makke dånken

Drar till donken och äter, fyfan! MAX igår.. det här kan inte sluta bra


jag och världens snyggaste lillebror

Puckot och jag, visst fan har han en snygg skinnjacka???


glömde två saker jag lära lägga till

Tröjan jag köpte, även en ny kedja runt handleden.


bara en massa onödigt skit

Just ja! min Shopping... Vart inte så jävla mycket saker eftersom jag köpte mig ett par jävla skor! Reebok skor, så jääävla snygga med så jävla obekväm. Ser ut som på bilden fast dom är brun och har ett blått och ett lila sträck på sidan tror jag. MMM! Sen köpte jag klockan på bilden. Tröjan på bilden och bh:n på bilden. Så köpte jag nån jävla qvicksilver (stavning?) tröja, en svart enkel tröja massa underkläder och nå mer tjaffs. Inte ett enda nyttigt plagg! Fasen..


Vilken jävla dag, jag saknar dig redan

Vilken jävla daaaag!
Vaknade upp hos Bobo. Han körde hem mig till pappa balo, hämtade lite saker och åkte hem till mig. Mullan brullan kom med bestick och vi käkade lite mat. Daniel kom och vi åkte till mamma och hämtade Rickard och åkte till skyttet och sköt lite :) Precis när vi var klar ringde mamma och sa att det blev akuten. Åkte hem och Charline låg i trappan och skakade. Hämtad av ambulansen och vi åkte bil efter. Så fort vi kom dit åkte jag Rickard och Daniel till max. Tillbaka till akuten då vi satt med Charline hur längesom helst. Följde med henne till rummet där hon ska få "bo" sen åkte vi hem.. Gjorde så ont att lämna henne där. Saknar henne redan. Åkte runt i stan och träffade Malin och rökte. Nu sitter jag hääääär med mamma i soffan och är helt slut! Vill bara sova sova sova vilket jag faktiskt lär göra nu.

Fan det är bara torsdag än... Iof vill jag inte ens ha helg. Jag orkar inte känna att "jag kan ju inte vara nykter, men orkar ändå inte dricka" Häng mig eller nått!

jag ska måla hela världen lilla mamma

Sitter i soffan och väntar på att lillebror ska komma hem. Ska ner på stan och bränna pengar på kläder Och jag vet precis vad jag ska ha :D två par byxor och ett par skor och en kortärmad tröja. MMMHM! Härligt med lite nytt :) och mamma kommer ner och är så fiin så.


no one

Var nyss ute och träffade Daniel på en cigg. DJÄVULEN TA DIG!

Jag älskar Charline, så fruktansvärt..
Du är så jävla stark och jag ser verkligen upp till dig hjärtat! Du ska klara det här gallant :) och du har mig vid din sida babe!


:)


Min underbara Linnea

Vad skulle jag göra utan dig tokfia?


ser även korkad ut i huvudet, jävla hårfärg

Ja jag har ju säkert jätte roligt.. vaknade nästan nyss


Ja, jag bryr mig faktiskt inte ett skit

Må mig vara latast på jorden, men det skiter jag i

Det är sjukt hur någon kan få en att känna sig så uppskattad och fin :)

Jag ligger seriöst och sover just nu.......
Ska fan upp till sjukhuset! Pöss å hej, leverpastej.

It is sick ..

Sometimes I wonder why my mother gave me birth
you'll never see it like when i'm crying in the rain
I'll say a prayer tonight
why are not you here with me tonight? I'm getting used to hearing you breathe now. I get to miss you tonight. Baby, I can take it to the next level.


we like to sleep all day and party all night

Tre bilder sen igår. Orkar inte lägga in mer bilder


En lyckad kväll, en sån man aldrig glömmer.

Vilken jävla kväll :D Fan vad roligt det var!
Åkte till Isabelle vid 7 tiden. Började dricka, en riktig tjejkväll som verkligen blev skit lyckad! Åkte till lobby vid 12 tiden. Förbannat mycket folk, förbannat roligt folk. Till och med Forsbacka killarna var där. Och mina pärlor Anna och Lina :) Malin såg man ju som vanligt inte skymten av. Full som en kastrull vad man också, men det skiter man väl i. Sen bjuppa Martin på pizza. Fan vad roligt det var när vi kom till mamma och pratade gamla minnen. Martin är fan den bästa pojken på jorden! roligare än han hittar man inte. Vaknade imorse av att Rickard satt och titta på mig. Jävlar vilken blick jag fick.  Bilder sen igår kommer sen. Så jävla sköna bilder :D Längtar tills bellen skickar dom.

Nu ska jag till stan en sväng med Linnea och snacka lite skit. Saknar henne :D Kryssning är även bokad, åker på fredag. Kommer hem och det är stor fest. Blir inte bättre:) pusss

Jag försöker hålla tyst om att du var här igår
Men det är svårt när alla frågar hur det går.

Vad i helvete ska jag ha på mig?

Ja som sagt, hade ju tänkt att överraska alla ikväll genom att ha nå jävla fula kläder på mig.. Som klänning eller nått liknande. Nu har jag att välja på en vit lång genomskinlig skjorta och ett par jeans som sitter åt. Eller en svart tröja, kavaj och ett par lackleggings... FAN VAD SVÅRT DETTA ÄR! Det kommer att sluta med att jag går i mina stora byxor en en tjocktröja i vilket fall. Orkar fan inte bry mig. Men jag vill ju vara spec ikväll för min älskling Isabelle :)


Fan vad riktigt fet jag kan vara ibland..

