SNART BÄR DET AV

but i might drink a little bit more than i should tonight
and i might take you home with me if i could tonight
and i think you should let me cause i look good tonight
and we might not get tomorrow


Snart åker vi till Uppsala :) super nice!
Ska till mamma nu och tvätta lite, packa och fara hem till pappa sen jävlar bär det av.
Det kommer svida lite i magen att åka iväg, jag vill inte känna att jag kommer att sakna dig..


En film gjord av mig och Linnea

Haha! jag och Linnea gjorde nyss en film.. Tycker vi är rätt snygga.


men är jag inte fin ?

Visst fan är jag fin :)?


Ännu en dag avklarad

Rätt nice! Har färgat håret idag, så är lite ljushårigare, plus två flätor på vadra sida.. Vill ju försöka se någorlunda ut i håret tills på lördag ;D
Åker till uppsala imorgon och sover hos Jonnhy, fullt ös medvetslös på lördag! Ska äntligen få träffa Daniel med :) kommer bli skit roligt. Men ja, eftersom gud hatar mig så jävla mycket så kommer väl någonting hända :) Vaknar väl upp utan hår imorgon.. Ögonfransarna har jag tappat, blöder så mycket så jag lär byta tampong en gång i timmen. Bryter väl ett ben i trappan eller så är det fullt på tåget.. Men vi får väl hoppas att det går bra.
Natalie: Jaha, nu dog Dennis också..
Linnea: Dog?
Natalie: ja..
Linnea: Fan vad tråkigt för han då liksom
Haha fan va dryg vi har varit på varandra hela dagen!


vilken jävla lång dag

Jahapp  :)
Rätt lyckad kväll igår ändå
Gick till parken där vi satt flera stycken. Josh Linnea Sebbe Josef Dennis bla bla osv.. Satt väl där till halv 11 då vi gick hem till Josh sen drog vi till 8an. Gick hem till Dennis på efterfest. Bästaste Jojjevar där :)! Jag började bråka med Dennis, puppen.. så jag och Linnea gick hem vid 5. Vakna nu liksom? Ska städa för fullt och ikväll blir det lugnt

alltid du och jag

Min finaste älskling, jag älskar när du flinar


hahaha!

Josh: men dóm är så jävla evile (filmen)
Natalie: vadådå?
Linnea: kommer du att grina?
Josh: Men dom är så jävla taskig mot den där jävla apjäveln!

Jag får sms
Josh: VIBRERADE DET I DATORN?
Natalie: I datorn?
Josh: Ja vibrerade det i din dator?


Ni två är mina favoriter

Haha. Jag har så jävla roligt med Linnea och Josh! Vi skrattar fan åt allt och ingenting.
Idag när vi gick och pratade om moppepojkar så brast Josh ut
Josh: ALLTSÅ JAG FATTAR INTE HUR JAG STÅR UT MED ER!
Natalie: Haha vadåråå?
Josh: alltså ni pratar aldrig om nått annat än killar
Natalie: Jag pratar väl aldrig om killar?
Josh: NÄÄÄHÄÄÄÄÄÄÄÄ??? heeeela tiden och det blir bara värre när Jennifer är med.
Linnea: Ja men hon pratar ju bara om samma killar hela tiden.
Josh: jag tycker jag hör nya namn hela tiden!
Linnea: Nää hon går ju på samma killar, det är ju jag och Natalie som har nya namn hela tiden.
Josh: Men Natalie vill ju ha tillbaka 3 olika killar om daegn, eller så vill hon ha nya hela tiden.
Linnea: Men jag vill ha en moppe pojke! 

Allt blir så mycket roligare för Josh pratar så jävla konstigt och får panik för minsta lilla. Det är ju han som är bruden av oss alla.
Favoriter ni två :)


lite värme nu då tack

25 grader i pärlan nu! i helgen är det 28 och då kan man bada.


antligen börjar det hända lite saker!

Jävlar var hurtig jag har blivit :) eller.. Dom här senaste dagarna iaf. Varit ute och gått, spelat basket, fotboll osv.. I går gick jag och Sanna ner till stan i Gävle från brynäs sen tog vi en omväg tillbaka. Gick även från pappa Igår med Malin och Linnea. Idag har vi flyttat, äntligen! Sprungit i trappor osv sen bestämde vi oss för att gå hem från han. Det är iaf några kilometer. Känns riktigt bra att göra någon nytta om dagarna, måste försöka hålla mig sysselsatt nu :) Ikväll blir det film med mina bästa! Tackade till och med nej till gratis öl idag ;) haha. 


är jag din gamla Natalie?



Det skulle ju bara bra om Anonyma kunde skriva namn..


det har redan gått 3 kämpiga dagar, jag klarar detta!

Ibland förstår jag ingenting faktiskt
Jag har en sån otroligt obehaglig känsla i kroppen.. Och jag vet inte vart jag ska ta vägen med den.

Att vissa folk orkar hålla på, gå runt med en massa jävla ryckten. Skriva massa jävla skit till mig.. OM mig, trycka ner mig och skälla på mig.
Jag ska bli bättre, jag håller på att bli bättre.. Och jag vill bli bättre, men det finns inte en enda människa som förstår hur fan det är.

Det är såna här gånger jag Saknar Niklas. När gråten sitter i halsen och man försöker hålla emot den. Jag vet inte, jag kände mig trygg där. Vi kunde prata om allt. Han kunde krama om mig när jag behövde grina, bara ligga ner ochgrina. Det är det jag saknar när jag sitter såhär.. Och idag kan vi inte ens prata med varandra.
Jag blir så fruktansvärt arg, att dom jag vill och känner att jag kan vända mig till.. Inte finns där.. Det går verkligen inte att förlita sig till lågon.

Och det blir ju inte bättre för att du håller på som du gör..
 
Jag vet inte om jag börjar få panikångest eller vad fan det är..
Ångest har jag, för ingenting. Får skuldkänslor så fort jag öppnar munnen. Kan inte säga nej längre.. Och det blir tammefan i mig bara värre varje dag. Kan ingen bara ta över mig?

Jag kommer inte ihåg att det skulle vara så här jobbigt. Jag trodde det skulle finnas någondär som kunde peppa en, men inte. Har jag gjort nått fel? Har jag slutat brytt mig om människor? Som inte vill bry sig tillbaka?

Nu har jag inte grinat på länge, kan väl kanske vara det som är felet också.. Jag har inte en jävla aning, för jag vet ingenting själv. Jag vet att jag vill ha fredag :)! så jävla mycket.

Jag funderar fanimig på att ta en sista minuten, om jag bara hittar någon att åka med. En förtidig fördelsedags present. Den skulle ju faktiskt inte alls sitta fel.

Kan inte du bara säga att du vill att allt ska vara som vanligt....


kan du förklara


Allt kommer att bli som vanligt

Nu ska jag bli min gamla Natalie, den Natalie jag vill vara


Vi hade iaf tur med vädret...

Kommer ju knappt ihåg vad fan jag gjorde igår..
Hängde i parken, sen öppte på taket med massa folk. Rökte vattenpipa sen på någon annan fest och sen en till efter det och sen var jag i Gävle? gg..

