Myser ute.

Har suttit ute för mig själv och frusit. Kanske blir piggare eller inte.
Rickard sover och jag väntar hem min Nicklas! Tiden går så sakta :( kan inte sova utan han.


Älskade unge!

Rickard är fortfarande kvar, är både han och jag sjuk är det ingen idé att han åker hem så få kan han lika gärna stanna.
Han anpassar dagen efter oss, han är så lätt att ha och göra med.
Min lilla kille! Det gör ont varje gång han åker hem, det känns så himla tomt när han går.


Sjukstuga!

Har sjukstuga här hemma. Inte alls roligt :( ligger bara som en död jävla säl. Tur att altan är klar. Har börjat med en liten soffa jag ska måla hel svart och klä om. Imorgon får vi hem möbler ut dit.
Lillan ligger i magen och sträcker ut sig, inte alls skönt :( revbenen håller på att gå av. När jag sitter på en liten stol och hon sparkar rakt ut är det nästan så man flyger av stolen. Blir nog en liten suris som kommer!


Hur söt är dom inte

Förstår inte hur yoko kan vara en sån pappagris! Förr var det jag, men nu är det bara Nicklas som hägrar.


Magbild

Imorgon ska jag knäppa kort på magen, jag lovar!


Gnäller om jobb?

Jag blir fan inte klok på människor.
Folk gnäller om deras löner, att jobbet är så tråkigt osv.
Jag skulle ta ett jobb på Sandvik med en lön som är dubbelt så mindre än vad dom tjänar bara för att få en riktig inkomst och ett fast jobb! Jag skulle fan stå och göra mat till hundra tals människor för det dom tjärnar idag.
Jag blir lite, men sparka dom som vägrar göra mat och kasta in dom som verkligen skulle vara glad av att stå där och få en riktig lön i månaden!

Jag blir ännu mer galen på den här gatan, smultronbacken! Det enda folk gör är att klaga på andra, utan att våga säga det rakt upp i ansiktet på folk. Nu går det rykten om att Jag och Nicklas inte plockar upp hundskiten efter oss, vilket vi alltid gör eftersom jag är så jävla trött på feta och laga människor som inte gör det. Barn ska fan inte behöva ramla i hundskit!
Alltså förstår ni? Vem fan går runt och hittar på nått sånt! Och inte ens vågar säga det till oss. Snart laddar jag upp luftgeväret och sätter mig i fönstret och laddar utav satan!
På allt och alla.
Men inte blir folk arg när barnen springer runt och eldar i skogen, då får man själv springa dit och släcka den förbannade elden!
Nä blä, riktigt "jävlar i min gata"...


Sjukaste tjejen.

Sitter och myser med saga i soffan som har fått magsjuka. Lilla tjejen! Tycker inte alls sånt här är roligt :(


Utomhus!

Sitter ute och kastar pinnar till yoko medans pojkarna fixar min altan.


Tack till er!

Vill tacka alla som finns och stöttar.
Idag ringde bästa Elin och sa att hon hade köpt saker till lillan. Efter det kommer Linda med ett par förjävla snygga byxor som precis är i min stil till lillan, så nu jäklar kommer hon att bli snygg.
Jag har såna underbara vänner, och det är jag så himla tacksam för!

Vad tycker ni om min nya outfit?


Sitter i bilen

Vid halv 12 åkte jag Emma och Lena till Gävle. Klockan är nu halv 5 och jag har fortfarande inte kommit hem, utan jag sitter nu mera kvar i bilen när dom går in. Jag är van att springa i Valbo Max en timme.
Härdande efter ska jag aldrig följa med någon att handla, det är fan det värsta jag vet. Fast det är skönt att umgås, men nej!


Lillebror Rickard!

Hämtade Rickard, klart han saknade oss på smultronbacken. Dock är han allergisk mot pollen så det bara rinner ur ögon och öron på stackarn :( helt uppsvullen tunt ögon och kinder. Har bäddat ner han nu, hålla lite koll på han under natten.


Tänk att jag har allt.

Jag har allt man kan önska dig. Världens bästa kille, världens finaste hund. Dom bästa vännerna och två underbara familjer som ställer upp i alla väder.
Jag bor i en lägenhet jag trivs i så förbannat. Jag har en framtid, jag har snart ett barn och inom kort är jag gift och får dela mitt liv med världens finaste människa!


