the 40 hear-old virgin

Just nu ligger jag och tittar på film. Förbannat jävla jätte trött som jag har varit dom här dagarna.. Var ner till ica men hittade inge gått. Sen gick jag till OK och hittade inget där heller. Försökte trycka i mig en våffla men det fick jag inte i mig heller. Faktiskt... så blir jag rätt jätte sur?

Just nu är det ganska mycket jag stör mig på? fråga mig inte varför.. En sak är väl att jag måste sova själv inatt när jag vet att jag inte behöver det. Men ja, jag kan väl inte göra så mycket åt den saken eftersom jag har regler att följa men det har inte andra. Ibland.. Vill jag bara ge upp. Just nu vill jag ge upp "dethära" och sova. Så godnatt för kvällen :)


jag är så lyckligt kär

Jag älskar dig Niklas, jag älskar dig så det svider i hela kroppen


Niklas och Frida badade häromdagen.


Jag hatar den äckliga lila sörjan....

Nu ligger jag i Niklas säng och dricker äcklig blåbärssoppa.
Jag hatar också när Niklas lämnar mig och åker iväg på jobb. Det gjorde han idag, han kommer hem på fredag. Två jävla dagar.. jag lär vara här till klockan 5 idag innan jag kan åka hem. Jag mår så jävla dåligt just nu. Spyan sitter i halsen på mig så nu är det bara att rusa in till toaletten.


Äntligen händer det något roligt i denna skit stad med!

Jag har hört ryckten i Sandviken att det är en kille, som jag absolut inte trodde detta om. Har satt på en annan kille i röven plus att han har sugit av han. Jag har absolut ingenting emot bögar i huvudtaget, tycker dom är nästan det bästa som finns. Iaf max :) men jag är mer chockad att det var just dom två.. Att det kan hända i detta lilla samhälle. Plus att ena killen hade tjej. Fan va pinsamt för henne, eller vad vet jag. Men då borde man ju känna sig världelös som tjej alltså. Men jag tycker att det är rätt roligt :)


Ta mig härifrån någon jävla gång

Fy fan säger jag bara, aldrig mått så jävla dåligt.
Började med att vi badade igår, jag Malin och Niklas hemma hos pappa. Efter så vart allt helt svart hela tiden. Jag började må illa och svag i benen. Jag och Niklas gick in och badade mera. När vi skulle gå upp vart allt blää! På vägen hem fick jag förbannat ont i huvudet så jag somnade på soffan hos Niklas. Vi gick in till sängen och jag kunde inte somna. Det gjorde så jävla ont över allt. Spec i huvudet. Halv 1 första gången väckte jag Niklas så han fick hämta en spyhink. Så var det bara att spy i den. Andra gången jag titta på klockan var hon kvart i två. Sedan halv fyra och sista gången var halv 9 imorse. Jag förstår inte alls. Kan inte äta längre, inte dricka.. Jag mår dåligt fan i mig hela tiden. Vet fan inte vart jag ska ta vägen riktigt..


Uttråkad på skiten. Vad fan ska jag göra?

Ibland är det så förbannat orättvist. Ibland vet jag inte ens om jag är lycklig på det här sättet.
Ibland kan jag inte ens ta upp saker utan att det ska bli mitt fel.


Eckerö med dom alldra nybästaste :)

Yes! Eckerö linjen på onsdag med Kim Krister Simon och Felicia. Kan inte bli bättre :) Blir säkert utgång när vi kommer hem från dagen i sandviken.
Och i helgen är det ockelbo marknad, så kommer tillbringa min helg i ockelbo som en tradition. Skönt att försvinna härifrån med.
Nu kommer Malin hit och vi ska doppa oss i poolen, 29 grader varmt nu så fuck off :)! Ska hinna måla lite grann innan hon kommer med så nu har jag inte tid med dethär längre tror jag. Är ap trött så kommer somna skönt ikväll med.


Hot hot hot hot hot hot hot

Igår åt jag enbart denna grej. Doppade fingret sedan in i munnen, hela kvällen.


Niklas e en tönt

Idag är jag sjuk så därför ligger jag hemma med Niklas och myser :)
vi ser ut ungefär sådär som på bilden när vi pussas.


Fisketur i storvik

Idag for vi ut i storvik och fiskade. Gick åt helvete. Jag och Charline fick fisk. Åkte hem pga knotten åt upp oss alla en efter en.


Midsommar

Midsommar, orkar tyvärr inte lägga in bilder :) så det blir bara några stycken.
Jag kommer inte att skicka dom så det är ingen idé att ens fråga :)


Hejsan gårdagen!


För Charline med 17 år, men heter inte Ellinor

Gårdagen blev till att fira syrran i stensätra. Började med att titta på fotboll. Sedan gick vi ner i källaren och dunkade musik för hela sverige. Jag och charline skulle springa på ett springband men jag flög in i väggen. När jag skulle försöka ställa mig igen så ramlade jag igen och hade ner ölen. Charline och Maria blev ikastad i poolen. Vi satt och drack ett tag sedan vände dom upp och ner på mig så alla saker flög ur. Drog mig ner till poolen. Jag slet och slog, fick till en höger på Mattias i ansiktet så han vart tvungen att släppa taget. Men Wall vägrade ge upp. I nästa ögonblick låg jag i iskallt vatten men strumpor byxor linne tröja och en skjorta på mig. Vid 1 kom Johan och då for vi till gävle.

