Hotellrummet i götet

Sry blev inget inlägg igår. Vi gjorde inte så mycket heller. Jag och Niklas satt i lobbyn och tog oss en öl och en cider :) somnade vid 2 tiden. Upp idag skulle egentligen till Liseberg men det blir imorgon, stan idag sedan ska vi ut och dricka.

Bilder är på vårat stökiga rum, Niklas hade nyss av min sena i benet så håller mig för att grina..


Om det så vore

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happines


Göteborg i morgon, andra gången denna sommar.

Imorgon far vi till Göteborg :)
Ska försöka komma iväg 7 på morgon. Så fort vi kommer fram ska vi ta en runda på stan. Ska bo på Scandik hotell mitt i stan så det blir ju inte så långt att gå precis. På torsdagskvällen blir det till att mysa och vara på hotellet, kanske ta någon öl. Fredag är det Liseberg som gäller och jag ska åka alla karuseller som finns. Dock får jag ju åka helt själv eftersom Niklas verkar ha planerat annat med sina vänner så jag blir till att gå med familjen :) På kvällen vet jag inte om jag ska vara barnvakt eller gå ut och dricka någonstans med Niklas och hans vänner.. kvittar helt för mig just nu. På lördagen åker familjen hem och vi stannar kvar längre eftersom Niklas inte kan köra direkt på morgon efter att han ha druckigt.

Självklart tar jag med mig datorn och bloggar från hotellet. Kan jag bjuda på lite kort eftersom jag har kamera.


Godnatt

Ville bara säga tack till den personen som kom från sandviken till gävle för att prata med mig i 2 timmar idag, kände verkligen en lättnad.
Lägger mig och sover :) förbannar trött efter alla tankar denna dag.
Har några att sova på också..
Imorgon åker jag till Sandviken och blir där tills på torsdag. Fyfan va skönt att jag ska få umgås med mina vänner :) Vart även erbjuden plats i en lägenhet i norge nyss, så blir det ingen skola flyttar jag garanterat till norge i 2 månader. Iaf nu när jag har någonstans att bo :) annars har jag ju absolut ingenting här hemma att göra om dagarna.. Godnatt


Ända gången jag backar är när jag tar satts

Lite bilder från sjukhuset innan sövning.


Tillbaka från Niklas shopping runda

Woppa woppa yäijä!
Nu är vi hemma, eller vi är tillbaka hos Niklas efter valbo :)
Sista gången jag fick följa med han dit :( gör inget! för att jag hatar ändå att gå runt i klädaffärer. Han fick inte heller göra det för mig eftersom han bara tittade på kläder, och det kan han fan göra i Göteborg!
Gick till ikea och där köpte han handdukar ljus och en svart fin matta han ska ha i vardagsrummet. Den fick man ju tjata på han eftersom han inte "orkade" bära den. Sedan tog vi en sväng in på plataget och där köpte han två tråkiga blommor :) Nu ska vi mysa lite grann har jag bestämt sen åker jag till min Sanna och Niklas ska åka skäjtbård.

Bilder är från hedemora när jag och niklas var där uppe och hälsade på familjen annulunda. Vi skyddade oss mot myggen.


"efter regn kommer solsken"

Jag älskar min Niklas. Han är absolut det bästa jag har just nu. Jag älskar han för att han står ut med mig, att aldrig få höra vad jag har att säga eller att jag lättar på tankarna åt han. Även fast jag  inte gör det så är han den enda personen jag berätta saker för. Jag ska bättra mig, jag ska prata om allt med han.

Efter att ha legat på soffan sen 9 och inte sagt ett ord till Niklas vart han trött och tog tag i saken, och jag älskar när han gör det. Nu ska jag göra mig klar och sedan ska vi åka till valbo och gå runt :) Sanna ska följa med har jag bestämt. För att jag tycker om henne henne, saknaden är stor. jag ska nu göra frukost och sedan duscha. Försöka mig på att brottas med håret och göra något av det med. Dagen tar jag som den kommer. Jag ska iaf lägga massa kärlek på Niklas idag, som stått ut med mig och allt igår och idag. Jag är överkänslig och arg på mig själv över gamla saker. Dagen får komma som den kommer.

