sötan på sjukhuset

stackars sötan på sjukhuset


ett stycke fõrfull

Ja, kvällen? Slutade inte bra. En full Anna i napa. Stod 5 meter från florida. Anna blev medvetslös och jag fick åka ambulans med den rackarn. Fick vara sjukstster på sjukan. Vaknar upp av att hon sitter och skrattar med dropp påsen. Jobba nu :)

jag saknar dig än

När du kommer upp i huvudet är jag glad att jag är långt bort

älskar livet

Sitter på jobbet. Vart klar med uppsättningen fortare än vanligt idag. Känner mig då jävla utvilad nu när jag inte druckit på två dagar och bara vilat. imorgon är jag halv ledig så då ska jag och Anna göra nått roligt. Jag vill snorkla. Kanske åker till vatten parken. Känns fan lite hål. Tomt utan Marcus i sängen. Snart kommer sanna! Och tre dagar efter det kommer Dan från Gävle och hans vänner, ska bli Skit roligt! Nej, mat nu :) puss

Godnatt på er

Sitter på en after work med tjejerna :) göttans det!
Alla fick sluta tidigare idag. Lätt den bästa dagen på jobbet. Älskar Cypern mer och mer för varje jävla dag. Har börjat tycka om att sola och jag trivs fan med värmen. Älskar tjejerna jag jobbar med och vill inte lämna dom. Det känns inte ens tungt längre. Nu börjar man tänka istället "fan det är inte långt kvar, helvete..." Nää när jag kommer hem blir det bara att vara hemma i någon dag sen åka till Thailand och söka jobb.

Vill fan inte till sverige nå mer, speciellt inte till Sandviken. Klart som fan saknar jag alla där hemma. Att man missar en sommar i sverige. Men det är det fan värt det. SÅ TILL ALLA DÄR UTE! ta för i heeeelvete chansen och åk iväg medans ni kan, detta är fan det bästa jag har gjort i mitt liv. Har varit här i 35 dagar nu, jobbat i 31 dagar i sträck. På söndag är det bara 100 kvar ;) sen är jag hemma bby!

Lite färg får jag iaf

Ja visst fan börjar jag bli brun allt :)?


oskönt?

Låg vid poolbaren och snackade skit med V Anna och Sandra :)
Käkade med Anna innan jobbet även.


Lite grann från jobbet

Kan bjuda på lite jobb bilder :)


vill inte hem

Förlåt för mun uppdatering. Har fullt upp med att älska Cypern. Marcus åkte hem idag.. kommer sakna han som en gnu:( sitter på jobbet ju. Blogger senare. Snart kommer sanna!

ett stycke fulla killar

Vart en halv nykter kväll för någon dag sen.
Somnar, så kommer V in och skriker att det är en bomb utanför. Kastar mig ur sängen och springer ut, då är det bara larmet på affären mitt emot. Lägger mig och somnar om, vaknar att jag hör någon i lägenheten, går ut och tittar. Står en skit full Mario & Bob inne och ska ha vatten men stannar hela natten.


tonight

Film kväll igår, utgång idag med tjejerna och Emelies brorsor
Jag och Bettina 1 månad i Cypern så åt helvete med "ingenting" listan


Längtar som en jävla gnu :)

FUCKFACE:D
BOKAT OCH KLART!
MIN BÄSTA VÄN SANNA KOMMER HIT DEN 8DE OCH SÖKER JOBB!
Jag längtar så förbannat för fan vad jag saknar henne.
Ska även kolla upp jobb i Thailand för efter Cypern drar vi dit över vintern :)


utanför köket är det en kattastooooooffff

jag och Gau i köket när vi håller på gör sås. Fan vad vi håller på idiotar oss i det där jävla köket. Idag när jag låg och sola på magen och hade tagit av mig toppen kommer kineserna och kastar vindruvor och drar i mina trosor. Och Gau som alltid ska vara värst hällde vatten på mig. Ska slå ihjäl han i köket ikväll. Älskar fan mitt jobb i köket :)


Måste börja sola mer

Måste börja sola lite mer, låg en timme idag.


känner inte för att blogga

Utgång igår, jag och Bettina. Så sjukt jävla roligt! dom andra var på annat håll. Känner inte för att blogga idag. Myskväll efter jobbet idag.