Idag är det midsommar och jag vaknar upp med världens bästa humör som inte ens varade i 5 minuter.. Helt sannslöst. Nu ska jag försöka fixa skjuts hem till Sandviken så jag kan vara med och fira kusin adam och Charline hos mormor i forsbacka. Men som vanligt får jag väl inte vara med på någonting eftersom det inte går att planera. Så nu ska jag väl sitta här i rummet så jag slipper störa nå mer. Fan va trött jag blir! samma sak hela tiden. Puss på er :) ha en trevlig dag. Kamera jävlen dog på kvällen med..


Far åt helvete

Att jag ens bryr mig? att jag fortsätter att försöker..
Men tydligen funkar ingenting. Är man på bra humör blir det skit av det. Ska man skoja så blir det skit av det. Sitter man tyst och inte försöker finnas blir det skit av det med. Konstiga är att det BARA är jag som gör fel hela tiden, men alla andra gör rätt.


Jag kanske kan säga det med ord

Best thing about tonight's that we're not fighting
Could it be that we have been this way before
I know you don't think that I am trying
I know you where it thins down to the core
But hold your breath
Because tonight will be the night that i will fall for you
Over again
Don&'t make me change my mind
Or I won't live to see another day
I swear its true
This is not what I intended
I always swore to you I'd never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed


åker iväg och jobbar!

Idag blir det fan varmt.


Du är ju så förbannat snygg gosse!


Tänk att jag har stått ut med denhär idioten i ett halv år och tre dagar nu.
Och det är det bästa halv året i mitt liv någonsin. Jag älskar dig nå enormt!


Jag tycker du är en idiot jävel :)!

[Frejja] säger:
nähe..:D
shorren?:D
natalie säger:
mm
[Frejja] säger:
:D sweet
en sån här dag ju
natalie säger:
MEN ELLER HUR :)!?
haha
[Frejja] säger:
fan då äre en pudding i luckan :D ju
natalie säger:
haha
näru
[Frejja] säger:
äre inte.:D?
natalie säger:
jag ligger mest och solar eller fiskar på bryggan längre bort
[Frejja] säger:
HAHAHAHHAAHAHA
natalie säger:
;)
[Frejja] säger:
så mkt folk där?:D
natalie säger:
Det är tillräckligt mycket folk för att jag ska stå och slava iaf :P


Ser ni hur otroligt snygg min Anders är?

förlåt för en dålig uppdattering, har tyvärr inte så mycket tid att sitta vid den här burken :)
Men här kommer bilderna från in flames.


Äntligen är jag hemma igen.

Hemma.. hemma hemma hemma!
Hur fan ska jag sommarfatta helgen ens? Det har väl både varit roligt och lite tråkigt då och då. Men vi gör ett försök
Torsdag: Åkte till stockholm 2 på natten i bil. Jag linus och Niklas

Fredag: bussen till göteborg gick halv 6 på morgon. Framme klockan 1. In på festivalen och dricka öl fram till klockan halv 11. Först satt jag och Niklas i ena tältet i någon timme, sedan flyttade vi oss till det andra där alla andra satt. på kvällen då det var Rammstein som vi gick och tittade på. Den fredag är jag väl inte så pepp på att komma ihåg faktiskt, den var inte alls rolig vissa tillfällen. Längtade bara hem den dagen och skulle göra vad som helst för att få komma hem. Åkte iaf hem till Niklas kompis och sov på kvällen

Lördag: Vaknade upp och fick åka bil till festivalen igen. Idag var det stora dagen. Det regnade rätt förbannat mycket. Vid 4 tiden gick vi ut till Eddie och Linus som var rätt jävla jätte full utanför festivalen. Vid 6 tiden gick vi in igen då vi hittade Pontus Malin och Joel i öltältet. Satt oss där och där satt vi i 3 timmar då jag och Niklas gick för att träffa In flames. Inte alls som jag trodde faktiskt. Spec inte Anders så var rätt besviken. Inte nog med det utan det var deras sämsta spelning någonsin! Dom blir fan bara dåligare för varje år. Klockan 1 gick bussen hem iaf och alla somnade. Linus på golvet, eddie med bena över stolarna och jag med mina med lite högre upp så när folk skulle gå på toaletten fick dom klätra över 4 buss soffor. I stockholm klockan 7 på morgon då vi åkte hem till eddie och sov till klockan 12, pizza sen for vi hem.


fick jag.. Skulle jag vara 10 år yngre redan för 3 årsedan

Arbetslivet.. Det är fan ingenting för mig än
Jag känner mig fan inte mogen för sånt skit. Jag hatar att känna mig vuxen. Jag hatar att folk ska säga åt mig att ta tag i saket och börja ta ansvar. Jag tar ansvar, för saker jag tycker är viktiga.
Så sluta försök få mig att växa ifrån barbapappa :(! 


Jag och alla dessa mygg i min lägenhet..

Jag är så trött, jag vill lägga mig i badet men jag vågar inte. Jag är så trött så jag skulle kunna dö, kroppen värker på mig. Men jag vill vänta med att sova tills min älskling ska sova. Jag fick nyss sms om att han kanske får flyga hem imorgon. Men jag ska inte hoppas för mycket eftersom det aldrig går bra för mig när jag gör det. Imorgon ska jag jobba igen.. Börjar halv 9 slutar halv 2 då är det bara raka vägen till pappa för att måla plankor.

Jag saknar mig bäjb :(! så förbannat. Jag skulle verkligen behöva en natt med han, ensamt. Bara han och jag innan helgen kommer. Den kommer gå så fort. Och innan man hinner tänka på det åker han iväg i 5 dagar igen för nästa jobb. Jag mår dåligt redan nu när jag tänker på det och han har inte ens kommit hem från denna vecka ens. Men.. Det finns inget att klaga på. Att få sakna han gör saken bara bättre. Man blir ju som sagt bara gladare varje gång han kommer hem :) MEN SNART JÄVLAR HAR HAN SEMESTER! Sköööönt breeh.