Jag skriver lite mer ikväll :)


Det här är slutet på våran film.

Det ska bli ett litet och väldrigt kortfattat inlägg..
Vad tänkte jag med?


när fan blir det nog?

åh gud..
Just nu är jag helt tom i hela kroppen.
jag känner mig så jävla besviken..  jag vill hem till mamma.

jag vill inte lägga mig och sova, jag vill inte somna här..


Men fyfan

Har kommit på att jag inte alls är snygg när jag är ny vaken.. Fyfan!


'Skit snack

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ BLOGGEN! whihi
Typ inte.. Vaknade nyss, halv 1 och fyfan vad jag ångrar mig, jag skulle upp tidigt och åka till far min idag. Känner för att vara där, vill inte göra så mycket annat.

Gick inte så bra att sova när jag skrev godnatt igår. Saknade mamma så gick ner och tittade på film med henne. Ångrar så sjukt att jag gick inte gick ut på 8an en timme. Fasen! Ska fråga Marcus om han vill ta sällskap till far min med mig. Men jag kommer troligen inte orka gå för det.. Nu ska jag ner och trycka i mig en macka iaf. Sen får vi se vart det leder:)


Det regnar, allt faller samman. Jag vet, det är mina hormoner som spökar

Det regnar, jag blir tokig.
Just nu ligger jag och svettas sönder i sängen..
Har spytt hela dagen. Finns ingenting kvar av mig invändigt. Helt slut. Aldrig känt mig såhär förut. Grinfärdig, vet inte varför. Vill inte grina. Försöker ta det lugnt och sova, slappna av och titta på rederiet. Inget sms eller samtal från Niklas.. Hur fan ska det här gå? gruvar mig inför Tisdag. Jag vill verkligen inte. Svårare blir det bara när jag gör det för någon annans skull. Kan inte hålla mig längre. Vill ropa upp mamma och grina i evigheter. Orkar inte bry mig längre. Ska låta pojken ha det roligt ikväll, ska inte skicka iväg något sms. Är glad att jag har fått i mig endast en halv pan pizza idag, inte ens det utan 4 bitar. 4,6 kilo har jag tappat. Inte långt kvar innan jag kan ha syrrans byxor på mig.

Snälla någon.. låt tiden gå forare. Låt någon ta mig härifrån. Till en stuga en vecka, vad fan som helst. Jag vill komma bort. Jag vill ha vinter, vinter och Mexico. Jag vill helst av allt ha någon som pussar mig i pannan och älskar mig här nu. Känner mig liten på jorden. Allt är jobbigt.. Precis allt. Jag vill flytta till pappa men kan inte.
Saknar mina vänner.. Jag saknar dom så det gör ont. Varför faller allt? vad är det som händer? jag saknar er, Malin Brander Lina och Anna.. det är er jag saknar mest.

Skulle ha träffat Marcus idag. Det funkade inte, ville prata av mig. Känna mig behövd och saknad. Orken tog emot. Hela dagen har jag kämpat för att ta mig några steg utan att spy. Vad fan ska jag ta mig till? jag är trött men vill inte sova, jag vill höra Niklas röst. Jag har lust att ringa och bara grina.. Men jag vill inte förstöra hans kväll, jag vill att han ska ha roligt. Jag älskar den pojken. Jag älskar han så det hör ont.

Ska titta på rederiet nu och försöka sova med hopp om att morgondagen blir bättre. Önska att Niklas kommer hem. Jag vill att han tar hant om mig. Pussar på mig nu.. Jag behöver mina vänner! jag dör.. Jag visste det, jag visste att jag skulle börja grina om jag skrev blogg.


Åt helvete..

Sällan.. IBLAND VET JAG INTE VAD FAN JAG SKA GÖRA!
Om det bara va någon som kunde förstå, fatta..


im in love


Låt Rederiet aldrig någonsin ta slut!