Jag & pucko Emelie

Haha, jag & Emelie på fyllan när vi skulle gå ner på stranden och sova.


jävla cypern

Jaja :) dagarna går så in åt helvete fort. Nu har jag varit här i en hel jävla månad. Var och köpte mig en keps igår. Var ut på några öl och vart som vanligt för full.


det är fan party



rock kväll i napa

Vilken jävla rock kväll i napa. Skit snack alltså :D haha! Slutade jobbet, klädde ut oss. 8 tjejer mot napa. Som vanligt tappade alla bort alla, slutade med att jag & Anna gick på aqua, jag följde med några norska killar på efterfest. När jag kom hem ljublade Emelie av lycka för att hon hade varit så orolig, mitt gullhjärta!


längtar hem, men vill inte hem

Blandade känslor..
Vet varken ut eller in
Vill jag hem eller inte?
Åh, jag hatar verkligen mitt huvud just nu

Livet leker här nere, men ibland blir det för mycket. Jag längtar hem, vill hem men jag vet att jag kommer att ångra mig. Fan nu har jag varit här i en månad. Fan vad tiden går fort! Bara 4 månader kvar;) haha.

Vill att det ska vara aug så Sanna kommer ner! Fan inte långt kvar nu, längtar som en jävla jude! Ska gå runt och titta om det finns jobb till henne så hon fan kan stanna. Förstår ni att jag bor i cypern? Det gör så fan inte jag iaf.

så jävla trött på er

Jag har lust att be varenda jävel dra åt helvete just nu. Alla där hemma kan ta sig någonstans. Och då menar jag fan alla. Ni som heter Lina eller kallar en själv för Lina kan ni vara snäll att sluta läsa mig blogg. Varje gång jag tänker på att ni gör det blir jag på dåligt humör. Ni har ingenting med mig att göra längre så ni behöver inte veta vad jag gör om dagarna:) tacksam. Värmen tar kål på mig, att göra samma sak på jobbet varje dag tar kål på mig. Jag är trött på den här jävla kinamaten. Trött på att ständigt gå med uppsatt hår & se samma folk varje utgång. Men fan va roligt jag har!

Jag vill inte hem till er idioter där hemma, den ena är fan värre än den andra. Till och med av mina vänner. Nä ha ett bra jävla liv fram till november! För det ska jag ha :)

myskväll med tjejerna

Myskväll med tjejorna i torsdags:)


båt turen

Båt turen i tisdags


Fan vad gott det var med pannkaka

Jag och Emelie bestämde oss för att gå upp tidigt för att handla och göra Amricanska pannkakor, så in åt helvete gott. V sa även "Men titta vad tjejerna kan när dom inte ligger bakis!"


Reeeeeehab vecka

Igår hade vi myskväll! Alla 5 tjejer :) Veronika fixade frillorna på oss & vi snackade lite skit. Rehab vecka på gång där hemma, mysigt. Är halvledig idag så jag sitter & väntar på att jag ska få börja. Om en timme. Ingen utgång idag tror jag, men imorgon blir det utgång! Ciccis kompisar är här så det blir utgång här imorgon.


ett stycke natalie


min bränna? :)


Sån jävla underbar kväll!

Så jävla rolig kväll alltså :D haha, bästa jag gjort i mitt liv!
Gjorde en inpuls grej och åkte till napa med alla tjejer
TAppade typ bort alla och jag och emlie sprang runt överallt
sen skulle vi till aqua, ett ställe med pool typ. Så skulle vi gina över en gård med en mur, så när vi ska hoppa ner från muren så tänkte inte jag på att den var typ 2 meter hög så jag flyger ner för den och rullar ner för backen typ. Så ligger jag där och skriker så kommer det två killar och hjälper emelie. så kommer det en gubbe, grek och skriker till oss och börjar slå dom där killarna.
och sparkar på emelie, så springer han in och hämtar nått och börjar jaga oss så springer in på aqua och gömmer oss. Och där träffade vi tre killar från sverige typså följer vi med två stycken hem och jag däckar.
vaknar av att ena sliter av mig trosorna, jag ropas på emelie och jag börjar slå han i huvudet och sparkar han överallt och fyfan haha. Nästan misshandla han, sprang därifrån så jävla fort. RAggar upp två killar. Dom bodde i larnaca, typ 5 mil från napa, 7 mil från oss och dom hade inte heller nå pengar. Så sa vi att vi hade pengar och att dom skulle följa med oss hem. så dom hoppade in och följde med.
när vi kommer fram så börjar emlie att springa, och taxi guben springer efter och säger att hon måste betala, och hon säger att hon inte har pengar och att killarna skulle betala, han knäpper kort på henne, hon springer tillbaka och drar med mig för jag ligger på marken och skrattar. Hoppar in i nå buskar och en städkärring gömmer oss i soprummet. Efter en halvtimme smyger vi hem och vi träffar på dom där killarna som åkte hem med oss och dom säger att dom inte vet vart dom är och har inge pengar till att åka hem för men dom springer vi ifrån också och gömmer oss hemma.

