ett stycke Natalie

Får la bjuda på en ny bild på mah själv.


Charlie och Lola

Är det nått jag blir glad av så är det fan Charlie och Lola. Alltså ett barnprogram. Lola är så söt och Charlie är storebror som lär Lola något nytt varje dag. Det här tittar Rickard på varje morgon.


Niklas kommer aldrig mer att slå mig!

Ja jävlar du! efter jobbet for jag hem till Niklas för att sova där. Vann över han på NHL 11 med, ganska viktig seger var det! Tur att han inte är lika dålig förlora som mig :) men jag älskar han för det!


Härligaste dagen på jobbet

Haha, kanske världens bästa dag på jobbet igår :) var en av dom bästa säljarna med. Eller jag sålde som man skulle som få gjorde. Fan va roligt det är där! Måste jobba idag på min lediga dag :D!


bästa söndagen på länge

Sitter på bussen på väg mot Sandviken. Gårdagen var hur underbar som helst. Gick på julskyltning med Emma och Niklas. Efter det åkte vi och bowlade, slutade med pizza på American. Åkte och släppte av Emma hemma hos pappa sen åkte vi vidare till hille för att Niklas skulle tända ljus till sin morfar. Efter det vart det hemgång. Vi tog på en film som var skapligt bra faktiskt, käka godis och mös. Efter det skulle vi sova. Väl i sängen vände sig allt upp och ner.. flera tusentals olika tankar flög i huvudet på mig. Till slut var jag tvungen att öppna käften sen somnade jag på stört. Allt kändes annorlunda idag när jag vaknade.. inga pussar på morgon.. ingen som kramade om mig och sa att jag lära vakna.. inge morgon mys, inte ett ord på hela morgon utom ett hej då när jag skulle kliva ur bilen. Det fick bara klumpeen i magen att växa. Det är så många ord jag vill säga.. så mycket saker jag vill ta upp och prata om, lösa utan att det ska bli bråk. Tänker inte skriva ut det på bloggen. Det vill jag ta med Niklas, om det nu kommer att hända att vi ens pratar med varandra igen. Nu ska jag fara hem till mamma och göra mig klar för skolan sedan ikväll är det jobb som väntar. Skönt att träffa Amanda igen :) har saknat busen. Nä nu får det räcka så här, puss

Då far vi snart mot sandviken

Idag.. känns ingenting bättre, men idag ska jag träffa lillesyster Emma och gå på julskyltning och bowla. Självklart är min stora karl Niklas med. Han åkte nyss till en kompis och jag ska göra mat åt tills han kommer tillbaka klckan 2. Efter maten ska vi ge oss iväg. Tog ledigt från jobbet idag med pga allt som har hänt. Får ta igen det denna vecka.

Ve inte längre vad jag ska göra.

Vad fan är det som händer? Varför kändes allt så förbannat bra för en vecka sen? varför har allt gått åt helvete denhär veckan?

Idag kändes det som att hela min värld skulle gå sönder. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att den här dagen skulle komma. Jag tror nog aldrig att mina tårar kommer att sluta rinna, inte idag iaf. Jag känner mig som en liten unge, som inte kan somna på kvällen, som saknar mamma.. Just nu känner jag mig så tom som sitter här helt själv.. Har ingen jag kan gå till, har ingen mobil så jag kan inte ringa någon. Jag kan inte krama om någon och säga hur förjävligt det känns.

Jag vet inte varför det gör så ont, jag vet ingenting längre.
Och det gör det hela bara värre när det blev som det blev mellan mig och Niklas inatt. Jag hatar att gå runt och tänka på oss två, när jag inte vet hur det ligger till. Om vi ska ge upp allt, om han har tröttnat på mig. Har jag tröttnat på han? är jag ivägen? ska jag åka hem? Det var så längesen jag låg i soffan och mös med han så jag blir så fruktansvärt fundersam.

Jag känner att allt har gått åt helvete igen, jag vill inte gå till skolan.. Jag vill inte jobba längre.. Jag hatar att känna den här känslan i kroppen. Jag hatar att inte veta vart jag har Niklas, det känns verkligen som en mardröm. Jag vet inte om han har rätt eller inte, det kanske är som han säger, att vi börjar tröttna ut

En rödsvart Natalie

Bildbomb på min nya hårfärg.

är allt värt det


Glöm det bara..