Nu ligger jag i Niklas säng och tittar på mitt älskade Rederiet. Inne på avsnitt 18 nu och jag är helt lost i detta program. Lite ledsamt att jag bara har ungefär 310 avsnitt kvar :( hoho det är så jävla spännande ska ni veta!

For iväg och badade i brämmen idag, jag Sanna och Niklas. Allt gick så bra tills på vägen hem. Satte mig i bilen och vart förbannat jävla yr. Såg inte sakerna runt omkring mig. Varje grej kom fram och tillbaka i ögonen. Efter det vart jag helt utmattad. Orkade inte titta på vägen, kunde hålla ögonen öppen och jag hörde knappt vad Sanna och Niklas sa i bilen. Fortsatte att sova när vi kom hem igen. Eller.. när vi kom hem till Niklas.

Ja ni! Nu åkte den jäveln Björn in för narkotikabrott. Det blir fan inge mer spännande än såhär.. Måste ropa på Niklas så han får öppna ett till avsnitt till mig. Jag är så jävla trött också! Mår inte alls bra.. Trodde att det var slut på dethär :( men icke sa nicke.. På tal om Niklas, han vet inte vad Shark betyder. Haha! Näni :)! godnatt idioter


Jag älskar rederiet!

Usch, fy blä!
Inte alls blivit mycket inlägg denhär veckan inte :(! känner mig taskig. Men jag orkar bara inte
Är fullt upptagen med att titta på Rederiet ska ni veta :)!

Utgång i fredags och det måste nog ha varit den roligaste utgången jag någonsin har haft. Lite besviken på mig själv att jag gick så tidigt som jag gjorde. Och brander du var inte där..

HAR INTE TID JU! REDERIET NU och det äger, jag älskar det!

Dubstep musica i G-town


Dubstep musica ikväll i G-town. Efter att jag har målat ska jag lägga mig ner och sova fram tills kvällen.
Jag längtar nu jag


Ja men har man tråkigt så har man väl

* Du är tillsammans med? - Niklas Löv
* Och varför det? - Jag tycker om han
* Har han fått något smeknamn av dig? - 
* När blev ni tillsammans? - Det vet jag inte
* Hur täffades ni? - Utanför han första gången om man ska vara noga
* Kände ni varandra innan ni blev ihop? - nix
* Hur gammal är han? - 23, 24 i år
* Älskar du honom? - För mycket ibland
* Har du slagit honom? - ja o ja
* Har du roligt med honom? - När vi väl gör något och båda är på humör kan jag inte ha roligare
* Skulle du kunnna bo med honom? - vettefan.. men jo
* Beskriv honom med tre ord? - Nja.. Inte bra på sånt här ja :(
* Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - så länge vi älskar varandra är väl ett bra svar på frågan
* Får han dig att skratta? - Självklart
* Säg ETT ord hur du känner för honom? - Det finns inga ord för vad jag känner för honom.
* Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Allt, allt allt allt
* Får du fjärilar i magen när du ser honom? - När vi har varit ifrån varandra någon dag, ja 
* Vad har han för ögonfärg? - blå har den blonda jäveln
* Vad är det finaste du fått av honom? - bebisen i min mage :) Nja, blommor
* Har ni samma humor? - Tror inte det
* Planerar ni framtiden ihop? - Mest på skoj tror jag väl 
* Skulle han bli en bra pappa? - Det tror jag absolut
* Vad gjorde ni senast ni träffades? - hm, bilbingo
* Vad gör han när han inte är med dig? - Det vet inte jag
* Är du svartsjuk ? - mjaa , egentligen inte. Men det kan jag nog vara om jag sätter den sidan till .
* Har ni bråkat nångång? - hehe, neee (A)
* Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - ja
* Skulle du kunna vara otrogen? - Men aldrig i mitt liv. Och skulle jag vara det skulle jag inte tveka om att säga det.
* Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 18 dagar tror jag
* Vem håller i fjärrkontrollen? - Men han.. Skulle väl aldrig jag få göra?
* Går ni ut ofta? - NEJ
* Har ni samma musiksmak? - NEJ
* Är han romantisk? - NEJ
* Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - nej
* Har han någon fobi? - Inte vad jag vet
* Gillar han sport? -jaaaa.... suck
* Är han en djurvän? - han hatar dom väl inte precis
* Kan han sjunga? - ja vet inte :)
* Spelar han nått instrument? - nej
* Kan han laga mat? - jaaa det kan han :)
* Är han envis? - mmmmm
* Tycker han om att resa? - I sverige vet jag inte :)? men han kommer att gilla det
* Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? - Sa att jag var ugly
* Vad är det sötaste han sa sist? - Om jag fick höra nå sött från han någongång skulle jag nog bli klad.

