Att det alltid ska krångla!

Fan va irreterad jag blir på mina lösnaglar! Kan ju knappt skriva..
Jag är typ sur på allt idag, ingenting kommer blir som det blivit tänkt. Nu sitter jag och väntar på Niklas. Vet inte alls när han slutar? Å jag blir så arg! Har inte ens lust att dricka idag, speciellt inte dricka i forsbacka.. Hinna till pappa ska jag också göra! ååh. Färgade även håret svart igår

Mamma och Ingela

Fika och en runda på stan igår med dom här kärringarna!

Torsdag, imorgon är det fredag


Puss på Niklas som jag pratar med itelefon och hej mina lösnaglar som bara är i vägen

Jag är inte vem som helst jag är speciell.


Hörde låten i Johans bil och fastnade direkt i huvudet

Jag saknar min super dryga pojkvän redan. Dom stunder han surar har jag lust att strypa. När han lägger sig på soffan när vi bråkar har jag lust att riva hela hans sovrum och klippa hål i varenda jävla kläderplagg han har och skriva på tven att han kan dra åt helvete. När han säger att jag är en fjortis har jag lust att lägga en låma i ansiktet på han. Men varje gång det ringer på telefon och det står "favorit" blir jag lyckligast i världen. Det är någon speciellt med hela han. Någonting jag aldrig skulle klara av att mista just nu. Jag skulle faktiskt kunna suga av hans hallónplommande bröstvårtor.


Jag hatar skolan och jag tycker inte om er

Ännu en plågsam dag i skolan!
Ta livet avmarå


Nya kläder åt en dag som inte borde finnas

Efter skolan igår så for jag Charline och Johan till gävle för att köpa kläder till sista. Jag och Johan hittade iaf kläder. För mig fick det bli en rosa lång skjorta och ett par glittriga/snikk leggings. Har ett vitt linne med massa olika glada färger hemma som jag hade tänkt att ha under. Köpte även mer armband och en tygfläta jag ska ha i håret. Nu är ju bara frågan.. vart fan ska man hålla hus?
Kan inte bestämma oss..

Hål i naveln, inte ok

Jag har gjort det. Jag har gjort ett fucking hål i min navel! egentligen två och 4 på sanna men vafan. Sovit har jag knappt kunnat sovit inatt. Förbannat ont har det gjort iaf.

Bingo

Bingo i skolan igår. Vann faktiskt en och två rader

Jag älskar att veta att du är världens största fjant

Ibland kan jag knappt tro att det är sant att jag har Niklas.
Jag älskar att vara med han. Jag älskar sättet hur han pussar mig och hur han pratar med mig. Jag älskar när han ligger kvar i sängen med mig när vi bråkar, hur han pussar på mig när jag är sur. Jag älskar att jag kan vara fjantig i hans närvaro. Jag älskar hur han pussar mig på halsen. Jag älskar att veta att han är min, att det är han jag pussar på, somnar med och vaknar upp brevid. Jag älskar tanken av att det kanske är han jag kommer att sitta i knä på nu när alla varma somamrkvällar kommer. Jag älskar första gången med han, då han va snyggare än vad jag redan trodde. Jag älskar att veta att han vet att AIK vinner över Göteborg i fotboll. Jag älskar att bli sams med han efter att vi har bråkat. Jag hatar att vet att jag ska åka hem ifrån han, men jag älskar att veta att jag kommer hit på kvällen igen. Jag älskar att tjata på han om en kanin ihop om att han tillslut ska säga ja.

Black. Idag blir jag svarthårig igen

Näs.
Idag blir det till att färga håret svart och skaffa mig långt hår igen. Ett måste till fredag


Aldrig någonsin

jag grät, och vi kysstes, fast jag bode ha bett dig att gå. och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån, som saknar förmågan att förstå


Jag vill vara blond igen!

Gud jag saknar mitt blonda långa hår! geh mah det igen



Ta mah till Gröna Lund då för fan!

Fan vad jag riktigt älskar Gröna Lund!
Jag vill dit mest hela tiden. Och dit ska jag fan flera gånger om i sommar.
Det finns nog inte en enda sommar jag INTE har varit där. Men förra sommaren vart det faktiskt bara 2 gånger. Ena gången åkte jag Insane och det är nog det roligaste och hemskaste jag åkt i hela mitt liv! känslan av att sitta i den och slurra upp och ner fick en att grina och skrika. Det riktigt kröp i kroppen! Finns det något jag INTE är rädd för och älskar så är det fan fart höjd och karuseller. Säg något jag INTE vågar åka på Gröna Lund eller nått annat ställe så får ni en 10a och en 20a. Dock tappade jag mobilen i uppskjuta när jag åkte med Lina. Inte alls roligt så därför hoppas jag på att någon fick den i huvudet.

