heads high

Vad fan har jag gjort idag?
Åkte med baba in till staden. Mötte upp min kära mor och tog en fika. Vidare till henne där jag färgade håret. Rött igen. Köpte pizza sen gick jag en promenad med Isabelle hem till Jojje. Nu sitter jag i mitt jävla poolhus igen som ett jävla ufo :)


Tänk inte så jävla mycket


vad vet jag

Att det ens finns lite ork kvar

Du är den finaste på jorden

Mitt allt = min syster


Tjenare chefen


Skit ner er :)

Igår fick jag veta nått som var mindre roligt..
Idag fick jag ett samtal som var mindre roligt..

Jag älskar min pappa, nå så fruktansvärt.
Så många gånger han har ställt upp.

Just nu har jag inget annat i tankarna än Cypern.
Vafan åkte jag hem för? Varför stannade jag inte där som var så  mycket bättre och lättare. Hade jag haft pengarna hade jag dragit iväg på semester i två jävla veckor.

Haft en sån underbar söndag. Kopplat bort alla tankar från allting. Mös med film & pizza, grinade & skrattade. Tills jag gick in på facebook. POOOOFFF och min söndag var förstörd. VARFÖR finns det dryga människor? Varför tjatar folk? Jag förstår fan inte alls vad som händer med mig. Jag orkar inte med ett enda sms, jag orkar inte ens att folk hör av sig längre. pissoch blä.

snälla söta poliser

Igår satte jag upp dom där jävla "like" klistermärkerna överallt. Och poff fick jag för mig att jag skulle sätta 100 stycken på en polisbuss. Vilket jag också gjorde. Det dumma är bara att jag satt nästan alla upp och ner. Hoppas polisen vart glad när dom såg mina fina klistermärken och att jag gilla dom :)


let's get drunk


lördag eftermiddag, tror jag?

Sitter & smaskar i mig blodpudding och en öl till frukost hemma hos mamma
Dom har försvunnit på kalas så dom sa att jag skulle sätta mig ner och vara tyst med datorn.
Ska sitta här och vänta tills dom kommer, för att då gå och käka pizza BOOOM! hehe. Blir överlycklig varje gång vi ska gå och äta pizza för jag vet då, att jag får öl och blir rik varje gång jag går därifrån (så var min lördag räddad)

Vad gjorde jag igår?
Jag hade en sjukt rolig kväll
Började med att vi åt på palaia. Drack bärtz och spelade och vann. Vidare till Mulligast och svepte i mig två öl. Hedlund körde mig till Gävle men vi fick böta på vägen dit, LOVE!
Mötte upp Philip och järngänget så gick vi till interpool. Chillade med öl där hela kvällen sen tog vi bussen hem och vidare hem till dom tre tjockisarna och sov. Sa hejdå imorse och lycka till till killarna som åker iväg på spelning med Näääk osv ikväll :) Tog det lugnt med Kim ett tag innan jag gick hit.

Ungefär så har min helg sätt ut hit tills.
Frågan är vad man gör ikväll? Om jag ska åka till Gävle och titta på film eller dricka öl i Viken. BBaaaaah!

Då skålar vi för kärleken


nu ska vi gilla

Fick ungefär 100 stycken såna här klistermärken av Johan igår
Faktiskt rätt tuffa :)


Godmorgon

GODMORGON VÄRLDEN :)
Känner mig lite som Alfons idag.
Busig & glad, men ändå "ska bara & ska bara.."


Men fan ta det här


Och jag vill aldrig mer vakna mitt i natten av att grina.
Den här gången drömde jag inte ens någonting för bövulen. 
Vad fan vill gud mig just nu?
Kunde jag, skulle jag spotta han i ansiktet.
Och fan ta det där jävla tåget som ska tuta livet ur mig!
Och fan ta vattenpumpen här brevid som ska låta som ett ånglok.

Jag är en nolla utan rederiet att somna till :(


nu får det vara nog


Alexander är bra duktig han! Vilket underbar text.