Aj miss tätt tajm. Viktor me Mulin änd Kim


Rederiet

Har sesång 1 & 2 hemma på datorn nu. Måste börja titta!


Sluta fjanta Natalie, vakna nu då för fa-an

Jahapp, då var man uppe. Sitter halv vaken i soffan hemma hos pappa och ska försöka vakna till. Bara ut och måla plank. Men hade tänkt att doppa mig i poolen innan så jag är riktigt förbannat jävla vaken. Knappt sovit något inatt. Tårar efter ilska efter tårar efter hat. Och folk förstår inte hur jag klarar av det utan att säga något. Skiter man väl i.. Just nu är jag helt tom i kroppen. Jag vill inte göra någonting idag. Jag vill inte ens gå till ungdomsmottagningen för dig lär jag gå helt själv med. Jag känner inte stöd från en enda människa när det gäller dethär. Ska bli skönt att få träffa Viktor ikväll. Han kommer förstå direkt och han är den enda människan jag vill krama om och grina med just nu. Fast det ska ju dock inte hända eftersom jag ska ha förbannat roligt ikväll :) men gråten har suttit i halsen på mig i flera dagar nu. FAN VAD JAG TOKLÄNGTAR TILLS IKVÄLL! Alla från Sandviken :)! Umgås med Madde, träffa Philip som va hundra år sedan. Jag är rätt rädd att jag ska bli för jätte full. Men det skiter man väl också i :) Fan vad jag måste sluta säga "det skiter man väl i".. Hatar dom jävla orden, lol.

Om man skulle åka till norge någon vecka.. Jag vill bort. Skulle nöja mig med att åka till farmor i någondag bara. Men det.. Näru Natalie! Nu kom jag på mig själv :D Det skiter man väl inte i.. Fyfan.. För trött för sånthär. Puss


skiter i

orkar inte bry mig. Lägger mig och sover, godnatt

Jag blir så jävla trörr

HEEEEEEEEJ IGEN BLOGGEN! :) ROLIGT ATT VARA TILLBAKA
Eller not.. Jag har inte alls varit sugen på att blogga dom senaste dagarna faktiskt.

Har inte gjort något spännande eller?
Vart och badat med Niklas och hans kompis Chimmy. Linnea och Malin ungefär. Va på strandbaden ena dagen och brämmen den andra dagen.

Följde med Niklas och Patrik ut en stund igår. Hade jätte trevligt tills att jag och Niklas gick hem på kvällen.. imorse vaknade vi och mös i sängen. Vi åkte till far min och badade i poolen. Sedan hämtade vi upp Rickar och mamma och for på bilbingo. Jag kammade hem 1000 kr. Skönt!¨

Nu sitter jag hos pappa, ska ta mig lite rostbiff och potatissallad. Så jävla gött! Sover utan Niklas inatt, fyfan! Imorgon ska jag iaf ha roligt..


Lost Niggaz - Badeboom Badebeng (Tramsgänget)


Någonting jag ska titta på varje gång jag är på dåligt humör :)


Godnatt puckon

Så förbannat trött just nu faktiskt. Har inte gjort något spec heller. Ligger själv i sängen så ska väl försöka sova nu :) Eller snart, ska vara lite social på msn först. Imorgon får jag pengar så då ska jag väl passa mig så det inte handlas onödiga saker. Natti Natti :)!


Ge mah onsdag, änd fredag dååra!


