mmm fuck you!


Vad är det som händer?

* jag har jobb
* jag har lägenhet
* jag ska snart till skåne
* jag har världens bästa jobb!
* med världens bästa kolega ;)
* jag tror fan jag är kär
* jag har en ny favorit låt
* jag har fjärilar i magen
* just nu mår jag toppen
* på lördag ska jag och kusinerna på alborgen
* jag är glad att jag äntligen har växt upp, haha
* puss hej

Kalle har en egen gömma


försvinn


Nu börjar det att hända saker

Det känns precis som förr, jag sitter en tidigt morgon hos pappa & dricker kaffe, känner mig allmänt kär & pirr i magen.

Ja! Igår fick jag jobb :) & lägenhet på samma gång. Flyttar runt 1-3 November. Just nu älskar jag livet. Jag börjar jobbar idag, eller utbildning. Marknadsundersökning, ska nog bli jätte roligt.
För första gången i mitt liv känner jag mig taggad till att ha rutiner, lägga mig tidigt & kliva upp på morgon. Jobbar 5 dagar i veckan, med as sköna tider. Det här blir kalas bra det :)

Nu ska jag dricka en till kopp kaffe & fixa till mig lite innan jag går till bussen. Möta upp mamma & käka på stan.
Ikväll blir det öl, om det blir i Gävle eller på hemmaplan får vi allt se. Jag vet iaf att jag ska kramas i natt! :) Hej, puss

all we need


Jävla skit håla.

Ofta?
Jag saknar mig mobil jag micrade upp.
Min dator har pajjat.
Har suttit isolerad i ungefär två dagar.
Ätit pizza idag!
jag har två DVD filmer här ute. Blixten, car filmen och en randig jävla zebra.
Jobbintervju imorgon.
Jag säger "lägg av" & "ofta" för mycket.
Jag vill börja plugga igen.
Jag har sökt 9 jobb utomlands.
Snart åker jag till skåne<3
Nu ska jag dö.

rött hår, jag vill ha svart


Vad säger man, jag & Malin är tillbaka..

Vad säger man, jag & Malin är tillbaka..


kloka ord från en dum käft


P-A 3

Hatar att bo i det här skitlanden! Att det aldrig kan vara världspremiär i Sverige. Nej då lär man vänta istället. SUG


Just nu bor jag lite stökigt!

Just nu bor jag lite stökigt!


men, det är rätt skönt ändå.

Men ofta.. Jag har slöat hela dagen!
Sprang i 20 min, tog en kvart i bastun sen eller bubbelbad. Inte gjort ett skit mer.

Det pirrar lite i magen

Men ofta det känns bra i magen, för första gången på 8 månader.
Jag lovade mig själv att inte bli kär..


min lilla lägenhet

illa Det här har jag pysslat med hela dagen. Snart klar, på bilden är den bara halvklar än. Blir en bättre bild imorgon! :)


Helgen, vilket skämt.

Helgen.. Helgen helgen helgen!
Vilket jävla skämt, men fan va roligt jag har haft!
I Fredags åkte vi till Freddes morsa, hans systrar. Tobbe Mattias osv osv. Spelade lambo och jag lärde mig att dansa till dansband. Linnea vart för full, jag med. Vidare på Interpool där jag kastade pil med Magnus, någon till & Linus. As kalas :)! Vidare hem till Jim, vaknade 4 dagen efter.

På lördagen kröp jag hem från Jim ungefär. La mig i sängen, spydde. Grinade spydde grinade. osv.. Kunde inte äta nått. Fick inte i mig tacos. Skakade.. Åkte till Linn för hon hade fest, fick i mig lite dricka & två mackor. Mulligans & 8an. Tröttnade ur & åkte till Jim, kikade tv & tills vi somnade. Vaknade vid halv 2 idag och mådde lika dåligt, fast jag slapp spy.

Nu ska jag fan i mig bygga ett pappershus, as roligt :)
Ska väcka Kalle snart med eftersom jag sitter barnvakt åt dom två.
Tackar farbror & Monica för en bra pratstund igår :)

hej


Väävävävvavavävä

Väävävävvavavävä


just det

Nästa gång jag säger att jag älskar en karl, lyssna inte.. för då ljuger jag!
Och om jag någonsin har sagt det, glöm bort det.. För jag har inte menat det.