Fyfan vad lång gårdagen var alltså! helt sjukt..
Var på stan hela jävla dagen. Hade så jävla roligt. Jag Lina Isabelle Charline mamma och moster + Rickard. Daniel var med en stund han också. Sen gick vi hem. Mamma gick iväg och vi spelade kort, Daniel Charline jag och Johan hela kvällen nästan. Dom åkte till donken så jago ch Daniel gick ner, sa hejdå sen for jag ut med Malin. MOT ÅRSUNDA! Hämtade upp Tajten och Kalle och två andra donkar. Lämnade av dom, vidare mot forsbacka och sa hej till min fina lilla Mattias sen for vi till gävle och hämta upp Swerin.

Nu sitter jag här och ska börja göra mig klar snart för att åka iväg till Isabelle och fira henne :D Sen ska vi ut på lobby. Fan vad roligt det ska bli faktiskt! ser riktigt fram emot kvällen.

Onsdag: Pizza till lunch. Kebabrulle till middag. Max på kvällen.
Torsdag: Pizza till lunch.
Fredag: Pizza till lunch.

Du säger saker som får min mage att pirra. :)

Men häng er allihopa för f*n

VAAA ÄR DET FÖÖÖÖÖR FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL?

VAD VILL DEN HÄR VÄRLDEN MIG OCH MITT LIV? (måste väl kanske leva i en värld för att ha ett liv) MEN VAFAAN! ikjgirkjgasgjoawrödgjio VAD ARG JAG BLIR!

Om alla kunde gå och hänga sig då.. Ja förutom mina pärlor men vafan.. VAFAN VAFAN VAFAN jävla skit.

Varför är jag arg? jag vet inte varför jag är arg?
Tycker väl kanske om att skriva med stora bokstäver och ordet "vafan" Men ack nej, Nu är jag less..

Hatar sura idioter, dom gör min så förbannat jävla galen. Förflytta mig till Cypern för i helvete


Färjestad - Jörgen Jönsson <3

Ska snart iväg och käka med the family sen ska jag upp på legend och träffa Daniel och titta på hockey och ta en bira, ska försöka tjata med mig min egna lilla pärla Malin med. Nej nu ska jag gå upp och bränna upp min AIK sjal så jag inte har någon anledning tilla tt hejja på AIK i hockey, fittor. Färjestad - Jörgen Jönsson <3

it may have gone quickly, but you make me shine up on the little things you have done already.


Nu var minnen till bilder

Nyss blivit klar med mitt fotoalbum jag har tänkt gjort i flera månader men inte orkat. Nu ska jag beställa lite mer bilder och fylla det där jävla albumet.


Hela jag är lättad från marken

FAN VAD SKÖNT ATT HA SAKERNA HÄMTAD! 
Jag är så jävla lättat så jag grinar, äntligen är det över.


Jag kan ju drömma, eller så fjäskar jag bara

Sitter med hårfärg i håret. Självklart tappade jag på favoritbyxorna! blir väl att lämna in dom :/ Älskar dom! Ja, jag sitter med både rött och svart så vi får väl si hur fan det blir! haha. Ska även åka och hämta mina saker hos Niklas idag. Fan vad skönt det ska bli att få hem allting och få detta överstökat en gång för alla.

Snälla söta pappa! Du har faktiskt lovat mig en ny cykel i två år nu och jag vill faktiskt ha den här cykeln så himla mycket.. Den ska vara lilaa och silvrig tack.


I am in the sky now


Från den ena sidan till den andra sidan

Tänkte lägga ut lite bilder på hur fan mitt och sannas lägenhet såg ut i Cypern. Ena dagen såg det ut som en påse skit! & andra dagen såg det rätt hyffsat ut om jag får säga det själv. Älskar det där rummet, Jag vill fan tillbaka dit på en gång!


Ett måste att vara upptagen på msn

Måste alltid vara upptagen på min msn. Hatar när folk loggar in och ut hela jävla tiden! Varför gör man det för? små fjortisar som söker uppmärksamhet.


Det här idioter :) det här är mina gangsters!

Det här idioter :) det här är mina gangsters!


Jag och pärlan far till legend med mysiga grappar

Duttat med Malin till Legend och tittar på Färjestad - AIK
Varit på stan och tagit en kaffe med pärlan och morsan. Fick även kort på badhuset som täcker ett helt år, plus 1500 kr att handla kläder för. Hur fan ska lata jag? Lat-Nattis orka gymma? orkar ju inte ens gå och köpa kläder för i helvete.


You are a venereal disease like a menstrual bleed


Solen steker, om jag bore vore 4000 mil härifrån!

Fyfan vad soligt det är ute! Nu får fan Linnea komma hem, och Malin får komma så man kan sitta och steka i den här jävla soooolen. Solbrillor och keps på det här så.


I AM A DREAMER

Känner mig riktigt arg idag.. vet fan inte varför heller! Vet inte ens vad jag ska skriva på den här förbannade bloggen. Och nu vart jag ju bara surare! Haha.. Åh herregud. Nä måste fan vakna till och röka lite så kanske mitt humör går över. Är ju så jävla brun så blir ju glad av att titta på armarna och benen :D

Jag ville hålla din hand, visa att min kärlek var sann. Vi skulle ju hålla ihop, hålla ihop och älska varann. Hur gör man när kärlek brister och känslor dör? Var det du eller jag? det kommer alltid att fattas bitar. Få mig att skina på det sättet som endast di klarar av. Bara titta på mig och le lite grann. Något jag inte trodde fanns, den var min en gång men nu är turen någon annanstans. Det är svårt att titta tillbaka på den tid då jag betytt något för dig. Vad ser jag i dig som ingen annan ser? varför kan jag inte glömma även om jag inte vill nå mer? Snälla säg att du gillar mig, säg att känslorna finns där. Säg att jag är en dubbelmoral. Jag behövde dig, då. Jag vet att jag kanske var fel, inte den rätta men berätta. Våra chanser rann ut i sanden och likaså mig själv som föll rakt över kanten. Ja tappade tagen och jag saknar det vi hade. Jag saknar sättet vi var, ja allt som vi hade. Men som jag fattade så kändes det fel. Men stunderna med dig fan det var underbart.