Barnmorskan

Gick super bra hos barnmorskan. Nu ligger vi en bit högre än kurvan så det kommer nog ut en tjockis eller en riktigt lång bebis.
Nu bygger vi altan, jag sitter dock och surar i soffan för det tar trettio timmar för Nicklas att göra nått.


Fullspäckad dag!

Igår var vi på stan hela dagen. Handlade lite skit och käkade pizza. Sen åkte vi och köpte staket som vi började med. Så snarthar jag altan istället för balkongräcke.
På kvällen satt vi ute hos Linda och Joqe och hade super trevligt.
Synd att det bor såna jävla sura grannar här som har glömt hur man hälsar.
Snart ska vi till barnmorskan, är riktigt jävla nervös!
Lillan i magen lever loppan som bara den..


Nu går det fort!

Nu rusar tiden iväg, snart är mammas och pappas hjärta här! Idag såg vi henne dra en fot eller nått dyligt under tröjan när jag stod och fixade ute på altan. Igår tröck hon foten mot min hand :) man blir helt till sig!


Åker buss

Lillebus åker buss för första gången och ack så spännande det är!


Fet kulan bara växer!

Nu börjar den bli riktigt i vägen!


Let's go!

Nu drar jag till Arlanda!


Mysunge!

Nu är vi hemma efter två nätter i årsunda med den här sötpojken:)! Känns tomt, tack till Elin med familjen för att vi fick komma ut!


Årsunda

Vi sover i Årsunda och myser!
Nu blir det våffel frukost så det bara heter duga till det.
Blogg appen på telefon funkar ju självklart inte som vanligt! blir nog ont om inlägg ett tag. ¨Vi får iaf mysa med den här skit ungen :)!
 
 

Älskade Nicklas!

nicklas kom hem och bara det gjorde allt mycket bättre. Jag älskar dig'

Dessa ständiga funderingar..

Inatt drömde jag att alla satt mig åt sidan, verkligen alla visade att jag betyder mindre än alla andra. Jag fick flytta hemifrån och dom struntade totalt av vad jag gjorde av sakerna. Ingen hörde av sig på flera veckor och brydde sig inte ett skit. 
Igår somnade jag tårar som forsa och idag vaknade jag av att tårarna bara sprutade.
 
jag kan inte förstå vad jag gör för fel, jag kan verkligen inte hitta en anledning till att aldrig få ha det bra. Det ska alltid hända någonting som trycker ner mig totalt som människa. 
 
Idag fyller mamma år och jag har inte råd att köpa en present åt henne, bara tanken av att jag inte kan ge henne nått får magen att krampa.. Men samtidigt är jag så jävla arg på att jag ställer upp hela jävla tiden, och inte ens blir tillfrågad att följa med till Stockholm, och för en gångs skull få göra någonting roligt. och istället för att ge mig och Rickard pengar så vi kan göra nått roligt eller mätta hans mage handlas dom upp i Stockholm. 
 
det finns verkligen ingen som förstår.. Jag sitter dag ut och Dag in med ett annat liv i magen jag lär ta hant om, ja jag har valt det själv. Men Varför vill så många andra göra livet svårt för mig? Varför vill så många förstöra det och göra det jobbigare med alla känslor än vad det redan är..  allt vrider och vänder sig både i huvud och mage nu. Det enda jag går och väntar på om dagarna är hur mycket en människa ska orka innan dom bryter ihop totalt!
 
orkar inte ens kliva upp och veta att Rickard ska bli mätt på vatten och hårdbröd den här morgon, vart fan är hans andra jävla släkt? Varför glömmer man bort ett barn? 
Jag blir tokig, helt jävla knäpp..

Det är tur jag slutade i tid

I två veckor jobbade jag, sen slutade jag pga att jag aldrig fick skriva på papper om anställning. Jag satt och jobbade åt dom gratis. Och då har ena chefen ändå varit min bästa vän en gång i tiden..


Färga håret idag

Idag ska jag fan färga håret, nu får det vara nog med den här tråkigheten!


Nu ska dom bli långa!

Fick hem denna på posten idag, nu ska dom bli långa!


Gooooofrukost

Idag vart det gooooofrukost, riktigt härligt :)


Varför inte stå för saker?

Om man vet att man har gjort någonting som är fel? Varför frågar man inte personen då vad man har gjort? Varför inte stå sitt kast och stå för det man gör och gjort? Istället för att gömma sig?
Jag förstår verkligen inte..

Men snart kanske det blir lugna gatan, vem vet? Det kanske vänder.