Så har vi ju Martin.. Haha, vilken jävla stjärna. Vaknade i morse halv 9 av "ALLTSÅ DET ÄR FÖR TIDIGT FÖR MIG FÖR ATT KUNNA SOVA MER!" Haha jävla idiot! Tittade på massa skate filmer, satt på ballkongen och svettades sen gick vi till Brynäs centrum och köpte cigg, mitt pass ligger i en bil jävel. Sa haaaajdooooo så traskade jag till Sanna och stekte i solen och nu sitter vi inne och äter mat :)

Och du blir bara mer och mer irreterande för varje dag!
Förstååååår inte hur fan jag stod ut.

din jävla stjärna

Hahahaha! jag dööööööör... Skärmen är ju inte fin efter att Linnea skulle kasta en öl burk i huvudet på någon men missa. DIN JÄVLA STJÄRNA!


Jävla galningar hela bunten

Fan vilken underbar kväll!
Hängde i parken med musik, kubb och härligt folk. Gick på lokalfest en stund sen hem till Josh. Linnea flög på en kille, kastade en öl på josh skärm (inte med flit) så skärmen flög iväg. Tog stryptag på killen och slog han några gånger och jag skrattade så jag nästan kissade på mig! Sen när hon sätter sig ner säger hon "det är inte roligt natalie" och börjar jätte flabba.. Spelade Othello med Jens men förlorade. Charline och Josh flög flygplan på golvet. Wanke satt och gjorde nått med tungan hela kvällen och hade nått i ögat;) Pratade med Elov varför han inte åt en enda sak från djur! knäpp i skallen.. Fredrik sprang runt och yrade och Wåhlis satt och surade. Sen gick vi på 8an. Kan inte direkt säga att någonting där förstörde min kväll, men man behöver inte alltid vara så jävla grinig :) Orkade inte ens bry mig. Självklart skulle Josh börja må dåligt så då var det bara att gå hem och lämna av han och vidare till Fredrikoo.


Alla vill ha cash guzzar

Haha lite fult!
Fredrik bor 30 meter ifrån Josh och vi sitter och skriver med varandra på facebook när jag sitter ute och solar. Ser rakt in till han och han ser mig! haha. Frågan är om inte han tröttnar på oss snart.. Linnea och Josh är på systemet, jag ska snart ta mig en öl :) NIIICE! Parken häng ikväll med grill och mys. Sha!


Det är lite så vi jobbar

Fiestade på kungen igår igen. Fast den här gången gick vi dit tidigt och det var ingen krog. Självklart fick jag ju göra stället så stod och sjöng inför alla. Nääärå men jag sjöng faktiskt! Sen ägde jag och Malin "mixbla bla dj bänken" eller finns det nått annat ord? Jaja, gjorde iaf våra egna mixar så fakk åf!


allt är fel hit och dit

Idag är jag arg!
Idag är jag så arg på saker så det finns fan inte
Idag känner jag att jag måste släppa saker och gå vidare bara.. Sparka folk i huvudet och och be dom dra åt helvete..

För det första är jag så trött på den här hålan så det finns fan inte ord!
Är det verkligen så roligt att sitta och snacka skit? Hitta på en massa skit som absolut inte är sant? muppar!

"Ja och, du höll på med den killen för två årsen.. Jag ska inte röra han, det lovar jag" Men hallå liksom? Nya regeln eller? flugan kanske? Tänk om alla skulle gå runt och säga sådär, då skulle man ju aldrig kunna hålla på med någon! Och skulle jag säga sådär hade mina vänner aldrig fått hångla ;) moha

Just ja.. Jag skulle ju vara arg!
B-rudar.. Är väl det värsta som gud uppfann?
Okej att jag umgås med ditt ex som har blivit en av mina-närmsta-kompisar-och-skulle-aldrig-hålla-på-med-han-för-gör-Linnea-åt-mig!, (AAAANDAS) förlåt mig så mycket att du gjorde slut med han liksom och är svartsjuk på oss och vevar med armarna. Lätt att vara efterklok och ångra sig va;)?

Så kommer vi till nästa idiot.
Gränsen går ju när dina vänner står och säger till mig att "Haha jag skrattar inte åt dig utan med dig Natalie för han är så där, det är typiskt han"
Jaha.. Nice :) MEN DU VAD ROLIGT! ungefär.. Lurad! Pinsamt vad lurad jag vart.. Att jag verkligen trodde att du var en sån underbar människa men hade helt fel.

Jaja.. Sen kan man ju bli lite besviken på både sig själv och andra
Fan jag försöker verkligen!
Men vems fel är det.. När folk man har älskat så förbannat mycket en gång i livet går till att blir så jävla irreterande! Att man kan störa sig så förbannat mycket! Jag orkar inte ens tänka på personerna längre..

JAG STÖR MIG PÅ ATT VARA BAKIS SÅ FRUKTANSVÄÄÄÄÄÄÄRT MYCKE

Gammel mamma fyller 36 år

Firade mamma på Napoleon i förrgår, vart bara någon bild.


vissa folk förstår ju ingenting

Du är så patetisk så det finns inte!
Och jag vill inte ha med dig att göra någonsin igen.

Min nästa tatuering, tack eminem


LET'S GET DRUNK

Åkte in till Gävle med Malin och Brander. Förfesta hos Andreas och jag kom på att jag glömde legget. Jag och brander tog halv 12 bussen till Sandviken och jag mötte upp folk på 8an. Efter drog vi till kungen och efterfesta med alla bästa! Philip Oher, Sebbe Jim Alex Hampus Jocke Wille Josh Linnea Jonas Jennifer osv.. Riktigt jävla nice! Jag och Linnea fick lära oss att Dj:a, rätt roligt! Vid halv 6 fortsatte Jag Oher Philip Linnea Lollo Och wille hemma hos dom. ASSSSSÖÖÖÖÖÖÖM!


tur att jag är snygg i hitlers ögon

Sitter och myser med hunden, men jo tjena! börjar fan skapet att jucka.
Även att det var en arab i danmark som döpte han till hitler...


klippte av dellnegro håret

Efter några öl och lite shotar fick vi för oss att klippa håret på Josh! Riktigt jävla stilig vart han :) Var nyss iväg och käkade pizza med pojkarna. Nu sitter vi hos Dellnegro igen och världens sötaste hund har Danne tagit med sig.


basket i självaste regnet

Var ute i regnet och spelade basket igår. Blev så förbannat jävla jätte blöt! Men jävlar vad fett det var.


KOMPIS DET GÅR BRA NUU

bokat och klart!
UPPSALA DEN SISTA APRIL OCH DET KOMMER ATT ÄGA!
Åker dit dagen innan direkt efter slagsmålsklubben, kliver upp och ölar hela dagen. Äntligen kommer jag få träffa Daniel :) sjukt skön människa.

Sitter och dricker öl. Ovanligt? Neeej..
Men det skiter man väl fullständigt i :)
Med världens jävla bästa människor, självfallet.
Snart kommer Philip :)!
Blir nog till att gå ut senare, eller käka donken.


hand i hand trevar vi fram

Varit på stan med Josh morsan syrran Linnea och hennes mamma. Joshuas änd me delade på en glass och förjävla bra den smaka. Gick på systemet sen drog jag och Joshuas och köpte mat. Så nu ligger pommesen inne i ungen och ska snart steka hamburgare. Han ligger på golvet med lite panik och letar sin laddare.