Vad fan ska jag nu göra?

Jag är så jävla glad och lycklig! samtidigt känner jag att hela livet sviker mig just nu.. Jävla skit piss helvetes jävel! Vill bort från den här jävla byn och alla b-rudar som snackar så jävla mycket skit :) Sitter hos soet och tittar på tv just nu. Har fått pappas comviqsurf internet så nu jävlar följer datorn med överallt. Håller på dör.. Är så jävla trött! Håller på somnar i soffan. Aaaaaja! Blir nog nykter ett bra tag nu framöver. Spara lite pengar osv.. (och jo jag menar verkligen att jag ska vara nykter ett tag) Behöver ju dock någon att krypa ner i soffan med på helgerna annars kommer det ju gå åt görs! Nää nu ska jag ta en cigg sen blir det chillmode utan dess like.


Bakom mina solglasögon


Chillar galet hos Linnea just nu. Druckit kaffe och nu blir det fett med mat!


Den här veckan har förlängt mitt liv!

Ja jag får väl bjuda på lite filmer från cypern.
På den första har väl Sanna lite svårt för att komma upp från poolen.


Film 2 då Sanna försöker smyga in till våran lägenhet, klämmer fingret i dörren och slår upp dörren och krossar alla glasflaskor bakom dörren.


Sanna försöker bada mitt i natten innan hon fick skäll av han som gick vakt.


If you call my name, it's feels like home.

Det var du som satte stopp för det som kallades för vi


Utkast: Mars 21, 2011

Blää. Sitter i mammas soffa och har typ skit roligt! eller så inte?
Mamma Johan och Syrran åkte akut till sjukhuset, får se hur det går.


SÅ TOG DOM SM GULD!

IGÅR VAR DET JU SM GULD FÖR ER SOM INTE VET!
Saik vann SM GULD mot äckel bollnäs, förbannat viktigt. Resan från arlanda gick skit bra. Åt thaimat när jag kom hem hos pappa. Sen for jag till Linnea och drack med henne Sofie Jennifer Carro Sofie och Kajsa. Vid 12 gick vi till 8an och mötte upp Daniel och hans vänner. Gick till Lobby och stod där en sväng. Träffade Jörgen och ja, han bar upp mig på axlarna och skutta omkring med mig. Höll på skämmas ihjäl. Efter krogas mötte jag upp Daniel och tittade på Tjocktjuven. Fyfan vilken bra film! haha. Måste ladda hem den igen :D Nu sitter jag bakis hos mamma och lär göra nått med livet.


NU ÅKER VI FAKTISKT HEM

Fan! Är det nu jag ska grina? Sitter på flyg platsen i Cypern och försöker hålla tårarna inne. Går ju som det vill. Mja igår skulle vi vara nykter. Satt på rummet, Erik kom för att säga hej då :( blä det var inte alls roligt. Vi bestämde oss för att supa satan och så vart det. En Skit full natalie och sanna. För full.. gick upp på puben och där var det ju mer folk än vad det är i hela Sandviken. På vägen "hem" träffa vi på Simon och Micke som gick med oss en bit. Sa hej då till dom också. The England får vi inte glömma! Världens bästa människor.. JAG VILL INTE HEM. Jaa sen så vart vi upp plåckad av två killar som vi åkte med halva natten, snälla jävlar! inne på hotellet lurade jag i sanna att bada och självklart fick vi skäll för det.. nu sitter vi bakisdag som vi är på flygplatsen. Flyget går snart så lär väl gå. SES PÅ KROGEN I SANDVIKEN IKVÄLL! Fan.. i 10 jävla dagar här jag druckit.. HÄRDADE!


I’d catch a grenade for ya

Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for ya baby
But you won't do the same

Nu är det bara en dag kvar.

Äntligen sitter jag vid datorn istället för den där jävla telefon så jag kan skriva odentligt. Ska försöka göra en sån bra story som möjligt av gårdagen. Vi gjorde oss klar, gick ut och åt (skit äcklig mat) sen gick vi tillbaka och gjorde oss full! Gick till våran favorit pub. Älskar dom som står i baren, och dom älskar oss :) Fick en ros av ena igår, så himla söt! Folket bara strömma in och innan man visste ordet av det var det knök fullt. Och för er som inte vet så hände det en sak i tisdags. När vi hade varit ute hela natten med dom från sverige och kom tillbaka till rummet så kom en kille från england ut från våran trappa och var hela sönder slagen och blodig. Och ingen vet vem som har gjort det, iaf så var dom skit sur på oss för att dom trodde att det var killarna från sverige.