Är helt slut

Att promenera är fan inte min sak! Fick stanna två gånger pga magknip och när jag väl kom hem igen svettades jag floder, plus att jag tröck i mig chockad och dricka ;)


Myser i regnet.

Ligger på soffan och latar oss, vi ska snart ta en promenad ner till Sandvik och möta Nicklas. Men vi får se om jag lär ställa mig under tak, yoko hatar nämligen regn!


Det går så sakta

Varför hår det så jävla sakta för??


Älskar att vara ute!

Yoko älskar att vara ute. Kan sätta mig på baksidan och släppa henne och hon bara springer och busar runt hela tiden. Imorgon ska vi gå en lång promenad igen, när hon inte får gå långt så får hon spåra köttbullar i skogen :)
Hon springer inte ens fram till andra hundar när dom kommer och går bredvid. Hon kommer när jag ropar och hoppar näst intill i kopplet när jag tar fram det.


Förbannade mage..

Förstår verkligen inte! Den här magen tar knäcken av mig. Jag kan inte sitta och inte ligga, står jag trycker det på som bara fan och så fort jag rör mig rinner det i trosan vilket det har gjort i några dagar nu.
Orkar inte åka in på förlossningen igen, jag fattar ändå inte vad dom säger. Ser ut som ett jävla lik efter en sömnlös natt.
Får bli ett samtal till barnmorskan, hon kanske kan tala om vad fan det är frågan om!
Och inte nog med det lär jag trycka i mig en äcklig laxeringspåse nu när jag är förstoppad igen, skjut mig!!


Arga här hemma idag!

Idag är både jag och yoko arga, hon är arg på mig för att hon inte fått sovit nått för mig och jag är arg på lillen i magen som inte låtit mig sova inatt.
Det är så fruktansvärt jobbigt! Vänt och vridit mig hela jävla natten, det drar sig i magen och jag kan inte räta ut den ordentligt.
Det är dom här nätterna som är det jobbigaste med hela graviditeten, sömnlösa nätter och sparkar på revbenen.
Och jag som har hypokondri.. Blir helt galen när jag inte kan kontrollera min smärta, vet inte alls hur det ska gå på förlossningen!!
Tur att Nicklas kan lugna ner mig lite grann iaf när han kläcker ut sig "men Natalie, nu skriker det panik ur öronen på dig"
Då får jag minsann tänka "ja tänk för att det gör det, inte håller väl jag på dör inte!"
Tycker synd om han, att han ska behöva leva med en tjej som har alla sjukdomar i världen.
Igår hade jag blodförgiftning, idag har jag muskelinflammation tror jag.
Dom andra dagarna har jag feber, magsjukan, Cancer och en massa annat.
Börja aldrig googla era problem när ni är sjuk! Det leder till hypokondri ska jag säga..


Massa gotta

Hur gott ser inte det här ut egentligen??


Bröllop

Nu har vi bokat bröllop och festlokal :)! Suuuuuper


Kononfrukost

Gjorde tjocka pannkakor till frukost, super duper!


Gå upp i vikt.

Det är inte roligt att gå upp i vikt, att se magen bara växa. Titta på medans allting växer. Jag vill inte börja med lchf och gå ut och gå fören efter förlossningen, med tanke på att jag kommer att tappa all motivation om jag inte ser någon skillnad nu.
Jag ska verkligen råbanta!
Jag har beställt hem massa saker, tabletter som tar bort sockersug, som tar bort en viss procent av fettet man stoppar i sig ja allt möjligt.
Jag ska fan vara nöjd med mig själv i bröllopsklänningen!
Jag ska även köpa badhuskort och hå varje jävla dag med barnvagnen och yoko.
Jag har lärt mig att tycka om lax bara för att bli nyttig. Och jag ser fram emot det faktiskt :)


Patetiska människor..

Tycker det är otroligt tråkigt att det finns såna knäppa människor, som tror sig veta bättre än erfarna människor och inte alls ha någon egen erfarenhet.

Hade det inte varit för Linda och Jennifer har vi inte bott kvar här. Då hade vi redan sagt upp lägenheten.