Ditt namn står skrivet i mitt hjärta

Nice..
Kvällen igår när vi skulle sova va väl inte som jag hade tänkt mig. Började med att Niklas hämtade mig i Sandviken sedan mös vi till film. Efter filmen gick det nästan rakt åt helvete men tur var så löste sig allt och vi somnade i samma säng med varandra. Jag såg ju pigg ut idag när jag vaknade!



Detta halsband gjorde en tjej på det nya hotellet som vi fick i mexico. Handmålade det med en liten liten pensel?! stavning suger.

hello do you have i nice day to?

Ganska nice day med Brander och Malin idag.
Idag ska vi grilla hemma hos Brander om nu Niklas hinner sluta en skapling tid så vi får se.

Vänta på mig rååh!

Chill out på stan med mina homies!
Glass. Färgt ögonbrynen och mina ögonfransar. Fixat sk8en och nu far vi till mig.

Vi kan väl dela på dom sorger som är under allt annat

Vad ni än säger så kommer detta alltid vara sommarlåten, vilket den har varit i 3 år nu. Det bästa av allt är att jag kan den helt utantill och jag ska lära mig den jäveln på gitarr har jag bestämt mig för.


Geh mah lite meer

Äntligen är denna jävla snö borta..
Skoldagen har gått åt till att sitta ute i solen och myst med Viktor Malin och Charline. Vill bara att skoldagen ska sluta så vi kan dra vidare mot stan och fika. Köpa glass och röka på torget. Slå bort alla förbannade tankar.. Vad fan vill jag med allt?

bilden är från förra våren.


Är det varmt idag?

Ja ännu en dag vaknar jag upp hos Niklas. Ännu en underbar natt tillsammans med han. Jag vill aldrig låta det sluta. Ska iväg till skolan snart, kasst men vafan! Där är min bästa vän www.maaln.blogg.se och väntar på mig. Efter skolan ska vi ta en fika tillsammans och snacka skit.

Natalie ska banta och ska därför köpa alli. NU JÄVLAR SÄGER JAG BARA! Veckan ut ska jag sköta skolan med. Så kommer väl inte bli så mycket tid med Niklas. Har rätt mycket att göra med. Har bestämt mig för att ladda mp3 jäveln och gå ut och gå ikväll. Snart är det sista april och jag har inte en jävla aning om vart jag ska vara. Alla på olika ställen känns det som. Varför kan det inte ha varit som dom 3 senaste åren?.. Är det fint väder idag kommer jag att köpa en hund. Nu saknar jag zack, jag och Lina som fick ett helvete med 3 hundar, spot atchi och zack.. På en varm vår dag

Me love you long time


Jag älskarej jag älskarej jag älskarej jag älskarej jag älskarej!
Jag har världens finaste.
Tack för att du får mig att inte ge upp så lätt.

Charline qvist

Världens konstigaste drömm. 
vaknade och grinade.. 
Jag drömde att dom skulle ge min syster Charline en spruta. Hon skulle få sitta framför mig och mamma och bara somna in. Hon hade tydligen en dödlig sjukdom och fick inte leva på jorden. Det enda som flög ur min mun var "hur ska jag kunna leva utan min bästa vän? jag älskar ju henne" Det är en av dom hemskaste drömmar jag någonsin har haft.

nada

Jag vet inte


ba ba ba ba ba

Denna dag vart ju inte alls vad jag tänkt/hoppats på.
Många tårar i mammas famn.. jag älskar henne

Ja jag hade ju tänkt mig att vara duktig och hålla mig ett par veckor med drickandet.
Men tanken fick mig att ändrat påt.
Ska jag låta detta gå ut över min kväll?
Ska jag bry mig eller inte?
och det  orkar jag inte göra¨
orkar inte bry mig om hur det blir framöver heller eftersom allting är fel hela tiden.
Duger jag inte så får det vara så.

Så jag bestämde mig för att inte bry mig om dessa tankar och istället dricka öl. Vart kvällen leder får vi se. Dök upp rätt mycket att välja på här i sandviken, även i gävle med gamla vänner. Men vi får se. Ska höra av mig till Philip och höra

Mobilen har jag med mig så det är ju bara att höra av sig :)!