Sitter arg som jag är ute på trappan så kommer dom från sverige och jag och Erik bråkade mer eller mindre nästan hela kvällen. Gick till klubben brevid, vilket jövla röj det var! Stod mest på dansgolvet hela kvällen. Var så jävla full glad! Jaa iaf vid 5 tiden ville vi ha pizza så vi gick och köpte pizza, jag Sanna Johan och Erik. Sen gick vi till oss och satt vaken hur länge som helst tills alla somnade. Nu på morgon har vi legat i solen och sovit. Nice!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska dricka mig full sista kvällen (är ju egentligen ett måste) eller umgås med dom från sverige en sista gång innan vi åker hem. Upp till baren och säga hejdå ska jag göra iaf.


fosterställning

Aldrig varit med om en roligare kväll! Fick rosor, vart drama och festade på en klubb till 5 på morgon med dom svenska killarna. Fan vad jag älskar dom! Ska åka ner och hälsa på. Jag och Erik små tjafsade lite där ett tag men gick över när vi köpte pizza. Kan inte beskriva med ord hur roligt det var. Erik missade sin träning idag, haaahaaaa! Mja nu ska jag ligga i poolen i fosterställning och dö. Ikväll ska vi säga hej då till alla och det kommer bli svårt. Spec till dom i baren som älskar oss och vi dom."killarna" eller pojkarna kommer hit och ska hitta på nått så det blir nog nyktert. Ska upp 8a. Men vi får se.

det fick mig att bli övertygad

Jag kan fråga mig själv varför? Flera gånger utan att finna svar. Jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska bete mig. Det var du som gjorde ditt val, inte jag..

jag kommer sakna allt utom det.

Mja! Jag är glad. Jag vill inte hem.. fan alltså! Somnade vid 4 tiden på eftermiddagen idag. Vaknade klockan 7. Gick ut och cyklade och när vi kom tillbaka hade det ringt på telefon. Sen fick vi sms att Simon och Erik Car på väg. Var det ju bara att cykla och möta dom. Chillade på hotellrummet hela kvällen. Sanna och Simon bara försvann vid 2 tiden och jag gick med Erik till hans hotell för att kunna möta upp sanna. Mja tro inte på fan att hon stod där då? På vägen hem köpte vi pizza och gick ner på en klubb som visade sig våra en Slipp klubb. Så då var det ju bara att springa däri från. Imorgon ska vi sova ut sen ligga vid poolen. Sen ska vi till idioterna från Sverige och för festa :) Om det kunde finnas såna underbara människor i Gävle! Vill inte åka ifrån dom ju. Tur att dom åker dagen efter.  Det enda jag inte kommer att sakna är sängarna.. och jag saknar inte ett Skit hemma. Har glömt bort helt att jag bor i Sverige typ. godnatt:-)


vi fick skäll

Nu är vi hemma från stranden. Fy fan! Det var för jävla varmt för oss, iaf mig. Nu ska vi ta cyklarnA och köpa mat. Sen kommer svenskarna och för festar. Cp Erik glömde sin jacka och snus.. alla glömmer allt där. Fick nyss skäll från städerskan, det var för stökigt. Hej

jag vill inte hem

Bäst! Jag är frisk! Så jävla skönt! Efter att ha legat och skakat och spytt och pinat mig till saker är jag äntligen frisk. Jag vill inte härifrån! Det är bara tre dagar kvar. Dom svenska killarna älskar jag! Hur fan ska vi kunna lämna dom? Spec Simon som är så jävla snäll mot sanna. Usch det här är inte roligt. Nu ska vi till nissi Beach sen hem, killarna kommer och för festar här sen ut, tydligen någon spec dag idag. Nej hej då :)


HAN MENA STJÄRTEN!

Kan ju även dela med oss av en liten video där natalie ska försöka prata engelska.

Nu ska vi iväg och köpa alkohol och gå till stranden. HÖRS


Cypern dag 1

Jaa igår gjorde vi ju oss som sagt klar för party. Började med att dricka lite tequila och öl/cider. Sen gick vi för att titta efter en bar. Slutade med att vi satt i sjörövarskeppet på nöjesfältet. Efter det hittade vi nån häftig bar som vi satt oss i. Där slutade med att vi spelade biljard med tre killar från england. Vi drog hem till oss eftersom vi slog vad att den som förlorade skulle shota tequila. Förbannat roligt hade vi om inte annat! haha

Sanna när vi kom hit

Tequilan som en gång var full..

Lite sminkning på G, pudding va?
 
VILKA LÄPPAR!!!!!


Livet leker för er som inte vet att jag är i cypern!

Heeeej allihopa! Haha. Vi är framme! och har varit det ett tag nu :D
Eller ja! vi kom till arlanda i morse då. Planet gick klockan 6 och vi sov hela jävla vägen tills vi landa typ. Var bara att kliva av planet och vandra till bussen som åkte mot AYIA NAPA! Bor huuuur jävla skönt som helst! Har donken 10 meter utanför hotellet. En fet pool och en lägenhet. Var nyss iväg och köpte en stor jävla tequila. Ett 6 pack corona och 4 smirnoff. Jag glömde ju som vanligt telefon uppe på hotell rummet så kan inte lägga in bilder. Har varit här runt och kring och tittat lite. Har en jävla nöjespark brevid. Kanske hur soft som helst? Har även hittat några vi ska ut med ikväll :) Så snart lär man upp och göra sig klar. FAN VAD LIVET LEKER! Saknar inte hem för fem öre :D Kunde inte välja en bättre vecka att åka hit.

Både jag och Sanna vart förvånad att det var så jävla varmt när vi kom. Trodde absolut inte att det skulle vara såhär varmt. Imorgon ska vi åka buss till köpcentrum. Jag måste köpa en klänning och mer öl. Sen ska vi på en club :) As fränt! Fan vad jag vill bo här. Och jag lider med er som inte är här :D Gratis internet har vi för den delen med.