Vill kunna rymma någonstans, bara med Nicklas och yoko. I en vecka, långt härifrån. Bara få njuta och planera en underbar framtid.
Jag är lyckligare än någonsin. Jag har nått många inte kommer att få. Vi har ett barn som snart kommer och knyter oss samman så länge vi lever. Det känns underbart!
Vi ska snart gifta oss och lova varandra att hålla ihop.
Vad skulle jag göra utan min kärlek? Utan min egna lilla familj. Och när vi äntligen är hel kommer INGET, kunna splittra oss. INGEN kommer någonsin ta sig emellan oss. Inte ens dom som snackar skit, eller dom som planerar att anmäla oss till soc för att dom är avensjuk. INGENTING kommer att kunna förstöra oss. Vi kommer klara detta galant, bli världens finaste familj. Vi kommer bevisa att vi kommer bli såna bra föräldrar, och säger dom nått annat om Nicklas så vet folk inte vad dom pratar om. Han är min bästa, och kommer alltid att vara!


Ibland får man unna sig.

Jävlar vad gott det var! Ibland får man äta sånt med ;)


Köp aldrig saltlakris

Köp aldrig dessa från ÖB, det smakar för fan urk!


Snygg kille??

Hur snygg kille har jag inte då??
Han skäms man inte att hålla handen med inte ;)


Så jävla sugen!

Är så jävla sugen på att bygga en sån här! Nu lär jag bara spana efter en lämplig bänk/skänk/hylla. Ser ni någon så hojta till :)!


Hundpromenad!

Idag har jag pratat med hundar utan hem ang att jag ska vara ansvarig över Sandviken/Gävles hundpromenad!
Kommer bli super roligt. Dom har tagit mitt telefonnummer och mailadress som dom kommer att skriva ut så folk runt om kan kontakta mig.
Den 5 maj klockan 13:00 vid liftarna i hemlingby blir det av.
Det kostar en 20 för dom som vill vara med, man får självklart skänka mer om man vill det.
Låt oss bli staden som samlar in mest pengar!
Promenaden kommer hålla på i en timme, för dom som vill finns det både kortare och längre sträckor i skogsmiljö.
Och vem vet, man kanske hittar en helt ny promenadkompis eller lek kamrat.
Hunden SKA vara kopplad hela promenaden.
Detta ser vi fram emot :)!


Äntligen funkar det!

Äntligen funkar bloggappen igen!
Den har inte gjort det på några dagar, stängs ner så fort man får upp den.

I fredags hade vi som sagt barndisco. Jätte roligt var det! Kunde ju inte knäppa så mycket kort då min telefon satt i högtalarna och spelade musik hela tiden.
Det var mest små barn, och några vuxna fick runt och fräste åt dom så man fick ont i magen.. Nästa gång ska jag Linda och Jennifer fixa småstjärnorna! Kommer bli jätte roligt :)


Massa massa kläder!

Nu har jag en hel låda med 50/56 kläder, nästan två lådor med 62/68 kläder. En hel låda med 70 kläder. En hel hög med skor, haklappar och massa olika mössor. En hel hög med strumpor och olika påslakan, till både vagn och säng. Olika sängskydd och massa sängmobiler.
Jag kommer packa om min bb väska miljoner gånger innan vi väl kommer in.


En tröttis?

hittade en tröttis ligger på golvet som var lite trött bland leksakerna.


Drömmar mitt i natten

Åter igen har jag börjat vakna mitt i natten. Jag vaknar och är livrädd och sätter mig antingen upp eller väcker Nicklas. Har flyttar spegeln i hallen så jag slipper se den när jag vaknar.

Inatt drömde jag även att vi gifte oss. Jag vill gifta mig nu! Men ack jag lär vänta till sista augusti. Men kyrkan ska snart bokas iaf :)


Växer och blir stor!

Lillan bara växer, nu får dagarna gå snabbare!


Nicklas är bra snygg

Knäppte lite smyg kort på Nicklas när han satt och kammade sitt skägg och sitt hår. Han är bra söt ibland han :)


Pastasallad

Gör pastasallad utan sallad, det är mer smarigt så tycker jag ;)


The knife

Ett av mina favorit band är the knife, verkligen värd att provlyssna på!


Pajkaksätning på smultron.

Här på smultron gjorde vi paj som vart super god!


Go unge!

Spelar ingen roll hur sjuk man är så flinar man alltid åt den här go ungen ändå.


Fortfarande sjuk..

Vaknade och kände direkt att jag fortfarande var sjuk. Orkar inte! Och jag ska till barnmorskan idag och ta blodprov som jag gör var 4 vecka för att hålla koll. Det är fan inte roligt :( jag måste fan dit, hur sjuk jag än är! Nicklas har sjukskrivit sig från jobbet också, blä!


Vill att det blir sommar..