Jag älskar våren, sommaren kom till mig

Våren börjar komma och det påminner mig om massa saker
jag vill aldrig glömma våran 08. Störtkär och umgicks varje eviga dag med Lina och Anna. När vi fixade cyklarna, målade dom grön och cyklade runt överallt. Grillkvällar med Johan och gänget. Biltrippen till linköping. Det bästa året någonsin. Cityfesten, alla dagar med tjejerna. Alla dagar samma sak, umgicks från morgon till kväll med dom bästa, alltid något roligt, mys på kvällen som samtidigt har varit mitt konstigaste förhållande i mina dagar, men ändå varade i flera månader. Så många folköl det for i kroppen dom sommarkvällarna. Båtturerna ute på vattnet, sena kvällar och vattenskoter. Bästa året på peace and love.

Kan detta år bli lika dant?
Har fortfarande mina underbara vänner. Världens bästa Niklas som jag älskar, störtkär. Fyller 18. Utomlands resa över sommar. En festival. Vad som fattas är en grön cykel.. En bilresa cityfesten folköl istället för starköl.

Faktiskt så finns det ingenting jag ångrar genom åren.. Det enda jag kan ångra är, att jag inte har gjort mer saker under åren. Jag kan även stryka utomlands från "göra" listan efter som det redan blivit av. Med världens bästa familj. Är så glad att fick denna möjlighet att följa med, även om det vart som det vart så är det ingenting jag ångrar eller skulle vilja göra ogjort. Om 3 år sitter jag och skrattar åt detta, när jag ska skryta om att jag varit i 5 olika länder på 3 veckor. Tack!

Svenska mupparna


Tycker dom verkligen att vi svenskar låter sådär? haha, rätt taskigt faktiskt..

Jag blir nykter idag.


Idag blir det partaj hos mor min eftersom hon fyllde år i veckan. Kommer bli rätt mycket folk så vi får väl se om alla får plats i den förbannade lägenheten. Jag ska hålla mig nykter. Är inte ens sugen på att dricka, vilket jag är glad för. Niklas följer med och det känns bara ännu bättre. Johan kommer att vara där med. Moster och hennes kille :)! Snor ungen Elea som är min favorit. Ja jag tror att det kommer bli roligt.

Frågor frågor frågor..

Ditt äldsta hångel? - 26
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - 2
Vad tycker du om kärlek? - öm
När kramade du någon sist? - vid 7 tiden
Kramade du någon speciell person? - ja
Har du svårt för att bli kär? - vet intem rätt kräsen
När kysste/hånglade du med någon sist? - idag
Ångrar du det? - nej
När fick du senast en komplimang? - idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - aa
Är du kär just nu? - ja
Vem kysste du senast? - niklas
Vem pussade du senast? - niklas
Vem kramade du senast? - niklas
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - bror på

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? - ja
Playat? - japp
Hånglat med någon riktigt ful? - har jag säkert
Hånglat med fler än 50 pers? - tror not de
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ja
Gjort något riktigt dumt? - ja
Gjort något du verkligen ångrar? - mm
Varit nykter på nyårsafton? - ja
Åkt ambulans? - aa
Gjort något olagligt? - ja
Blivit polisanmäld? - ja
Slagit ner någon? - ja
Skämts över dig själv? - ja
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja
Tar du droger? - ne
Dricker du? - ja
Vilka kläder sover du i? - olika
Vad hatar du verkligen? - vara utan den man älskar
Varit kär? - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - nej
Vill du gifta dig? - ja
Vill du ha barn? - mmm

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - Hemlis
Såg dig gråta? - niklas
Fick dig att gråta? -  mm precis
Du gick på bio med? - Malin lisen rickard
Skällde på dig? - pappa


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - ja
Kramat någon? - ja
Kysst någon? - ja
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - ja
saknat någon? - ja


Snart blir jag 18 , lalala

Inte alls långt kvar tills jag blir 18 år! Gud så jag nästan börjar längta. Kommer inte vara fri en enda helg. Allt kommer väl kanske inte gå som planerat men vad fan. Har ju lovat mig själv, inte bara mig själv att jag SKA vara singen sommaren jag blir 18, men.. Utomlands, en festival och umgås + att jag får gå på öltält och krogen! Det kan ju inte bli mycket bättre än så? Men så var det ju dethär med presenter.. Jag som hatar och skäms att ta emot presenter. Så min present i år blir nog att inte få någon i huvudtaget, förutom från mamma och pappa då, hehe :)


Nu ä jag pigg igen

Vaknade nyss, fyfan! Var i skolan hela dagen igår, vilket jag inte skulle ha varit, skulle ha varit hemma och sovit istället eftersom jag satt på stolarna och höll på somna på lektionerna, slutade med att jag somnade på matten men fick det för tina eftersom hon förstod. Så bestämde mig för att vara hemma idag. Nu är jag pigg och glad :) känner verkligen att jag SKA göra klar skolan nu. Försöka, sen om jag kommer någon vart eller inte är ju en annan sak. Var ju som sagt barnvakt med åt Rickard igår. Trodde jag skulle vara hemma till klockan 10 men så vart det inte. Somnade med han på soffan vid 8 tiden. Nu ska jag sova en timme till och sen fara hem till fader.