Man skadar inte den man älskar

Man skadar inte den man älskar, vilket du faktiskt säger att du gör.
Att slå tillbaka är det faktiskt inte värt. Det enda jag kan göra är att gå.

Fan det finns faktiskt rätt bra texter i låtar ändå.

Kan klockan gå fortare?!

Sitter hos Sanna nu. Som vanligt sitter hon och mamma sin och bråkar.

Nu börjar jag bli riktigt jävla närvös. Vet fan inte vart jag ska ta vägen riktigt.. Fan om ett dygn sitter jag den här tiden på ballkongen och är full. Kan fan inte tänka mig.

Träffade nyss pappa. Fick lite mer pengar än vad jag hade räknat med, så det är ju ett ganska jätte plus :D Fan nu vill jag åka. Vill ner på stan och ta en öl eller vad fan som helst, ska möta upp Ramiz där. Och fba killarna. BARA JAG FÅR ÅKA! Köpa folk öl ska jag göra med så jag kan sitta och peppa musik. JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN :D! haha, jag är så jävla glad och lycklig just nu.

Kommer inte sakna er här hemma ett dugg :) Puss på er!

Allt händer innan man ens hinner blinka.

MYCKET HINNER HÄNDA SKA NI VETA :D!
Jag är singel, heeelt singel!
Jag har packat klart!
Jag dricker inte öl!
Snart åker jag :D om endast 7 timmar åker vi till arlanda. Om precis 12 timmar sitter jag på flyget. Om 16 timmar är jag i Cypern. Om 24 timmar är jag så jävla packad och sitter i en bar blir bjuden på drinkar för att Sanna visar tuttarna.
FÄRJESTAD SLÅR UT BRYNÄS STYGGT

En 18 åring och en 24 åring som beter sig båda två som 13 år. Jag är faktiskt arg, att det skulle hända på fyllan igen. På telefon.. När jag vart lovad att det det aldrig mer skulle hända. Att jag var den som skulle lämna förhållandet. Men nu vart det preeeeeecis samma sak igen. Jag acc att det hände, men jag orkar inte med sättet det händer på hela jävla tiden. Varje gång, är det samma sak.

NEJ HÄR SKA INTE JAG SITTA OCH KLAGA PÅ MITT FÖRRA FÖRHÅLLANDE!
Packa det sista sen åka iväg till Sanna. Sen ut på krogas och ta sig en öl. Klockan 1 bär det iväg. SÅ JÄVLA TAGGAD! Så jävla närvös och spy färdig.. Livet kan ju inte bli mycket bättre just nu. Utomlands med världens härligaste människa.

Föresten.. Igår ja :) Ja vad gjorde jag då? drack öl i min ensamhet. Åkte till Sandviken och gick på krogen med Malin Therese Daniel och hans kompis. For hem vid 3 tiden. försökte sova. Slutade med att jag gick och mötte Daniel mitt i natten, eller.. Ja vid 5 tiden? Vart hämtad vid 1 då vi åkte till Gävle.. Mötte upp Sanna, åkte hem till Niklas men han hade ju låst ut mig.. Smart? nu sitter jag här ny duschad och väntar på pappa för att sen kunna gå på krogas. Pöss

Mitt nya spel är verkligen nerpackat ;) hehe.


Ni är väl för gå, mina superwomens!

Linnea Gimgård
Malin Hammarström
Sanna Persson
Linda Larsson
Natalie Brander
Charline Qvist
Ni är tammefan i mig dom bästa på jorden :) och vore jag lebb så skulle jag ta er en efter en. Hade inte tvekat en seck.. (Malin hade haft förtur eftersom hon har små tuttat) Även om det orden inte kommer ofta ur min käft så ska ni fan veta, att jag älskar er.. Så förbannat jävla jätte mycket!

Allt det där med att vara påväg någonstans.

Det värsta är att jag inte är arg, utan att jag visste att det skulle hända. Sista dagen innan jag åker iväg får jag spändera med öl. När jag ville sitta hemma och ta det lugnt, mysa och somna i tid. MEN ABSOLUT INTE.

Jag bad om en sak, att få känna att jag är älskad och kan känna att jag vill gå tillbaka. Fick det så jävla klart för mig idag.. Att det är singel jag ska vara i Cypern. Just nu vill jag aldrig mer hit igen. Åh jag är så jävla besviken..

Vad fan skulle jag säga? "stanna hemma för jag har förlovningsringar i din låda som jag skulle säga att du skulle hitta och svara ja eller nej innan jag åker till cypern"? Nu skiter jag fullständigt i allt.

Har till och med lust att skriva "ska ha aids när jag kommer hem" och mena det, men jag är bara arg. Jag är fan arg nu.. Jag känner mig blåst åter igen, hur fan tänkte jag när jag stod där och flinade i kassan när jag betalade? Jag har ju till och med satt hela asken full med blå vita fotbollsgubbar för att den ska se finare ut. Jag hatar dig!

Far åt helvete med allting. JÄVLAR VA FULL JAG SKA BLI OCH VARA I 9 DAGAR TILL! Nu kan ju inte livet fara mer åt helvete än vad den redan har gjort.


Stackars lille kille som har skrivit dessa rader alltså

Em? jaha.. Stackars lille kille som har skrivit dessa rader alltså:/


Varje jävla gång blir det såhär.