Senare ska vi iväg med syrran Johan och pojkarna osv och spela basket.
Fan vad jag längtar till helgen. Joshuasfestival :) haha.

Världens bästa pojk. Förlåt att jag har tappat bort vårat "bästishalsband" :(


Tisdags ölen satt faktiskt rätt bra igår

Tisdagsölen satt bra igår den.


nu är det dags att sova natalie!

Varit vaken i 40 timmar.
Hur fan orkar min kropp detta?

Fan vad less jag har varit på allting idag.. Riktigt jävla less!
Kroppen och hjärnan har inte velat funkat på flera dagar.
Jag känner riktigt nu hur hjärtat slår två gånger förmycket ibland.
Vet knappt vad jag skriver, ser dubbelt och kan inte tänka för 5 öre.
Har legat helt döda på baksidan flera dagar i sträck nu.

Vilken jävla klump jag fick i magen när jag läste och skrev dom där smsen idag. Jag har inte varit så duktig själv, kanske inte förklarat mig rätt, sagt som det har varit. Jag har inte vetat vad jag ska ha gjort och har blivit rädd. Jag trodde verkligen den människan var underbar, speciell och fel fri. Sådan snäll människa var jag inte värd i mitt liv. Men oj vad jag var ute och cyklade.. Så jävla lurad jag har känt mig den senaste veckan, det fick min mage bara att svida och sätta gråten i halsen. Jag vet inte ens varför jag bryr mig längre, jag vill inte bry mig.

Josh.Rehab
Säkert! går inte att stänga framdörren, den måste man låsa. Alltandörren går inte ens att gå igen så man känner ju sig skit trygg här. Eller inte?


Ännu en underbar dag men mycket drama

Soft jalla jag svär!
Jojje jag Linnea och Josh gled runt på stan. Systemet satt och drack hos Josh. Micke och puttman var mä dom också. Vart förbannat mycket tjaffs såhär på kvällen så drog till basket plan. Jag Josh och Linnea drog och köpte pizza nyss så satt vi ute på bruket och käkade i oss två pizzor. Kom nyss från Philip :)! Ligger och ska sova nu hos Joshmän.


natalie palovaara

Det ska inte vara lätt när det är svårt.


ibland är vi bara för bra

Vilket jävla stek!


bästaste trion

Japp, gjort en egen festival i helgen. TRIIIIIIIIIION!


konstigt nog är det så


Det är sant, jag blir aldrig arg när jag är med mina vänner för då skrattar jag fan i mig hela jävla tiden. Även när dom blir arg. Idag skrattade jag när Linnea kastade iväg min mobil och kom på sen att det var min mobil.

Men jo, jag blir sur när jag inte får mat. förbannat sur.


sicknes, blir så förbannat less.

Självklart sitter jag och tänker tillbaka..
Om det där inte hade hänt.. Om jag inte fick veta nått
Hade jag varit singel idag?
Hade jag suttit här i Josh lägenhet och varit som jag var idag då?
Jag hatar att prata om det för jag känner mig så äckligt lurad
Jag hatar att prata om det för jag blir så arg att det blev som det blev
Jag är så arg att det inte kunde avslutas på ett normalt sätt.
Jag är så arg, att vi aldrig kunde prata ut om vad som hände
jag är inte arg över att jag inte har dig längre

Det för inte ont att jag står själv idag
Det gör ont att ni båda två hade en plats i mitt hjärta, och att jag inte vill prata med någon av er än idag. Fast jag försöker.
Försvinn ut mitt huvud för jag vill inte ha ett enda minne med någon av er.

Kharma :)

så jävla tråkigt! haha

Hahaha! natt humor

Patrik: Måste titta facebook
Jojje: fuckface

Jag: Men jojje stick
Jojje: Men ska du ha en cola uppkörd i röven eller?
Patrik: Då blir du bäng

jag: nu hör man väl att dom krockar
Josh: Då skulle jag fan dö
Linnea: Nä men kanske dom i bilen...

Lilla vännen då

Även om vi är lite taskig och retas med dig så tycker vi att du är underbar :)


kom igen säg eja eja

Jaa vad fan har vi gjort sen sist?
Gick till basketplan. Hur mycket underbart folk som helst :)
Säkert 20 stycken. Jag Charline och Linnea spelade fotboll med småbarnen medans dom andra 20 styken spelade basket. Sen drog jag Charline Linnea och Josh hit. Micke och Patrik + Jojje kom hit med datorerna. Satt här alla med en varsin dator vilket vi gör fortfarande. Jag gick hem till Fredrik Olsson och hälsade på vid 12 och kom tillbaka nu :) riktigt trevligt! Nu ska Linnea ladda hem quake så vi också har nått att göra. Spela lite mario medans.


Det är måndag och det är fan soft

Hahahahaha jaag dör!
Gick hem och väckte Josh i morse. Drog ut på baksidan och sola. Linnea drog så jag och Josh gjorde lite fint ute. Gick in för att börja med mat så kommer Josh in och skriker " FAAAAN NATALIE VAD ÄCKLIGT" och stod och hoppade. Då hade det krypit kryp på han...
Jojje kom förbi så vi spelade kort ute. Linnea och Patrik kom så låg vi nere på gräsmattan och lyssnad på musik. Rätt som det är kommer en granne ut och skriker "PUNDAAAAAAR JÄVLAR" och gick in igen. Ja tack för den eller nått.. Fredrik Olsson kom ut och hälsade lite. Gick till basketplan där Tim och Fredrik var.
Gick hem och duscha så nu sitter vi hos Josh igen och dricker kaffe.
Ska tillbaka till basketplan och för nu är Jojje där, så jävla häärlig.
Film kväll här ikväll. Blood out. Josh kom på att vi skulle ställa undan bordet och lägga madrassen där så alla får plats. Kan tänka han med.. Haschhjärnan! haha.. Eller mashpitjosh.
Så jävla roligt att umgås med dom här, att det händer nått hela tiden. Har fan aldrig skrattat så mycket om dagarna som jag har gjort nu.
Vi kom även på att det är första sommaren jag är singel det här året, haha.

This is me, I’m a liquor store blues



sovmys med bästa hänget

Chillar i josh soffa med han Linnea & Patrik Jennifer. Chips och film mys.¨
Måste återigen säga hur jävla bra dagen har varit!
Skrattat så jag inte kan röra på mig pga magont.
Kvällen är fan inte slut än och kommer inte att vara på långa vägar :)

Hur fan hinner man skaffa ett förhållande på två veckor?..
Patetiska människa :)


det är såna kvällar som är så himla underbar

Förbannat härlig kväll/natt igår.
Drack med kusin, ner på 8an och träffa världens bästa folk. Kvart i 2 ser man Oher, Lenny Dyrk Oliver Fredrik osv komma in. Vart med dragen på efterfest hos Fille och Oher. Skit soft :) Alltid roligt att efterfesta där haha.