Me and all this..


Grattis morsan

Grattis mamma som blir hela 35 år idag, me love you!

Jag är hemma

Hola hola!
Sitter hos mamma nu, ska försöka få upp syrran ur sängen så vi kommer iväg till skolan.

Ska väl skriva lite om hemresan som var hemsk! Från hotellet vi fick komma till for vi iväg 9 på morgon till flygplatsen. Därifrån fick vi åka till spanien. 10 timmar tog det att ta oss dit. Väl framme där fick vi åka buss till något jävla hotel. Men först fick vi sitta och vänta på bussen i en timme mitt i natten. Väl på hotellet halv 9 på morgonen la vi oss för att sova. Upp igen klockan 2, slänga i sig frulle och bära väskorna till bussen. Klockan 5 på dagen rullade alla 7 bussar iväg. 45 timmar och 270 mil i en busshelvete. Kan inte säga så mycket om självaredan. Satt en bit bort från familjen och jag sov nästan hela resan. 3 timmar åtgången. Tog färjan över till danmark. Sov när vi åkte över bron och det tackar jag gud för.. Trodde inte att vi skulle åka över den eftersom vi tog färjan. Dom 3 timmarna var dom värsta.. Att veta att man snart skulle få sätta sig i bilen på vägen hem. Men allt gick som det skulle, ungefär. Jag är hemma nu :) Mötte Charline mamma och Rickard. Charline sprang emot mig när jag såg dom. För en gångs skull kändes det bra att gå på gatan i Sandviken. Det var så skönt! Vidare mot valbo på kvällen. Efter det åkte jag till min älskling som jag har saknat mest av allt! Niklas.. Gud va härligt det var, och vad det pirrade i magen när han kom ut från trappan.¨

mah love

Jag är iaf hemma!
Ska berätta hur resan gick till och lägga in alla bilder senare

Ville bara skriva att jag älskar Niklas.
Världens finaste. Kan knappt tro att det är sant att jag sitter i hans soffa nu.. Att jag kom hit igår. Nu for jag iväg med Johan till viken. Puss

Godnatt

Jag hatar mig själv för att jag ska lägga mig osams med det finaste jag vet
Men denhär gången hatar jag mig själv för att jag inte orkar bry mig


Förbannad, sur arg och vettefan allt

Eftersom min så kallade "kille" eller vafan man nu ska kalla det inte sitter vid datorn när jag skrivit ringt och sagt till i förväg att jag ska sitta vid datorn och berätta två saker SKITER JAG I DET! Jag skiter i vilket just nu. Jag vet att mitt humör inte har varit på topp dom senaste dagarna men va i helvete.. Nu tappade jag sugen helt för dethär.

Det dom sa på mötet tidigare var att vi skulle vara klara för avfärd imorgon klockan 6 på morgon. Planet lyfter klockan 11 men grejen är den.. Att dom inte vet vart planet ska, om det blir till norge finland osv osv.. Men nu önskar jag att det inte går till Sverige, här kan jag stanna ett år till om det ska vara så.

Nej nu ska jag gå från datorn och titta på mina "snygga killar" så ha en nice fucking time i sverige för jag har då inge mer batteri på datorn så kommer inte kunna sitta eftersom jag slösat bort hela PÅ INGENTING. Har inte festandet i rummet brevid slutat innan jag kommer tillbaka kommer jag slå sönder dom alla där inne, det lovar jag

Fast in fucking Mexico

Är detta ett skämt eller?
Faktiskt så har jag börjat trott att det faktiskt är det, att jag Varje dag ska vakna upp och ligga hemma i sverige.. I Niklas säng och pussas. Men inte..
Dom senaste nätterna har varit nästan dom jobbigaste i mitt liv. Panik.. Tårar, sömnlös och jag vettefan allt. Sådan fruktansvärd hemlängtar han jag aldrig varit med om.