Ja, när man väl ser fram emot någonting.. Så blir allt man hoppats på precis tvärt om.
O R K A R I N T E

Fredag: packa packa packa och åter igen packa! Handla med.
Lördag: packa klart och göra det sista och krogen innan vi åker.
KÄNNS JU JÄTTRE BRA ATT DEN HÄR KVÄLLEN VART SOM DEN VART NÄR MAN INTE HAR EN LEDIG STUND I HELGEN.
& det får mig bara att fortare komma härifrån. Trodde jag visste vad jag ville, men ack så jävla fel jag hade. Jag vet inte alls vad jag vill..


Dom fastnade kanske inte på bild nej

Två bilder från efterfesten igår!


brum brum brum

Den här bilen satt jag i förra veckan och åkte 40 mil med :)!


Vilken jävla bakistorsdag.

Sha sha bloggen!
Eller?
JAG ÄR SÅ JÄVLA BAKIS SÅ DET BARA INTE FINNS!

Började med att vara på stan med Linnea. Tog en lååååång fika! sen gick jag och köpte något jag länge har velat köpt.. Får bara se när jag har tänkt att använda skiten. Åkte till gävle för att hämta mitt legg och mata lilla Pelle, hihi. (Niklas och min sköldpadda) Mjaa.. Åkte hem igen med Malin Therese och Linnea och drack med mamma. Vart både roligt och lite känslomässigt från alla håll där igår.. Sen gick vi till 8an och Malin gick som vanligt därifrån.. Orka bry sig! yäpp träffade massa roligt folk! till slut gick jag Micke Linnea och Josh till Josh.

Där körde vi shottar efter shottar och vart snor ful! Uff.. Var väl vaken till 7? hade så jävla roligt! bästa kvällen på länge. Vaknade förett tag sen. Nu är vi hos Linnea och skagå till mamma gör att äta. GÖTTANS HÖRRENI!

Senare ska jag börja packa, måste börjapacka! Måste få en tvätt tid hemma hos Niklas så jag kantvätta mina kläder. Åker fan på lördag? helt sjukt. Har ju fan druckit för mycket nu.. Torsdag, lördag måndag tisdag onsdag, blirdet torsdag idagigen?

Nä måste fan gå nu. Pöss

Jag saknar dig..

lär mig

Lär mig att tro på känslor. Få mig att älska så som jag en gång kunnat. Älska mig och var ärlig. Så att jag ännu en gång kan känna tillit och trygghet. Lär mig att känna mig älskad så som det tidigare varit.

fan vad jag längtar

Sitter i soffan med familjen och Johan. Ätit donken och myser. Dagen har varit perfekt. Mys på stan. Både skratt och tårar.. jag håller på går under jorden. Ingen människa på hela jorden kan förstå hur ont det gör. Hur jävla jobbigt det är att gå runt att tänka.. försöka förtränga, bli rasande när tanken kommer upp i huvudet. Jag nästan hatar mig själv för det här.. känner mig så blåst! Så jävla lurad och ner tryckt. jag vill inget hellre än att det ska vara över. Samtidigt vill jag inte känna närhet i huvud taget. Resan är bokade och betalt. Om 5 dagar sitter jag på stranden med en öl och en cigg med världens finaste människa och förhoppningsvis vis många fler. Jag längtar, så forbannat! He mig lördag. Imorgon ska jag på krogen! I SANDVIKEN OCH TRÄFFA FOLK FRÅN BYN! Blir inte bättre. Ska leva dagen som om det vore min sista tills nästa måndag. Ge er fan på det

hur kommer detta sluta?

"En ungdomlig favorit med bästa läge"

Kallar som vårat hotell för :) trådlöst internet till och med! Nu får det fan bli lördag alltså! Gå på krogen på kvällen! haha, åka till arlanda och planet går 6 på morgon. JÄVLAR! fatta hur soft och sitta på planet och räkna ner timmarna. Det här kommer sluta så jävla illa! Sanna kommer bli så jävla full varje kväll och inte komma ihåg ett skit. Jag kommer väl troligen bara yra runt och bli arg på någon. Så jävla många saker vi ska göra :D kom igen nu då vad jag vill åka.

Don't know where I shall walk


Bild tagen från brander, och den är så jävla rätt..

fyfan vad bra jag ska må

Förstår ni att jag är här om en vecka eller? helt jävla underbart

kyss mitt arlsen idioter

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
BOKAT OCH KLART! åker utomlands med världens bästa vänner om en vecka. På söndag åker vi! Tänk att det slutar kaos och galen skaper när vi bara är ute EN kväll på krogen. Nu ska vi vara borta en VECKA och leva på öl och sprit. Solen och galen skap:D FAN VAD TAGGAD JAG ÄR! kan knappt vänta, en hel jävla vecka............ WOPPA typ.

what happens in cypen, stays in cypen haha

Uff..

Japp, här sitter jag och väntar på att ligan ska hämta mig. Dränka sorgerna i ölen skall jag göra. Uff.. Min kropp måste verkligen vara tömd på all vätska jag har här i. Så jävla trött.. Har ingen ork alls i kroppen. Hjärnan känns helt off. Om jag bara kunde släppa allt! låssas som att ingenting har hänt. Jag vill ju fan inget längre. Att ens tänka på skiten får mig äcklad.

Jag vill att det ska vara över.
Att allt är som vanligt. Jag önskar inget annat. :( uff! vad jag hatar att känna mig själv såhär. Totalt lurad och blåst. Jag vill inte ens bli nuddad, höra att jag är älskad. Jag vill inte tro på ett skit längre.