Åter igen, så är det natt och jag kan inte slappna av för fem jävla öre.
Dagen har varit? jag vet inte alls.. slukande efter pengar.
köpte en mössa, skorta och massa armband. Käkat pizza, fikat och hunnit med ut på en biltur runt Sandviken med killarna. Ett stort tack till Thomas som tröck ut min knut i ryggen fast jag vevade med armarna och skrek som en galning & för att han körde hem mig så jag slapp gå.

UTGÅNG I G-TOWN IMORGON! Interpool & sedan slick med efterlängtade människor. Jag ska ha roligt imorgon. Ingenting ska förstöra min kväll.

Bara för det vet jag att jag kommer att vakna av att något hemskt på morgon
Jag blir sur av följande :
1 - folk som skriver en fråga på ett sms så jag är tvungen att tänka på morgon borde inte ha mitt nummer (Vilket Thomas Nilsson är väldigt bra på) skulle kunna gå dom få meterna hem till han och kasta sönder hans mobil sedan lägga mig och sova igen.
2 - att höra dom två meningarna "Det är frukost nu" eller "men kliv upp, klockan är mycket" måste vara det absolutaste mest irreterande som finns.
3 - att vakna av någon som ringer, är inte ett dugg roligt.
4 - folk som frågar om jag är vaken när jag svarar i telefon lär vara otrolig pantade. Varför skulle jag svara i telefon om jag låg och sov?
5 - folk som ringer tidigt på morgon när jag svarar "(jäst) mmmmm" med stängda ögon och frågar "oj väckte jag dig?" Nähä.. Vad ska jag göra vaken 9 på morgon när jag är arbetslös? borde inte få ha en telefon.


min lilla bäbis

Jag saknar min lilla prins! Min lilla hundvalp.


15 år och kär

Jag blir kär varje gång jag ser den här bilden. Varje gång drar jag på smilebanden till högsta. Jag kommer precis ihåg när jag såg den för första gången. Jag kommer ihåg att jag och Philip bråkade vid enen innan han åkte till new york och vi sa inte hejdå till varandra. Jag trodde att vi aldrig mer skulle vara tillsammans efter att han kom hem. Jag hade inte hört av honom på en vecka. Dagen då jag kom hem från Linköping, samma dag som han kom hem satt jag mig vid datorn. Jag var så ledsen att han inte hade hört av sig när jag hittade den här bilden på hans bilddagbok. När jag satte på mobilen så fick jag ett sms "jag är hemma nu. har försökt att ringa dig flera gånger i veckan" Jag kommer ihåg hur kär jag var den natten när vi träffades vid enen. Hur lycklig jag var när vi gick hem till han.

Även fast det har gått 3 årsen, så tycker jag fortfarande om han. Min stora kärlek. Jag drar fortfarande på munnen när jag ser han. "Den första kärleken är alltid speciell" Så fan att den var:) Hela Philip var speciell, och det är han fortfarande.. Haha. Vi bråkade aldrig, aldrig riktigt odentligt. Vi vart bara sura, vilket inte hände ofta. Vi var aldrig med varandra på dagarna. Vi träffades vid enen varje kväll & gick hem till han. Sov vi inte med varandra så somnade vi i telefon med varandra. Dom gånger vi gjorde någonting var jag överlycklig för att det hände så sällan. Jag kommer ihåg första gången han skrev att han var kär i mig. När vi hade träffats i 3 månader. Jag satt i datastolen hemma och fråga vad som hade hänt med han när han var så glad på sms, då han skrev "jag är ju kär :)" Jag grinade som en tok & mamma bara skrattade åt mig. Jag kan inte beskriva med ord hur otroligt kär jag var i honom. Hur mycket jag älskade honom. Jag vill vara 15 igen. Jag kommer ihåg att jag inte alls trodde på han när han sa att han skulle starta ett "band" och bli känd. Och här står dom idag och har släppt en skiva. Medans jag sa att jag skulle bygga en cykel, och har fortfarande inte gjort det.
 
Efter att jag gjorde slut med han var jag fortfarande kär i han i flera veckor.
Vi pussas och sover med varandra än idag faktiskt. Och varje gång vill jag ha tillbaka han.


fail

Haha kommer ihåg när jag gjorde mitt eget körkort för något årsen. Lyckades dock inte så jävla bra med tanke på att det står Johan på körkortet..


let it be


Då ger vi oss på ett försök

Så var vi här igen..
Den tiden på dygnet man ska försöka sova.
Den tiden på dygnet som jag hatar.
Jag hatar att sova själv, men jag hatar att dela natten med någon annan.
Det har varit så skönt att ligga här själv om nätterna och lyssna på musik. Titta på Trou blood och somna fläkandes över hela sängen.