Nu vill jag att det blir sommar, eller iaf varmare så vi kan börja bygga altan:) jag vill kunna sitta ute i sommar och ta både en cigg och en öl när det är varmt på kvällarna. Jag vet precis hur det ska se ut också :)


Sjukstuga!

Här hemma har jag sjukstuga med mig själv. Inte alls roligt! Äter godis chips och hårda makaroner, gott gott.


Bröllop.

Lite skillnad på våra invjudningslistor. Min släkt är stor, Nicklas är liten.


Lyckan är så stor!

Med alla motgångar vi haft. All tvek om han bli föräldrar så bestämde vi oss för att bli det.
När jag känner hennes små fötter utanpå magen blir jag lycklig och glad.
Tänk att hon finns så nära mig, men ändå så himla långt bort just nu!


En hemsk natt!

Vilken icke underbar natt. Vaknat flera gånger, av ingenting eller av att lillan har sparkat på mig. Nu på morgon skedade jag med Nicklas och hon sparkade han i ryggen. Och då ligger yoko i sin tur och sparkar mig med sina tassar.

Idag tror jag allt känns mycket bättre. Idag vill jag bara ha ut min anni/alice!

Vad skulle jag göra utan Nicklas? Han kommer att bli den bästa pappan i världen. Han kommer snart bli min man och då ser jag fram emot att dela mitt liv med han hela livet framöver!


Barnen gav Linda en omgång!


Panikångest!

Nått jag har fått under graviditeten är panik ångest. Jag tror att jag ska dö. Så fort jag blir lite konstig får jag panik och allt blir värre. Det är verkligen något jag vill bli av med. Den här helgen har det varit extremt mycket. Tanken av att jag ska sova själv får mig att må dåligt. Inatt vaknade jag flera gånger av att jag inte kunde andas.
Jag har så fruktansvärt dåligt samvete när det blir så här för ingenting.
Jag mår så jävla dåligt över att jag inte kunde ge Rickard både helikopterturen och godis idag.. Nu mår jag dåligt över att vi inte har någon bra film han vill se.
Vissa dagar vill jag bara gräva ner mig.

Det som tynger mig mest är att Nicklas är tillsammans med någon som mig. Varför? När han kan få någon som är bättre. Även om jag inte gör nått som är fel så kan han få någon som är så mycket bättre.


Helikopter runda

Var på marknad tidigare idag. Rickard ville så gärna åka helikopter så han fick mina sista pengar till att åka. Är han glad är jag glad.


Bröstmjölk!

Alltså Gud vad äckligt! Det rinner bröstmjölk från mig och det sprutar rakt ut när jag står i duschen. Det enda Nicklas säger är "hoho då slipper vi köpa mjölk i framtiden" och "då ska jag klämma på dom när jag kommer hem".
Typiskt töntnicklas..
Jag har INTE sett fram emot att det ska börja rinna. Jag ser inte fram emot att ha skydd i bh:on.. Jag hade sett fram emot att det skulle komma en vecka innan förlossningen.
Magen har sjunkit mer på mig nu, hon har väl fixerat sig nu.
Jag har även gott upp 4 kilo på en vecka. 18 kilo sammanlagt och det är minst en månad kvar..
Älskar livet som gravid! <3


Fredags mys.

Fredags mys med lillebror så här på kvällen. Ska tvinga han att sova med mig inatt:)


Sympati gravid?

Tänk om någon bara kunde sympati nyktra med mig.
Om någon av mina vänner bara kunde höra av sig och vill titta på film?
Är ärligt talat glad att jag har lagt drickandet bakom mig, för ingenting verkar hägra för andra.
Det ska bli så skönt sen att ignorera dom när bebisen har kommit :)

Det kanske är jag som bara är allmänt trött på allt idag.
Folk verkar vilja veta mer om andras liv än sina egna. Vilja förklara hur andra ska göra mer än att ta tag i sina egna liv.
Riktigt trött på att folk inte vågar stå för saker. När man skriver ut på Facebook "ni tycker synd om er själv, du/ni tror att ni är bättre än andra"
Ja men skriv vilka det handlar om på en gång. Folk som säger åt andra att INTE hänga ut folk på internet, sen göra precis samma sak själv.

Min största önskan är bara att folk låter mig vara gravid i fred. Jag orkar inte med folk som rättar mig och anklagar mig för att göra saker jag inte gör. Som att jag springer på krogen och pratar med folk jag inte känner. Snälla! Jag skulle aldrig ens orka hålla mig vaken till att krogen öppnar på kvällen.
Jag vill härifrån. Jag är beredd på att lämna alla kvar här och flytta.