Buhu, sluta grina natalie

Jag är överlycklig. Jag skakar fortfarande i kroppen. Jag älskar Niklas. Jag älskar han så otroligt för att han gör detta möjligt.

En överlycklig Natalie på stranden med lyckotårar och mascara i hela ansiktet


Såja

En dag på mitt slappa jobb :)!


Jag orkar verkligen inte idag..

Idag är det den 16de. Min mage gör ont. Den har gjort ont i 3 dagar nu. Ska göra mig klar nu för en runda på stan och sedan till moster Sanna om jag hinner för att gratta henne. Annars jobbar jag på sörtutt från halv 2 till 6 sedan åker jag och målar plankor halva natten så jag kommer kanske inet blogga så jätte mycket idag.

Det är även onsdag, två dagar till sen kommer min babe hem! jag längtar så förbannat


Godnatt

Nu kryper jag ner brevid Rickard och sover.

Låt det aldrig någonsin ta slut

Att somna med Niklas, under samma täckte i hans säng. Liggandes på hans bröst med munnen vid hans nacke. Mitt ben över hans ben och min arm runt han är det bästa i hela världen. Att få känna hans läppar på mina kinder går inte att beskriva. På morgon är dom seg, nästan så dom fastnar och jag älskar dom. På dagen är dom helt perfekt. Stora och mjuka jag kan inte önska mig annat. På kvällen vill man bara inte låta bli. Det bästa av allt är när vi pussas efter att han har varit på krogen och druckit öl.. Den smaken jag får av hans pussar då kommer jag troligen aldrig glömma. Dom här små sakerna jag märker med han som jag bara älskar. Det sättet han rör på sig när han ska berätta något. När han brukar rycka med sitt öga när han ska pussa mig. Åh det skulle ta minuter. Men jag älskar han som mest när hans öga är trött eller full :) när han är min lilla pippi. Det finns verkligen ingenting jag ogillar hos denhär personen, allt han gör är rätt. Jag har ingenting att klaga på. Jag har ingen anledning att inte älska han. Hur glad han får mig att vara, samtidigt så jävla irreterad ibland.. irreterad på ett förbannat bra sätt som inte får mig att sluta vara glad. Jag älskar när han retas med mig. Kan inte göra annat än att gilla när han ska dryga så förbannat så man får lust att slå han så förbannat hårt. Jag älskar att skratta med han, och åt han. När han pussar mig fast jag egentligen inte alls är sugen. När han kramar om mig och försöker få mig glad när jag är sur. Det sätter han pussar på mig när han åker ifrån mig på morgon. Jag älskar att höra hans röst i veckorna när han är borta på jobb. Varje gång det ringer eller plingar till i telefon önskar jag till gud att det är han. Och när det verkligen är det får jag hjärtklappningar. Jag önskar att jag kunde göra han lika glad som han gör mig.

bilden kanske inte är världens snyggaste


Nu blir det fiske

Sitter i bilen nu :) Ska åka iväg och fiska. Jag Charline Johan Elnner och Peter


Gammelgäddan är borta för alltid.

Heliga macaroner! Igår missade ni något..
Jag Johan ´Peter och Charline började med att åka till högbo för att fiska. Men det gick åt helvete eftersom det var en massa moppe töntar i vägen så vi bestämde oss för att åka vidare. Vi hade inte tändvettska så vi fyllde två flaskor med bensin sen åkte vi till svartviksstugan men där vågade ingen vara så vi föreslog att åka tillbaka till högbo och ställa oss vid badtunorna en liten bit bort. Vi började med att göra brasa. Peter och jag började fiska men inget hände. så vi gav upp och satt oss vid elden. Efter en stund hörde vi världens jävla plask i vattnet och alla var livrädda att det var någon som kastade i något i vattnet. Peter vågade inte gå ut och fiska så det tog jag tag i. Efter 5 minuter fastnade jag i något men kom låss men det gick fortfarande trögt. Jag sa till peter att jag hade fisk men enligt han hade jag inte det. Sedan började han att skrika och jag tittade. Jag hade världens största fisk på krogen och peter sprang därifrån. Jag skrek på johan och hoppade omkring som en galning. till slut kom han ner och jag fick ta hans saker. Alla var livrädd och ingen ville gå ut på bryggan. Fisken började hoppa i luften och fyfan!! Den va inte att leka med. Tills slut låssnade den och alla stod och skakade typ. Vid halv 2 drog vi oss hem.


Wokka wokka yäyijä

Vart inge bio, det kändes alldeles för fel i magen för det.. Inte alls rätt
Istället kom Malin och Isabelle. Vi spelade basket med Johan och Peter. Nu ska dom två jag och Charline iväg och fiska över natten.

Jag älskar Niklas. Jag älskar han av hela mitt hjärta. Även om jag har gjort det förr så har dom här dagarna fått mig att få mer känslor för han än någonsin. Jag är troligen kär på nytt. Jag älskar han för att han väljer att pröva igen, fast jag sabbade det. Men det gör fortfarande så fruktansvärt ont.. Att vi lär börja om från början känns det som. Det känns inte sant än. Jag kunde inte tro att det var sant när jag hörde dom där orden i telefon idag. Jag kommer aldrig någonsin att släppa den idioten igen. Det som är dåligt är att jag lovade gud att jag skulle sköta skolan och ta studenten, aldrig mer sura och hjälpa Niklas att städa om han tog tillbaka mig. Jävla idiot jag är: )

Nu ska bäsen ringa, så hejdå:)


Jag är så förbannat sliten just nu, mina ögonlock hänger..