Uff, trött på allt som har med stake och göra. Men ändå, killar med keps och långt hår <3<3<3

En sak... XD = KILL!
Fulaste jävla uttrycket jag vet.

Dagen har varit för mycket drama. Orkar inte ens tänka just nu. Kommer slockna så fort jag lägger ner huvudet. har tittat på tv och degat i soffan hela kvällen med Johan Charline & Thomas. Bakade även chokladmuffins. Efter lite skitsnack åkte jag & Thomas hem. Upp 11 imorgon och äta med grabbarna. Köpa mig en mössjävel, fika med min soulmate på stan (Linnea) som är min andra lunga. Ska även hinna färga håret. Sen ska jag till lilla filip och ta hant om han med sitt stackars ben som jag har lovat i en vecka nu :) Och ack vad det får bli helg nu. Fan, kan jag ha planer? oj oj.

Utgång i Gävle, interpool och biljard och slick senare med världens bästa folk. Ska bli härligt att få träffa pojkarna från G-town igen :) puss!

Skjortor<3

Köpte ny skjorta idag och fan vad jag älskar den!


Så går det när man är dum

Råkade platta Örat i förrgår. Och ja, det gör ont.


Jag tycker om min keps


men äntligen får jag lite gjort

Köpte mig ett halsband och nya örhängen igår, för en gångs skull! Skönt att få det gjort och ur vädret.


Vilken härlig dag, lalala

Vaknar av världen finaste sms! Eller inte?

Mmmhm folket. Tittade på film med Thomas igår. Medans hans vart kåt av tjejen i filmen låg jag och klappade mig på magen. Efter att han blev bortskämd så gick han hem och jag tittade på True blood, kanske huuur bra som helst? Var fan vaken till halv 9 imorse, och vaknar nu? Alltså hallå?

Äter risifrutti till frukost, fan va gott det är!
Åt så jävla mycket av det när jag var liten så har inte kunnat ätit det typ. Men det gick fasen bra nu :) Nu ska jag pumpa musik och göra pappa galen när jag låser in mig på toan och lockar håret.

men att allt ska vara sååå drygt

- Jag hatar facebook just nu
- Jag tycker inte om folk som ska tjata
- Jag har lite ångest över att jag röker just nu
- Jag kan ju aldrig bli kär
- Jag vill tillbaka till Cypern och jobba
- Jag vill till Thailand nu med mina tjejer
- Jag hatar Sandviken & allt skitsnack
- Nej jag går INTE på droger....

Varför ska alla vara så dryg just den här veckan?
KAAAAAAAABOM! Jag måste röka och lugna ner mig
Jag kommer få ångest så fort jag tänder en cigg

Näj invänta Thomas och titta på film, är han inte snäll känner jag att jag ska brottas lite och dunka in lite vätt i huvudet på han.


nästa tatuering

Detta blir min nästa tatuerin, på ryggen.


Äntligen har det gått över!

Anätligen har svullnaden gått bort i tungan och jag har inte alls ont! Och dom är mycket rakare nu med. Nu ska jag bara göra ett hål till sen har jag tre stycken, precis som jag vill ha det :)!


det går genom närverna

Så jävla bra!
Tycker alla borde lyssna på dubstep. Eller har jag fel?


oskönt? absolut inte

Vaknade precis upp i mitt lilla poolhus. Nu sitter jag dock inne i huset och ska ta en bubbelbad. Fan vad det ska sitta fint nu.