Man blir inte alls taggad va?! så förbannat sjukt.
Ut på onsdag. Ut på fredag och ut på lördag :)!
På onsdag följer jag med Linnea och co. På fredag ska jag ut i gävle med min bäjb Viktor och dom andra stonkarna från sandviken :). Gud vad jag saknar dom nu! känns som att man börjar glida ifrån dom lite :(! Ska röja på golvet med Viktor som vanligt. Vi är som fisken och vattnet. Är det någon jag kan vara mig själv med så är det fan han Malin och Johan. Men som det sägs.. Från kärlek till bästa vänner :D Fan va längesen det var jag drack öl i huvudtaget!

På torsdag funderar jag på att åka upp till farmor och sova i stugan i ockelbo :)! skulle vara så jävla skönt just nu. Åka ut med båten en sväng. Jag vill umgås med mina vänner :(!


Skön gårdag, bättre dag idag

Blev inte så mycket skrivande igår, förlåt för det. Badade i poolen i nästan en och en halv timme igår hos far. Sedan var jag barnvakt medans Lena åkte iväg och handlade. Kusinerna Maja och Ellen var på besök :) Så vi satte vid fullt born och åt. Tittade lite på tv och spelade super mario. Sedan åkte tjejerna hem. Jag Lena och Emma tittade på tv och käkade godis :) sedan gick jag ut och målade plankor i två timmar. Fan jag hatar att skriva vad jag har gjort?! Känns lite små löjligt såhär men det skiter väl en punkare i :)


Då beger man sig mot hårdjobb! fan..

Ja då ska man väl bege sig mot sandviken från gävle snart då. Fan måste stå och måla plank hos pappa hela dagen. Om någon bara kunde hjälpa mig så skulle jag doppa huvudet i färghinken :( Orkar verkligen inte. Kan ju måla plankorna med spya.. Meeeen det måste ju bli gjort så jag har väl inte så mycket till allternativ. Ska bli skönt att Niklas ska få vara själv ett tag med han som tycker att han aldrig får vara det, bara ivägen ja så nu ska han få känna på "att vara själv". Men då ska jag inte höra sen Niklas att det är jobbigt att sova själv! Stryk ska han fan ha. Skulle kunna somna här nu.. Så jävla trött!

doppa mig i poolen ska jag iaf göra.


Nej jag orkar inte bry mig om att bilden är upp och ner..

Nu ska jag trycka i mig mina grill chips jag köpte och en polkastong. Hallong och salt smak :) finns fan ingen godare! Ska mysa med min bästa kärlek någonsin med. En jätte mysig dag med han och jag är verkligen tacksam att han hjälper mig så mycket som han har gjort domhär dagarna när jag har mått dåligt.

Nu blir det paranormal 2. Det ligger ute på www.thepiratebay.com för er som är sugen på att se den :)' Men titta dock på 1an först.


Donken burgare på vägen hem.

Jo men tack.. Åkte till donken på hemvägen. Köpte en chees och en coola men fick inte behålla så länge. Niklas fick springa iförväg och låsa upp dörren. Jag fick gå upp för trappan med huvudet bakåt eftersom slemmet bara forsade i munnen på mig som det brukar innan jag spyr. Kasta av mig sakerna och sprang in på toan och spydde i floder. Jag måste ha spytt upp all mat jag har ätit det senaste året. 7-8 gånger tror jag jag stor och vällde ur mig. Måded prima efter, fick i mig hela cheesen utan problem :) och hungrig var jag fortfarande efter.

Visste ni även att donken resturangerna gör det så obekvämt som möjligt för gästerna så dom ska äta fortare och lämna stället så fort som möjligt för att dom nästa ska få plats att sitta? idiotiskt..


Nästan 3 timmar på ockelbomarknaden idag.

Jora satt, klockan är 10 på kvällen och jag är tröttast i stan tror jag. Hämtade Theo vid 4 tiden i valbo då vi for mot ockelbo. När vi kom dit var det karuseller som tog första plats. Sedan gick vi och tittade lite grann :) Theo och Niklas vann första pris på lotteri och vann en choklad grej med 20 chokladgrejer, vettefan vad det heter så what evvva! Blev väl lite mer smått med handlig där. Jag gick mest runt och var trött..