men dra du åt görs

Åh fy satan i helvete vad dåligt jag mår. Det är nå fruktansvärt vad bakis jag är. Jag ska fan aldrig mer vara full, jag ska aldrig mer bli full. (jag lovar ingenting) Drack med Sanna igår, ja jävlar vad det spårade. Tog fel på bussen.. Sannas mamma körde ner oss på interpool där vi träffade Emil & hans polare. Kastade pil, hallå pil? Det gick ju åt helvete! Råkade ha av mina pengar på mitten, men då lyckas man va? Vart för full. Åt hamburgare och pommes. Emil & hans vän följde med oss hem. Jag totaldäckade i sängen & vaknar av att Sannas morsa kommer med em mugg mjölk & säger "Jag vet att du dricker mycket mjölk & inte äter frukost"Helt rätt Britt-Marie:)! Sen kom nästa fråga "Det var en kille här igår.." nääää, det tror jag inte alls på Britt-Marie ;)
Har jag verkligen sätt ut såhär jag? näääää

Men jag dör väl!



Nu kör vi hårt i gävle!

dålig uppdattering jag vet. Jag har faktiskt haft ett liv
Nu åker jag in till Gävle och blir full med Sanna. Ska fan äta pizza eller max med :) puss på den här dagen!

Såna gamla kort, men gud vilka minnen!

Såna gamla kort, men gud vilka minnen!


Det som hände, och kommer att hända

Tja tja bloggen!
Idag har jag, öööm.. Idag har typ
Skojade bara:) Idag har jag inte gjort ett jävla skit ska jag tala om. Jag vaknade nyss, var nyss in och åt frukost. Sen ligger jag här ute i poolhuset igen. Nils!

Igår var jag & tittade på film med Fredrik :)
Faktiskt en riktigt bra film. Snackade massa skit & pratade om allt möjligt.
Bestämde mig för att inte vara lat, eftersom jag åkte bil dit kunde jag fan gå hem. Så jag gick 6 kilometer på 40 minuter. Hiphip!

Idag? Ska vi chilla hos mig med en varsin dator. Jag Malin Brander osv.. Pizzakäk & jag ska färga håret lite rödare. DET ÄR NICE DET HÖRRENI! puss


.................................


Jag är kär, det är jag fan

Jag är kär, det är jag fan


Nu är det fan synd om mig

Idag ska jag ligga inne i mitt poolhus & dö!
Titta på film hela daaagen ska jag göra. Tvinga pappa att köra mig till ICA så jag får köpa lite godis. Nu är jag sjuk..
Galet sliten jag var där där. Hade dygnat med Linnea & grinat till en film. Svullen i hela jävla ansiktet.


Åt helvete med visdomständerna

Kooooom igen! förbannade jävla visdomständer..
Jag är inne på min sista nu & självklart ska den göra ondast av alla. Orkar inte!
Ni som väntar er nått så förjävla onödigt, häng er själv.
För ni kommer inte stå ut med smärtan i vilket fall. Frågan är också varför jag hr fått alla mina? när inte ens min mamm har fått alla. Jaja, mens kunde jag få sent.. Den man ville ha tidigt! Men visdomständer.. Dom kan jag fan få tidigt när man vill ha dom sent. Gud må ju älska mig?


.............................


skjut mig 10 gånger som 50 cent

Åhh, uuu.. baah! Det är synd om mig..
Här ligger när, i soffan hos syrran. När jag hade kunnat legat hemma, tittat på film & myst med S. Icke! Jag är så utslagen & trött så det inte finns ord. Igår kunde jag knappt dricka. Idag kunde jag knappt vakna, eller anstränga mig. JAG BÖRJAR HELT ENKELT BLI SJUK! Nu har jag inte varit sjuk sen Cypern. Vad händer? när jag väl blir sjuk, blir jag riktigt jävla skit sjuk. & jag blir bara sjuk en gång om året.

Sist hade jag influensan. Kunde knappt gå på jobbet. Vi fick inte sjukskriva oss så jag försökte ta mig genom vardagen. Hade ingen medicin, ingen värktablett. Som tur var fanns min lilla kines Gao som skämde bort mig med soppa, när dom andra lära äta kinamat. Gav mig citronvatten, massage osv. Fan vad jag saknar han!

Jag har inte känns på flera veckor, att jag är så här trött och vill sova. Och jag bara håller emot. När fan ska jag hitta mitt eget problem i huvudet? Charline sitter som ett spånhuvud i soffan & tittar på ett polispogram, när jag sneglar på henne verkar hon tycka att det är rätt spännande.

Det är fan nu man ska ha en karl, som tar hant om en. Drar handen genom mitt hår & säger "det är så synd om dig så Natalie". Som jag kan lägga huvudet på magen och pusta, tycka synd om mig själv & be om lite huckelimuckeli-medicin. Nä du, inte alls va! Dumma karlar..