Första dagen på sommarjobbet! pust..
Jag och Simon fick skjuts dit. Innan vi satte igång stod vi och pratade med Kim och Krister. Förbannat roligt var det :) haha. Fick börja med att kratta stranden.. Marcus Charline och Maria kom så jag la ifrån mig krattan och satt med dom istället. Sedan lämnade dom mig :(.. Bara att sätta igång igen, Men vi hade roligt iaf :) Sedan var det till att kratta löven.. Blö! min rygg.. Fuck den. Kommer inte kunna göra någonting imorgon. Jag skrattade så förbannat åt Simon. Vi försökte få alla att ringa oss så vi slapp jobba. När vi väl fick åka hem kom snyggDanne woppi woppi doo! Alla gick upp till ub och käkade mat. Fick ännu roligare där för Krister och jag skulle försöka förklara alla fördelar med första dagen på jobber men det gick åt helvete :D En ny tjej har även kommit in så nu är matborden fyllda. Imorgon ska jag upp klockan 9 för att gå iväg och måla plankor. Kör hårt!

Och för det andra kommer dom från fransk tv och ska filma oss på sörtutt eftersom sandviken är så duktig på att ta emot invandrare. Smaka på den ni, fetton!


Du måste betala fattaru väl!

Nu ska jag trycka i mig en macka sen ååker jag iväg för att jobbilura på Sörtutt. Marcus och bästa Maria kommer dit, får se vad som händer efter :) kommer troligen inte ha tid att skriva så mycket blogg idag eftersom jag kommer att ha fullt upp idag, mys. Puss hajdo hajdo!


woppi wopppi yäijä duppi duppi daaa

jag hatar känslan av inte ha någon där.. som jag vet är min, jag hatar att gå och vänta på att få veta. Men jag är så glad ändå. Har troligen aldrig sovit skönare än vad jag gjorde inatt.

Jippi! Nu är Marcus hemma. Berhöver jag skriva så mycket mer om den saken;)?
Han stannar ju enda tills på tisdag kväll Woppi woppi


Nu har du lite att gå efter Niklas lilla :)...

Kristen tro och judisk tro 
Kristen tro är att ta emot Jesus som sin personlige Frälsare och uppleva nådesfrälsning. Av nåd är vi frälsta genom tron, en Guds gåva är det. (Ef.2:8)

Jesus läste om sig själv ur Jesaja bokrulle och sa: 
"I dag har detta skriftställe gått i uppfyllelse inför er som lyssnar." 
Jesus uppfyllde vad Gamla Testamentet hade förebådat. 
Gud blev människa i Jesus Kristus. 
Men många judar ville inte tro att Jesus var den Messias som Gud utlovat genom Gamla Testamentets profeter.

Många judar har fortfarande inte erkänt Jesus som Messias.
Inom judendomen bygger man på Gamla Testamentet samt rabbinska traditioner.Men tron på Jesus och det Nya Testamentet fullbordar det Gamla Testamentets judiska tro. 
Och det är meningen att juden liksom alla andra skall bekänna Jesus som sin personlige Frälsare. 

När vi har dessa fakta, skulle man kunna tänka sig att kärlek och uppskattning av det judiska folket är en integrerad del av kristen tro. Historiens sorgliga vittnesbörd är dock raka motsatsen. Det finns ingen institution eller religion i mänsklighetens historia som varit så grym emot det judiska folket som den officiella kristna kyrkan.


Det brinner i kroppen

Just nu är jag den lyckligaste 18 åringen på denna jord


Det sista du ser är mig


Jag älskar texten
Det drar i kroppen på mig :)! Kan det bli måndag någon jävla gång.

En tanke slog mig när jag satt på min första öl idag. "Varför flyttar jag inte till Norge? Varför jobbar jag inte kvar här i 4 veckor och sticker?" Ja ni, varför gör jag inte det för? Vad finns det att hämta här? jag är ju välkommen dit och har boende. Skolan va ju sak samma iaf. jag hatar denna skit stad och allt som rör sig här.


Kan det bli så mycket bättre nu :)?


Jag köper biljett i veckan! Har velat dit hela våren nu. Men har inte riktigt kunna bestämt mig eftersom jag hellre ville vara med Niklas än att åka iväg och sova borta från han. Men nu får det bli av, jag och bästa killarna!

Ännu bättre är att jag kommer ha något att göra nu på dagarna, lovet!
Göteborg två gånger i sommar.
Stockholm med Marcus Ellner och Henke för att gå på nått jävla öl grej och bli full.
Hoppa fallskärm
Arvika.
Cykelsemester
Jobba
Lära mig att åka vattenskidor, vilket blir av faktiskt :)
Grönalund minst två gånger
VARA FUCKING 18 ÅR EN SOMMAR!

Har för övrigt fullt upp hela denna vecka, inge öl för min fel iaf.. inge krogen heller :) bara jobba, jobba jobba jobba. Jag är taggad, och allt känns bra nu. Känns som att jag riktigt längtar till måndag :D bara positiva saker. Upp tidigt, GÅ till pappa. Börja måla plankor. Göra mat själv haha. Få hämtning och åka till sörtutt (är så närvös över att någon ska ta livbåten så gör fan inte det) Sedan hem, duscha och göra mig klar för bus med Malcus. Både måndag och tisdag. På onsdag torsdag blir det lungt med tanke på att jag kommer hålla gång från 9 på morgon till 6 på kvällen och inte är riktigt erfaren av det, klenis. På fredag blir det jobb sedan utgång med KUSIN ERIC :D wooho! På lördag blir det ockelbo med Sanna. FAN jag bara längtar efter alla dagar. Känner att detta kommer bli super.


