Vad gör vi? nu kör vi.

Så där ja! Fixat nytt nummer och färgar håret rött :) Som enny männsika. Sitter hos syster & tittar på när Johan spelar fifa, tönt! Nu tvingar han mig att laga mat med, ska aldrig mer åka hit.


Åter igen

Jaha, då sitter man framför datorn åter igen:) har dock ingenting att skriva den här gången, bara lite trams.
Sitter hos jojje med massa folk och är allmänt social med varandra. Som på den gamla goda tiden :) Frågan är vad fan man ska hitta på den här natten. Saknar mina tjejer i cypern! vill tillbaka :/ Får fan åka dit på semester. Puss

pizzakärlek med älsklingarna

Sitter hos min älskade Linnea :) Har varit iväg och käkat pizza med henne och Josh.

Nu ska jag traska iväg till Jojje och mysa.

puss på er

Sitter hos syster :) Varit hos jojje hela dagarna med grabbarna. Ska möta Josh för en pizza nu sen häng i norrsätra.


nästan ett måste

Jag måsta nästan hitta någon att mysa med på kvällarna..

Nu ska jag lägga Kalle i sängen. Vi har ätit pizza från American :) Bakat äppelpaj och tittat på massa filmer så nu får det vara nog. Hoppas alla jävlar har roligt på duben :(

min tunga ramlar av

Aaaaa jag har gjort ett till hål i tungan och det gör skit ont.


Saknar mina tjejor!

Saknar mina tjejor!


Nu får vi se

Åkte hem till Max mitt i natten och sov. Nu sitter jag hemma hos Linnea, precis så som det var förr :) och jag älskart! Så jävla underbart att vara här igen.
Är fortfarande inne på min nostalgitripp sen igår, dock sitter jag och tittar på gamla bilder nu. Sitter även och söker lite jobb, kan inte komma hem och slappa nu när jag har jobbat varje dag i konstant 3 månader.

Cypern har verkligen gjort mig till en annan människa. Jag uppskattar allt så mycket mer nu än vad jag gjorde tidigare. Jag känner mig lycklig, glad och vette fan allt man kan vara. Jag känner att jag vill göra något vettigt med livet, istället för att ligga hemma och vara lat. Jag ska hitta mig ett jobb, flytta och skaffa mig ett körkort. Jag känner mig så jävla mycket bättre just nu.
Så ni som får en sån chans, ta den för i helvete. Så roligt jag har haft, träffat nya vänner för livet!

Ikväll ska jag sitta barnvakt åt mina favorit ungar Kalle & Emma. Jag ska mysa med mina småsyskon & bara ta det lugnt. Nu ska jag ha en rehab vecka.


frågan är ju

Sitter med en nostalgi tripp. Vafan?
Jag sitter hemma i sverige. Utan min min pojk i protaras. Saknar det redan! Hur ska jag klara mig utan dom alla?

Samtidigtsitter jag och tänker tillbaka längre bak i tiden. Varför sakar jag det? varför saknar jag dig? Varförvill jag dra tillbaka tiden? Jag bara inte orkar. Jag ska göra den här staden framöver.

Att säga hejdå sista kvällen har varit bland det jobbigaste i mitt liv. Jag grinade hela natten, på alla barer. Jag grinade hela vägen hem, i taxin. På flyget och på tåget. Jag grinade lika mycket när min systerstod och såg så förvånad ut över att jag var hemma. Vad håller jag på med? borde inte jag åka tillbaka?

Ikväll blir vi galen


Ikväll blir vi galen


en kväll i protaras med tjejorna.

En utekväll med alla tjejorna.


Ja en riktigt lyckad utekväll

Igår var det fruktansvärt chill på jobbet så jag tog mig friheten att bygga en gitarr av kinapinnar och gummisnoddar. Lyckades rätt bra faktiskt :) Emelie hittade på en larv hon lekte med. Vi valde att vara dryga och snackade svenska med kineserna hela dagen, vilket dom inte fattade ett skit av. Senare på kvällen valde vi att gå på ölen. Gick över till kineserna och gjorde lite lekar. Spelade på gitarren och Emelie dansade till. Vidare till Greenry sen till Boogies där vi härmade "romeo"killarna på dansgolvet. Slutade med att dom stod med oss och tyckte att det var rätt roligt. Gick ner till stranden med Emelie Mark och Bob, vidare till Betti där vi satt och snackade skit till halv 8 på morgon. Mark fick även min gitarr så jag hoppas han känner sig hedrad!


jag är då fan död

Jag är så jävla sjuk!
dra nått gammalt över mig och kasta mig till hajarna.
Gått och tuttat ner mig har jag gjort också :( Varför? varför här i cypern? Här där man inte har ett riktigt liv ens.
Fuck ooooooff! säger upp mig snart. Sitter på det här jävla jobbet och ska äta kina mat för ungefär 70de gången på rak. Sjuk mig i foten eller nått.

