<3

Jag är så förbannat kär!
Nicklas gör mig så otrolig glad och lycklig. Jag är så himla glad över att jag träffat han.
Och han är världens finaste kille!
Han är verkligen den jag ser en lång framtid med.
Och bara för det ska jag nu, fortsätta att städa klart hans lägenhet.

nu ska jag bli rosa

Nu åker jag iväg och köper hårfärg som denna! snyggt

Nu är helgen över!

Dunkar musik och hoppar runt i lägenheten gör jag just nu.
Idag ska jag firas av mammas släckt. Min helg har varit helt underbar.

I fredags kväll slängde jag i hårfärg i håret (till rödare). Nicklas och jag myste ner oss i soffan till Big Brother. Kvart över 10 på kvällen ringder Linea och Johnny och säger att vi ska komma dit på någon öl. Och visst gjorde vi det. Eftersom varken jag eller Nicklas hade druckit på över en månad så vart det en redig fylla för oss båda två. Åkte ner på krogen, då dom alla sjöng för mig och bjöd mig på drinkar.

Klockan ringde klockan 9 på lördag morgon, den stora dagen. Gjorde mig klar och vi åkte utanför mamma där jag fick ögonbindel och blev förd ner till stan. Då jag skulle samla ihop kramar för 5 kr så att jag skulle få passet. Jag fick 535 kr för att stå på stan och sälja kramar, den ni!

På kvällen drack vi vid poolen, blev ikastad. Åkte ner på stan och festa vidare. Det var en sån sjuk rolig dag faktiskt!

Nu ska jag ner på stan och boka helkroppsmassage jag fick av Nicklas och jag ska boka tatueringstid. Puss!


Hur kunde jag bli sjuk?

Åh fyfan!
Om ni bara visste vad jävla sjuk jag är just nu.
I fredags sov jag heeeeela dagen, verkligen hela dagen.
Åkte ut en liten stund till Linnea vid 8a tiden, stannade i en halv timme kanske innan jag åkte hem igen. Gick och la oss direkt efter Big Brother.

Eftersom Nicklas jobbar förmiddag så vaknade jag upp i sängen själv. Nu mera vaknar jag alltid vid 8a tiden eftersom vi går och lägger oss så förbannat tidigt. La mig på soffan och började titta på film, till det började koka i hela kroppen för mig. Jag fick kramper och spänningar och muskelverk i hela jävla kroppen. Nicklas kom hem med blåbärs soppa och trocadera, men icke hjälpte det. Har inte fått i mig någonting. Kunde inte somna på kvällen. Imorse vaknade jag helt snorig och jävlig halv 8. Nicklas brorsa fick springa hit med papper så jag kunde snyta näsan. Jag kommer inte ens till toaletten! Nu ska jag titta på lotta och trycka i mig blå bärs soppan.

Jag blir aldrig sjuk! En gång om året och inget mer. Förra året hade jag influensa och lediflamation. Iår verkar jag ha feber :( Bara jag är frisk till att jag blir 20 nästa helg.

Pratade nyss med mamma och skrattade åt hennes bravader hon gjort i helgen. Hon kan då få mig på bra humör hon. Nu ska jag längta hem min babe, puss!

Det går rätt segt

Ärligt talat, det här med bloggande är inte så mycket min grej längre.
Ska göra en uppdattering om det senaste.

Har varit nykter i 3 veckor, 3 helger alltså :) var ut med far min i lördags och drack inte ens en öl. Lär lägga till att han sa att han var så stolt över mig. Nu kanske det låter som att jag är en alkoholmissbrukare, men det är jag inte. Jag känner helt enkelt att det har blivit tråkigt, jag överväger faktiskt att vara nykter när jag fyller år. Men det blir nog några öl.

Pappa frågade mig härom dagen om jag ville hoppa fallskärm med han, eftersom han fick det i present kort av oss alla när han fyllde. SJÄLVKLART SKA JAG GÖRA DET! Det har varit lite av min dröm dom senaste åren faktiskt.

Min Nicklas fyllde år igår, och han bakade bullar och gjorde egen Prinsess tårta, hur gott som helst! Hela hans skara var här plus hans pappa idag. Efter finbesök tog vi med oss mamma ut på en fiskeochgrilltur. Hittade bland annat en orm.

I helgen ska jag fira att jag har varit nykter i en hel månad, genom att vara nykter :) Nästa helg blir jag 20 och jag ser faktiskt fram emot det. Jag har världens bästa familj och vänner jag ska fira den med. Mamma har ju självklart ställt till nått på dagen jag inte får veta vad det är, så det ska bli rätt roligt :)

På torsdag blir det operation. Blir nog kvar till fredag morgon så det blir tajt att vila upp sig till lördagen.

Just nu är det den bästa tiden på dygnet, HOCKEY TIMMARNA! Då jag passar på att dryga med folk på facebook.
Fan vad jag skriver.

Nu ska jag mysa ner mig med världen bästa kille :)!
Som säger att jag ska få ett present kort på Donken, em..

puss

Titta på den här lilla myskatten då!

Titta på den här lilla myskatten då!


ni är bäst

Sitter hos världens bästa linnea och jonnhy! Ibland vet jag inte vad jag skulle göra utan dom faktiskt. Det är så förbannat skönt att bara vara här. Vi har suttit i solen och fikat, varit in till Gävle och tittat runt. Jag vart självklart dålig med då gav jonnhy mig en bit proviant!:) så jag fick nya tag. Nu sitter jag i soffan och hör dom göra mackor till imorgon. Vi ska nämligen ut till högbo på picknick :) ska snart börja röra mig till min karl för bb! Puss

Rödhårig, valborg & prommenad


min fina älskling


Sverige - USA

Just det jag, tog ju med mig Rickard på hockey.
Sverige - USA! Båda satt ungefär och halvsov.

Tja tja bloggen

Hej allihopa!
Jag har inte riktigt haft tid att blogga, jag har haft lite saker för mig.

Andra helgen irad jag är nykter.
Rätt skönt om jag får säga det själv. Ska fortsätta såhär.
Har tillbringat rätt mycket tid hos pappa. Både han och min lillesyster har nu köpt sig en cross, rätt roligt att se.
Katterna tar död på mig på nätterna, men får hoppas att det blir bättre.

Snart fyller jag 20 år :)

Vilket jag har varit länge för alla fjortisar i sandviken, 20 år och mamma.
Haaa haaa
ungefär

Ja när jag fyller 20 blir det fortfarande poolfest. LET'S GO!
Nu ska jag mysa med världens bästa kille, kunde inte ha fått nått bättre än han. Mamma klippte han igår också, så nu ser han inte ut som en loodis längre :)

RSS 2.0