We all need that person who can be true to you


För ni har tagit studenten för ni har tagit studenten fyfan va ni är bra!

Lite om gårdagen dåra. Började med att jag vann en jävla massa pengar. SUPA! tänkte jag ju självklart då. Vi tog taxi ner på steel. Jag mamma och Stefan. Träffade på Henke Marcus och Ellner där så vi satt med dom. Sedan gick jag och mötte Viktor. Träffade på Åhlund vilket var förbannat länge sen :) Efter att ha suttit på steel till halv 1 drog vi vidare till lobby. Där träffa vi på Lina och Anna. Philip, Strand och Dommarn kom också så jag umgick lite med dom innan jag dansade ur ölen ur kroppen. Fick böra runt på axel för att han var förbannat jävla överfull så jag lämnade han. Skulle gå till Lina men då var det någon jävel som röck ner mig i soffan vid baren och när jag tittade upp så var det Philip. Satt med han i nästan en halvtimme. Gud va skönt det var! Vi bestämde att jag skulle komma upp en helt till falun så vi kunde gå på aqua och bada som vi har sagt att vi ska ha gjort i flera år :) What eva! Gick hem vid halv 2.

Mina tjejer som tog studenten!


Tjenare ny vaken brud på 18 år

Åh gud vad pengarna försvann igår. Men jag hade inte sätt av pengarna i vilket fall så det skiter man väl i :) Vaknade vid 9 idag och kunde inte somna om. Somnar jag tidigt ikväll :) Har även nån förbannat jävla gägga i ögonen som vägrar försvinna? klippar ihop ögonen så jag bara ser suddigt, förbannat drygt.
Imorgon är det ingen vanlig dag heller :)! För då kommer Marcus hem över dagen. Hade inge planer på att träffa han tidigare men nu när det har blivit som det blivit dom senaste tre dagarna så bestämde jag mig för att umgås med han. Snart kommer han ut! sista denna månad och då är han här för alltid :)! Världens bästa och snällaste Malcus.


Viktor bergman vs Natalie Åström Palovaara

Gud vad jag tycker om Viktor. Att jag alltid har så jävla roligt med han :) Att jag kan säga precis vad fan jag vill till han utan att det kommer ut eller att han ska ta åt sig. Att vi är så förbannat jävla bra kompisar fast vi en gång i tiden var förbannat kär i varandra. Och ikväll ska vi bara ha roligare bäbbo! världens bästa vän


Party i sandviken/gävle!


Fan va taggad jag är :)! lite flyt på spelmaskinen eller? Nu kan jag supa som satan!
Pengarna rullar in. På måndag får jag mer, på fredag får jag ännumer. Nästa vecka får jag dubbelt.
Nästa helg ska jag supa satan med sanna i ockelbo:D Sedan ska jag ut med stor kusin Eric som fyller år. Har dock lovat han en eller flera öl. Kan ju absolut inte bli bättre helg :)! Veckan kommer bli toppen. Det som är ännu bättre är att jag kan göra vad fan jag vill? varför alla dessa tårar när jag har annat som kan göra mig glad just nu? Det är fan frågan Natalie :) NU SUPER VI


Det sista du ser är mig.

Gud jag önskar
Att det vore för alltid
Det jag har med dig
Men jag lovar dig
När allting är slut
Den sista du ser  är mig
Och den sista du hör är mig
Du är mitt liv
om vi bara har timmar kvar
Lev med mig då
Det är aldrig försent
Fast en måste gå
Det finns något mer


Fuck oss, ge upp nu natalie. Det finns inget kvar

Mina ögon är nu lika stora som tennisbollar och tårarna har runnit varje sek sen 7 imorse.
Jag hatar mig själv, nå enormt. Men jag besviken att jag inte får en andra chans


ÖL

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!


Sexig bild, jag vet redan det

Nyss klivit ur duschen. Jag som ALDRIG, aldrig någonsin har haft tovor i håret hade världens största nyss. Och jag som tappar så förbannat mycket hår när jag har balsam i vågade inte borsta bort den men hade inte så mycket till val. Känns som att jag är hårlös på vissa ställen just nu. Men mitt tjocka hår kan gärna försvinna.


Så förbannat trött, godnatt :)

Nyss suttit och pratar med mamma.
Jag vill inte släppa allt.. Men samtidigt känner jag mig så förbannat osäker.
Vilket jag inte borde vara eftersom jag vill lita på förhållandet jag har. Men på nått sätt verkar det inte vilja samma sak som jag vill.

Jag älskar Niklas, mer än någonsin.

Nu ska jag sova :) förbannat trött, ny dag imorgon. Snart är det helg och jag är inte alls taggad på att gå ut. Jag vill ligga hemma. Mysa med Niklas när han äntligen har kommit hem, samtidigt som jag vill vara med mina tjejer som kommer ta studenten. Samtidigt som jag vill åka med Malin till malung. Jag och  mitt ångest, beslutångest..
Att lämna Niklas idag när han skulle åka hem gjorde så ont :( första gången vi inte sover med varandra när båda kan. Redan från första början sov vi med varandra ungefär varenda jävla dag. Jag kan inte få något bättre än han, jag vill inte ha någon annan än han.


aldrig mer kharma eller lobby

Kom nyss hem från krogen. Träffade mamma på vägen. Ska fan aldrig mer gå ut, så jävla tråkigt! men med folken jag umgicks med så var det förbannat roligt. Me and Viktor fåräver<3 haha. Nu står jag och mamma och lagar lite mat, sedan blir det till att sova. Godnatt.