Min favorit i repris :)


vilken härlig dag, lalalala

Har fan haft världens bästa dag!
Vaknade upp och hällde upp en skål med mjök (fråga mig inte) och gick till Josh där han Micke och Linnea låg och sov. La ut filtar på baksidan och stekte och myste på. Sprang hem och väckte Fille och Oher så dom var med och mös dom med. Patrik dök upp så alla satt och spela kort. Gick till basketplan och spelade "21an". Josh och jag tröttnade så vi gick och somnade i solen. Massa jävla människor här nu. Jag och Linnea ska till fille och oher senare och titta på film. Fan vad bra jag mår just nu. Älskar dom jag umgås med.¨


patetiska människa

Jag hatar folk som ljuger.
Speciellt när det handlar om känslor.

Fattar inte riktigt varför jag bryr mig heller, borde inte göra det.
Men det tar i att jag fick upp ögonen för dig, men istället vart du någon helt annan människa. Jag bara tröttnade mer och mer men inte fan slutade jag höra av mig och ljuga iaf.

Jaja, skit händer och jag tänker aldrig mer prata med dig :)
Mycket ska man vara med om innan man slutar förvånas.
Fan vad besviken jag blir, inte på allt det här utan att jag trodde att människan var så jävla mycket bättre!

Men what ever :)
Nu får fan Linnea ta och komma hem tycker man ju..

det måste ju finnas ett stop på mig!

Varför varför varför varför varför?

Kan jag aldrig tänka på fyllan?
Kan jag aldrig försöka göra något vättigt?
Absolut inte!

Åkte med brander till gävle, gick till sanna men fick åka hem lika fort eftersom jag glömde passet hemma. Hoppade av vid Linda när vi kom tillbaka till Gävle. Niklas kom förbi en stund och gick hem när vi skulle gå. Gick till Old Saint och träffade på Chimmy och Robin. Som vanligt höll jagoch Chimmy på att käfta och bråka med varandra men jävlar ni! HAN TOG MIN HAND OCH SKAKADE OM DEN OCH SA ATT HAN SKULLE VARA SNÄLL TILL NÄSTA GÅNG HAN SÅG MIG. Han släppte handen och gav mig en smäll och sa att min vän var tjock... Varför var jag med dom liksom? Aja.. Träffade Isabelle Linder, Asp Joni Jocke osv när jag gick och hämtade väskan med öl i. Följde med dom till Sandviken. Hade lite deep talk där med Asp kommer jag ihåg.

Mer av kvällen vill jag inte gå in på.. Jag är så jävla puckad!

varför gör jag så här mot mig själv?

Där här går rakt ner i helvetet..
Till det helvete jag hade lovat mig själv att aldrig mer komma till.
Varför gör jag såhär?

Går över till Farbror Josh

Till ungdomsgården och dricka öl och umgås.

Du är så jävla fin

jag kunde ha givit mitt hjärta till någon som inte var som dig

Du var fan inte värd mig, inte för 5 öre.


Jag saknar det där håret

Jag saknar fan mitt gamla hår och hur det var för ett halvårsen.


lalalalalalalalalalallalalalalalaalalaaaaaaaaa


Det är nått mysko med det här

Ibland är det riktigt konstigt hur kroppen fungerar, känslor osv..

Det är rätt konstigt att kroppen går, att benen rör på sig utan att man tänker hela tiden "höger ben, vänster ben, stanna, fortsätt gå"
Det är rätt roligt att man kan prata och prata utan att behöva men behöver tänka på vad man ska säga först.
Det är sjukt att man somnar när man blundar och slappnar av tillräckligt länge.

Det är sjukt att man kan känna vissa känslor.
Hur kan såna underbara känslor växa fram för en annan människa och sedan försvinna?
Hur kan man känna en sådan lycka och kittlande känsla i både mage och hjärna för någon annan?
Hur kan man vara så kär så man inte vet vart man ska ta vägen? inte tro att man kan leva utan den människan?
Hur kan man sakna en annan människa så mycket som man kan göra?
Hur kan man älska en annan människa och sedan sluta älska?
Hur kan man vara kär och sedan få känslorna att försvinna?
Borde man inte bara kunna vara kär en gång? Kan man verkligen älska någon.. Sluta älska någon och efter ett tag älska någon annan lika mycket, om inte mer?

På tal om det, jag drömde inatt att du hade din panna mot min panna, att vi satt så i evigheter. Du tittade på min hand som du hållde i och du sa dom där orden. Jag saknade dig men jag kommer fan inte på vem.  

@ Farbror Josh ungdomsgård

Yäy ow
Varit på Josh ungdomsgård sen 7 tiden. Farbror Josh njöd på kaka kaffe och bulla och Natalie åt upp allting :D
Sen gjorde jag mat åt han. Jojje och Micke kom, spelade kort osv. Chillade i soffan och skrattade åt allt. Lagt in kläder i tvätten nu och ska dra tillbaka till våran påhittade ungdomsgård.

Upp tidigt för att åka till söderhamn, kommer ju att gå bra.

sånt tråkigt liv hade vi tidigare idag

Var på bibloteket och klädde ut oss tidigare. Förjävla snygga!


jag kan klaga hela dagen ja

Varför kan inte någonting i mitt liv gå bra för en gångs skull?
Nääää för att gud själv han hatar mig han :) Fan ta dig säger jag!

förra veckan var jag sjuk
Nu är jag sjuk igen
Ska åka och hälsa på mitt jobb som jag ska få, men är dö sjuk
börjar åångra mig att jag ska flytta
Varför tror folk att vi bara sitter och röker på hela dagar?
Jag är redan trött på att vara singel
Jag saknar den där idioten
tappat bort nyckeln till mig lägenhet..
alla blir knäpp och förändras hela tiden
jag vill inte ha nått med dig att göra någonsin mer...
Jag hostar snart upp mina lungor
Vill ha halstabeletter
Kan inte röka pga det gör ont i halsen
Jag hatar den här hålan, men älskar den ändå
Jag sumpar alla chanser jag får av dig..


Ja jag kan sitta hela dagen och klaga på mitt liv just nu.
Jag är fan inte å humör, jag är fan inte frisk på en fläck!
Det är såna här gånger man vill ha en kärleksfull kille som tar hant om en. Ligga och kramas och få vatten bärt till sängen. Men icke! jag ska vara tråkig och vara för mig själv. Dettasugerjusåförbannathårt

för att du är värd den


min baba är äntligen hemma!