Kissar på mig gör jag ockå. Orkar inte ens resa mig upp :( Suck! blabla hejdå

Myser i one piecen.

Myser i one piecen.


älskar min plånbok.


skoldags igen

Fan vad roligt! Gjorde syrrans biologi läxa om "bakterier & virus". Fan vad jag älskar NO, lätt det bästa ämnet. Nu vill jag börja plugga igen.


Hatar morgon! jävla morgon

Hatar att vakna på morgon, för hela mitt ansikte är svullet. Näsan är fan sne och munnen lika så. Kinderna är så röda som det går att bli. BLä! orkade inte ens ta bort mascaran igår.


stick, fuck head

Snälla! ta mig ur den här staden..
Den är så äcklig, falsk och fylld av folk som är lortig. Som inte kan bete sig för 5 jävla öre. Som är så falsk, avensjuk och sjuka. Hur orkar man bete sig så? hur fan orkar man leva med sig själv? Ja, jag är väl inte heller perfekt. Men inte fan lever jag på att snacka skit & hitta på massa saker om folk.
2 cool 4 you. Är man nått, sköter man sig själv. Fuck off!
Om "anonyma alkolister" finns.. Borde "hjälp mig jag fattar ingenting" finnas. Som mer eller mindre står för "jag är så jävla omogen så jag lär lägga mig i andras liv, snacka skit om folk och hitta på bullshit om varenda människa". Men vet ni? det skulle fan inte funka.. För då skulle minst halva jävla Sandviken sitta inne på behandling.

För första gången känner jag att jag vill ha en kille. När man kommer hem, eller på väg hem så vet man vad som väntar. Att man får lägga sig ner & mysa. Vakna upp med någon & dela vardagen med. Men ändå, fan vad äckligt. Jag tror jag förevigt kommer att vara singel. Så skadad jag har blivit sen dom förra förhållanden jag har haft. Not cool! Killar e som killar e. Fylld med skit och en oskön kuk. Nunna? ska man bli nunna? Så jävla avtändande med karlar i vilket fall. Tror inte jag har sett en snygg kille på.. 5 månader? Dom typiskaste meningen från en kille i viken är "asså du får inte säga att vi har legat till någon, för jag har tjej"
Flytta till America & hitta sig en neger kanske.

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH fuck den här staden.

Wolla wolla

Ligger i mina hydda på prärien júst nu. Not! Ligger i mitt poolhus och väntar på att pappa ska komma hem. Troligen kommer han tro om jag håller på spelar sönder min egna öron.

Kom nyss "hem" från Malin. Gick dit i morse så köpte vi bakismat. Kunde knappt äta pga min sista visdomstand håller på vakna till liv, den jäveln! Vaknade med den i morse.

Igår vare fest. Hos Malin och det var riktigt nice! Härligt folk som fan. Hade skit roligt, sluta med att alla stod och dansa typ. Micke tappade bort bilnyckeln så vi letade i ungefär en timme när vi skulle åka till krogas. Slutade med att jag & Malin satt och söp oss as kalas och knappt kunde röra oss. Jag gick och mötte Philip och alla lirare vid 2 tiden och efterfestade till 6 imorse ungefär. Brottades med Viktor halva natten ute i gräset. Var ju inte fin i varken håret eller kläderna efter. Vaknade upp imorse & berättade allt för philip då han säger "vart var jag då?" haha.

Nu är det bara att köra igen! tror jag? eller?

We can run away


Tack Caroline

Det är väl såna här kommentarer som kan göra ens dag :)
En tjej som inte har fördommar. Tack ska du ha! Du rädda min dag för att kunna leva i sandviken en dag till.


Tja tja bloggen

Koooooom igeeeen! Har läst igenom bloggen från börjar till slut. Vilken förändring om jag får säga det själv. Jag är fan mig inte lik sen då.. Känns som att jag är en helt annan människa om jag får säga det själv :) dah

Nu orkar jag inte ens skriva "tja tja bloggen" men då kunde jag skriva flera A4a papper. Fuck off!
Idag ska jag bli full för kärlekens skull, för mina älsklingars skull. Jag ska gå ut och vara galen med mina fina vänner.

Idag är det fredag

Ungefär såhär taggad till helgen! Galen och vild


LET'S START!