Att veta att man är flera förbannade tusen mil hemifrån får en att vilja lägga sig i en tunna och fly iväg ut i havs. Att veta att det inte finnas något sätt att ta sig hem på.. Gud hatar mig verkligen! Vad har jag gjort för fel? kanske städade jag inte riktigt innan jag åkte från lägenheten. Eller sa jag något dumt till lärarna? Hjälp mig..

Nu har vi iaf kommit till det nya hotellet som är riktigt snyggt. Mycket lyxigare än det andra. Poolen är som ett stort hav och havet är mycket bättre. Vattenskotrar, surfing och vattenland. Jag och Emma har ett eget rum denna gång.Alla svenskar är nu samlade på ett och samma ställe. Allt är nästan bättre här. Masas roligt och trevligt folk, bara snygga killar och jag förstår vafan folk pratar om. Information får vi klockan 6 idag, klockan är 10 över 5 på dagen här. Ska skriva lite mer då om hur det ser ut för oss.. Ska även knäppa lite kort på detta ställe och bjuda lite. Idag är det fredag och jag ska ta några öl med eller utan pappa.

Gud, hör du mig?

Jag skiter i och går från datorn för att ta mig en ciggjävel.
För första gången sen jag var 7 år och bad till gud om en häst ska jag göra det igen, detta gång om att få komma hem innan söndagkväll.. Hel och inte bränd av askan tack, amen!

borta bra men hemma bäst

Tårar.. surläpp icke humör
Varför varför varför just nu

Fick nyss reda på att Dt dog av en överdos. Att inte få komma hem härifrån gör saken mycket mycket sämre. Dom nätter jag har ansträngt mig för att inte få panik av all hemlängtan. Att tänka att det bara är någon dag kvar istället kan fara åt helvete.

Men jag kan ju faktiskt säga att jag har haft en underbar tid här.. Precis vad jag behövde med familjen, så länge det fick vara. All skratt och härliga stunder har jag bara att tacka.

När vi satt imorse hela familjen framför nyheterna och dom sa dom värsta orden jag kunde tänka mig "det kan ta upp till flera veckor" jag kunde inte hålla mig längre.. Kan gud inte bara fatta att jag vill hem? Han har ju fått en sak klar för mig själv och det är att jg aldrig mer lämnar sverige, inte ens i sommar!

Har jag chansen på dig?

Jag saknar min babe Niklas mer än allt.
3 dagar sen ligger jag i sängen och pussas med den jäveln.

RIP Niklas Englund

martin säger:
nej jag har aldrig sätt han sur eller arg :( Bara med ett leende på läpparna hela tiden

Jag blir så arg.. samtidigt som jag fortfarande är förvånad.
En gruppinbjudan på facebook, till Minne av Niklas Englund. Var det ett skämt eller? Lilla Niklas :( Starkars Niklas som jag spydde ner skorna för, alla promenader till och från han. Jag kommer aldrig glömma när jag satt på hans moped och kramade liver ur pojken när han körde med gasen innanför jackan och ena handen på styret på den hala vägen. När vi satt där i busskuren jag Elin Sanna Marcus Pelle och Niklas innan jag och Elin skulle med bussen hem. Alla tre var kär. Dom gånger magen pirrade sönder när jag fick syn på han inne på ug, ockelbos ungdomsgård. När vi gick på isen i ockelbo och höll hand. Då han sa på ockelbo marknaden att han älskade mig och jag vart arg. Och nu finns han inte mer. Ihjälfusen i vattnet.. Han har lämnat minnen efter sig så vi klaras oss gott och väl iaf.


Regn regn regn

Spelhallen och stranden.

Stå ut Natalie, i några dagar till

5 dagar.. 5 jävla dagar! Orkar inte med det en gång till

Fan vad jag saknar dig Malin..
Det är nå fruktansvärt!

Dom två senaste dagarna har varit underbar :) sjukt roligt om inte annat. Nu ska jag ner på stranden.

Lina din jävel! Nu har jag fixat en resa till sommaren, eller iaf pengar såååå nu är det bara att boka :D

Två flätor i mitt hår


Jag vill inte hem

Just nu ligger jag på hotell rummet och är barnvakt.
Vart och sola nyss.
Vad ska jag skriva? igår va vi på en stor jävla nöjespark eller vad man nu ska kalla det. Gjorde väl dock inte så mycket.. Simmade iaf i en lång jävla grotta och fy fan vilket helvete. Vet inte om jag kissade på mig eller inte heller.. Men jag är jävligt glad att jag tog mig mod att göra det för förbannat vad coolt det var!