Emelie må vara sjuk, men fan vad jag älskar henne!
Och fan vad vi alltid ska spåra..

hatar när det känns så här

Sitter på en pub utanför jobbet med datorn. Börjar snart att jobba. Idag är det verkligen inte en dag för mig, så otroligt deppig. Vill mest bara hem. Strul på jobbet, usch! Orkar fan inte, vill sätta mig och grina hela tiden. Så jävla mycket i huvudet just nu.. Jag borde vara glad som är här.. Men icke, inte just nu. Dom andra tjejerna ska till napa ikväll. Jag orkar inte, men jag vill inte sitta hemma själv heller. Ska fråga Emelie om hon vill vara hemma. Åh! Nu lär jag gå med, puss


hej och hå


minigolf bana

utanför där vi bor så har vi en minigolf bana som är jätte cool. Måste gå dit och pröva den :)


Man får inte leka på jobbet Anna!

Haha! Anna leker Tommy (våran chef) på jobbet


Lite färg efter båt turen

Ja lite färg fick man ju idag iaf..


Han är bra snäll i bland

Tommy gav oss svenskt godis, lite lycklig!


Lite bilder från allting


älskar livet i Cypern

Sitter på en pub med alla tjejerna och en varsin dator. Blir en lugn kväll. Alla var ut igår förutom Bettina som var lite småsjuk. Alla fick en sne fulla & blev typ för full.. Älskar dom här idioterna :) Hade så jävla roligt när vi kom hem.

Emelie får mig jämt att skratta! jag gör ingenting annat än att skratta med henne, vi spårar jämt. Saknar Sandra & Cicci! Dom bor ungefär 4 kilometer härifrån. Dom andra tjejerna är helt underbara dom med. Hur ska man någonsin kunna lämna dom här idioterna? haha!

Imorgon ska jag & Emelie ta oss på en spontar bergs klättning i berget bakom våran lägenhet, kommer ju inte orka en meter hon & jag. Kommer sluta med att jag har kissat på mig efter att höra hennes tokerier. På tisdag blev det en båt tur med tjejerna innan jobbet. Och på torsdag ska jag & V till nissi :) ska bli så jävla härligt!

Älskar livet här! Vill inte hem. Efter det som hände försöker jag ta en dag i taget.

Så jävla slitsamt

la slitHär står jag och flickorna och sliter varje dag. Största resturangen


rätt åt dig

rätt åt dig

Tack Veronica!


vi lever vidare

Var i napa igår, har inge bilder för dom har Anna på kameran. Veronica fixade vip kort :) tack pöllan!


Vill faktiskt aldrig mer se dig

Inte nog med att man ska gå runt med den där äckliga idiotern i huvudet hela tiden, när man somnar.. vaknar jobbar och dricker öl.
Inte nog med att mamma blev av med lägenheten
Så ska du, förstöra som vanligt..
Du är INTE min vän längre. Jag älskar dig INTE längre & jag ångrar varje minut med dig. Hur fan orkar du med dig själv? Att du sitter där med din kille i eran lägenhet, medans du skriver såna sms till JA DU VET VEM HAN ÄR! När min lillesyster kommer till mig. När ni en gång har pratat ut om det.. Falska jävla skit

Annars flyter väl det här jävla livet på det med.......

RSS 2.0