Jag vill skriva om oss, men någonting får mig att låta bli..
vad är det som händer?


Fullt upp nu mera

Jag sålde så bra igår på jobbet så jag fick betalt för en extra timme ;) Hur härligt är inte det då? funderar på att sjukskriva mig idag. Jobbar ju ändå på söndag så.


Försöker vinna friden med en enkel biljett.

Ärligt talat, vet du hur det känns när ens högsta önskan bara seglar iväg?
Tro mig jag svär, det är inte lätt att försöka vinna friden med en enkel biljett.
Folk bara kastar skit på mig som en indervid.
jag har tappat mitt liv, min hjärna är i krig.
Ramlar och famlar det går på replik. Jag försöker hitta lycka men jag når inte dit.
Gamla goda vänner vi glider isär.
När jag ser på mig själv så strider min själ men jag kan inte skylla på nått annat än mig.
Valde fel väg och det straffade mig.
Försöker ta mig i kragen och resa mig upp, vill inte leva i tröst.
Sträcker upp handen i luften uder himmelens sken. Jag målar illusioner utan minnen och svek. Känner bilder av sten som jag seglar förbi när jag spelade korten utav eget parti.  Jag vet att jag har sårat er, mamma pappa och några fler, mina vänner och familj.. ändra mitt liv, tänker på tiden då det ständigt var oder och krig. Klockan slår 11 bast, nu tittar jag tillbaks på allt.


Lillkusin hade dop i ett växthus

Lite bilder från dopet i lördags, lillkusin Xsander. Fick även en till kusin igår :) vet dock inte namnet än.


Ibland finns det inge bättre

Jag älskar er, alldeles för mycket!

"en bild säger mer än tusen år"

Min och Niklas första pussbild.

Lite allt möjligt

Som sagt! nu är första dagen avklarad. Jobbade bara en timme och fick sålt en sak! alltså, första gången jag jobbar idag. Ska jobba imorgon igen och träffa Amanda :) härligt!

sitter hos min älskling nu, jag vill mysa med det är nått fel på han för han vill inte.. Han är väl inte kär i mig längre! Han säger att han är det iaf men det tror jag inte på :) Våran lilla Pelle kryper runt på golvet och är allment söt:)  Nu ska jag gräva ner mig i soffan. Bilderna sen hela lördagen lägger jag ut i morgon. FAAAN vad roligt det var i lördags! helt otroligt

första dagen och det börjar bra

Sitter och dricker kaffe med Amanda på utbildningen. Vi fick rast i 20 min så vi tog en rök med. Haha jätte härlig brud som inte alls är blyg. Båda sitter och har gårdagens smink på oss så det är väl tur att vi får skämmas tillsammAns. Ny måste jag vara lite social med henne sen ska jag mysa med nisslas och göra rent åt varan lilla sköldpadda :)

Öl för hela slanten

Då far jag och frida ut på festligheter med världens bästa killar :) <3


Sam är en idiot


Kan det bli mycket bättre nu?

Alltså? förstår ni vilken glädje jag har i kroppen?
Jag tycker det är roligt att gå i skolan! Jag vill gå till skolan, jag vill inte sluta i skolan. Jag har varit på mina två första jobbinterjuver. JAG HAR FÅTT ETT UTAV JOBBEN! Jag kommer att jobba så jag kan gå kvar i skolan. Jag lagade mat SERIÖST för första gången på flera månader nästan igår. Jag fick en förfrågan om att få åka runt till 7erna i sandviken och berätta om hur det blir när man inte sköter skolan, berätta om droger och alkohol.. Få dom att förstå hur mycket man ångrar sig när man blir större och intser att det är försent att skaffa betyg. Jag får snart mitt "eget" boende.

Allt känns så underbart bra!
Förutom en sak..
Och den saken kan bara jag göra nått åt, ingen annan.

Världens bästa vän!

Ville bara säga att jag älskar min Malin så jädrans mycket, stort plus till henne :)
Bilderna är dock inte seriös..