Min baba är hemma! Äntligen efter två jävla veckor är dom hemma :)
Ska dit antingen idag eller imorgon. Hoppas han har köpt med nått till mig som jag sa att han skulle göra!


då gick vi ut i solen och tvätta biilen

ut med brudarna och tvätta bilen vare nu jag! feta solen


såna stunder man blir glad

Jag skrev en lapp till Viktor när jag satt i hans bil vid crossbanan. Gömde hans usb minnen så han inte hade nå musik. Sen prang vi väg. Trodde han skulle mörda mig, men han bara skrattade han :)


så förbannat jävla bra


Can you tell me what I should do?
To be the most,
Important thing in your life,
What should I do,
How should I be,
To be near you?
What's wrong,
Why can't you tell me,
How to get to your heart

You're my sun when the rain is falling,
You're the moon when the night comes,
You're the air that I am breathing,
You're the one that makes me believe in destiny

Make up your mind,
Come to your decision,
Do you want me or not?
'Cause if you don't,
I try to go on with my life,
But no one compares to you,
You're beautiful,
I am the opposite,
No doubt,
true love comes from the heart,
You like those other guys,
Who's running after you,
The question is,
Do they love you forever?
Can you tell me what I should do,
Everything I do,
I'd do anything for you

You're my sun when the rain is falling,
You're the moon when the night comes,
You're the air that I am breathing,
You're the one that makes me believe in destiny

We need to cross,
The ocean of misunderstanding,
And talk deep into our hearts,
We need to sort out,
All our complications,
And find out who we really are


ibland är det för härligt

Livet är fan att sitta i Linneas soffa och skriva på skype.


den där kepsen gör rätt mycket

Fan vad solen ligger på. Ska iväg och spela basket med bästa folket.


bira bira bira

"Men skål tamme tusan"
Som dom säger i cypern :)
Jävlar vad fint det satt nu.
Ska gå till gurrguss nu och lämna dom här tjejerna.

Snart kommer skåne killarna upp! Fan vad jag saknar dom.
Har inte tid nu nää hejdå

men försök bete dig för guds skull!

Din äckliga jävlel!
Måste du verkligen vara så jävla billig?
Kan du iaf försöka bete dig även fast du är som du är..

Även att killarna inte kan låta dig vara..
Tycker fan mer synd om dom än dig
Dom borde fan skämmas.. som håller på med någon som dig.
Men tydligen får du bara dom killarna som inte har nå vett i huvudet alls. Dom som är så jävla desperat efter att få ligga och har sån dålig självkänsla så dom måste gå till dig.

Men samtidigt tycker jag synd om dig, att du håller på som du gör.

det är inte lätt när det är svårt..

När jag inte är med dig, saknar jag dig.
När jag är med dig, vill jag inte sakna dig.

Jag vet inte vad, eller vad jag inte vill längre.
men fan i helvetet vad jag börjar tvivla mer och mer

let it fucking be

Legar hos Linnea. Så jävla trött, alla är hungrig och sliten. Mat mat mat mat mat typ. BB är på på tven. Är allmänt piss på allting just nu. Fattar inte ens varför jag bryr mig egentligen.


bus med bästa tjejerna

Jag Lina Anna och Erik käkade aga såhär på morgon. Drog upp till Kungsberg1 och titta på vatten åkning. Hemma och söndagsmys nu.

Anna var klädd och redo för snön.


bravder och huliganer

Full som jag var höll frillan igår ändå. Kanske ska skriva vad jag gjorde?
Jag och Linnea drog till Johan. Bara masas go killar. I lägenheten brevid var Max Viktor Philip osv.. så sprang därimellan hela tiden. Min lilla max följde med oss in och då skulle självklart småfjortisar vara uppkäftig och tycka att han var äcklig. Jävlar vad jag tände till! Gick till Legend och träffade på Robin Asp osv.. Linnea Jennifer och cm kom. Sen blev det 8an och träffade Fba killarna. Vidare till Lobby då jag mötte upp Lina osv. Kvällen slutade som den slutade. Myyysit. La även ifrån mig telefon på förfesten.. Kommer ut i rummet och någon kille står och pratar med Lina i telefon! haha.. Så jävla roligt :)


.............


Då var man tillbaka där jag inte ville hamna, skulle hamna


You make me burning, yes I'm burning away

Baby we can do it, we can do it all night
Put your body right in to it and we do it alright
People singing, people dance until is sunlight
And we gonna do it all night


men vem fan bryr sig egentligen

Älskar att se sliten ut såhär dagen efter.. ELLER?


ölpåsen och jag igår.

Igår då.. Ja igår ja :)
Hälsade på älskade farfar <3 Tog ölpåsen och gick till Linnea. Började att dricka där sen for vi till Josef. Satt några stycken där sen fick vi åka gratis taxe till 8an. Gick till legend och träffade på nåra donkar. Bland annat en sur jävla fitta som sa att jag var en kille med kuk.. så sa jag "Jag är bög och vill ta dig i röven" Sen vart det ett jävla liv. Trodde jag skulle nita i för han. Vart efterkaka hos Josef och jag åt pizza. Gick till Vallhov vid 4a någongång och somnade inte fören 7.


Kan man vara lika arg som mig?

SÅÅÅ JÄÄÄVLA AAAARG!
Vaknade av att Linnea ringde. "kom hit då så drar vi på systemet" ja men visst.. Traskade från Vallhov till bruket, men ingen Linnea hemma.. Traskade till Josh men ingen Linnea där.. SEN KOM JAG INTE IN I PORTEN HOS MAMMA SÅ JAG HÖLL PÅ PISSA PÅ MIG! Blääää


Dom små sakerna spelar visst roll

Fortfarande irreterad.
Men det börjar väl gå över.
Jag börjar bli frisk :) behöver nog inte kryckorna idag! Vilket är jätte skönt. Ska försöka ta mig till farfar och hälsa på senare :) Ska också bli rätt skönt och roligt att träffa han. På kvällen blir det nog lugnt eftersom det blir bravader och dunder på lördag :) Ska bli roligt det med.


kan du låta mig vara

vad fan är det som händer? jo jag vet att jag går på kryckor och medicin.. men bara för det så kan faktiskt även jag hitta på saker.. Kan till och med gå på krogen UTAN att dricka öl. JAG SMITTAR FAKTISKT INTE? så länge ni inte drar ut mina leder. Men ack nej, inte en jävel frågar. Looptroop idag, september imorgon sen ska väl alla dricka på lördag med. Men tack mina underbara vänner för att ni hör av er :) frågar om jag vill följa med, jag verkligen älskar er! eller inte? förstår inte vad som händer med vissa..

& inte nog med mina vänner, vart fan ska jag placera dig? tankarna runt dig är för många. Visst fan har tiden gått fort men vafan.. visst har jag sagt att jag inte vill binda mig till någonting, men samtidigt kan jag inte stoppa känslorna för att komma. Men så som du är nu, vill jag inte se mer av. Kan du inte vara den du var för två veckorsen? Kan du inte vara den där snälla som skickar såna där sms som gör mig glad?

Åh det snurrar i huvudet för mig.. Jag känner mig så förbannat sjuk och handikappad, arg besviken och ledsen. försöker hålla tårarna inne och klumpen i halsen. Tack Lina för att du finns <3 att du verkligen bryr dig.

Jag vill flytta.. jag vill inte flytta.. jag vill flytta.. jag vill inte flytta.. Jag vill komma bort från varenda jävel här hemma och samtidigt vill jag inte härifrån alls. Komma till ett nytt ställe som är helt okänt.

