..........

Det är nu du ska komma och krama om mig..


Shout it from the roof top

Someone told me I should take
Caution when it comes to love
And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot
Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know
Thinking all you need is there
Building faith on love is worst
Empty promises will wear


Let's go and partey!


Visst är jag snygg?

Min dag har typ bestått av att ligga på soffan och sovit, spytt osv osv.. Mådde så förbannat jävla skit dåligt! trodde jag skulle dö. Kan bjussa på en skit snygg bild på mig i morse.


Skiter i det här med onsdagar

Jag ska aldrig mer dricka!
Kim kom hit vid 9 tiden då Viktor körde oss till åhlund. Han skulle till grannen så han stannade där med för att dricka. Hade som vanligt trevligt hemma hos Åhlund. Gick till Red Club och söp ner oss, champange och tequila, öl efter öl. Sen strömma folken in, Viktor och hans kompis kom. Micke och hans kompisar. Tallis och Martin Bäcklig. Puddingen ag till och med:) men Varför? Varför dricker jag på en onsdag för? fan ta dethär.


Natalie Palovaara


Nu töjer jag ut örat


Julmust och pepparkaka

Mmm! kunde inte låta bli att köpa julmust idag.. Längtar till Jul


Älskade Pelle!

Titta vad jag och min älskling Niklas har skaffat!
En liten Pelle, en sköldpadda. våran lilla sköldpadda, eller stora..


vad händer

Sitter i Hille på någon jävla pizzeria och är helt jävla slut. Legat hos Oscar och tittat på film. Åkt runt hela jävla dagen.. alla är helt slut. Tänk att vi ska hålla ut enda till kl 11 innan man kommer till Sandviken och får sova. Näst skulle kunna sova nu.. blä nu suger allt.

stick

Precis ett två årsen idag, gjorde människan jag hade mitt första förhållande med något jag aldrig glömmer. Han älskade mig med delade med sig själv till annan männsika. Precis två årsen låg jag i sängen och väntade medans han stod vid sibylla och gjorde saker som tack vore det, gjorde så det tog slut mellan oss i december. Att tiden går så fort, förstår jag inte. Och imorgon skulle jag egentligen ha stukat foten när jag var på väg till enen för att slå han gul och blå om man spolade tillbaka tiden. Att jag vek mig så hårt att jag istället för att slå han och lämnade han stod och grinade i hans armar och tog emot hans ursäkt. Att jag kunde leva med att han hatade mina vänner, och det han gjorde i två månader till.. Den 13 deceber ångrar jag så enormt. Det känder som att det var 11 månader till spillo.. 11 månader och mer.

Gud, hjälp mig nu

ja vet inte hur länge till jag orkar känna såhär. Att evigt gå och fundera..


rödhårig natalie

Färgade håret! vart precis som jag ville ha det :D dock har jag bara dåliga bilder. Det är mer rött än vad det ser ut att vara. Nu ska jag ut på krooogen och supa bort mina beskymmer!


Jag älskar er

Vafan skulle jag göra utan mina vänner? Som verkligen bryr sig. Så jävla glad att jag har dom, och ett stort tack till Lina som orkar lyssna på mig och verkligen förstår.

Nej nu vill jag iväg på kryssning, ser verkligen fram emot dethär. Lämna sandviken och supa på öppet hav! Med massa andra galna folk.


Skit film

Japp, idag kommer biljetterna ut.. Till filmen jag har har längtat efter snart ett år. Och jag vill inte ens gå längre.. Jag har inte någon lust allt att boka dom där jävla biljetterna.
Jag vill grina just nu!


DET ÄR INTE ONSDAG! DET ÄR EN FITT DAG

Vaknat på förbannat dåligt humör idag, min näsa gör så förbannat jävla jätte ont! mamma tjatar att jag ska skynda mig och hon lyssnar även på SKIT MUSIK! Kan ju bara tänka mig hur resten av dagen blir... Och jag är fortfarande arg för gårdagen, troligen kommer jag att vara det i evigheter.


bokad och klar

Så jävla skönt. Kryssningej är bokade och klar. Istället för att hålla på att vänta att något ska dyka upp här hemma drar man iväg på kryssning! Kan der bli bättre? Jag Linnea bredde och hans kompis. Maskerade är tydligen inställd så det blir troligen en vanlig party night med massa fulla ungdomar eftersom det är höst lov. Redan taggad! Ligger i Linnea soffa och somnar när som helst. Blir även bara sjukare och sjukare.. Fan vad jag hatar detta. Fått tid på sjukhuset igen med. Ringde några viktiga samtal idag. Näj nu somnar jag Fan.. Mitt humor börjar dock att bli bättre..