Dutty dutty dutty love

Hade dålig fantasi idag.. Men detta får det bli till att gå i i skolan för dagen


Jobbintervju

Som ni inte vet så var jag på jobbintervju igår, ska på en till idag :)
så önska mig lycka till! (om det inte är så att ni hatar mig och önskar att jag inte får det:D )


Djurgårn vs Göteborg

Hahaha! Jag och Niklas satt och prata igår om att Hammarbys egna fans hotar lagets tränare att sluta för att laget var så dåligt. Och då ville jag börja titta på filmer då dom slåss efter matcherna osv osv.. Det är så otroligt fjantit så det inte finns. Så känner ni någon som håller på med detta så kan ni be den jäveln att besöka mig så ska jag ge dom en omgång :)


kan det inte gå rakt istället

Allt går om och om och om och om och om och om och om igen


Rickard är inte alls duktig på matte

Hjälper Rickard med matten men han fattar ju knappt nått.....


Blir ägd av pappa...

natalie säger:
jobbar du inte längre?
Stefan säger:
jo
natalie säger:
men jaha, vad gör du hemma dådå?
Stefan säger:
är på jobbet nu
natalie säger:
men säkert! du har inte ens internet på telefon och tror knappast att du sitter vid "msn" på jobbet
Stefan säger:
jag har ju bärbarqa med migpucko
natalie säger:
är du seriös?
Stefan säger:
ja!
natalie säger:
tror inte på dig
varför har du dator med dig för?
Stefan säger:
för att jag vill kunna prata meddig
natalie säger:
men va dryg du är!
är du hemma eller inte!
Stefan säger:
jagär på jobbetring hem å fråga lena
natalie säger:
mm, jag ska göra det nu
men...
Stefan säger:
v ad vill du
natalie säger:
men sluta fråga vad jag vill, datalökeN
haha! herregud.. att du har datorn med dig på jobbet
Stefan säger:
är det så konstigt
natalie säger:
jaaa! det ska man inte ha på ett jobb
Det är som att jag skulle ta emd mig ett djur till skolan
sluta du svara du när du vart ägD?
Stefan säger:
och
natalie säger:
haha! vadå och? du kan inte skriva och på det där.. Du ska ju typ dissa tillbaka typ "Ja men du måste ju gå till skolan först" inte låta mig vinna
men:) nu är jag bossen!
Stefan säger:
haha
du har ju alla snorkråkor med dig
natalie säger:
Äh... när ska det tapetseras?

Ja, jag har mycket snor i näsan när jag har polyper


Tummen upp för en toppen vecka

Sitter i skolan just nu. Eftersom vi sitter i en stuga utanför skolan så känns det lite ovanligt (går i en spec grupp för dom som inte orkar med skolan) vi har fått ett hemligt uppdrag som vi ska göra till ivik och iv. Rätt roligt för folk är så nyfiken :)! kommer ha förbannat roligt dom här dagarna i skolan eftersom vi har detta att göra, sen har vi sexualkunskap som tema för oss dom här veckorna med! niiiice.


No one puts my baby in the corner

Fan vad jag älskar denna mening! "No one puts my baby in the corner"
Den förklarar väl vad kärlek är, det är nog den finaste meningen jag sätt.

Det värsta är att jag tänker på dig din jävel när jag läser den! du min lilla älskling, min största kärlek genom tiderna. Min nästan andra halva, älskade Malin