Yä! Dom senaste dagarna har vårat supergäng, muskeltörerna och supermankvinnorna återförrenats & åter igen dragit en tråd genom oss alla som denna gång, ska hålla hos kvar. Igår satt vi, jag Malin & Brander. Linda fattades & tittade på den där jävla vampyrserien. HOKUS POKUS så kom vi på att vi skulle göra en egen bro-code som vi aldrig någonsin fick knäcka! Mmm kanske lite töntigt men det var faktiskt roligt, tog många oseriös saker också meeeeeeeeeeen nu jävlar!
Bilden är tagen av brander


Tänk att Kalle & Rasmus är kopior

Ute på gården med Kalle. Nu tittar vi på "Rasmus på luffen"


Bara snön som fattas snart

Nu är poolen igenbomad för vintern & jag har lika svårt att hitta in till min lilla stuga när det är bäcksvart på nätterna.


Idag ska jag fläta håret så det är klart till helgen!

Idag ska jag fläta håret så det är klart till helgen! Abow


Men s var det dags igen

Ett sista inlägg innan jag lägger mig och tittar på True Blood med finaste, jävla idiot serie!

1- Jag börjar bli f1 med 7k igen.. Bara väntar på att ta fram kryckorna. Fucking matallergi & led inflamation! Säkert för att jag åt LITE LITE LITE sylt & tog en alvedon i veckan.....
2 - pallar inte med all medicin jag måste äta, stick!
3 - tänker lägga mig kissis
4 - drömmer hela tiden att jag ska dö
5 - Har börjat sagt "kom igen!" & "du skämtar" för mycket
6 - skulle sluta röka idag, köpte cigg en timme efter
7 - hela dagen har jag sagt "jag vill ha en kille"
8 - ränsat telefonlistan & tagit bort nummer jag inte orkar med längre (kan man blockera?)
9 - orkar inte flina när jag får dina sms så jag tänker inte svara mer
10 - VARFÖR BLIR JAG GLAD AV DIG?

Over and out.
Checkar in på - dödsbädden!

Kom igen!



Kom igen!


Kom igen! trötta jävlar..

Kom igen! Trötta jävlar :)

Vet ni? Ibland önskar jag att jag hade AIDS, för då skulle jag sätta mig & pissa i hela stadens ansikten.
Har bara en jävla fråga : Hur fan orkar folk vara så avensjuk?
Person/personerna som nu har haft så roligt alla gånger, tycker jag synd om. Jag skulle aldrig slåss, aldrig någonsin.. Men om jag fick veta vilken det var som har haft så roligt.. Skulle jag leta på dig/er, gå fram & ge dig/er en kram, klappa på axeln & fråga vad det är ni mår dåligt över, vad du/ni får ut av att vara taskig mot andra. Nr jag fått svar på mina frågor ska jag säga med dom vackra små ord & verkligen mena det "jag hoppas att det löser sig & jag tycker verkligen synd om dig att du är som du är"


gör det som vi eller gör det inte alls

Detta är vad jag har gjort idag ungefär.
Träffat min soulmate Linnea har jag också gjort. Sen häng hos Malin & vidare till donken.


Om man ser det på det bra sättet


I DON'T GIVE A FUCKING SHIT!

Killar är som killar är
jag är glad att jag har varit singel i 7 månader.
Dom bästa av mitt liv faktiskt.

I DON'T GIVE A FUCKING SHIT!
& jag bryr mig inte heller om hela Sandviken tror att jag knarkar
Over and out,

Poss på er :) :)

Nu drar jag till staden och dricker kaffe.
KANSKE att det blir öl ikväll, vad vet jag?


shut the fuck up


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR PÅ 10 ÅRS DAGEN!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR PÅ 10 ÅRS DAGEN!!


You are a venereal disease like a menstrual bleed


Det är fest nu

Wollawolla!
Legat i soffan och myst med favoriten, han är så fin.

Nu har jag varit singel i 7 månader.
Dom 7 bästa månaderna av mitt liv :):)~~

True blood.. Varför började jag att titta?
Är fast. Hatar vampyrer, hatar fantasi men ack så jävla bra det är!
Egentligen är jag en nolla utan mitt Rederiet, utan min Joker.

Har lärt mig att 3 koppar kaffe över en fika räcker för mig. Annars står jag på krysset & dansar för hela Sandviken.