Man lurar sig själv när man tror att allt ska bli bra.

måste funka nånstans där så finns vår plats

Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns tänka tillbaka bara minnas nån sekvens Våra stunder vi hade, tankar idéer
din lukt i din nacke, pussar och skrattar

Och jag minns när jag mådde kasst, du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka,
Den enda personen som tagit upp min måste funka nånstans där så finns vår plats tankekraft 24/7.. Baby Sau daji, som en brasse sagt!
Och jag trodde jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och han har min rygg, Oh shit vad jag älskar dig
trots att jag knappt visste vad dom orden betydde. Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort, vi vände blad från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv, jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop som bästa vänner som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!

Körkort?


Kommer ihåg när jag gjorde mitt eget körkort.

gå och dö

Vad fan är det som händer? Varför går det inte över? Jag hatar! Jag känner sånt fruktansvärt hat i kroppen så det går ut i tårar. Så jävla lurad och blåst. Det är fan jag sim känner mig billig. Äckliga jävlar. som jag har skojar.. tyckt att det har varit roligt osv. Och nu är det sant.. fy i helvete!Jag har byggt upp en till lit och den har rasat samman och jag tänker inte börja om att bygga upp den. Någon gång går min gräns, och det känns som att den är nådd. Jag är inte ens ledsen över att jag känner så här. Jag är mer glad att jag vill gå vidare. Utsvält och trött Ligger jag och väntar på att Malin ska hämta mig. kanske börja packa då? Orkar fan inte..

han ar val for snäll

Sitter i Josefs bil med hans mobil och Bloggar. Solen lyser in på oss och vinden blåser mm! Har typ åkt två timmar. Hjälpte till ätt fästa bilarna och Josef sa ätt jag var en naturbegåvning. Lärde mig fortare än hans killkompisar. Nu pumpar vi musik och sjunger för fullt. Fan vad bra jag mår i den här bilen. Behövde det idag istället för att sitta på en grej som är så forbannat äcklig. Hela jag är äcklad. Ja i natt åkte vi bil. Åkte hem till Robin i skogen och sökte tröst. Tittade på film och dygnade. Händer för sällan ätt jag är där. Nu är vi framme och jag ska låssa bilarna. Sitter och väntar på ett samtal.. vilket jag längtar efter? Die mother fucker die. Nu pjuppas det på max!

dra du

Sitter i åshammar ute i skogen. Inte sovit på hela natten och jag är ap trött! börjar dock bli pigg. Har hållt mig för att pissa också så nu har jag jätte ont i magen.

Nu ska jag åka till Linnea och väcka henne och Jens :) Sen gå hem till mamma och hämta min laddare sedan vettefan.. kanske hälsa på pappa. Ska iaf träffa MAlin

Fuck den här natten

Jag sitter och skakar..
Jag är så arg! jag vet inte vart jag ska ta vägen.. JAG SKAKAR!
Har haft hur roligt som helst hela kvällen. Är hos Sanna. Åker till interpool. Går till old saints och vinner pengar. Går in på slick och dricker, umgås med världen bästa folk. När jag längtar efter min älskling som ligger i sängen, jag vill bara hem och pussar på han. Står på dansgolvet och blir iväg släpad av någon jag inte känner igen. Jag får reda på det värsta jag jag någonsin kan tänka mig själv... Jag hatar mig själv för att jag har varit i en lögn i ett halvår! jag hatar mig själv för att jag är här. Nu åker jag hem..

hihi ni är så gulliga allihopa! puss


(kan inte låta bli) tjenare puddingen ;)! troligen läser du detta. Och fan va roligt och stolt jag är över mig själv att jag skrev det där inlägget till dig. Om hur jag vill bryta nacken av dig osv.. Jag är så glad att folk har sagt hur bra skrivet det var av mig till DIG! dina fega lilla sockerkaka :) Ska även till lägga att min syster Charline, satt och skrattade :) Och det är så roligt att vi gläds åt hur otroligt feg du är. Älskar ordet "pussy" och äntligen får jag använda det odentligt. Så här har du en fin mening av mig "pussy pussy pussy pussy"

Nog om det. Ville bara till lägga igen att det är så roligt att jag fick så många läsare pga att jag tog ställning mot en tjej som jag då tyckte synd om (tycker fortfarande synd om henne pga att folk inte vågar yttra sig öga mot öga med henne istället för att skriva sådana saker på internet PLUS att man skriver nått sånt i ett annans namn, sen kommenterar man saker anonymt) Tack :) hoppas ni har det roligt när ni läser min blogg (menas även till alla andra som följer bloggen och faktiskt är normala människor)

En sista sak.. Om jag inte tyckte om en person, och läste "dens" blogg så skulle jag utan tvekan skriva en kommentar med mitt NAMN, plus länken till min blogg. Jag skulle vilja att personen vet att jag stör mig på den fanjäveln. Jag vill att "den" ska veta vem jag är, jag vill att "den" ska veta att jag är mogen nog att stå på mig, säga vad jag tycker och stå för det. Puss på er! mina nya, älskade läsare! som stör sig på mig, och jag älskar det!


Min fina älskling

Malin och Linda klampade in här hos Niklas när jag precis hade vaknat. Snackade lite skit och åkte med dom till Sandviken. Umgicks med familjen och Nickepicke kommer i efterhand. Nu ska vi gå och lägga oss. Jag och min snygging! hahahaha bli aldrig gammal Niklas


Orkar inte lägga pengar på något jag kan göra själv

 Bestämde jag mig för att ta en gammal jeans jacka och en tröja och sy en helt ny, egen jacka :) Den är så jävla snygg till stora byxor och en mössa.


when a heart breaks no it don't breakeven even

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayin' to a god that I don't believe in
They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
While I'm wide awake he's no trouble sleeping
You took your freedom, I took the blame
What am I supposed to do when the best part of me always are you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok
Cos when a heart breaks no it don't break even
when a heart breaks no it don't breakeven even


Förlåt för dom hårde orden!