VARFÖR KAN INTE GUD BARA LÅTA MIG VARA?

you know I try



just do it

Snart blir det pizza mys här hemma och efter det åker jag till Daniel.
Äta upp mina nappar <3 Dock har jag nästan ätit upp dom. Fan vad skönt! Kommer ju slockna.. Heldag på stan med denna kropp+badhuset+medicin som gör mig trött = jag kan somna nu! Kroppen gör ju fortfarande förbannat ont. Och jag vet att det kommer bli värre imorgon när jag har rört mig så jävla mycket "du ska bara ta det lugnt och ligga hemma i två veckor och absolut inte dricka alkohol" TJENARE DOKTORN!


och den där jävla medicinen

Bla bla bla. Varit på stan hela dagen med mamma och mormor. Hämtade ut den där jävla medicinen med.. vid 4 gick jag och träffade Pickels (Niklas mitt ex) fick 3 godispåsar av han, taaaaack :)! Gick på badhuset med Rickard och nu sitter jag hääär.


badhuset ihop om att bli bättre

Var på badhuset med stek Rickard, satt i bubbelpoolen ihop om att kroppen skulle bli bättre.


Du är inte som alla andra


Ibland undrar jag vad jag hade gjort utan dig vid vissa tillfällen. Så jävla bra jag mår i din närhet. Så förbannat glad du får mig att vara, utan att du ens behöver göra nått. Så mycket du har ställt upp. Låtit mig gråtit i dina armar. Så mycket du har gjort för mig. Dom här roliga sakerna du har tjatat med mig på. Dom här stunderna allting har kännt så bra. Folk som inte känner dig, vet inte alls hur du är.

En sån vän som dig, ska man vara glad att man har.


ibland tror jag inte att det är sant


det är som att ta godis från en liten unge

Tar seriöst livet av mig!
Det här är det värsta jag har varit med om. Grinat och 329424 tårar har kommit inatt. Omöjligt att sova och jag är helt slut i kroppen. Somnade väl kanske vid 4a och vaknade 18 gånger fram till 7 då det vart omöjligt att fortsätta. Har inte varit på toa sen dess eftersom jag absolut inte kan gå idag. Mina fötter är borta helt och mina händer vill absolut inte funka. SKITER I DET HÄR NU! Kryper till toan sen går jag och hämtar ut den där förbannade medicinen. Kan inte prata heller eftersom läpparna har svällt upp så förbannat på mig.


vi ska gifta oss

Min fina älskling!


Kan det inte bara sluta att göra ont

Då har jag fått den här dagen att gå med..
Daniel körde mig och Charline till sjukhuset. Hade roligt som 17 med doktorn som jag fick. Efter det åkte vi ner till sjukgymnasten och fick kryckor och spanade in poolen. Daniel körde hem oss igen och då kom Mattias och hämtade upp mig. Åkte till Mio och sen Ikea. Hem till mamma och hon bjöd på mat, sen for han hem. Nu ligger jag med lillasyster i mammas säng och tittar på BB. Väntar på att Daniel ska komma hem från Gävle, sega jävel.

Fan vad ont jag har.. Det är nå helt sjukt. Att jag verkligen inte kan gå, känns som att jag har vrickat båda fötterna. Inte en jävel kan förstå hur det känns och det suger så förbannat. Att bara ligga såhär gör mig tokig.. Ilar och värker och bränner och blä. Och inte en jävel tar hant om mig :(

Kryck mongo, tjenare

Härligt.. Fick man kryckor och dom vet inte vad felet är. Kan ändå inte använda dom eftersom jag inte kan böja eller bära saker med händerna. Skit bra! Nu håller jag på fixar min nya frilla som alltid tar typ 2 timmar att göra. Men jag är rätt nöjd :D alltid velat pröva att ha så och vad fan.. det växer ut. Dock har jag ju inte gjort nått med håret på den där bilden, meeen det skiter man väl i.


den här jävla kroppen..

Hatar det här! Hatar mig själv just nu!
Natten har varit den värsta i hela mitt liv!
När jag äntligen somnar runt 5 eller nått och vaknar upp så tänkte jag "fan är jag bra idag? jag har inte ont!"
Ställer mig upp och tjena.. Ramlar ihop lika fort. Då har det gått från knäna till fötterna så idag kan jag inte gå.. Jag kan inte ens ta mig till toaletten.. Jag kan inte gå med kryckor eftersom jag inte ens kan nudda händerna innan dom gör ont. Tillbaka till sjukhuset om jag hittar någon som vill köra mig.. Tänker grina hela dagen idag, det får jag faktiskt göra!

må det ha gått fort men du

- även fast jag inte vill, så får du mig att flina :)
du säger såna där simpla saker, som får mig glad
du är också en anledning till varför jag vill stanna, och inte ge mig av


nu får det fan vara nog

Sitter och pratar skype med Gurrguss Patrick och Malin. Natthumor. Dock orkar jag inte nå mer,mår så förbannat ¨dåligt. Lyckas flyttat mig från den ena soffan till den andra. Vet inte hur fan jag ska kunna somna inatt. Hur fan kommer jag se ut när jag vaknar imorgon? Ont har jag fan haft.. Men det här tar priset.


kan någon bara tycka synd om mig?

Fan vad ont det gör. Det verkligen bränner och svider i hela kroppen. Kan inte gå, släpar benen efter mig. Nu grinar jag med.. Det är fan helt sinnes vad ont det gör, obekvämt och inte alls roligt. Kan inte ens lyfta mig från stolen, kunde inte ens ta mig hem till Daniel och kan inte ut och åka med Malin. Det blir ju bara värre hela tiden, vet fan inte vad jag ska göra. Är så jävla trött och sliten med. Hatar det här! Varför händer det här mig? Kan jag alllllllllllldrig få må bra eller? Kommer som smällar, får ena saken mig att vara glad kommer den andra och kör mig till noll. Kan någon ta hant om mig iaf :(?

Så här sväld är mina ben idag


fan vad allt glider på just nu

Jag är så jävla glad!
Fan vad allting rullar på just nu.
Jag har fan fått jobb! Ett sånt jobb jag vill ha. Trodde verkligen inte mina öron när det ringde i telefon. Men dock har jag ju en jobbintervju imorgon.. Jag vet inte om jag vågar chansa på att vänta om jag får det eller inte. Vad fan ska jag göra? Jag vill bort, men ändå så vill jag stanna nu när allt börjar bli så bra.

Sjukhuset gick inte så jävla bra det heller, uffff!
Ikväll ska jag slå Daniel i NHL! haaa haaa.. Kommer dö i hans säng, ligga helt utslagen och svettas. Fan vad jobbigt det här är just nu.

Tusen jävla tankar vimlar i huvudet på mig. Rätt skönt ändå, slipper jag tänka på annat. Nu ska jag försöka gå hem och trycka i mig nått att äta innan jag drar. Pöss

thought



jag börjar bli nervös nu

Somnade på en gång igår. Vaknade nu och är helt svullen på armar och händer. Kan knappt skriva med dom. Trycker jag på dom så gör det förbannat ont. Vet inte alls vad felet är! Faan.. vi vaknade klockan 10 i tre?

Imorgon måste jag vakna klockan 10 och vara berädd på jobbintervju. Jag är så jävla nervös! Men det ska bli roligt :) Hoppas verkligen att jag får jobbet.


jag saknar dig skitunge!