Känns som att det var flera månader sen

Nää titta vad jag hittade på dom tidigare inläggen. Det var när jag och Niklas "tog ett uppehåll"
Hur känns det? bra:)
Hur gick det till? vi stod utanför mamma, allt slutade med en hejdå kram
Varför? jag vet inte... jag vill att den dagen ska bort
Vem är han? han vaar det bästa som hänt mig, nu är han Niklas
Var det en bra sak att göra? ja vet faktiskt inte.. Ibland funderar jag om vi verkligen var redo för att lämna varandra.
Har han gjort något mot dig? nej. det enda han har gjort och gör ont är att han inte litat på mig..
Hur känner du dig nu? känner och känner, orkar inte känna efter men troligen känns det bra:)
Vad har ni? vi har ingenting längre..
Om han skaffar ny då? Om han skaffar en ny så vet jag inte, jag hoppas han blir lycklig :)
Blir du inte arg? Absolut inte, vi måste gå vidare.
Om du ser honom med en annan tjej? när jag ser honom med en annan tjej efter att mina känslor för han försvunnit så absolut, jag blir glad.. Endast för hans skull
Hur kommer vardagen bli? vardagarna kommer bli som förut. Men jag kommer nog inte kunna släppa fredagar på ett tag. Jag kommer gå och önska att ingenting ska komma hem hela veckan..
Bestämt? vi hade inte bestämt så mycket faktiskt.. jag hade bara hoppats på ett år eller fler.
Hur blir nätterna då? Dom har varit lätt :) dom kommer att bli lätt. Men jag kan fortfarande inte glömma hur många nätter jag har varit med honom.
Är det något du tänker på, något du är orolig över? Har aldrig varit orolig när det gäller niklas. Är det nått jag har gjort så är det att lita på han. Jag tänker inte heller på någonting. Förutom när han ligger och håller om mig. När jag får höra hans röst nästagång.. Jag kommer aldrig mer få längta efter honom. Jag kommer aldrig mer få ligga och sakna honom på kvällarna. Jag kommer aldrig mer på sitta i soffan med han på en söndag.
Är det något du vill säga till honom? klart det är, det är massvis...
Är du lycklig nu? Klart jag är.. är niklas glad är jag glad :)
Kommer du klara det här? Absolut! det kommer jag göra, jag har redan klarat av den hårda delen. Trodde jag skulle ta detta på ett annat sätt men det gick bra. Förra gången fick jag panik och det verkte i hela kroppen. Nu flinar jag när jag tänker på han.


Mina sockor <3

Snart har jag haft mina sockor på mig i 2 veckor. Fan vad jag älskar dom!


Står fan inte ut längre

Jag har tröttnat! Jag är så jävla less på att egentligen vara din kompis fortfarande.
Mja, jag är inte perfekt men jag är hellre utan dig än att alltid komma i andra hand.
Slippa att bli rättat i vad man än säger eller vad man än gör.
Tycker det är förbannat tråkigt att man ska behöva känna såhär. Men jag klarar mig gott och väl utan dig, och det svider att behöva känna så. För våran vänskap har hållt i länge, men nu får det fan vara.
Haj do påre!


Jag saknar min älskling redan

Buhu! kunde inte hålla tårarna inne när Niklas skulle åka till jobbet nyss. Och självklart kan jag inte somna om.. Vad fan ska jag sitta och göra hela dagen? Den här veckan ska han till timrå och jobba. Fråga mig inte hur många mil det är dit.. Jag saknar han redan. Därför har jag knyckt åt mig ännu en tröja från han. Den här helgen har varit helt underbar med han. Min underbara Nisslas..


Desperata hemmafruar

Jag & Niklas har börjat tittat på detta underbara program!


Lilla lilla Rickard


Torsdag, det är kallt ute


Första dagen med bantning

Ja! då börjar första bantningsdagen då.
Har druckit 3 stora glas vatten och inte ätit något än. Ska sätta mig med familjen och äta två hårdbrö mackor och brocoli. Får se vad jag hittar på att äta hos Niklas ikväll. Blir väl en macka utan smör :) Ska ta med mig lite buljong (stavning?) så jag kan göra pastasoppa eller nått. I STORA MÄNGDER SÅ JAG HAR HELA HELGEN!

Har beställt bantningspiller med. Som gör att man inte känner suget efter saker osv osv.. skulle gå ner 5-8 kilo på en månad så får se:) känner mig verkligen taggad!

Tänk om det bara fick förbli så

M83 – We Own The Sky
Drar ner på stan med mamma efter att ha lockat håret i typ en timme.


pipinisslas

imorgon kommer min nisslas hem. rederiet och sova nu


Nu blir det bantning

Jag vill känna mig fin :( Nu får det fan vara nog. Nu ska jag banta så in åt helvete! Leva på soppa och grönsaker/frukter ska jag göra. Nu ska jag klara det här.

Dag 1 Soppa i stora mängder. Ät alla sorters frukter så mycket Du orkar .
Dag 2 Alla sorters grönsaker, hur mycket som helst, kokta eller färska. I dag skall du undvika ärtor, säd och bönor
Soppa i stora mängder.
Dag 3 Alla sorters frukt och grönsaker. I dag dock ej banan eller potatis. Soppa hur mycket som helst.
Dag 4 Soppa! Ät 5-8 bananer och drick 5-8 glas lättmjölk.
Dag 5 Ät 5-6 tomater och c:a 300 g nötkött. Mycket soppa!
Dag 6 Ät kokt fisk så mycket Du orkar samt olika grönsaker utöver soppan som vanligt.
Dag 7 Ät så mycket du vill av mörkt ris, grönsaker (kokta eller råa), sockerfria safter, te eller kaffe utan socker. Ingen soppa dag 7.