Nu åker vi och badar

Nu följer jag med mina sura karl till kille och badar :)
får hoppas han blir på lite bättre humör då kanske :) puss


Jag kan inte skylla ifrån mig, det är bådas fel.

Kvällen har väl inte riktigt blivit som jag tänkt mig. Jag och Niklas är nu i varsina rum och är sura på varandra.. Jag känner mig så taskig och elak som inte kan hitta på något med han, han ville ju så gärna åka och bada idag stackard. Jag erbjöd mig att följa med fast jag verkligen inte orkade. Men han tog sig en dusch och bjöd på pizza istället. Nu gick han och la sig istället, utan att säga något. Hatar när det blir såhär. Blir till att sova på soffan för min del då :) Just nu vågar jag inte gå in dit och prata med han. Det får väl då vara. Får väl se om ub har lust att hämta mig, haha.

Har nyss tittat på den här filmen - kattautonaten
Trodde kvällen skulle sluta med en film med Niklas, men så vart det ju inte :) godnatt


Det är faktiskt inte alls skönt..

Ja nu är allt mitt hår borta från benen efter ett års orakade ben. 300 kronor rikare iaf :)
Vem har egentligen sagt att tjejer ska ha rakade ben och killar inte?


paranormal activity 2


JAA! Gick in på Malins blogg för att läsa lite. Så har hon lagt ut trailer på paranormal activity 2 som ska komma ut i ocktober. Jag vart så jävla fast vid 1an så har bara velat tittat på den en gång så jag inte skulle förstöra den för mgi själv. Och nu kommer det en 2a. Kan det bli så mycket bättre :)? mihih.


Ockelbomarknad for the.. mm


DET ÄR JU SÅKLART OCKELBOMARKNADEN I HELGEN!
Dock har jag inte varit där på två år eftersom jag har varit på peace and love och det har ju krockat. Men iår ska jag dit :) egentligen skulle hag ha varit full idag och imorgon med mina vänner. Men ajg har valt att bara åka imorgon på dagen med Niklas tror jag. Niklas och hans syster son om Niklas nu får fingrarna ur arselet och ringer Nina och frågar om han har tid att följa med. Jag ska då fan åka karuseller :)Men då spyr jag väl..

Var nyss iväg och spydde på toan, så nu står spyhinken brevid mig. Man kan ju tro att jag har trillingar här i.  Köpte åksjuketabletter igår för att det tydligen skulle hjälpa mot att jag var yr. Men så fan heller!


Ni som är känslig för snor, läs inte..

Det blev inge ungdomsmottagning för mig idag. Jag valde att sova över det hela. Skulle också ha jobbat från halv 10 till halv 2 men det glömde jag totalt bort. Hur fan kan jag vara så jävla slarvig? Har haft dom konstigaste drömmarna ni kan tänka er. Vaknade öven och grinade idag igen. Dock läste jag på en hemsida om gravida kvinnor. Man kunde drömma konstiga drömmar om man är illamående, rätt coolt tycker jag :)

Vaknade iaf vid 10 tiden och kunde inte andas. Petade in fingret i näsan och ut följde världens största storbuse med som satt kvar på fingret, jag orkade inte hämta papper och va skit trött så jag somnade.. När jag vaknade nu så var den jäveln borta! tänk om han sitter i håret? lär fan duscha. Min älskling är påväg hem från ljusna nu med. (är hos han). Jag har sagt åt han att göra kyckling sallad med pasta men utan sallad :) mihi. Och han kommer dra med mig och bada.. tråkigt att jag inte har någon bekini här :D busted?!


The last kiss

Nu mår jag fan dåligare än dåligast tror jag. Alla lukter som kommer in i min förbannade näsa får mig att vilja spy. Har iaf laddat hem en film men den orkar jag fan inte titta på! sur är jag med. Fan ska killar ha kuk för?! Fan ska dom ha spermier i huvudtaget för?!