Såg sjölejon och massa skit. Va väl ingen jätte höjdare precis men men. I veckan ska det blir mycket saker att hinna med tycker jag. Ska till sköldpaddsstranden imorgon igen. Ska Rida och åka fyrhjuling någondag med. Hinna med att åka till cancun, ap stor stad.. Pappa och jag, iaf va vi vill. Stan igen och på torsdagen ska jag bara ligga och pressa.. Fy fan för att åka hem :( Fy fan för att sitta på det där förbannade planet igen. Jag vill då fan stanna kvar. Men i sommar taggar vi en tripp med tjejerna och gud va roligt vi ska ha då.

Pappa stifan, vart är du? stifan jag ser dig inte


Måste ha världens snyggaste farsa jag med världens snyggaste fetto mage.

Lite kort från i går och i förrgår


Puss påre där hemma i Sverige

Ja imorgon är det bara en vecka kvar
Fan va nöjd jag ska vara när jag lägger mig brevid Niklas i sängen på lördag kväll
Har du solat solarium än då Nikolas :)? om inte är det kanske dags att göra det he-he

Jag saknar han.. jag saknar han jag saknar han jag saknar han så förjävligt!

Natalie har varit duktig idag.

Fan vilken jävla dag!
Åkte till en kilometerlång strand. Låg och pressade som bara fan eftersom pappa och jag alltid tävlar och nu ska vi se vem som bli brunast. Ja men till slut efter mycket tjat så fick han med mig ut för att snorkla. Tro mig.. Efter bara några meter vägrade jag titta ner i det förbannade vatten och istället bölade jag.. Måste faktiskt erkänna att jag gjorde det. Simmade tillbaka några meter och kalle mig själv för pussy, och det funkar ju verkligen inte. Så jag tog mig själv i kragen och hoppade tillbaka till vattnet igen vilket jag är glad för. Simmade och simmade men hittade ingenting. Till slut pekade pappa på något men jag såg inte vad det var tills jag var mitt åvanför den jäveln. En sköldpadda som var säkert över en meter lång. Ja dess värre blev det när den simmade rakt emot mig. HJÄÄÄLP försökte Natalie att skrika i vattnet samtidigt som jag hoppade på pappas rygg och sa åt han att simma därifrån. Pappa höll på dö av skratt.. Han skratta så han lära ta ut syklopet ut käften och hämta luft. Efter det simmade vi tillbaka fortare än någonsin. Inte fören då förklarade pappa att dom hämtade luft annars drunknar dom plus att dom inte ens har tänder och är inte ett dugg farlig. JAHAAAA ja men dåsa :) då var det ju bara att skaffa mod och simma ut igen.

Denna gång såg vi rockor, Natalie var helt upptagen med att inte på panik. Vi simmade faktiskt jätte långt ut denna gång. Och då såg vi ett korall rev men fuuuullt av snygga firrar. Jag glömde helt bort att jag var rädd för fiskarna, utforskade dom nogrant och njöt. Tills en sköldpadda på säkert 1 och en halv meter kommer precis brevid mig med en till kluff bakom sig. Självklart trodde jag att jag kunde ropa på hjälp denna gång också men då lät det mer.. AAHOOO PAPPA!!! Sen simmade jag som bara fan i helvete mot pappsingen min som alltid räddar mig i alla lägen. Såg allt möjligt den gången faktiskt och hade kunnat sett mer om inte dum Natalie insåg att man kunde blåsa ur allt saltvatten som kom i syklopet istället för att svälja det och ligga och ha ont i magen nu.

Förbannat nice dag iaf! Dit har jag bestämt att vi ska igen nästa vecka. Och det har blivit ändrade planer. Vi ska till den där förbannade parken på lördag istället. Då ska jag bada med Delfiner :) ska försöka hitta mod till att bada med ofarliga hajar.. Men den saken kan vi ju drömma vidare om tycker jag. Men det här med att snorkla var bara en engångföreteelse så det kommer aldrig mer att hända :) kanske om 10 år igen efter att jag har återhämtat mig, vart lite för mycket ;) Nu är klockan ungefär 10. Ska ut på balkongen och spela med familjen.