Far åt helvete

Ideologisk Grund:
En gemensam utgångspunkt för forskare är att rasism kan beskrivas som en uppsättning teorier, världsåskådningar, rörelser, processer, samhällssystem och handlingar som utgår från tron eller läran om att:

1. människosläktet kan delas in i olika raser, folkgrupper;
2. individens, gruppens eller samhällets ras- eller folkgrupptillhörighet utgör dess 'väsen';
3. dessa väsen bestämmer och förklarar skillnader i egenskaper, förmågor, begåvningar, färdigheter o s v mellan olika raser, folkgrupper eller individer;
4. utifrån dessa 'väsen' kan man identifiera 'över-' och 'underlägsna' folkgrupper, raser, och individer samt rangordna människosläktet från högre till lägre; och
5. att människor därefter kan behandlas därefter med hänvisning till dessa 'väsen'. Notera att människor kan behandlas olika både informellt och formellt (institutionellt)

Det ska fan bli roligt att få jobba med ungdommar från andra länder. Känner att det är dags för mig att gå på ssu möterna nu.. haha

Fick jag, skulle jag äta upp hela!

Det bästa av allt när det är skolavsluning!


Jag älskar dig nå så otroligt!


www.niklaslov.blogg.se


Upp tidigt, iväg tidigt, somna sent

Hallo! nyss varit på lillens skolavslutning, så duttin så! knäppte massa bilder med mammas telefon och när jag väl skulle lägga in det så fanns det inga bilder.. knepigt? Ska snart följa med mamma till dollar sedan ska vi svänga förbi systembolaget eftersom det är UTGÅNG ikväll! wooho


jag skiter it, precis som alla andra gånger

Och jag bara ligger här..
Orkar inte ta upp telefonen, orkar inte bry mig om någon vill mig något. Ligger och väntar på att Johan ska hämta mig så jag får åka hem till mamma. Blir till att sova där inatt, jag vill inte plåga mig själv att sova här. Sen ska jag upp på Rickard avslutning imorgon. Tänk att alla 9or slutar imorgon. Vilket betyder att dom dryga jävlarna kommer till bessemer nästa år.. Fyfan

Börjar faktiskt se fram emot fredag.
Dock tycker jag synd om Malin när hon får sitta själv på rummet medans jag följer med alla boysen ut på kroooga! Frågan är hur fan det ska gå.. Jag? full? känner ingen? sova med massa främmande människor i en liten 1a? hmm. Varför inte åka dit liksom? jag vill ut i helgen, men inte på fredag när alla i sandviken har tagit studenten.

Nu har jag sprungit av mig för dagen

Varit hos pappa och lekt med Emma och Kalle sedan 3 tiden.
Blir till att bara barnvakt till dom resten av denna vecka.


Shutter Island


Tittar på Shutter Island med Malin hos far min just nu. Inte så super bra..


The bloody egg movie


fantasibrist

Snart beger jag och Malin oss för att måla plankor. Kommer bli kladdigt :)


Syster och Maria på besök


Skärp till dig Natalie..

Sakta sakta och sakta ädras allt..
Det blir inte som jag hade tänkt mig till slut
Även fast jag så förbannat vill så lyssnar inte mina känslor på mig
Ett tag till får som stå ut, jag ska tvinga mig själv.
Jag vill inget hellre ha det på det sättet jag har det nu..
Men förr eller senare händer det, men låt det aldrig ta slut. Låt det alltid finnas något kvar
som får mig att fortsätta vara lycklig med denna person.


Pengar rullar in, det går bra nu

Imorgon börjas det. Imorgon ska jag måla tokmånga plankor. Eller.. tok många och tok många? ska måla så det täcker en vägg på 30 meter. Det fixar jag fort. Det enda som är problemet att det känns så ensamt :( haha. Men, det rullar in bra i kassen efter det :) Så då blir det partaj till helgen. Sedan börjar jag sommarjobba nästa måndag. Bara eftermiddagar så det känns ju.. Lite mindre roligt faktiskt. Men det är livet :) Nu ska jag packa ner datorn, för nu kommer Anette.


Ny vecka, det är måndag. Nu börjar allt

Så jävla tråkigt :) Vaknade nyss upp hos Niklas. Nu har han åkt iväg en hel vecka :(! Kommer sakna han som en tok, vilket jag redan gör. Anette ska hämta mig snart så då for vi iväg till stallet. Sedan ska jag försöka fixa internet på nått jävla sätt.


Mys i soffan


den blir bara bättre och bättre



<3 Niklas Löv


Och eftersom jag har den snyggaste killen i världen kan jag bara älska han


Igår var vi ute på havet och fiskade, inte alls läskigt.