Linda skrev att jag skulle gå ut på baksidan.

Linda skrev att jag skulle gå ut på baksidan. Slutade med att halva smultronbacken satt i lekparken och hundarna sprang hur dom ville och lekte.
Nu ska jag fan stor städa och skrubba listor!


Fredags morgon!

Vaknade inatt av att huvudet dunka på mig och halsen var så tjock så det gjorde ont att svälja. Känner mig precis lika dan nu när jag vakna på morgon. Vill inte bli sjuk! Det här känns som en tung dag.

Alla föder barn utom jag, varför kan inte jag få föda :(? Dumma två månader kvar. Vill att det ska vara noll! Men det är väl bara att vänta.
Nicklas ska jobba natt i helgen, fml!


Bilder på lillans nästan klara rum!

Det ska upp tavlor, sängmobil. Hängare i trädet och en hylla ovanför skrivbordet, och en stol till. Sedan hängare för smycken och en spegel till det.


Sammandragningar!

Usch, har såna sammandragningar :( tycker inte alls det är roligt. Min mage har även sjunkit ner, börjar bli lite orolig att hon ska komma snart.
Slämproppen gick ju i vecka 23 för mig och sen dess har jag haft kraftiga för värkar rätt ofta.
Sist när vi var inne på förlossningen hade hon börjat fixera sig, hon får hålla ut ett tag till!!
Har köpt lite mer saker in till lillans rum idag. Nu är det mer eller mindre klart där inne :)


Jag ska måla hela världen lilla mamma.

Emma och jag målar väggarna i duschen. Färgen går att skrubba bort så Nicklas lät oss göra det efter lite tjat ;)


Vecka 30 idag!

Idag går jag in i vecka 30 (29+0)! Nu får tiden springa iväg hur mycket den vill :)


Onsdag onsdag onsdag.

Mitt lilla hjärta spyr :( usch hon verkar inte alls må bra! Blir hon inte bättre imorgon blir det att ringa till veterinären. Kanske att jag ringer dit för ofta, men hellre kosta på en gång för mycket än för lite.
Folk pratar även om att hon inte får motion eller inte får leka så mycket hon behöver.
Vad fan vet folk om att vi inte går långpromenader med henne? Hur vet folk hur mycket hon får leka och inte? Bara för att jag är gravid och får värkar så fort jag tar en promenad så betyder inte det att hennes husse går ut med henne.
Och hon leker, varje morgon och varje kväll och träffar hundar varje vecka. Får hjärngympa dagligen. Hon träffar ständigt nya människor. hon följer med på stan och till nya ställen. varför ska jag ens sitta och förklara mig? Varför tror folk att dom vet så mycket? Varför tror dom att dom vet bäst. Ge fan i att bry er om mitt liv, hur jag fostrar min hund och vad vi gör. För vi har världens underbaraste och snällaste hund, som hon är :)


Kom ut nu då!

Jag bara önskar att min bäbis kan komma ut nu! Det är deprimerande att gå runt och vänta. Samtidigt går det så fort så det är skrämmande. 10 veckor kvar, 77 dagar till hon är beräknad. Det är tur att jag har allt till henne.

Ligger just nu ny vaken i sängen och är kärare än någonsin! Jag älskar min Nicklas, nu ska vi pussas!


Ny duschad och kväller!

Sitter i soffan och har precis duschat. När jag inte städar duschar jag, när jag inte duschar städar jag. Fattar inte vad som har hänt med mig! Men Nicklas lär hu vara glad att han slipper göra ett enda skit här hemma :)
Rickard har åkt hem, dom var på badhuset idag och efter det bjöd vi familjen Palovaara och Persson på tacos.
Det är tomt utan Rickard när han har varit här så länge :(
Men jag hoppas vi får fin främmande av syster Emma över natten i veckan, det ser jag fram emot!

Nu ska jag lägga mig och tjata efter massage, nått lär jag ju få för att hålla reda här hemma ;)


Våran lilla prinsessa!

Hur fin är hon inte, våran hund!


Framtiden!

Igår var vi på framtidsmuseum. Alla hade rikligt roligt och även Nicklas ;) på kvällen firade vi min pappas fru som vart 40 år med en bit mat.


Trött på det här!

Ja ibland blir kroppen trött.


RSS 2.0