Åt helvete vad jag saknar dig samtidigt.

super boss


Men jävla feber, dra dig själv nå gammalt över dig

Dom senaste dagarna har jag brottats med min feber och min stackars kropp som får stå och ta stryk på jobbet varje dag. Dom senare dagarna har inte kroppen velat funka. Så fort någon tar på mig får jag ont. jag snorar ner mig själv och har hostat sönder lungorna. Men vad gör det? Ingenting för jag får inte vara sjukskriven för det :)

Men snart hörreni;) kommer det en hemlis!

min fina mobil

Ja jag var jätte full, mobilen var vattenskadad och jag trodde jag var smart och la in den på DEFROST i micron. Boff sa det så brann mobilen. Just nu får jag låna en mobil av Emelie. Vill inte tänka det, väcker ångesten inom mig..


det är så vi gör det här i cypern, två öl på en kvart om det är bråttom

Dagarna flyter på som alla andra dagar. Men efter jobbet bankas det fest av alla möjliga slag :)
Jaja har inte tid att lägga ut varje dag så därför lägger jag ut lite blandade bilder.


Så fyllde Sanna 19 jävla år i Cypern!

Så fyllde Sanna 19 jävla år i Cypern!


Hej och hopp

Haha, hittade en bild på datorn Sanna hade gjort


Hejsan lisen


Hejsan Lisen 43 från uppsala.
Några frågor.
För det första, om du nu är 43 år varför läser du då min blogg?
Om du bor i uppsala, hur fasen har du då fått tag i min blogg?

Och för det första vart hon nerdrogad, hon söp sig inte full. Sen ska väl du vara glad att jag tog ansvar och tog henne till sjukhuset istället för att supa mig full och lämna henne på någon club då vad som helst kunde hända. Eller:)? Ja stackars mina föräldrar, ack ack. Dom vet ju inte alls att jag är i Cypern. Dom har ju inte alls varit i min ålder. Jag tror dom vet mycket väl att jag lever livet i cypern. Ja jag dricker, men jag tar mitt ansvar och kommer upp till jobbet I TID & jobbar varje dag, med feber eller inte. Fast jag är bakis eller inte. Så jag tycker inte du har någonting att komma med. Och jag pratar med mina färäldrar och skäms inte ett DUGG över att berätta vad jag gör om dagarna.


men då kör vi igen

Aaaa det händer för mycket här för att jag ska ha tid att skriva.
Inatt gav jag en kille en rak höger i ansiktet. Vart fasthållen. Micrade upp mobilen så den började brinna. Älskar mitt liv just nu :) Eller inte? Åh! Hur fan ska jag klara mig utan telefonen?
Tur att jag har mina tjejor iaf. Funderar på att göra en spontan utgång ikväll. Men jag vill icke! Måste hålla mig till imorgon :) Då jävlar blir det till att festa sönder med Sanna och tjejerona! Puss på er


Men skynda dig hit

SANNA ÄR PÅ VÄG HIT!
Om 12 jävla timmar är hon min, fan vad jag längtar.

livet på en pinne

Sitter Pa restaurang och äter med v. Kycklingspätt, kycklingmacka osv. Är halv ledig idag:) varit på poolbaren tidigare och solat ett tag. Igår vart det galet! Utgång med Sandra och v. Slutade med efterfest Pa ett hotell. Kom hem runt 8 tiden i morse. Vaknade upp och trodde att jag hade hoppat från ett berg, vilken smärta jag hade överallt. Snart kommer sanna! På måndag. Inte långt kvar:) och nästa fredag kommer Dan med hans killkompisar:) Nice! Ne en glass på det här, poss

nu du sanna

jaja, jag blir brun så Sanna :) skynda dig ;)


Men har ni det gött i sverige?

Livet leker på osv..
Precis en vecka kvar sen kommer mitt fucktard :D (sanna)
Har aldrig längtat så mycket. Ska hoppa på henne när jag ser henne!
Ska bli skönt med lite omväxling med :)

Annars då?
Jo en galen helg.
Blir utgång idag, med den bästa.
Nu ska jag gå och slita ännu en dag i helvetet. Men inte deppar jag för deh eh. Jobbat i 39 dagar idag. Varit här i 42 dagar. Redan 42 dagar? & hundra till blir det.

här bor hela skaran

HÄR BOR FUCKING VI


utflyckt

utflyckten med Anna på trampbåten


skålar!

nu säger vi skål här nere i Cypern!


RSS 2.0