Jorasatt..
Allt började med att jag satt och surade i soffan för att Niklas skulle åka i väg och fiska vilket jag inte alls var sugen på. Hatar vattnet, hatar fisk hatar att grilla.. Men i vanliga fall är fiska det bästa jag vet. Men inte denna gång. Men jo jag följde med.. Hämtade upp Patrik och någon mer. Åkte runt halva gävle i 2 timmar innan vi kom fram dit vi skulle lägga i båten. Eller liten eka.. så där trängde vi i oss 5 stycken och patrik tappade motorn i vattnet. Efter ett långt tag var vi väl ute, åkte på stenar hit och dit men det gick och funkade. Fiskade i ungefär en halvtimme vid någon grej innan vi åkte vidare men jag skrek att jag lära på toa så då stannade vi till på en brygga och jag fick 6 fiskar :) Efter att vi har varit där ett tag begav vi oss ut på öppna havet.. i denna lilla båt! med vågor.. Stänkade vattnet i flera minuter. Säkert i en halvtimme. Vi skulle promt ut på en ö där ute. Där vi grillade, drack öl och hade roligt. Vid halv 11 bestämde vi oss för att åka tillbaka.. Usch så vi satt oss i båten men Patrik hade tappat något till motorn så den ville inte funka, sedan råkade han vicka den så all bensin åkte ur. Så där satt vi, mitt ute på öppna havet i en liten båt. Men rätt som det var började motorn att funka. Hela vägen tillbaka. Vi kom hem hel, lite blöt bara men annars vart det jätte roligt :) När vi kom hem till Niklas hoppade vi i badet, sedan vart det mys i sängen.


Vi fiskade idag, jag fick fisk

Just det ja, vi fiskade idag. Jag Niklas hans kusin och hans tjej. I valbo.
Jag fick en fisk Niklas fick ingen och dom andra fick tusen.
Nu ska jag dra med mig Niklas till sängen och kuras. Kvart över 11 på en fredag.. nice

Nästa helg blir det evt Malung och supa satan med Malin eftersom vi är bjuden på fest hos några snowboard åkare, Nice:)!


G0 girl! eller nått sånt..

Jag får så ont i kroppen.. Bara för att den här människan inte vet vad ett liv är. Att hon är så pantad och ond gör en att vilja skaka om henne. Men det skulle jag inte ens göra för en 5 hunka.. Inte ens för 2! 


Min finaste supermamma


Förra veckan, då vi var i väg där ja..


Så var vi här igen..


Ibland blir jag bara för sur på morgon när jag inte har ätit. I detta fall vart jag sur för att Niklas skulle sätta på musik direkt på morgon. Men det blir jag alltid irreterad på iaf. Man vill absolut INTE ha ljud i öronen i huvudtaget på morgon, det ska vara tyst. Men ja, jag gick ut och rökte och trodde att det skulle bli bättre. Men icke.


Grannfejden, far åt helvete


blir man nåå förbannat eller? skulle kunna hugga den jävla kärringen som ringde soc åt Johanna.
Varför ska man lägga sig i andras liv i huvudtaget?! daah


Klappa lilla magen magen magen.

Niklas ville vara med på lite kort så jag fick ställa upp och knäppa :) hehe.


Peace and Love suger


Peace and love suger. Och ja, jag har varit där och inte bara en gång. Slösa inte pengar
Jävla fjortis festival.


Det är lätt att man blir irreterad på ingenting som nyvaken

Det finns verkligen två saker jag inte tycker om när jag ska äta frukost!
1 - Jag älskar salami, men jag tål inte när salamibitarna ligger över varandra.. Det är så äckligt när kanterna ligger på varandra!

2 - Jag hatar när man öppnar smörpaketet och det är smör på kaneterna. Man tar alltid lite smör på kniven så slipper man dra av rästen på kanterna, blää!


Vårat fina fantasifyllda färg glada legohus.

Såg att Niklas syster Nina hade lagt ut bilder på när jag och Theo bygger legohus. Hade jag glömt bort att hon gjorde faktiskt, det var när vi var hos Niklas mamma och käka grillat. Det var faktiskt jätte roligt :) även om jag inte fick ut ett ord ut käften knappt. Men det var nog roligast att bygga med Theo, så jävla söt :)!


Jag kommer vakna upp som ett isblock

Jag fryser.. Jag fryser så förbannat och täcket hjälper inte ett skit.


Iaf en dag det har hänt något, mycket roligt

Umgåts med Malin hela dagen och jag älskat! Började med att vi gick hem till mig. Gick ner till Sätrakrog och käkade pizza. Spelade vi biljard inne i skyttelokalen. Sen gick vi till parken där och tränade lite. Sedan ica och hem till mig. Titta på "superbad" som vart 4 gången för mig eftersom Rickard promt skulle se den hela tiden. Vid 11 gick vi hem till Malin då Jesper körde hem mig. Nu ligger jag här.. helt töm i huvudet känns det som. Saknar min bäbis så förbannat mycket! Jag kommer aldrig kunna vara utan han. Jag vill aldrig vara utan han. jag saknar hans mjuka läppar, när han pussar mig på kinden. Sen vill jag tillbaka till mexico..


vad är det frågan om egentligen?

Även om jag har gjort om lägenheten så tar det emot. Omöjligt.. Jag klarar inte av att vara själv, jag kan inte! jag är världens fegaste.

Varje natt jag sover här så händer det något underligt.. En hundjävel skäller precis varje jävla natt mellan 1 och halv 2 på natten.

5 Positiva saker just nu
- Jag fick sommarlov långt före alla andra
- Idag (onsdag) kommer min finaste hem
- Nästa vecka börjar jag att rida
- Hunden har slutat skälla
- Snart Börjar jag jobba, vill ha något att göra på dagarna

5 Negativa saker just nu
- Jag är sjuk, förbannat sjuk
- Att jag är så förbannat mörkrädd
- Ångrar att jag satt upp sakerna i lägenheten som jag gjorde
- har inte alls mycket pengar att leva på just nu..
- jag måste banta

En annan konstig sak som hände idag är att, lyckstolpen som står utanför mamma.. Mitt i ingenstans bara ramlade och slog i marken. Men ingenting på stolpen gick sönder..