Far åt helvete med allt

Fortfarande sur, så sur så jag kan grina!
Drar nu..... stackars lilla mobil om jag får ett enda samtal just nu
Försvinner in i dimman, jag och min stackars näsa


Rädda joppe då för fan

Lånat 5 filmer och två böcker på biblan idag. Ska titta på denna film nu för att lugna ner lillhjärtat sedan ska jag till linnea för vi ska hem till Fredde för att planera våran kryssning nu den 3de. Fan vad jag försöker att inte bli/vara arg! ju mer jag försöker destå mer kommer ilskan.


Baby I don't see you around

Fan vad känner ilska i min kropp just nu! den är så förbannat jävla jätte stor så jag har fan lust att slänga iväg telefonen! VAFAN SKA MAN MED KARLAR TILL?! Det gör bara ont och skapar massa problem.

Det 8de albumet kunde fara åt helvete


Angry birds

ROLIGASTE SPELET NÅGONSIN! klarade nyss ut det, så jävla glad


Du är det bästa jag vet

Fan vad jag älskar denhär bilden! fan vad jag älskar min kille på bilden
Fan vad lycklig jag är! jag är så kär så det gör ont, jag är så kär så örornen spricker!
Att vi kan ha det så bra trodde jag aldrig. Tänk att det har gått en månad utan att vi har bråkat, utan att vi sitter och hatar varandra. Jag älskar dig så fruktansvärt!


hihi

Frågan är om jag blir som hon när jag blir större.


....................

it hurts


godnatt

aa okej, inte min dag idag.
Finito, hajdo vafan som helst
förbannat jättetrött
Men nu ska jag iaf lägga mig och somna på soffan. Slänger mobilen under kudden på andra sidan och får vara ljudlös! natti

jävla skit

BLIR TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKIG

vad ska jag göra? och hur ska jag bete mig?

om hon kunde bli snygg någongång då

Joh och där förstördes min dag totalt.. tänk att världens äckligaste och fulaste människa nyss klev på bussen. Nu får man ju mardrömmar ikväll.

prövar ett inlägg

Vi prövar väl ett sånt här jäkla mobil inlägg bara för att

Min tröja Niklas

Fan va lik jag är min mamma, såg jag nu.


Försvinn långt

istället för att bry mig, och lägga energi på det hela har jag kommit på att du är ingenting för mig och därför lägger jag ner detta.

Jag hungrar ihjäl, jag vill ha donken. Hjälp mig?!


jag är kär i min nya mobil

Hej mina nya finaste älskling! nu ska du stanna hos mig ett tag


Nu har jag funnit min plats!

Gsi igår! fan vad jag älskar den gruppen. I vanliga fall går jag 3de året på iv, men nu har dom flyttat mig till en grupp på 7 personer. Då vi sitter i en liten stuga och har allment roligt. Tittar på film, gör olika saker och pratar om grejor. Jag älskar det.


Vi har anledningar till precis allting

Anledningen till svartsjuk är att man har någonting, man är rädd att förlora.
Anledningen till avundsjuka är att man vill ha något, någon annan har.


Skit ner dig där uppe!

Sjuk sjukare sjukast! jag är så jävla sjuk, helt slut i kroppen. vad händer? eller vad händer? ja jag är väl sjuk. Mina polyper jag opererade i mars har kommit tillbaka, kronisk sjukdom. dom kommer alltid att komma tillbaka så nu kommer det väl bli operation efter operation. JAG HATAR DENHÄR JÄVLA NÄSAN?! VARFÖR? varför gud?... varför gav du just mig den här näsan....