Detta kommer bli super!


På med mössan odentligt

Men varför har man mössa om man ska ha den bara sitter på halva huvudet? DEN SKA SITTA HELT PÅ HUVUDET INTE HALFT


Topmusik

Två nya låtar på toplistan! Tänkte dela med mig av godingarna
Ni får även min nya playlist från spotify m0bben yaw



jag älskar när det snöar

Fan vad snö det är här i lilla sandviken! det är så jävla roligt


ungefär ett år gammalt

Hittade massa roliga bilder, fyfan hur man såg ut!


Ge mah lite brädåkning nuuuråå

Fan vad jag vill åka snowboard just nu! Kan det blir lite mer snööö


Smälta ljus

Gjorde ljus igår, fan va fula mina vart!
För er som inte vet hur man gör
1:
värm en kastrull med vatten.
2: skär av en öl burk och lägg i gammalt steratin i den. Stoppa sedan ner ölbukren i kastrullen, men det ska inte vara så mycket vatten. MAX 10 cm högt vatten.
3: Beroende på vilken form du vill ha på ljuset är upp till var och en. Jag tog en mjölkförpackning och skärde av. Sedan knyter du en veke runt en penna och toppar ner veken i förpackningen.
4: När stearinet har smält så häller du i det i mjöl förpackningen. Vill du ha nå dekorationer så råder jag om att lägga i det först. Det blir snyggt om man ställer något mot kanterna.
5: Vill du att det ska vara olika färger på ljuset lär du först hälla i den ena satsen med stearin i förpackningen, sedan låta det stå en timme och sen hälla i den andra satsen med stearin.


Världens bästa pojkvänn

Snart är det 11 månadersen jag träffade Niklas första gången hemma hos han, jag sov där. Vi pussades sen kvällen. Vi kramades och pratade med varandra. Jag intalade mig själv varje gång jag åkte därifrån att inte bli kär i han. Detta skulle inte bli långvarit. Flera gånger valde jag att inte höra av mig mer. men frästelsen att åka dit och sova vart bara större hela tiden. Efter ett tag tog jag bort hans nummer, inklusive msn för att inte kunna höra av mig. Trycka bort rutan så fort han skrev, radera smset innan jag han se nummret. Men det fick mig bara att kunna det utantill efter ett tag. Jag valde att aldrig prata om han så att folk inte skulle fatta att jag började bli kär. Sen satt jag i den sittsen.. Jag var kär, i en kille som jag hade noll intressen med. Vi hade knappt någonting gemensamt. Inte samma musik, inte samma filmsmak. vi gjorde aldrig någonting tillsammans. Vi träffades, sov med varandra sen åkte jag hem. Jag var rädd att jag skulle hamna i samma långa förhållande jag hade tidigare. Vilket jag gjorde. Men det var någonting med Niklas som fick mig att stanna kvar. Det var någonting som inte ville släppa taget. Som det än är idag.

Jag trodde aldrig att jag skulle säga dom där orden till Niklas. Självklart var det på fyllan första gången, jag vet inte varför. Andra gången var jag i Mexico, vi bråkade. Första gången riktigt odentligt, i telefon. Jag satt och bråkade med han samtidigt som en tjej satt och skrev våra namn i ett halsband format av ett hjärta. Vilket jag har på mig än idag. Niklas namn suddade jag ut i Viktors bil. Varför gjorde jag det? samtidigt som jag gjorde det slog tanken mig "varför tar jag bort det? jag och Niklas är inte klar med varandra, vi har en lång väg kvar". Men jag vägrade, för jag var så förbannat envis. På vägen hem var jag i tyskland, på flygplatsen på väg mot bussen då vi skulle lägga på när jag pratade med han en snabbis. Då han sa att han älskade mig. Det enda jag ville göra dom minuterna var att flina, men jag kunde inte. För att pappa visste att jag hade pratat med Niklas.. Och han fick ju inte veta att jag var kär.