Morgonmys i sängen

Skämmer bort lillebror med bullar. Just nu sitter han och tittar på samma film för 3de gången. Ska skicka ut han och leka snart så jag får städa lite.


Jag behöver åka till ikea

ja igår gjorde vi om lägenheten. Från en tvåa till en 1a. Ska börja bära ut kläderna snart hade jag tänkt.  Ränsa låderna ihallen och lägga kläderna där i sedan ska jag sätta upp tavlorna som jag har i sovrummet i vardagsrummet. Sen ska jag låsa igen det förbannade rummet.. Men jag vet itne riktigt hur jag ska göra med barstolarna än.. Funderar på att sätta upp min svarta stora hylla som dom kan vara till.. Fanken! vi får se hur fan jag gör :)


Rickard Charline Emma Kalle

Jag bara älskar mina syskon. Det är verkligen det bästa som finns, ännu bättre att vara störst ibland eftersom jag älskar att ta ansvar över dom. Det är dom gångerna som får mig stolt. Att jag har någon anledning att vara barnslig, leka av mig och få vara liten ibland. Titta på barnfilmer, måla springa göra grimarser busaläsa barnböcker berätta vad klockan är, hålla koll på när bompa börjar. Gosa in näsan i nacken och lukta på småttingar. Jag kan inte säga åt dom att sluta busa, så länge dom har roligt kan jag inte stoppa dom. Jag älskar att se dom skratta. jag älskar när emma kramar mig när jag kommer och går från pappa. Jag blir överlycklig när kalle leker med mig. Jag mår som bäst när jag pratar med Min allra bästa vän, Charline. Jag skiner upp som solen när jag är själv med rickard, när han är så underbart gullig och ligger och pratar med mig.. skojar och vi delar täcke. Det bästa som finns är att hitta på saker, gå på badhuset fast jag hatar vatten, har bacillskräck och äckliga hårstrån som ligger i duschen och även om Emma vägrar simma själv och Rickard spyr i vattnet. Fick jag bestämma skulle jag vara liten igen.. Eller ännu bättre! vara över 20 och ha ett eget barn.  


änd aj lav ju alväjs

vad heter ni? Natalie palovaara åström - Niklas löv-
hur träffades ni? Jadu.. Jag var full, vägrade ge mig om att få sova hos han. Så till slut hamnade jag där. Vi hade ju träffats på en fest ett år tidigare nästan, eller halvår. men det räknas inte, men redan då tyckte jag han va förbannat snygg :)
hur länge har ni varit tillsammans? Det har varken jag eller han titten på. Men 5 månader och ungefär 8 dagar har vi pussats.
är ni förlovade? nepp
bor ni ihop? Nej, men vi är väl och sover med varandra mest heeeela tiden.
har ni barn? Nej ;) men det kommer
har båda körkort? Bara han, men det är jag som borde ha det.
kommer du ihåg er första kyss? Som jag gör, i Niklas säng och det pirrade nå fruktansvärt i hela kroppen.
vem sa “Jag älskar dig” först? Jag
vem är äldst? han, skilljer 6 år
vilka stjärntecken är ni? jag är tvillingarna, vette fan vad han är..
vem fyller först på året? jag fyller i maj och han i augusti.
vem är längst? Nickepicke
vem sjunger bäst? Oj oj, aldrig hört han sjungit men det MÅSTE fan vara han.
håller ni i handen på stan? Har bara vart på stan en gång.. Men ja det gjorde vi
kände ni varann innan ni blev ihop? Nope :)
vad har ni gemensamt? aj dånt nåw. Nästan ingenting.. Han vill sova tyst och lampat släckt. jag vill ha ljud och låta det vara tänt. Vi verkar inte tycka om varandras musiksmaker så förbannat mycket. Köper aldrig samma chips.. Inte ens godis eller pizza :) Men jag älskar han förbannat mycket för det.
blev du kär i första ögonkastet? Haha ja man kan väl kalla det så då när vi träffades i valbo. Men inte kär på det sättet. Det tog väl ett tag, eller iaf 2-3 månader.
har ni någon speciell låt? nej
har ni stora framtidsplaner? Nej faktiskt inte, tar väl dagarna som dom kommer. Men vi ska ha en hund en kanin papegoja barn och bygga hus :) moha.
har ni gråtit i varandras armar? jag har i hans.
har ni varit utomlands tillammans? nix men det kommer.
vilket är ert bästa minne? mitt är när vi stod utanför han när jag kom hem från mexico. Som jag tröck tillbaka mina tårar av lycka. Har aldrig saknat någon så jävla mycket. Sedan var det den kvällen jag hade varit i hemlingby. Åkte till Niklas och satt med Han patric och joje? sedan låg jag och niklas vaken tills att jag åkte hem vid 7 tiden på morgon. Första gången det tog emot att lämna han. Och sen när han kallade mig älskling för första gången.
vem lagar bäst mat? Lätt Niklas!
vad gör ni en vanlig vardagskväll? Bråkar vi inte så myser vi med en film, sport va ett tag sen.. Sen lägger vi oss i sängen och jag somnar på hans axel.
ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Jajajajajaja!
bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? han i gävle och jag i sandviken
blir du lätt svartsjuk? Nej det frågade jag han häromdagen.
ringer eller SMS:ar ni mest? Vi smsar nästan aldrig med varandra om man jämför med andra.. Ringer? ja när han är borta och jobbar kanske det blir 1 till 3 gånger om dagen.
brukar nån av er prata i sömnen? Har väl hänt någongång tror jag :)


RSS 2.0