LYSSNA! : I’m bullet proof, b**ch




fika och hänga på stan

fika och hänga på stan


För mycket kaffe och för mucket bra musik



Hade du inte varit söt hade jag blivit tokig

Min lilla teddybear!


säsäsäsäsäsäjer jag


15 sanningar om dig själv

15 sanningar om dig själv
1 - Jag har micrat upp min htc i micron på fyllan i Cypern
2 - Jag är rädd för broar, vatten och fiskar
3 - jag har fobier för blöta speglar, gå barfota och blött hår
4 - jag har 13 piercingar och 5 tatueringar
5 - Jag måste somna till en film eller serie
6 - Jag har rökt i 6 år
7 - Jag har tävlat i brottning
8 - Jag har blivit utsett till bästa 17 åringen på luftskytte
9 - Jag älskar In flames & har faktiskt druckit öl med dom
10 - Min favorit mat är blodpudding
11 - är kanske segast och latast på jorden
12 - är alergisk mot värktabletter och sylt
13 - Pratar ofta med mig själv
14 - svär förbannat mycket när det inte går som det vill
15 - blir på dåligt humör på morgon när jag ska klä på mig


Vad gör vi när vi inte har nått att göra

Men jag dör vad tråkigt vi har. Så vi klädde ut oss.
Tycker jag skulle passa rätt bra som en diva.


Tur att jag inte är som er

Ibland kan jag inte förstå att jag faktiskt älskar dom här två!


sötwille

Hittade en liten bäbis idag när vi var & fikade.
Maria ska ha en jävla tur att han är så jävla söt.


bekvämast såhär

Idag fick det bli myskläder


In till byn!

Går & fikar med syrran. Den här gången följer systemkameran med.
Poss!


morgonmys

Vaken som fan i helvete! till och med varit ut med hunden i det fina morgonvädret. Skojade faktiskt om det fina, men ändå. Uppe tidigt för att somna halv 6.


jobbigt skidpass på spåret med malin

jobbigt skidpass på spåret med malin


Nattprat, bla bla

Tjockt med Shoobrää!
Klockan är 10 i 3 & vi är fortfarande vakna, galnare än aldrig förr.
Kom ju på att idag när jag skulle dra till Fredrik så gick jag in på Enen. Skulle betala och en lite tjej kommer och har handlat två stora påsar med pommes. Två stora color och en gurka. Pengarna räckte inte till och hon stod där länge och funderade på vad hon skull ta bort och sa "jag måste springa hem och fråga vad jag kan ta bort" så jag säger "jag betalar dom där 19 kronorna åt dig jag slipper du gå fram och tillbaka". Fick berömm av hela kön och kassatjejen sa att det borde flera som mig. HOPPAS GAMLINGARNA BAKOM MIG FICK LIT ÅNGEST FÖR ATT DOM INTE KUNDE GÖRA SAMMA SAK! Snåla jävla pansionärer..

3 saker jag verkligen inte tycker om
1 - BIO? VAFAN FINNS BIO FÖR? Finns det något värre? sitta med fullt av folk i samma sal. Jag som älskar att prata när jag tittar på film, skämta och lägga dumma kommentarer. Kan man det då? nej. För den andra så tappar jag ALLTID ut mina popcorn. Slår fan aldrig fel.. för det tredje skulle jag aldrig gå på bio med en kille. Kom igen? vafan..

2 - Jag hatar att gå i affärer! Uff.. Måste vara det värsta som finns. Lindex.. Går man på Lindex med morsan är det ju kört. Kliver man innanför dörrarna är det kört, då kommer man inte ut på en timme. Gå på en mat affär med en seg person är det absolut värsta. Gå en timme för att handla lite mat.. Näru!

3 - Människor som måste ha uppmärksamhet. Vad är det för fel på såna folk? Jag är inte rasist för fem öre. Men skulle människor som söker uppmärksamhet vara en egen ras, skulle jag vilja utrota dom alla.

Röka och sova.


Men är dom nå skön då eller?

Tänkte bjuda på dom top 5 låtarna just nu.


fuck off



manooo jag är äntligen klar

Dom andra tatueringarna har jag inte ens bild på. 3 hålet i tungan, ett i näsan 2 till i örat och en tatuering till så ska jag aldrig mer röra kroppen.


Jag är inte brun längre


det ska bli en ännu bättre vecka

HELGEN HAR VARIT ASKALAS!
Varit med bästa killarna hela helgen. Pilkastning och Interpool besök och en sväng på Dubstep, gött käk och bakis häng. Nu laddar vi upp för en ny vecka.

Och nu försvinner dom till Turkiet en vecka. Kommer inte ha något liv.


and it all 4 you


Onsdag och torsdag

Haft så jävla fullt upp dom senaste dagarna, förlåt för inget bloggande..
I onsdags var jag ut med Isabelle Linnea Morsan Sanna och mammas polare. Kastade pil och drack öl. Efterfestade med Sanna Joppe & Robin.

Torsdags åkte jag med Sanna till G-Town och käkade på MAX med Niklas. Drack vin och fägrade Sannas hår SVART! Vidare ut på Interpool där vi träffade två killar vi kastade pil med. Fan va grym jag är :)


RSS 2.0