Övertrött men har inte lagt ifrån mig datorn än.
Låg och rensade cambilderna, gud vad jag saknar Theo :(


nu är klockan förmycket så godnatt

Nu säger vi godnatt och slänger ner datorerna :)


Jag borde inte sakna det

Jag saknar att sjunga
klappa lilla magen, lilla magen
klappa lilla magen, kinden med
näsan kan man dra, uh uh uh uh uh
munnen spelar bra blu blu blu blu


Jag saknar att kunna säga att jag älskar dig
Jag saknar att kunna säga ordet "chipstuttar" till någon
Jag saknar att kunna säga "magen väller över" för att retas
Jag saknar att kunna säga "koooom hem någongång"

Jag saknar att bara kunna vara..
Jag saknar att kunna ligga på soffan och titta på film
Jag saknar att stå på toa och borsta tänderna med någon
Jag saknar att laga mat till två stycken

Jag saknar det som en gång var
Jag saknar det som var då
Jag saknar det vi en gång hade
Jag saknar det som har med dig att göra

Varför saknar jag det nu?
Varför saknade jag inte det efter första dagen?
Varför har jag inte tänkt på det tidigare?
Varför kommer dessa saker upp just nu?


Hjärntvättat och torktummlad

Varför sitter jag och tänker såhär för?
När jag äntligen har fått bort det ur mina tankar och lever livet kommer dom tillbaka igen..
Varför vill jag fortfarande vara med dig?? Borde det inte räcka efter det som har hänt? Varför känns det som att det inte ska vara stopp än? Att det inte ska sluta såhär.. jag blir arg över att det aldrig kan avslutar på ett normalt sätt. Ovänner och pratar inte med varandra. Jag vet inte hur många gånger tanken har kommit upp i huvudet på mig "vafan gick jag ut den torsdagen för? varför fick jag reda på det?" Fråga mig inte.. Men ändå är jag tacksam att jag fick veta att jag har varit i en lögn i över ett halvår. Det var det som gjorde så förbannat ont. Givit tillit till två människor, till en person jag älskade mest i hela världen. Jag är glad att jag åkte till cypern för att jag var så less på allt och hade så förbannat roligt. Släppte allt som fanns här hemma och bara åkte. En vecka jag aldrig kommer att glömma.

Men vad vet jag? jag är ju omogen och beter mig som en barnunge. Och ja.. det var väl kanske mitt fel. Missförstånd, för mig handlar allt om ett missförstånd. Jag vart arg och ja, jag gjorde en dum grej. Men det var ingenting jämfört med hur ont jag hade den veckan. Hur fan det värkte i hela kroppen. Att man verkligen kunde hata och älska en person samtidigt. Hur gärna jag ville att det skulle funka. Hur många tårar och nätter jag knappt kunde sova på. Så många gånger jag satt och inte försökte att få panik om dagarna för att jag ville förlåta men inte kunde.

Jag kommer aldrig att förstå eller få veta varför.. Så jävla mycket jag vill ha svar på varje gång. Jag har gett upp om att krypa tillbaka, det hjälper ju inte i vilket fall. Är det verkligen mig det var fel på hela tiden? Det måste det ju ha varit.. Jag kan inte ha gjort någonting rätt, inte ett jävla skit. Faktiskt önskar jag att det gick att spola tillbaka tiden. Från första början, få göra om det där året på nytt. Få lära sig av sina misstag.

Jag orkar inte, jag måste verkligen få bort det här.. Det tar bara på krafterna och det hjälper ingenting genom att gå runt såhär och tänka. Men att det inte går att prata om det.. reda ut saker? vafan är det för fel? Det vet nog ingen av oss..

Ibland vill jag att vi bara ska älska varandra, som vi gjorde förut..
Ibland vill jag ha precis allting ogjort, att vi inte ens vet vem den andra är

Degade på basket plan med Jennifer Linnea och Malin

Degade på basket plan med Jennifer Linnea och Malin


never do it


iskall


Tja tja bloggen!

Tja tja bloggen!
Har precis vaknat..
Ganska nervös nu jag.
Jobb intervju på onsdag klockan 11. Känns som att det inte kommer gå så bra, men det måste gå bra. Jag måste ha det här jobbet.
Annars då? Livet rullar på och leker :)
känns som att jag har fått ett helt nytt liv faktiskt. Förutom att nyckeln är borta.. men annars är fan allting bra. Om man ska göra nått med livet som här två dagarna då. Försöka göra nått vettigt kanske, men ack nej. Man är för lat.


Ja ni märker ju hur roligt jag har just nu

Jag vill mysa idag, det känns som en riktigt mys söndag. Men vart är min myskååmpiz dåå? Daniel är på sin jävla macksöndag tror jag. När fan slutar den då? bläää. Orkar inte sova borta.. Hatar att sova med folk nu förtiden. 
Kan till och med komma på mer nackdelar att sova med någon än fördelar

Man får inte somna när man vill
Inte vakna när man vill
Man har någon som rör sig (vilket jag hatar)
Det blir varmt under samma täcke
När man vaknar på morgon vill man hem, hem hem hem.
Man kan inte ligga och bresa hur fan man vill!
Älskar att ligga över hela sängen och ta plats och ha täcket för mig själv.
Fyfan för håriga armhålor..
Tycker inte om killar som ligger i bara kallsonger typ.
Hatar när folk rycker i kroppen eller snarkar, tål det bara inte uff

Aaa sen kan det väl vara mysigt att ligga på någons axel med kinden, benet över låret och bara mysa ner sig. Måste faktiskt vara bland det bästa som finns (om det är rätt person som ligger där).
enda gångerna jag kan sova i ett kålmörkt rum
man kan pussas, men kan fan va jobbigt ibland med
Dra fingrarna genom någons annans hår i sängen är väl baaara för mysigt.
Vakna upp brevid någon och kramas och morgon pussas, mmmm
Vara kär + en säng = bäst
Ligga och prata halva nätterna, fan vad jag älskar det.

NÄ MEN BLÄÄ

JAG MÅSTE HA DANIELS TELEFON OCH SPELA SPEL! Jag är fan beroende av Islash och man kan bara ha det på Iphone... Hatar han hatar han hatar han! DANIIIIIIIIIIIIIEEEEEEELLLL JAG SKA HÄNGA DIG.

Förstår inte egentligen varför man har förhållanden? va? förklara för mig? Varför är det det värsta som finns, men samtidigt det bästa som går att få? fast egentligen så har jag nog hellre ett förhållande än att vara singel.. Linnneaaa vart är du? jag vill snacka skit just nu.