Vinterjackan har redan kommit fram


Men åt helvete med drömmar

Hatar att vakna mitt i natten av att jag grinar.
Vafan gör man det för?
Och aldrig att jag kan somna om heller.

ni gör mig glad

Mina favoriter & jag


magen är nu mera full

Charline & jag bakade pizzabullar medans karlarna (Thomas & Johan) satt i soffan och degade. Softade med några gööööda bullar, mös och tittade på tv. Åkte med Thomas hem. Much to do tomorrow! :)

Min bäjb


Tråkigt värre


men fuck

I know I have a problem
I know I have attitude
I do not know how to use it
I know I have several problems
I know I have feelings
I do not know how to show them
I do not know how to handle them
I do not know how to go about it when I get to an emotional moment.
I do not know when I'm in love or not
Because I do not think I could be there


Äventyr

Charline skulle ge sig ut på äventyr och göra en "plankning" och hon bara lära klara den. Vilket inte vart så jävla lyckat när hon inte kunde ta sig upp och jag kunde inte röra mig av skratt.


Kanske för bra


Varför är ena mitt öga sne`?


Lördags kväll

I lördags spontandrack vi, jag Johan & Ellner. Började vid tolv, körde öl spelet och drog på krogen. Varje gång man drack skulle man ta en ful bild på sig själv och man får inte ta bort taggen på facebook.


Ja, jag är jätte rödhårig


men fan

Jag vill tillbaka till Cypern
Det här går ju bara inte..

Jag orkar inte med det en minut till.


<3


"min syster är min bästa vän"

"min syster är min bästa vän"
Det är faktiskt sant, hon är inte som en syster för mig. Hon är som min bästa vän.
Hon är den jag kan vara hur fan jag vill med, säga vad jag vill till. Prata om vad jag vill med. Hon är fan den som får min dag att lysa, som får min mage att göra ont av allt jävla skratt. Alla jävla skitsaker vi gör. Vi kan sitta i soffan en hel dag och ha roligare än en dag på grönalund. Idag började dagen verkligen som en kissfläck i sandlådan barnen tar i. Men pizza i magen och en dag i soffan med min underbara syster fick dagen att vara den bästa. Som vi har skrattat och tokat ner oss. Drivit med varandra och busat. Det är underbart! Och att hon har en sån underbar sambo som är en av mina närmaste vänner gör det hela bara ännu bättre. Man mår alltid bra när man är där. För där vet man att man har två stycken som faktiskt bryr sig. Som jag älskar :)


idiot

Du är totalt efter i hjärnan.

Vad fan händer i världen just nu?
Förstår ingenting.
Allt ska vara så svårt och komplicerat jämt
Antningen har jag kommit tillbaka till min jävla depp-period eller så är jag allmänt vimmsig i huvudet för tillfället. Varför känns allt bara så förbannat jobbigt just nu?  

Det har varit en jobbig dag. Påfrästande dag..
Jag märker direkt på mig själv när någonting har varit känslosamt, jag blir så trött. Och jag får sån ångest. Jag hatar den här byn..

Jag är så trött på att hjälpa andra som ber om hjälp, men vägrar ta emot den och bara skiter i att man ställer upp. Jag tycker inte om folk som inte är tacksam

Vad råkade jag just göra?

Vad gjorde jag nyss?
Jag beställde en ny mobil. Samsung galaxy s2.. Det hände bara så där ändå. Det är inte bra att vara deppig ibland. + Att jag har skämt bort mig med massa kläder idag. Det här funkar ju inte..


En lördag kväll med öl

Lite bilder sen i lördags med idioterna:)


vad gick snett?

Det blev inte som jag hade hoppats på, inte heller som jag hade önskat. Jag hade kunnat gjort det annulunda, jag hade kunnat gjort det på ett annat sätt. Jag hade kunnat säga det med andra ord, jag hade kunnat välja mina menningar.

Sitter med Johan i soffan. Syster sover. Nu blir det en cigg på det här och titta vidare på tv :)


mysmiddag

Skulle gå till ica för att köpa hårfärg. Jag och syster bestämde oss för att göra mat. Vart kött eftersom jag inte har ätit det på 3 månader. Fläskfile, potatis och gräddsås. Kladdkaka till efterätt :)


och så mycket mer

Eftersom jag inte har något att lägga upp får det bli en blandning av allting.


en chans till att bli lite fitt

Pappa har införskaffat sig ett springband här förra veckan. Prövade det nyss och det var rätt roligt. Det var en gång förra året när vi var på fest i ett hus. Då vi hade löpbandet på rätt hög fart och jag skulle hoppa på det i farten. Pröva det aldrig! för jag ramlade och flög rakt in i väggen.