3 månader fick det mig att inse att jag älskade den karln. Det bråket i mexico fick mig att inse allting. 3 månader är förbannat lite för att inse hur mycket man tycker om en människa, men jag visste då att det var Niklas jag ville ha. Den jäveln som jag har bråkat med som aldrig förr, velat slagit ihjäl. Tyckt att han inte har fattat ett piss, svikit han som han har svikit mig. Känt mig orättvist behandlad så som jag har behandlat han orättvist. Dom tårar jag har fällt för han, i hans armar.. Framför han, bett om förlåtelse. Varit arg för att han inte bett om förlåtelse. Varit arg på han när han har bett om förlåtelse. Bett han dra åt helvete, bett han krama om mig. Dom gånger vi har hatat varandra, inte litat på varandra.

Det är dom gånger som har fått detta år till ett helvete! Ett helvete pga av anledning.. Att jag har gjort mitt allt så ledsen och besviken. Att vi har utsatt varandra för dom värsta känslorna, bråken och sakerna. Men det som inte tar isär oss gör oss starkare. Till den punkten har vi äntligen kommit till. Vi känner varann nästan för väl för att vi ska kunna bråka. Han vet vad han ska göra när jag är sur. Jag vet vad jag ska göra för att inte göra han sur. Han vet vad han ska göra när jag är ledsen. Han har lärt mig vad jag ska göra för att inte bli ledsen. Vi har båda insätt att det inte är värt det, att utsätta varandra för såna saker man hatar att känna. Istället är iaf jag, världens lyckligaste med han. Det bästa är faktiskt inte han, utan att hans pappa har ninisar! Och hans syster har världens gölligaste Theo! Och att vi faktiskt har våran Pelle ;) bara skojas..

Jag älskar dig Niklas Löv!
Jag älskar dig lika mycket som frosten älskar att sätta sig fast på bilrutorna och göra ägaren förbannat sur på morgon när han/hon har bråttom iväg i 13 minutgrader. För mig är du den bästa och finaste! (finare om du hade längre hår..) ÅH JÄVLAR DU VAD VI SKA FIRA JUL TILLSAMMANS! göra lussebullar och pepparkakor. Sätta blommor i fönstret, hänga upp julstjärna och sätta fram en ljus stake. Du kommer bara att älska julen efter det här:) Och tänk att det enda jag skriver om nästan, är dig. Kan du komma hem nu? Vi har mycket att göra.. Orkar inte sitta såhär och vänta på dig på nätterna.

AKUTEN!

Kom dessutom nyss från akuten med syrran, hon fick åka hem med gipsad arm. Vilken jävla stjärna det är alltså! Nu är det bara jag kvar som ska in på akuten sen har hela familjen varit där på bara några månader.


Nattfantasi i brist på annat

Fan vad jag älskade "då tiden" som nu är "den tiden" Jag saknar tiden för några månadersen. Dec Jan Feb Mars och April. Fan vad jag vill tillbaka dit, då jag var faktiskt en helt annan människa. Jag hade mina bästa vänner, Malin Lina Anna Johan. Jag gjorde inge annat än att vara med dom. Jag umgicks med Sigge som jag idag inte längre pratar med. Jag bodde hos pappa och hade det allmänt bra. Jag saknar det rummet, jag älskar det rummet! Jag´älskade att vara där. Hur ivrig jag inför flytten, inför min första resa.. Till Mexico.

Jag sitter och läser början i bloggen. Va mycket roligt jag gjorde, såna saker som jag inte längre gör idag. Varför? varför i helvete har det förändrats? Alla är på olika håll just nu känns det som. Jag kan inte umgås med mina bästa vänner, som det var då längre.. Inte alls tillsammans. NÄÄÄÄ! FAN VAD JAG SAKNAR DEN TIDEN. Jag kan nästan sitta och grina när jag läser igenom dom månaderna. Känns som att sommaren har varit värdelös med, varför? för att jag inte gjorde ett jävla skit. Jo jag Fick träffa Anders, i In flames. Och jag åkte balder, det är väl höjdpunkten med hela året iaf. Men jag blir fortfarande deppig över att allt har försvunnit. Hoppas det blir samma sak nu när jag flyttar tillbaka till far min, då ska fan Malin BO hos mig, vi ska dygna och vettefan allt!


Ibland missuppfattar man hela världen

Köpte bakelser på affären, trodde dom skulle vara goda, men icke!