Åhhh så brun jag är nu :) hoppas ni är avensjuk.
Idag var den varmaste dagen hittills. Börjar faktiskt att känna att jag inte ens vill hem längre ;O

I don't give a fuck

If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?
I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

Jag orkar inte bry mig.. inte om ett jävla skit!
Vad som står kvar och väntar på min när jag kommer hem har ingen betydelse längre. Orkar inte tänka, fundera och ha tankarna i huvudet exakt hela tiden. Jag vill bara hem.. hem hem hem till mamma och ingen annan! Nu är jag fan trött på dethär


Kalle och Natalie

Fan va alla ska tjata om klockan hela tiden! Förstå..
Som nu då
I Sverige 18:00 I Mexico 11:00
I Sverige 21:00 I Mexico 14:00

Ja nu sitter jag barnvakt åt Kalle, vi båda ligger i sängen och busar. Han pratar som bara fasen och jag ligger bara och skrattar. Han är fan den sötaste ungen på jorden. Man blir inte annat än glad när man är med han.

Jag älskar mina tröjor!

Tröjorna och shortsen jag köpte igår. Ser även lite grann den vita linjen där.
Fan va trevlig alla är i Mexico.. Nå sjukt! Nu kom dom in för att fylla kylskåpet med öl, dricka och vatten.


Gatorna fick mina fötter att göra ont.

Stan igår var faktiskt rätt ballt. Masa folk, musik och skit. Köpte med mig två förbannat snygga tröjor. En ny tungpercing och ett par kortbrallor. Gatorna var mil långa.. Förstår inte hur dom orkar gå dom här Mexicarnana. Jag gick där med min solbränna och stekte jag, nice! Nu ligger jag inne på rummet, nyss vaknat.. Dom andra är på stranden. Som ni vet är klockan bara halv 11 på dagen här i Mexico. Vi ligger 7 timmar bakom er i sverige. När vi kom hem från stan busade jag med Kalle på rummet sedan gick jag och far till baren, mumma :)!


Tanke skrivande

Faktiskt så vaknade jag på ett förbannat dåligt humör imorse. Trodde aldrig att det skulle gå över. Störde mig på precis allting. Så gjorde att bra beslut om att stanna hemma när dom andra gick för att äta frulle. Ville inte sitta sur med dom. Tog mig en dusch och en rök sedan for vi ner på stranden. La mig ner till rätta och på med brillorna. Lurarna i örat och Första låten vart "kom igen lena" med Håkan. Fick en såndär känsla ikroppen då det bara kryper, blir hyper och allt känns bra. Jag brydde mig inte om någonting.

Det ända jag bryr mig om just är att jag längtar hem.
Till mina två älsklingar, Niklas och Malin.
Känns så tomt att inte prata i telefon med någon när jag sitter och röker, snacka massa skit och höra skvaller. Prata om allt och ingenting.
Att inte ha någon att åka hem till på kvällarna och pussas med.. Sakna så fort jag åker därifrån

Nu vaknar dom här. Nu ska jag göra mig klar för staden :)!


hey, what about your tan?


Hur var det med din fina bränna i ansiktet då natalie? Lite små sexig sådär va :)?

Stackars lilla Natalie idag

Stackars Natalie sitter solbränd i fottöljen och väntar på att La family ska vakna till liv. Idag ska dom snäla kusarna följa med mig till stan för att köpa en tungpercing eftersom min gick sönder igår när jag och Emma var i byn. Ska även köpa mig en förbannat snygg tröja och en vår jacka som jag spanade in förra gången. Åh det var helt underbart där.

Imorgon ska vi chilla galet. På torsdag ska vi till "sköldpaddornas strand" ska dyka och massa roligt. Ska höra imorgon hur man kommer dit man åker fyrhjuling med. Det har jag fått bestämt att vi ska göra. Ska åka ut av helvete! Solen ligger på hela tiden.. Skulle vara tuff idag och inte ha någon solkräm. Slutade med ill röda armar. Nice? Blir sent i stan ikväll. Så kommer troligen inte skriva någe mer blogg eller.

Kan ju dela med mig av en bild från gårdagen. Brännan börjar komma :D
Imorgon ska jag vara smart och ha på mig solkräm och bli brun, inte röd.

Förbannade sol, moln kom fram


Byn

Byn med Emma.


Shopping med Emma

Fan va skönt det är här!
Vaknade vid 9 tiden då det blev frulle.
Badade fram till 12 då jag gick för att bråka om internet. Nu ska jag och emma iväg till byn och shoppa lite :) Bilder kommer sen.

35 grader varmt här idag.
skriver lite mer ikväll.

Var i stan igår, köpte massa brillor och armband. Fläta med pärlor i håret osv osv..
puss från Emma och Natalie :)

12 dagar kvar, puss på Niklas

Lite småbilder


Natalie saknar Niklas

Jag saknar Niklas så nå förbannat sjukt!
Nu är det bara 13 dagar kvar. Jag längtar redan.
Så som jag ska pussa på han, inte släppa han på flera timmar.