Om jag visste vem du var just nu så skulle jag (jag hotar ingen på internet, inte ens i verkligheten, men just nu kokar jag) jag skulle allvarligt knäcka nackan av dig, jag har aldrig gjort det för men ja, jag skulle verkligen vrida om nacken tills mina egna armar gick av. Snälla anmäl mig! så jag får veta vem fan du är. Förlåt att jag skriver det. Men ja! jag skulle faktiskt göra det. Jag sitter och pratar med Johanna blixt mitt i natten, vi båda två erkänner att det hela gick förlångt. Att den som gjorde hennes facerape är totalt jävla hjärnrubbad. Läser hennes blogg och ser denna kommentar. Nu ska jag förklara hela mitt liv på den här bloggen, bara för att du din äckliga snorunge inte vågar stå för vem det är så jag kan ta det med dig. Istället för att flera andra ska få veta hur mitt tråkiga liv har varit under en längre period!

För det första ska jag tala om varför jag gick på iv.
för det andra så ska jag berätta för dig att jag inte slår folk.

Från att jag har börjat 7an på norrsätra till att jag började 2an på iv har jag left under en "deppig" period. Jag har varit med om saker som du inte kan tänka dig.. Jag har stått på resecentrum och telefonsamtal som lyder "mamma har cancer" Och ja! min mamma har cancer och har haft det under en längre period. Jag har legat i sängen under flera månader och bara sovit. Jag har legat på nätterna och varit orolig över om min lillebror, som föddes för tidigt skulle överleva. Eftersom han inte var större än en handflata och låg i kuvös under en lång period. Jag har städigt ställt mig från "kommer min mamma över leva?" Jag har drogat, druckit mig full 4 gånger i veckan. Jag har bott på ungdomsboende i hopp om att bli en bättre människa. Jag har varit rädd för mig själv och undrat om jag finns på jorden för att människor ska göra illa mig. Jag har inte fått varit med på min pappas bröllop som gjorde att vi inte pratade med varandra under ett helt år. Jag har gått igenom skilsmässor. Jag har varit så deppig att jag har sjunkit ihop bland IVES alla elever och grinat, grinat så mycket att jag har somnat i skolsysters säng. Idag är jag lycklig med min älskling Niklas som jag bor ihop med. jag älskar mina familjer! mina syskon och jag vågar stå i kampen med att min mamma faktiskt är sjuk.

En sak ska du din idiot ha klart för dig. Jag har aldrig slagit någon som är mindre än mig, aldrig för att det är roligt, har aldrig börjat med att slå någon (har jag gjort det så har jag slagit killar) Jag har aldrig sagt att en person är ful, bara för att det är roligt.

Om du visste hur dåligt samvete jag har för precis allting, så skulle du ångra att du skrev sådär. Jag kan grina för att jag inte följer med min mamma till enen. Jag kan inte lämna en godis kvar i påsen utan att jag får dåligt samvete. Jag gör saker jag inte vill göra, bara för att göra andra människor glad! Jag är den som går i mellan folk när det blir bråk.. Jag är den som inte tål att sånt händer, ditt jävla miffo.  

Vet du vad det roliga är? att jag har blivit tillfrågad om att åka runt och berätta om min skolsitivationer för alla 7er i sandviken till att börja med. Förklara för dom hur förbannat mycket jag ångrar att jag inte har skött skolan. Att jag sitter här idag och lär förklara mig för en idiot som skriver så mycket skit som inte är sant. Jag ska få dom att förstå att det inte går att skita i skolan. Det funkar inte i dagen samhälle. Vare sig dom tror det eller inte. Och jag borde försöka lära dom att såna som dig.. Är totalt jävla hjärndö, och att det är såna som dig som borde få hjälp. Och inte såna som mig! Jag skulle vilja säga till dom att dom inte ska låta någonting knäcka dom, inte ens såna kommentarer som du har skrivit. Jag vet att du läser denhär bloggen, eftersom alla Johannas vänner läser den efter att jag gjorde ett inlägg om den fjantiga sitivationen. 

Jag hoppas innerligt att du läser detta. Att du vågar kommentera ditt namn. Jag hatar att prata om mina problem osv.. Och jag är inte glad över att jag måste skriva ut detta på bloggen! BLOGGEN AV ALLA STÄLLEN NÄR DU INTE VÅGAR STÅ FÖR VEM DU ÄR! Men när du läser detta, så sitter du väl med din adidas tröja.. Brunkräm enda ner på tuttarna och tuggar tuggummi. Marscaran är som klumpar på dina ögonfransar och det skulle INTE förvåna mig om du sitter och plattar håret samtidigt och när du har läst klart kommer du garanterat skriva till dina 65 kompisar på facebook som ser exakt ut som dig.. Som säkerligen sitter med platt tången i handen som spelar "hej hej jag är bara 14 år" högt och blir irreterad när du skriver en sån onödig kommentar som "har du läst natalie palovaaras blogg?!" så ljuder av faccebook chatten kommer göra 65 stycken så irreterad att dom inte kommer orka bry sig om dig längre. Det är DIG alla skrattar åt. Såna som inte vågar stå för vem dom är.

Nej det gör jag fan inte


RSS 2.0