Ja, jag är en gravid jävel ska ni veta!

Jag blir tokig..
Var på Ungdomsmottagningen idag. Gjorde ett gravtest sedan säger barnmorskan "ja jag ser att du är gravid här". Jo tack jag vet redan det och jag vill inte veta det igen.. Trodde det hade ändrat sig på dom här dagarna. Känslan av att sitta där och höra att man är gravid får en att vilja spy. Lägga sig på golvet och grina. När jag sitter här och skriver nu har jag flera gånger tittat på magen och tänkt "tänk att det ligger ett barn där i.. Som jag troligen kommer att döda, jag kommer inte låta den stackarn få ett chans till ett bra liv" Ja, det är faktiskt så jag känner just nu. Iaf så ska jag åter igen dit imorgon för att prata om abort och skit, så jag har på mig tills i morgon att bestämma mig. Eller egentligen tills på måndag. Hon frågade även om jag ville behålla brickan denna gång. Åt helvete med det. Efter gick jag och Syster till stan för att träffa upp mamma. Berättade som det var och hon fick tårar i ögonen sen började hon bara att skratta och säger "du måste väl ha någonting emellan". Hela eftermiddagen har jag gått och tittar på barnkläder.. Jag har fastnat för folk med barn idag. Enda jag har tänkt på är hur jag ska uppfostra mitt barn, hur jag kommer se hur det växer, lär sig saker. första orden, första stegen. En ljushårig liten kille skulle det ha blivit :) det vet jag bara, med blåa ögon. Och gud så bortskämd han skulle bli. Samtidigt vill jag leva min ungdom. 

Så här växer din bebis

I slutet av veckan, kommer bebisen att vara ungefär lika stor som en liten böna. Om du kunde se in i livmodern, skulle du se ett stort huvud med mörka prickar där ögon och näsborrar håller på att formas. Du kan också se var öronen kommer att växa och ben och armar ser ut som små knoppar. Händer och fötter är som små paddlar och du kan se början till fingrar redan nu. Hjärtat har delats i höger och vänster kammare och slår 150 slag i minuten – ungefär dubbelt så fort som ditt. Alltså i vecka 7


Det gör fan ont i hela kroppen på mig

Just nu vill jag lägga mig ner och självdö! Jag måste åka till pappa och måla fast jag mår som jag mår. Jag som har 29232990 andra saker att göra..

Den här bilden är till dig!

Ungefär såhär trött är jag på att kliva upp nu och göra nyttiga saker när jag har en skön säng som jag kan ligga kvar i! Inte alls snugg idag eller. Vad har jag för planer? vara hos pappa och måla plankor. MEN DET SKA REGNA! Fan ta gud såna här tillfällen.  


Jag vet att jag har humörsvängingar nu, så låt mig ha det då?

Jag önskade att jag kunde förklara hur det egentligen känns istället för att vara på dethär sättet. Men eftersom jag inte kan säga vad jag tycker och tänker, vad problemet är utan att allt ska vara mitt fel. Jag förstår inte hur det kan vara sån skillnad på två personer? jag är så hemskt ledsen att jag inte är den personen som en annan människa önskat. Är också hemskt ledsen att jag har mina humörsvängningar och det vet denna person om. Men jag försökte, att inte skriva och bli irriterad. Men då gjorde jag fel då med. Jag är så jätte ledsen att jag inte kan göra rätt och läsa dina tankar.. jag är så hemskt ledsen att jag inte kan ge dig den kärleken du vill ha. Åhh jag vet inte vad jag ska ta vägen. Just nu är jag så fruktansvärt sjuk och trött och har noll krafter kvar. jag är hungrig som bara fan men får inte i mig något. Jag behöver en kram och jag vill flytta hem till mamma. Godnatt

"Just nu vill jag ge upp "dethära" och sova. Så godnatt för kvällen :)" Med dom orden menade jag`= nu ska jag ge upp det här, "dethär" är FILMTITTANDET OCH DATORN. INTE MITT FÖRHÅLLANDE.

RSS 2.0