Ungefär som jag ville säga det själv

Come up to meet ya, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are
I had to find you, tell you I need ya
And tell you I set you apart
Tell me your secrets, and nurse me your questions
Oh lets go back to the start
Running in circles, coming in tails
Heads on a science apart
Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start
I was just guessing at numbers and figures
Pulling the puzzles apart
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart
And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start
Running in circles, chasing tails
Coming back as we are


Sånt skit vi gör på nätterna

Var ut med killarna igår, Johan Peter Ellner Larsa Thomas och Marcus. Vart ntill högbo och spelade lite golf. LLekte dunken (ja vi har barnasinnet kvar) Sen stod vi på maxi i en timme ungefär och snackade skit. Åkte rally till Stensätra och släppte av mig då jag slog på rederiet och slocknade direkt.


Idag ser det ut ungefär så


faktiskt en helt ok helg

Blä! sitter bakis i pappas soffa med Emma. Helgen har varit helt otroligt rolig faktisk:) Samma gäng båda dagarna. Det enda som är surt är att jag gick och somnade i köket i fredags. Igår satt vi och förfesta hemma hos Johan och syster, samma som i fredags. Jag Charline Maria Thomas Ellner och Marcus. Spelade ölspel och snackade skit. Efter 8an åkte jag och Thomas till stensätra (båda två bor där)

Väntar på bilderna av syrran.


............

Vad gör jag hemma?
Varför är inte jag flera hundra mil härifrån?
Varför kunde jag inte stanna kvar där jag trivdes bäst?

Världens bästa!


^Åt helvete

Från att vara på så bra humör.. Till att tappa allt som har med glädje att göra. Om man bara kunde sluta att bry sig, koppla bort allting ibland. Sen ställer man sig frågan som vanligt, Hur kunde jag vara så jävla pantad? Hur fan kunde jag vara så jävla dum? Att jah redan hade svårt att öppna upp mig fick det bara att bli värre. Jag lär ju aldrig göra samma misstag igen.

Jag känner hur jag svettas ur min fylla från gårdagen.. Hur det osar om mig. Jag är så arg, hela kroppen är varm och jag vill skrika som aldrig förr.

Ikväll ska jag bli full, inte för kärlekens skull utan för mig själv. Jag ska ha så roligt men Thomas, Ellner och rästen av gänget. Jag ska vara överglad. Jag ska inte låta det här bryta ner mig på nått sätt, inte ens låta det ta på mig lite. Jag ska bara tycka synd om folk som är så pantad. Jag skiter i det hela, andas och lever vidare. Man lär ju träffa på mer idioter med tiden.


pizzafläsk

Sitter och myser i one piecen, ska gå iväg och hämta pizza nu. Dom andra sitter i soffan och är lata. Inatt trodde jag att jag skulle slå ihjäl Marcus. Fy helvete vad han snarka. Näj :) ikväll blir det repris från gårdagen. magen skriker, poss.


En underbar kväll

Fest igår, förbannat jävla rolig utekväll!
Bästa Charline och bästa killarna. Var ut på 8an. Får hoppas att det blir en repris idag :)


Nu lär jag göra nått av dagen

Nej jag är INTE alls på humör just nu, SO WHAT?
Skiter man i, struntar man i osv och alla ord som det finns för att inte bry sig.

Har iaf fått ihop bäddsoffan här ute i poolhuset, jag ska nämnligen gå in och skrika "VAD BLIR DET FÖR MAT?" blir det inge gött går jag och syrran för att köka pizza.

Vaknade på strålande humör, gick över på 10 min och jag vart världens suraste. Så sur att jag lyssnade på Die muther fucker die.

Ska gå förbi ica och kpa mig en hårfärg med, nu orkar ja ginte med min röda färg längre. NÄÄ men hejdå

kloka ord från en dum käft


oooooooo jag har vill ha en mössa

Var ut på 8an med Linnea en sväng och tog en öl. Innan det umgicks jag med Ellner Thomas & Johan vilket det blir öl med idag :) Efter 8an åkte vi och tog några cigg med Joni och Asp. Vidare hem där och fick film sällskap av J :) Fan vad jag har saknat att gå ut med min Linnea.


bye bye


börjar jag bli sjuk igen eller vaaad?