Som ida sa igår när jag snöt mig "ÅH SÅ DU DÅ! som alltid har snor i näsan!" jaa det har jag, jämt och ständigt. Sömnlösa nätter med snarkningar igen. Jag kan verkligen inte somna om jag inte får andas genom näsan. Jag skulle aldrig ha sagt i helgen att jag ville bli sjuk och bara ligga inne en hel helg. Varför sa jag det? varför måste gud alltid straffa mig för mina dumma ord som kommer ut ur käften på mig. Han hatar mig, han har alltid hatat mig den saten. Nu får jag väl lunginflamation för att jag hatar han med, men jag tar inte skit från han längre (pekar mitt fina fuckfinger till han) hoppas han ser!


Du är mitt det där, som jag vill ha


Förlåt för mitt uppehåll!

Jag får be om ursäkt för att jag inte har bloggat!
Haft fullt upp hela tiden. Flyttat ur lägenheten, umgåts med Niklas och mina vänner. Kände att jag bara lära lägga ner detta ett tag. vet inte heller om jag kommer att uppdattera bloggen så förbannat mycket som jag gjorde förr. Men lite av varje ska jag väl försöka att hinna med och lägga tid på :) så vi gör ett nytt försök nu.


Hej sjuka Natalie

Är jag sjuk? eller vad är det frågan om? kan inte andas genom näsan. Rinner snor hela tiden. Kan inte dra indet igen, kan inte ens snyta mig! så jävla täpt är det. Bara välkomna polyperna igen då?

Ja! som sagt, party i tisdags. Jag Emil Linnea Jonnhy Viktor Jimi och Pewo. Vart fylletatueringar och hela skiten. Gick hem till Linnea själv 3 på natten och la mig. När jag vaknade fanns ingen Linnea där. Viktor hämtade mig så åkte vi till Emil och hämtade Linnea och Pewo. Dom släppte av oss på stan. For hem till mamma och gjorde mat. Igår kväll så drack jag upp dom ölen som blev kvar sen Tisdagen. Malin vart här til 11 ungefär. Hon åkte hem och vi gick för att träffa Viktor en snabbis. Sen tillbaka hit och sova till rederiet efter lite skitsnack :)

Vad händer idag? ja jag ska iaf vara nykter så jag kanske blir lite frisk till Lördagen! Vet inte alls vad som händer annars idag. Om man ska hem till farsan eller vad fan som händer. Ligga här på soffan med Linnea hela dagen kanske :) nää! nu har jag inget mer att skriva.

Niklas kommer och ska hämta sina saker så försvinner ett tag nu. pöss

En dag att minas en längre tid

FEst i tisdags, alla gjorde även fylle tatueringar. utom jag

låter drömmarna komma in

Godnatt

! blir så arg, besviken och ledsen.

har sån lust att aldrig mer se dig!
men jag kniper igen och låter det vara


mamma åkte på stryk

Igår startade mamma mjölkrig här hemma när hon bakade, kärringen


Älskade gammelmormor

Var hos gammelmormor och hälsade på idag
Hon gnäller på att hennes grannar jämt har sex :)


På¨måndag flyttar jag från min 2a

Fan! på måndag ska jag vara ute ur min lägenhet.. Jag har knappt packat någonting. Får bli en heldag i sandviken i morgon och köra grejer till mammas föråd. På nått sätt kommer jag sakna den lägenheten så förbannat mycket. Men ändå ska det bli skönt att komma bort därifrån! en gång för alla... Mer bilder om när jag flyttade in och bilder på lägenheten finns i Mars, även från min operation mitt i allt då :)


Vilken tur jag har att bara ha killar runt om mig.

Var nyss och hämtade Rickard vid bussen. Väntar på att Theo ska bli upphämtad sedan ska vi gå till affären sen blir det bullbak :)


Dubstep!

JO som sagt så vart det öl igår. Tog bussen ner på stan och mötte Lina.  Åkte med Gusten till Sanna och där gjorde vi oss klar. For vidare ner på stan på förfest med Sandviken grabbarna. For vidare till Linas ragg där vi stannade tills vi gick till duben. Förbannat roligt! bara trevliga folk denna gång.


RSS 2.0