Mexico

Mexico äger stort!
Världens finaste hotell och allt är perfekt. Maten är gratis, drickan och ölen. 20 meter till havet med varmaste vattnet, knappt så att det är 30 meter till poolarna. Klart vatten som bara fasen i helvete. 200 meter till att bada med delfiner. Igår var vi in till byn och handla lite småsaker. Nu ska jag gå till stranden och steka galet. Redan neger. Köper ett timmes internet imorgon så jag kan lägga in alla bilder. Ska även in till stor stan imorgon och jätte handla!


Nu gittar jag

Hej då sverige, tjenare Mexico :)

Hoppas på att planet kommer snart

Sitter på arlanda nu.
Pappa har satt mig vid en dator i en timme. Så less..
Ledsen, arg besviken och allt man nu kan vara. Men jag vet inte varför! jag förstår inte alls vad felet är.
Planet är försenat, får veta information vid 2 tiden. Kan hända att vi får åka imorgon istället.

Jag önskar bara att planhelvete kan komma.
Har inte orkat svarat i telefon.. jag vill inte svara i telefon! Spelar ingen roll vem det är. Jag vill prata med Charline! Känns som att tårarna kommer bäst fan dom vill nu. Det skiter jag också i. Jag vill åka nu, slänga ut mobilen genom förstret och inte kunna vara kontaktbar för 5 jävla öre.  Ska ge fan i att sitta vid datorn där borta. Allt känns så jävla surt just nu och därför blir det sådanna här inlägg.

Jag är samtidigt så förbannat rädd..

Hejdå sverige!

Fy fan vilken natt..
La mig vid 9, somnade vid 10.
Vaknade vid 12, låg hel vaken fram till klockan kvart över 2.
Vaknade kvart över 3, låg vaken till 10 i 4 igen. Nu vaknade vi alla klockan halv 7 på morgon. Tog en snabbdusch och nu har jag gått ner i förvägen för att hinna sita vid datorn. Fan alltså..

Höll emma i handen precis hela natten. Vart jag en la mig så drog hon i min arm för att kunna hålla mig i armen. Hon lg och röck i hela kroppen precis som Niklas. Det blev bara svårare att försöka sova. Men nu är det bara att tänka.. dag för dag att det är en mindre dag av dom här 17 dagarna. Jag är så himla rädd att jag inte kommer ha babe kvar när jag kommer hem, förstår inte varför jag håller på såhär?

Nej, nu går planet om två timmar. Ska ringa Malin och mamma Rickard och Charline innan jag åker.

Hotellet på arlanda

Nu jävlar börjar det hända saker här.
Träffade upp morsan på stan imorse. Fikade med henne och mormor och moster Sanna. Sa hejdå till alla dom och for till skolan. Lena hämtade mig sen var det bara att gå igenom packningen och fara mot hotellet som vi ska övernatta på över kvällen. Har nyss varit nere och gymmat lite. Sitter och funderar på om jag ska gå och basta eller inte. Vettefan vad jag ska hitta på sen, ska väl försöka sova vid 9 tiden eller något sånt om jag lyckas somna. Men allt för att tiden ska gå fortare.

Imorgon går jag på planet klockan 9e.
Var snäll och INTE skicka sms till mig :) kostar mig 40 jävla kronot att ta emot.
Så Malin din senila pelikan, skriv för i helvete upp på handen att INTE skicka..
Ska försöka andvända dator var 3de dag.

Får se hur det går att sova utan Niklas inatt.. Har ju inge andra väl ändåså.
Jag saknar dig phäjb

million miles away

Even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
telling me, touch me, feel me
And even in the bottom of the sea
I can still hear inside my head
Telling me, touch me, feel me
So tonight I’m gonna find a way to make it without you

:(

Dagen börjar med tårar och kommer troligen sluta med det också.
Att pussa Niklas hejdå trodde jag skulle bli svårt, men inte såhär svårt. Jag vill inte åka! Jag vill stänga av telefon och stanna här :(.. Världens finaste Niklas. I 18 jävla dagar..

Får se hur det blir att säga hejdå till mamma.  Har aldrig varit utan henne såhär länge. Aldrig varit från sandviken såhär länge i huvudtaget. Men ja? livet straffar oss alla någongång tror jag, och nu är det väl min tur.

Åker till arlanda klockan 15:30 och då kan väl någon skjuta mig eller nått? kanske?

RSS 2.0