finns!


Dränker mig själv i badet

Vad håller jag egentligen på med? jag vet inte ens själv.
Jag är arg på mig själv att jag inte kunnat varit med min lillesyster idag. Med min mamma som sitter helt själv hemma. Jag är så arg på mig själv att jag aldrig kan göra som jag vill, lyssnar på själv och tänker på vad alla andra vill hela jävla tiden. Det är precis såhär.. Jag inte vill leva. Jag är trött på att mina kompisar alltid... Tycker synd om sig själv. Suttit och väntat på att Linnea ska ha hört av sig så jag kunde åka med henne hem, men icke. Så nu skiter i det här och lägger mig i badet hela kvällen.

Någon kuk mobil har jag inte heller...


Du menar väl Natalie Palovaara?


Just det ;) kungen av dom alla!


Hoppas jag gjorde min kärlek lycklig

Jag Kunde inte vänta med att ge mitt hjärta sin alla hjärtans dag present så han fick öppna den idag. Riktigt nöjd är jag faktiskt att han fick just den saken. Och jag hoppas att han blev glad <3


jag saknar er så det skriker

Sitter i bilen och saknar den tiden då lina och Johan var mina bästa kompisar. Jag var så trygg i deras närvaro. Jag kunde vara mig själv, göra vad jag ville med dom utan att tänka efter. Så mycket roligt vi gjorde! Jag kommer aldrig glömma den tiden. Det svider i magen.. så mycket Skit vi gjorde. Bil gömma.. Linköping.. alla sena kvällar i bilen. Möten på MAXI parkeringen. Sladda Volvo och lyssna på polisradio. Alla fyller i den bilen.. ta mig för i helvetet tillbaka!

50 sanningar om mig själv

50 sanningar om mig själv

1. Jag hatar korv, jag äter inte korv!
2. Jag har en pojkvänn som heter Niklas
3. Jag är inne på mitt längsta och seriösaste förhållande
4. Jag håller på hungrar ihjäl
5. Jag kanske dricker lite mer än vad man behöver
6. Förr gick jag på droger och drack dagligen
7. Jag har bott på ungdomsbonde.
8. Jag har haft 3 egna lägenheter.
9. Mina bästa vän heter Malin och jag älskar henne!
10. Jag har fobier för badkar, blöta speglar och gå på blött golv.
11. Jag badar inte i vatten eftersom fiskar är det västa jag vet.
12. Jag och Niklas har en sköldpadda som heter Pelle!
13. Jag hatar att gå i affärer....
14. Min favorit mat är blodpudding
15. Jag älskar sofiero!
16. Jag är röksugen och vill ut och röka
17. Min kille sitter just nu och lipar åt mig.
18. Jag kan börja grina när jag ligger inne en hel dag.
19. Jag har nog världens coolaste kompisar!
20. Jag vill göra så mycket med mig själv, men jag är för feg.
21. Jag ser ner på kaxiga tjejer.. Hatar verkligen sånt!
22. Ser upp till tjejer som vågar vara sig själv och står för hur dom är.
23. Tål fan inte sura personer!
24. Jag är inte blyg för 5 öre när jag är med personer jag känner.
25. Jag älskar att göra mina kompisar glada.
26. Jag har världens bästa alla hjärtans present till Niklas!
27. Niklas har en systerson som är det gulligaste som finns! Ska adoptera han.
28. Jag kan inte ha spända kläder på mig...
29. Har jag spända byxor blir jag sur och börjar grina.
30. Jag vill egentligen gå i kläder som, klackar.. klänningar osv men jag trivs inte i det.
31. Jag ska käka max ikväll!
32. Jag är rädd att bli så full att jag däckar och inte får sova med Niklas.
33. Jag och Niklas har inte sovit utan varandra en enda dag utav helgen. Förutom när någon av oss ska åka längre bort än Gävle.
34. första gången jag åkte utomland var till Mexico. Vi blev fast där eftersom vulkanen brast ut. Fick åka buss hem från Spaninen.
35. Att åka utomland lär alla få uppleva, bästa känslan som finns.
34. Jag har ont i tummen nu.
35. Jag måste ha täcke på en kroppsdel för att kunna sova, annars går det inte.
36. Jag är för lat för att gå ut och röka, och då blir jag arg på mig själv.
37. Jag älskar att röka när jag är hungrig.
38. Jag har alltid haft en stil på mina kläder, i alla dessa år.
39. Jag vill ha en wu tang tröja!
40. Jag saknar sandviken!
41. Jag skulle inte vilja byta ut mina vänner.
42. Jag ångrar absolut ingenting jag har gjort under mina år. Det enda jag ångrar är att jag har kunnat gjort lite mer under åren.
43. Min mamma har cancer.
44. Även om min pappa och jag inte har haft kontakt så spec mycket under åren så är han världens bästa pappa!
45. Mina syskon är mitt allt, verkligen allt.
46. Jag är lycklig med Niklas<3
47. Jag har förlorat en viktig person i mitt liv!
48. Jag är skit bra på att köra bil, men jag vågar inte ta körkort.
49. Jag vill gå ner i vikt men orkar inte
50. Jag är så jäääääääääääävla lat