För er som gillar grymma böcket


Rastade hundarna

Mormors hundar ute i hundhagen


så var det måndag igen

Sitter på bussen från Gävle till Sandviken just ju. Ska möta upp mamma på sjukhuset för att göra prover. Rätt segt att sitta där och vänta på henne i en kvart för att hon ska gå hemifrån. Sen ska vi till mormor, min älskade mormor. Som vanligt är det ett helvete att pussa min älskling hej då. Jag vet aldrig när jag ser han nästa gång.. bara upp till 5 dagar men ändå, det blir jobbigt i längden. Jag kan inte heller förstå att vi har hållt på som vi gjort tidigare. Hade det varit för tre veckor sen skulle vi nog bråka med varandra just nu.. Bu skulle nog ha bråkat hela helgen och varit riktigt piss på varandra. Jag ser verkligen fram emot att få vara med han över juldagarna. Baka pepparkakor, lussebullar och en ljusstake ska han Fan ha! Tror inte jag har haft ett riktigt förhållande över jul med någon. Har aldrig velat pga man ska ge varandra presenter. Men nu känns det bra, jag ser verkligen en framtid med Niklas och jag önskar att tiden kan gå lite fortare varje dag. Snart flyttar jag med, så jävla skönt ska det bli, att ha något eget där jag slipper precis allting, inge tjat, ingen dom är dryg. Ett ställe där bara jag bestämmer. Det kommer att bli lättare nu när Niklas inte jobbar över vintern för då kan han sova hos mig och ligga kvar när jag åker till skolan.( vilket jag hårt bestämt, he he ) så han har inget att säga till om. Nä nu ska håg sova en stund. Puss!

Halloween

halloween partaj igår, sen var vi på kungen och röjde.


kalle fråga: vad har gjort med tänderna?


Aldrig någonsin mer......

Kan inte sova.. Vill inte sova
Den där drömmen har hjärntvättat mig totalt! Inget annat än det spökar i min hjärna.. har inte varit annat än den på hela dagen. Varför? Den här drömmen är inte som alla andra mardrömmar.

Jag har länge funderat på om jag är kär på riktigt.. Hur man känner sig när man är kär på riktigt, hur länge man är kär. Varför skulle jag inte vara kär på riktigt, om jag hade riktiga känslor i drömmen.. Jag har aldrig tidigare drömt så illa i en dröm, om någon jag har varit kär i.. På ett sätt fick drömmen mig även att fatta hur mycket jag verkligen tycker om Niklas. Jag vet inte alls, jag vet bara att jag älskar Niklas. Jag är så jävla rädd att förlora han efter denhär drömmen, jag vet inte varför. På nått sätt så för jag för mig att det faktiskt är nått skumt med denhär drömmen, och jag har nog kommit på varför.

Jag drömde att det tog slut mellan mig och Niklas tre gånger.. Första gången grät jag och bad han flera gånger, andra gången brydde jag mig inte så spec för jag visste att det bara var att ge upp hoppet. Andra gången svek han mig.. lurade mig, tredje gången jag visste att det var över för alltid och vaknade den gången av att jag inte grät, den gången hade jag Viktor där.. Jag brydde mig inte ens om Niklas tredje gången han försvann vilket jag hade gjort dom andra gångerna. Han sa att han gillade en annan tjej, att han aldrig hade älskat mig.. Det som gjorde mest ont var att han inte visste varför han hade varit med mig, sagt att han älskade mig. Han utnyttjade mig när hans "tjej" inte kunde sova med honom. Han gav mig nya förhoppningar hela tiden.. Men svek mig bara.

Därför har jag nu suttit och tänkt att det var precis så i verkligheten.. Första gången det tog slut var dock mitt fel och jag grät jag i flera dagar, samma dag som Niklas skrev att jag skulle komma och sova över hos han hade jag bestämt mig för att gå vidare. Andra gången det tog slut vart det en lättnat, vi gick inte ifrån varandra osams utan var enade om den saken. Vi var vänner. Efter sex veckor igen så bestämde vi oss för att pröva på nytt. Och i den fasen är vi nu. Och eftersom allt har stämt in i drömmen.. Så borde det vara över helt och håller, när den 3de gången kommer. Efter som dom två andra gångerna stämde in med drömmen, först ledsen, andra gången överrens.. och 3de gången i drömmen visste jag att det var över.. Det är det som gör det värre, lämnar Niklas mig nu är det över för alltid.

