!!!!!!

När man är gravid får man aldrig vara sur. Man får aldrig vara matt, trött eller utslagen. Ingen förstår när man behöver vila. för vissa är det bara en mage som växer på en människa. Man får inte tycka att hela denna omställning är jobbig ibland. Och ingen fattar att det är svårt att försöka fatta sig in på att man ska bli mamma.
Man ska hela tiden vara positiv och vara glad.

Just nu vill jag lämna den här jävla skit hålan och försvinna! Det är aldrig någon som fattar att man har dåliga dagar. Och att det faktiskt är extra jobbigt ibland.
Det är riktigt tragiskt att det aldrig finns någon som kan ställa upp på såna små saker som att ringa och fråga hur det är! Eller faktiskt bara höra av sig.


Klart nu!

Nu har vi flyttat klart och nu är vi vallhovsbor. Vi har dock saker kvar att hänga upp på väggar men annars lever vi på här hemma.
Jag skulle ha gjort naglar idag men det fick vänta till helgen, Elin och Helmer kommer på besök snart :)! Då blir man genast piggare.
Bakade bullar för fulla muggar igår och nu är det inte många veckor kvar innan Busan hoppar ut ur magen!


<3

Alla hjärtans dag idag och det är fan blandade känslor.
Jag är så fruktansvärt jävla slut i kroppen. Huvudet håller på sprängs och mina ben orkar inte bära mig.
Har varit så stressad dom senaste dagarna så knubbisen i magen har inte rört sig.
Tänk att man kan känna sån kärlek till ett ofött barn. Jag längtar så otroligt mycket och vill hålla henne! Få ut henne och se henne växa. Och hon kommer få världens bästa pappa! Och jag har världens bästa sambo. Nu är det inte långt kvar :)

Jag har ju inte knäppt några magbilder under hela graviditeten. Kommer inte göra det heller.


Det går liksom..

Det går inte riktigt som vi vill nu. Det går lite mer åt helvete!
Stress stress stress, stackars kullan i magen. Hon måste redan vara trött på sin mamma som bara flänger och aldrig tar det lugnt. Vilket helvete!


Vilken dag!

Idag är jag fan inte att leka med. Jag har bihålsinflamation IGEN! Ögat hänger på mig. Stina den jäveln skällde så mycket vid dörren så när jag gick dit sprang hon tillbaka och tog min frukost.
Jag är hungrig men det finns inget hemma och jag orkar inte gå ut och handla :( jag saknar Nicklas så mycket när han jobbar förmiddag. Hatar att vakna utan han!!

På måndag ska vi börja rusta lägenheten! Våran lägenhet på nedre våningen. En 3a :) vi ska rusta klart hela lägenheten innan den 27 för då ska vi ha flyttat ut ur den här. Hur ska jag hinna? Hur ska jag orka? Barnet i magen lär snart ramla ut av all stress. Men på måndag får jag åka och bestämma tapeter, himla roligt;)

Att vara gravid är värre än vad jag trodde. Jag kan inte äta nått längre, tex inte;
Skinka, hamburgare, falukorv, lasagne, köttbullar ja jag kan hålla på hela dagen! Tappar man en sked på golvet kan man börja grina, och då grinar man hela dagen! Retar Nicklas mig börjat jag grina! Men det är väl som det är :) nu ska jag invänta Charline.


Kalas!

Idag fyller saga år, min sambos systers barn. Hon blir hela 1 år. När jag träffade henne första gången var hon 3 månader. Liten blir stor<3
Återigen så älskar jag Nicklas släkt. Dom är helt underbar och mitt barn kommer inte kunna få det bättre!

Igår var umgicks jag med mamma på stan, sen vart det en sväng till Linn och titta när hon satt i löshår. Sen klippte hon av mitt hår så nu har jag inget :) men, det växer ju ut och tack til henne för hjälpen!


Tvillingar!

Min älskade vän har äntligen fått hennes tvillingar. Nu vill jag träffa dom!


Ändrade planer

Eftersom mamma dricker och har bestämt utgång i Gävle fick jag lov att både köra in dom och hämta dom inatt, förstår inte hur folk kan vara så snåla och tänka på sig själv! Klart käringarna ska ha roligt.. Dock jag som blir fattigare :(
Men kan ingen annan ställa upp är det väl klart man gör det!


Men allvar

Har haft såna sammandragningar idag:( fy fan åt det!

Tog med Kalle på rally tidigare idag. Är helt slut nu!! Det är så jävla knäppt att man lär börja planera in när man kan sova eftermiddag.
Ska iväg till Linda och familjen och titta på melodifestivalen:) mysigt!
Igår hade vi även fest. Tjejerna var här och Nicklas hade sitt. Roligt att göra nått annat för omväxlingens skull. Dock hoppade jag över krogen då magen har blivit så jävla stor på mig.... Kan knappt ha några kläder mer!!


??

Folk tror allvarligt att man blir tråkig när man är gravid?
Förstår inte varför? Det är så irriterande...
Jag går ut, uppe sent på nätterna. Har roligt, åker skoter och gör allt annat jag gjorde innan. Jag gör allting förutom att dricka. Och inte tänker jag bli en annan natalie heller bara för att jag blir mamma. Det är Nicklas som ska vara hemma med barnet. Det är jag som ska vara borta om dagarna i ett helt år. Och det är för att båda är överens om det.
Förstår inte hur man orkar rätta någon som är gravid, att man gör fel. Hur man ska göra. Skiter fullständigt vad folk tycker och tänker :)


:)

Det finns vissa människor som snor min energi och vissa ger mig energi. Därför har jag valt att välja bort dom som bara väljer att vara negativa och aldrig ser det positiva. En pessimist står på spåret och ser tåget komma emot en..

Det är ju tråkigt att sånt ska hända. Men samtidigt är det skönt.

Tackar mina två nya stjärnskott Linda och Elin för att dom är som dom är. Dom två alldeles perfekta mammorna som får mig att längta tills lillstina trycker ut! :)
Dom är två riktigt läckra milfar.
Fick dessutom en sån tröja till bebisen i magen av Linda, jävla mupp ;)

Nu ska jag släcka mobilen och säga åt spökena att gå. Godnatt


RSS 2.0