Det vart öl igår igen!

Igår drack vi öl, Jag Malin Linnea Patrik Micke hans syster och Niklas. Gick till Interpool där vi mötte upp Emanuel och André. Bowlade och drack öl, rätt roligt. Kom hem och somnade på Niklas bröst.


Lite försenade bilder

Lite försenade bilder sen vi var i backen och grilla/åkte bräda/skidor.


jag ska krama om dig nu

Japp! Då har man skaffat sig en alla hjärtans present till Niklas! Inte vad som helst utan en spec grej. Som bara han i hela världen kommer att ha, just det exemplariet. Och jag är rätt jävla nöjd själv. För den kommer passa nu när jag och Niklas kommer göra om lite här hemma :) det ska bli jätte roligt! Så fort jag får pengar ska jag inhandla lite nya grejer. Gjorde om lite inne på toaletten för ett tag sen. Nu ska jag köpa nattusbord till oss båda och lite galjar. Sen ska vi, eller ja? Niklas? Vet inte köpa en jätte fin bok hylla och ha i hallen. Ska tvinga upp tavlorna någon dag med. Det är ju så roligt att inreda! Krama om pojken och sova nu.

riktigt nöjd med dagen.

Ligger i sängen och Niklas har som vanligt somnat innan mig. Dagen har jag Patrik och Niklas spenderat i backen med skida och bräda. Gillat och haft oss. Vart en sväng till mamma sen hem. Patrik och Micke kom hit, och vi har suttit och druckit vin och öl, spelat Nhl och haft trevligt. Toppen dag! Bilder kommer sen

if not..

If i go crasy will you still be my superman?

Jag vill ha dom här skorna!

Jag vill ha dom här skorna!


Ska man göra göra dreads tro?

Börjar fundera på om jag ska börja göra dreads, piercingar och fixa löshår för en billig slant. Det skulle vara nått för mig det :) Men då är ju frågan vad man ska ta för att göra sakerna..


Nu ska vi ut och busa

Vaknade för ungefär en timme sen, halvtimme.  VARFÖR VAKNAR JAG SÅ SENT PÅ DAGARNA NÄR JAG LÄGGER MIG TIDIGT? Sak samma. Ska göra mig klar nu sen ge mi ut på lite bravader. Puss


Niklas spelar "fredagsmys" låten där ute

Tjenare! ny vaken och bakis är jag, det är super roligt.
Snart kommer Patrik och Linnea hit så då blir det lite bakis mys, söndags mys.


Då var jag klar med skiten

Förlåt att jag inte har bloggat så mycket. Jag har varit upptagen med att göra dreads. Men nu är jag klar så nu kan jag vara social ska ni veta :) Fick sitta i två dagar, förbannat segt var det. Men här har ni bilder.