Det konstiga är att jag vaknade flera gånger under den natten, men när jag somnade om så fortsatte jag att drömma precis där jag slutade innan jag vaknade..

Jag är helt hjärntvättat.. eller hur? ska det fortsätta såhär så kommer det troligen, att förstöra vårat förhållande av min osäkerthet. Jag måste skärpa mig, det var för fan bara en dröm. Ändå sitter jag nu, och är så jävla nervös inför morgon dagen. Den dagen i drömmen han skulle göra slut med mig, efter matchen.. Gå på slick och titta på petter och ta med den där "blonda" tjejen hem.. Han som inte tycker att jag ska blont hår. Allt spelades baklänges i drömmen. Jag är så jävla rädd att det är det enda jag kommer sitta och tänka på under matchen, glömma bort att min älskade Jörgen Jönsson bara är några meter ifrån mig. Jag är så fruktansvärt rädd att jag ska börja grina under matchen.. Ännu en gång försöker jag intala mig själv att DET BARA ÄR EN JÄVLA DRÖM SOM FÖRSTÖR MIG TOTALT! Efter att han gjorde slut med mig andra gången i drömmen så vaknade jag, och skrev "usch.." till han på sms. Jag vaknade och kände mig så jävla sviken! Jag ville inte prata med han, varken se han eller höra av han.

Jag ska limma fast alla pussbilder på mig och Niklas som jag har framkallat på hans vägg, som han aldrig någonsin kan ta bort.. Haha. Missförstå mig inte.. Jag är inget psyko, även om jag själv tror det just nu. Allt kommer vara borta på fredag, när jag vaknar upp brevid han. Då är jag mitt normala jag igen :)

Flipper

NU BLIR DET MOVIE TAJM MED BRORSAN OCH MIG!


Halloween

Ja! på Lördag ska man ju klä ut sig och gå på fest med. Frågan är bara vad fan man ska vara? förra året var jag 80 talet eller nått liknande.. Frågan är om man ska vara samma iår?


Jag blir då tokig

Go next to me, go ahead of me, get behind me, you can go anywhere you want, just do not leave me

Jag vill att min älskling kommer hem. Hade jag inte träffad han tidigare idag hade jag nog fortfarandra grinat. När jag låg där och lyktade i hans nacke så kändes det så jävla speciellt. Det är nog den bästa och skönaste kramen jag någonsin har fått från han. Måste nog ha varit tröjan eller att han är så jävla sexig i jobbarkläder. mmmmhm! Tur att dagen inte blev som min dröm, men vem vet.. han kanske gör slut med mig efter matchen imorgon och tar med sin andra tjej hem från petter. JAG TÄNKER INTE GÅ UTANFÖR HAN DÖRR IMORGON! iaf inte gå på krogen, tänker sitta där hela kvällen och se till att han inte tar med sig en tjej hem. Fast dock kan han han ju gå hem till henne. Jag måste ut på krogen.. Jag måste sätta fast mig med honom.. Ingenting ska få bli som med drömmen.


Madörfakkör!


Andra dagen idag nu

Andra dagen irad! Filmen sög, fastade nästan i P-huset.. fyra killar i en bil hånade åt oss, vi åkte före och ställde oss i högerfilen men svängde till vänster. Dom tutade och jag Drog ut fingret genom rutan sedan fick brander panik och stannade mitt i vägen och dom åkte förbi och skrattade. Körde fel när vi skulle hämta hansen och väl avsläppta vid aga stannade polisen mig och Malin när vi gick.. NÄR VI GICK MED FÖTTERNA OCH FRÅGADE VAD VI VAR UTE PÅ?


Kanske lite kryddat skrivet men tack hjärtat



Cars, blixten

Sitter hos pappa med lillebror Kalle och tittar på film :) pappa sa tidigare idag att han tittar på den typ 3 gånger om dagen så han har tittat på den långt över 50 gånger.. Haha, han är så jävla söt!


Sjukhuset, belönades med aga!

Dagen började med att jag och Malin traskade till sjukhuset och mötte upp mamma. Mamma gjorde prover för sin cancer och jag tittade polyperna, som har kommit tillbaka, blir fan tokig! aaaah... Sedan bjöd mor min mig på aga :) frugan följde med. Nu ligger jag i hennes säng och tittar när hon städar i klackskor, haha.


RSS 2.0