Tänker fan i mig lägga mig i ett bubbelbad och titta på film. Sen tänker jag ta mig en kvart i ångbastu.


.........................................


Min nya hänga

Korta av gårdagen. Mamma bjöd mig och Daniel på pizza, alla tre åkte till systemet sedan tog jag en kaffe med Linnea. Ut på 8an senare med henne, spelade biljard med wolle och gänget. Daniel din fegis som går hem och lägger sig kvar över 1 på onsdagkväll ;) Efter krogas for jag till pappa och försökte låsa poolhuset innefrån i ungefär 40 min då jag gav upp och tittade på pip-larsson.

Jävla mysigt där ute iaf :)


Det är sant

What is love really if it only affects, one aspect of life?
That’s like a musician who only accepts, his own musical type.
That’s like a preacher who only respects sunday morning, and not
saturday night
That’s how a soldier can come to reflect,
that Love is more than a man and a wife.


50 CENT

Okej, min snygga neger kommer till Sandviken! Dock tänker jag inte gå på spelningen skulle jag tro eftersom jag inte alls är intresserad av spelningar i huvudtaget (In flames är ett undantag). Men ändå, jag ska nog lyckas se han för det :)


alla e som alla e, give a fuck!

Kan vi formulera om frasen "tjejer e som tjejer e"? till "killar e som killar e"? 
När ska folk börja förstå att jag är jag och alltid har varit mig själv? Suck och stön.. Den där iskalla och känslolösa Natalie, buhu buhu. Åt helvete, jag har precis lika mycket känslor och tårar i kroppen som en annan känslofylld människa. Om inte får ni fråga min mamma & pappa vad felet är. Ni kan ju passa på att fråga far min varför jag är gråhårig så tidigt med på samma gång, för det skulle jag bra gärna vilja veta.

Grejen är att jag inte öppnar upp mig för en människa och pratar om allt i den här skit staden. Lite smartare än så är jag. Sen är jag inte människan som VILL att folk ska sitta och höra på mitt deeptalk som låter ungefär. Bla bla blaaa blablabla bla.. och lite mer BLAAAAAAA! Vad finns det att berätta? Hej jag heter Natalie och är 19 år, rödhårig och tittar på klockan 45 gånger på en minut när jag har tråkigt. Nää just det, absolut ingenting. End off bullshit!

Jag ska treva mina slöa ben till Stensätra, från Bruket alldeles snart & jag kommer absolut att dö :) Antlingen kommer jag att snubbla och dränka mig i poolen precis utanför poolhuset (vilket jag ska sova i) eller så kommer jag dö efter vägen. Men vi får se på nästa uppdattering.

Jag vill till Cypern

Ligger i Jojjes säng & har fått sån sjuk ångest att jag lämnade Cypern. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få åka tillbaka den sista tiden. Eller iaf få åka dit på semester.. Jag saknar mina älsklingar där nere! så fruktansvärt jävla mycket.


Jag jag än i världen väder


ett till hål i tungan var det ja

aaaaaa Just det! jag har ju även gjort ett till hål i tungan.

Varför ser jag alltid så vindögd ut?

Varför ser jag alltid så vindögd ut?

Lite för röd hårig

Som ni vet har jag färgat håret rött, kanske lite för rött men det duger väl i krig.

För bra för att vara sann


nu jävlar ska det ske

Sitter hos Jojje och har precis vaknat. Ska ta och traska till syrran snart och gör amig klar och dra med henne ut, först på kungen så klart :) Hon har ingenting att säga till om faktiskt. FRågan är, jag skulle till och med kunna vara nykter. Jaa och Niklas ligger och spyr i soffan :) myyyysigt! nää nu ska jag dra mig. puss

Tröttaste natalie

Ligger i sängen hos jojje och tittar på tv mickes pekplatta, dom lökarna spelar wow eller va fan det är. Ska dra hit jojje alldeles strax och mysa. Måste dra mig ner på stan och käka nått sen titta på film med Linnea. Slutar väl med att jag är hä i natt sen. Men nu ska jag titta vidare, puss

RSS 2.0