Ge mig en hängsnara taaaaack. har tråkigt


Är du tillsammans med någon? Näää
Har du dumpat någon på ett svinigt sätt? Ja det har jag
Har du blivit dumpad på ett svinigt sätt? blivit dumpad på fyllan ett antal gånger
Hur många namn finns det på din hångellista? Oooj oooj

Har du
a) Varit otrogen? jaa det har jag
b) Blivit bedragen? inte som jag vet men skulle inte förvånas
c) Hånglat med en kompis pojkvän? Absolut inte!
d) Hånglat med en pojkväns kompis? Jaapp
e) Hånglat med någon i dina föräldrars bekantskaptkrets? NEEEE
f) Legat med två personer på en kväll? Japp
g) Lite gossip vill vi ha… Har du hånglat upp nån celebrity?
h) Har du hånglat upp någon av samma kön (och gillat det)? absolut inte

Okej, nu kommer det farliga frågor…
Ärligt. Hur många finns det på ligglistan? Över 20 iaf
Och när rök den där oskulden egentligen? 14 åååår
Gjort en ”One night in Paris”? "one night in Cypern"
Råkat vara lite dirrrty med två personer ut samma familj?aafan
Idkat snusk med någon i dina föräldrars säng då? Jajamen
Varit fler än två i sänghalmen..? mjaaa
Är du med i 10.000metersklubben? va
Konstigaste plats du sexat på? Sexat? OMG.. Bubbelpoolen på badhuset?
Hur många olika nationaliteter finns på ligglistan? Svenskar.

När hade du sex senast? typ, öö nästan två veckorsen
Finns det nakenkort på dig? haha nää
Har du haft ett one-night-stand? ja
Har du blivit påkommen när du haft sex? jooora
Kommit på några andra ha sex? vilka isf? haha jaaa
Största åldersskillnaden på dig och ett hångel? öm.. Ja du bra fråga. Vet faktiskt inte
Vad tänder du på? jag kissar på mig
Hur många har du hånglat med på en kväll som mest? he 4a
Vilka av dina kompisar är riktiga kåtbockar? Hade väl en. Men henne skulle jag kunna skjuta huvudet av :) hon är för äcklig nu förtiden, riktigt äcklig så nää:D såna kompisar har jag inte längre (tackar gud för det) men annars är det väl Malin ;) wöööw

Stänger du av mobilen när du sover? men absolut inte, varför skulle jag göra det för?
Vem såg dig senast naken? Mjaahaja, kommer en sån fråga? ja det var väl Erik dä.
Biter du på naglarna? Tänk för att jag gör det
Har du ett handikapp? aa jag tror fan att jag har sån där eppelepsi... Vet inte hur det stavas
Är du rädd för att få hängbröst? men ta bort dom äckliga sakerna från mig
Är du trevlig mot Jehovas Vittnen? självklart...
Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? blodpudding
Har du någonting att dölja? Ja det har jag
Vad har du på din nyckelknippa? den jävla grejen ska vi fan inte prata om!
Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? självklart. Sånt där tycker jag faktiskt är roligt
När sa du senast att du älskade någon?  i fredags
Hur många gånger har du varit kär? hm.. aa typ 3?
Vad är det roligaste du vet? Det roligaste jag vet?.. Skjuta luftgevär iaf dricka öl och göra spontan saker
Vad ångrar du? Jag ångrar för mycket faktiskt. Att jag har legat med så många.. Jag ångrar att jag har haft vissa kompisar som jag har haft. Jag ångrar vilka killar jag har träffat osv.. Men jag vill fan inte ångra någonting så jag ska sluta leva med ångest
Vad önskar du? att allting blir bra igen
Vad klarar du inte dig utan? mina vänner
Vad gör du helst en vardag? ta en fika stan
Vad gör du helst en lördagskväll? dricker alkohol med trevlig folk så klart!

DEN NIIII

sista gången den spelas i mina öron


Jag gick förbi dig på stan, såg ut som du var glad
du gick med din nya som jag tror du har
och du såg mig nog innan jag vek av
försökte spela cool som att allting var normalt
men i själva verket är jag kvar i mitt skal
och jag vill tränga ut dig men du kommer tillbaks såklart
i mitt sagoland tar du mig i hand igen
inga fler bråk och gråt - där är vi sams igen
och dom spelar våran låt som i spanien
Tar av oss våra skor och vi tar en liten dans till den
men när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte
tänker på den dan du stack - för mig: det bara fanns inte
varför kan jag inte bara ta och glömma dig
varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg
inatt tänkte jag på när vi gjorde våran söndagsgrej
hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig
jag tömmer mig över dom ackorden som jag lagt
låter pianot spela ända tills det blir kolsvart
och låter stråkarna ta oss iväg till vår plats
kan inte släppa dig - det enda som jag tänker är att

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Var ett tag sen vi sågs - har knappt tänkt på't
men för två år sen var det vi
Jag gav dig en låt, skrev en melodi
du grät för att den var fin, du förlät min idioti
vi var en enhet, vi var singular
förenas på en vinterdag - det jag minns finns kvar
inom mig och det brinner svagt
kommer nog alltid vara så för allt jag har
påminner mig om dig och det känns
vill inte sälja sängen men älskling jag skäms
när nån annan ligger i den, det blir så fel
men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel
måste bara släppa dig innan det växer mer
men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång

så jag strosar till en solnedgång
men när jag vaknar är det tomt inombords - vill bara somna om


det är så det ska gå till

Kan bjuda på nån film sen helgen. Idioter man umgås med :)


Vilka jävla bravader

Joooora sattäh!
Hade sån jävla rolig kväll igår så det finns inte ord. Först till Krantz i åshammar och där spårade det ju som vanligt. Sen på mulligans och sen på 8an med Linnea och Jennifer och självklart skulle det bli bråk som vanligt. Gick hem och där satt Charline Peter och Johan. Dock skulle ju kvällen självklart förstöras när man skulle lägga sig.


Jag och lina kör all in

Sitter med mamma och Lina och mamma och dricker. Ska snart till storvik på stor partaj och festa galet! Ska bli så jävla roligt :D får se vart det blir sen. klippt av mig håret har jag också gjort.


men vi syns i sommar!

Fan vad jag saknar er, jag saknar Cypern och hela veckan.


nu får du lugna dig mamma

Vad är det för fel på henne? haha. Någonstans står det fan inte rätt till.. "sjukt roligt igår" jaha, hur gammal är du då? 16 eller?


det är ju fan bara lördag än

Nu har jag haft min blogg i ca ett år.

Jag är tillsammans med mina allra bästa killkompis på facebook.

Jag skulle ta det piano igår men vart skit full fast jag mådde som jag mådde.

Röck med mamma på 8an med Viktor Andreas Kalle osv... 

Gick till Philip och efterfestade med massa roligt folk.

Kom inte i säng fören halv 6.

Har beslutsångest om jag ska till storvik eller gå ut i Sandviken.

Har ångest över att jag var lite slampig igår.

Jag ska dricka kapten morgan idag.

Jag har kommit på att jag inte läser någons blogg längre.. inte ens Malins. Tråkiga jävlar..


det är så synd om stackars mig idag

Yäy! roligt.. var på stan och nästan svimma av. Åt på ikea med Charline och spydde... Sov i bilen på valbo parkeringen i en timme och 10 min. Så bra mår jag idag. Har lust att ställa mig och pissa på ölen jag har i kylskåpet. Min favorit Mattias och Stoffe kommer hit och säger hej innan jag går ut, om jag går ut. Skulle behöva vara hos Niklas och hämta mina sista saker. Men det lär ju inte bli av idag? Stackars mig som är sjuk :/


mina två små bäbisar

Mina otroligt snygga med obekväma skor :)


RSS 2.0