Det finns mycket som vi vet båda två

Det finns mycket tjejer inte vet om killar.
Det finns mycket killar inte vet om oss tjejer, tex att små saker.. som skrivna ord och uppmuntrande kommentarer får oss att må bra

Vi lekar inte med grejorna

Haha. Så här ser Niklas säng ut i som vi i sover i varje natt :) Tycker det är lite roligt att dom där grejerna hänger där för vi använder dom inte. Eller jag brukar sova med ögonlappen och den andra brukar vi bara skoja med att vi sätter fast varandra.


www.coolstuff.se

www.coolstuff.se skit rolig sida! bra med dessutom :)
Kanske man ska beställa hem något till alla hjärtansdag då man ska mysa med Niklas ;)? lampa i badet och hemma spa kanske? Man kan till och med köpa tandemflygning!


Jag kan bara börja hata ibland

Alltså, jag får bara för mig ibland att hata saker! och nu hatar jag detta..


Våran tid ska komma nu, precis allting ska vända

Visst fan kan vissa dagar vara åt helvete med Niklas. Man vill hänga sig själv. Kasta sig ut från ballkongen. Sätta kniven i strupen och förblöda. Det finns dagar då man vill grina och grina och grina. Kasta saker åt helvete. Göra nått man får ångra kanske hela livet. Det finns stunder då jag vill sparka in foten i hans nya platt tv, packa ner Pelle i en burk och ta med han hem. Lägga ner Niklas dator i akvariumet. göra översväming på toaletten. Spotta han i ansiktet. Slå han med knytnäven. Hoppa sönder bordet för han. Bryta av In flames brädan som hänger på väggen. Spela sönder högtalarna för han. Gömma plånboken när han sover.  Stänga av alarmet på väckarklockan så han sover över, ja nästan precis allting har jag funderat på. Till och med få termometern att visa 20 grader varmt när det är 20 grader kallt.. Det finns dagar som har varit så orättvisa, då vi har skyllt på varandra.. Hatat varandra, vilja glömma varandra. Varför gjorde gud oss så lika, varför gjorde han båda två lika envis.. Varför gjorde han så båda två måste ha sista ordet? Han kunde väl iaf göra Niklas lite sämre än mig...

Men vem skulle då göra min värld till den som den är idag? vem skulle göra mina månader värd att räkna? vem skulle göra mina veckor till dagar? och vem skulle göra mina dagar underbara? Det finns dagar jag har älskat han så tårarna har sprutat. Det finns dagar då han har sagt saker som får mig helt varm. Det finns saker han har gjort som jag aldrig kommer kunna tacka nog, glömma bort och aldrig sluta tänka på Det finns saker vi har gjort tillsammans som aldrig kan förklaras med ord vad dom betyder. Han har fått mig att insé att man faktiskt måste leva i den här världen för att överleva. Han har fått mig att inse att man inte måste ha drogor för att leva lycklig. Han gör mina dagar när han är skriver gulliga saker. Han får mitt hjärta att slå flera gånger extra när jag ser att det är han som ringer på telefon, när det är hans namn ovanför texten till smsen. Det är han som får mig att kanppt våga titta när han skriver på msn. Och det är han som får mig att smälta när han skriver saker om mig på bloggen. Han är mitt allt när han pussar på mig på stan, på krogen.. Bland hans kompisar och folk utöver det. Jag är stoltaste tjejen i världen när jag håller hans hand just då. Han får min mage att pirra när han kallar mig för saker som babe, älskling osv. Han får mig att dö när han säger att älskar mig.

Min pickels min pickels min pickels. Vad fan skulle jag ha gjort utan dig idag? Vem fan skulle jag vara tillsammans med om jag inte hade dig? Hade jag sovit i någon annans säng om jag inte hade suttit här med rödsprängda ögon efter denna natt? Me love you looong time bäjbi.


jahapp

....................................... känner ingenting längre


Jävla utslag!

Skulle hoppa in i duschen, såg att jag hade fullt av utslag på armen/handen. Det kliar inte men svider när jag petar på dom. Bara utslag! som brännmärken nästan. någon som vet vad det kan vara?


Tog en kopp kaffe och en öl på stan

Var på stan och tog en stor kopp kaffe med Linnea. Sedan gick vi på interpool och tog en öl. Har varit så mycket där på senaste tid så han i baren kände igen Linnea (tur vad det för hon hade glömt sitt legg!)
 


RSS 2.0