Håll käften påre

Möte på skolan nu.
Sedan stan med mamma för att fixa en hemlis till min kära pojkvän eftersom han gnäller så förbannat mycket att jag ska åka bort och att han inte kan göra nått i helgen. Men jag ska hjälpa han lite på traven..


Som vi ska glida

Tvätten gick ju åt helvete igår iaf. Ska då aldrig mer be Marcus eller Tobias om hjälp.
Tvättkorgen gick sönder den med så då var det ju bara att köpa ny.
När jag kommer hem så ligger det nya pengar på kontot, och då blir det att införskaffa sig en longboard. Så Brander du kan ju se till att få bort all grus på gatorna, så vill jag se dig på arlanda med en jävel när jag kommer hem :)!

övernattar hos babe

Världens gladaste Natalie, min pöjkk har skaffat sig en Facebook!
Så nu är jag inte längre singel :) men dä blev ingä rakade ben för han int..

Nu ska jag åka iväg och sova med han, kanske sista natten.

Tänk att om inte ens två dagar så åker jag iväg.. Bort i 17 dagar! 17 hela dagar från sandviken.. Från mamma och min älskade Niklas. Jag hoppas verkligen att du finns kvar när jag kommer hem.. Annars vet jag vart du bor Niklas :)!

Baby baby baby ooh


Se till att få något gjort nu då Natalie

Titta vad som kom ur min näsa när jag nös mig! Ganska gullit va?
Det är den där stora saken som har suttit och gjort ont i näsan hela tiden. Började blöda igår när jag var hos Nikls pga att han tröck upp min näsa och då va den där förbannade saken i vägen.

Nyss druckit en kopp kaffe och tagit en cigg ute. Bättre än så blir det fan inte!

Snart ska jag ta och trycka i mig lite mat. Sedan fara iväg och leta dammsugarpåsar och köpa tvättmedel och tömma kontot på pengar. Har nämnligen tvätt klockan 19:00 och det längtar jag verklige inte till. Ser just nu ut som ett helvete här hemma. Diska lär jag göra med. Försöka packa det mesta ikväll så jag har lite att göra imorgon. På Torsdag far jag iväg..

Hoppas du dör ganska snabbt

Nu jävlar är du körd din jävel!

Fly me away


Förbannat..

Varför i hela helvetet är det aldrig någon som förklarar för mig?
Jag är inte alls sugen på att åka till mexico längre, hoppas på magsjukan nu så jag blir hemma.

Igår förrgår fick jag reda på en sådan sjuk äcklig grej..
Så fort jag tänker på det blir jag illa mående.
Det äckligaste är att jag känner människan, i flera förbannade år. Och jag trodde verkligen inte en sådanhär sak. Men.. Sandviken ska väl ha nya saker att prata om :) Och detta var faktiskt lite smått roligt. Men dom äckliga idioterna fattar ju inte att alla snart vet om det, ska skratta på dom!

If i ruled the world


Busning med tjejorna.

Härlig dag!
Började med möte med personalen. Inslussen är klar så nu är jag fri :)! Moha. For till skolan och där var det dött som in åt helvete. Fick reda på att jag kommer klara G i både matte och svenska.. Gäller att ligga i med engelskan nu alltså. Efter det for jag hem till far min, Lena körde hem mig så hämtade Lina och Eveline upp mig. Pernilla och hon bytte plats :) Hämtade även upp Brander sedan for vi iväg till gävle. Köpte mig nya örhängen och två kepsar där. Vidare till Valbo då det blev lite mer handling. Fyy fan säger jag bara! Ska aldrig mer handla något. Dock har jag ju blivit lite bättre med det nu på slutet :) Tog oss en fika med, skrattade och hade allment roligt sörreni. Nu har jag precis duschat ur en färg med slingor ur håret. Sprang ner till ICA och köpte mig en till. Nu ska jag bli blond, far åt helvete med löshåret.

Hem fuckface!


Tjillevippen

Då for jag ut på äventyr med Lina Pernilla och Brander.

Du kan få ha rätt, bara för att jag vill


Hjärtan


Vaknade upp nyss, trodde seriöst jag låg kvar hos Niklas.. Fan va rädd jag blev, visste ju att jag åkte hem i morse. Nu sitter jag och äter dom här chipsen till frulle och lite juice till. Ska upp på mötet nu som blev framflyttat en halv timme, alltså till klockan 11. Får se om jag hinner med Malin till G-town. Hejpa

Natalie <3 Niklas

Nu åker jag in till G-town för att sova med min älskling.

Natalie är glad

Nyss tagit mig en dusch. Just nu är jag världens lyckligaste. Både hittat In flames biljetten från sista konserten och min tröja som jag köpte när jag var på deras första konsert :D FAN VAD JAG HAR SAKNAT DEN TRÖJAN! Det är nog meningen att jag hittar dom här sakerna.. Kommer aldrig tappa hoppet om Anders :)

Det känns fel.. Jag vill inte vara här.. Riktigt svider i magen

Söndagskänsla

Förstår inte riktigt vad felet är idag? Känner mig så jävla hängig..
Legat och sovit nästan hela dagen.. Inte orkat gjort annat.. Inte ens orkat brytt mig om datajäveln. Förbannat mycket funderingar i huvud på mig nu, tankar i huvudtaget. Nu pratar jag med Malin, ska dra mig ner till ica och köpa nå mumma till kvällen men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa. Hatar att gå runt och inte veta något, är så fruktanvärt pinsamt. Ska väl fortsätta att säcka i soffan efter ica, titta på massa filmer eller något sånt. Var hos mor tidigare. Där blev det kalasmat. Satte även i en ring i läppen igen, trevligt.


Slank till med saxen

Stackars Natalies lilla tå tå tå....

Fredag, mongo Emma


Usch

4 dagar kvar. Kunde det inte ha fått varit imorgon? ta mig fucking härifrån så jag får glömma allt.

filmdags


Ska lägga mig och somna till denna film nu hade jag tänkte mig.. helt själv
Niklas är fortfarande borta och Rickard är upptagen med att spela cs

Så är det

with tears in his eyes and a sense of remorse, I would like home, home to Sandvik

It's complicated, it always is.


Lördagkväll hos Niklas

Vart ska jag börja?
Just nu sitter jag och Rickard hos min älskling, utan han.
Är barnvakt till Rickard ikväll.
Igår hamnade jag hos mamma. Vid 12 tiden körde Lina mig till Niklas. Tittade lite på tv med han sedan myste vi i sängen. Men före det Duschade han och jag följde med in på toaletten. Stod och sa att Niklas var en pussy för att han inte vågade blöta ner mig. Trodde ju självklart att han inte va så dum så att han skulle göra det men rätt som det var fick jag all vatten över mig. Hela håret.. tröjan och byxorna vart blöt. Ciggen var fortfarande blöta idag lika kläderna. Vaknade upp av att mamma ringde. Rickard tjatade om att han ville komma hit så den jäkeln kom hit vid 2 tiden. Vid halv 3 for jag Rickard och Niklas iväg med bilen för att köpa pizza. Så där satt vi hos han, jag Rickard Niklas Eddie och Malin med pizza. Sedan skulle vi ut och leka. Men Rickard sprang in så det vart bara jag och Niklas kvar.

Min älskling är nu iväg med hans firma och dricker öl. Så jävla hemskt att sitta här.. utan han :(

Ghetto Natalie i Björksätra

Sådan "fin" utsikt jag har, ja huset till vänster är jag faktiskt uppvuxen i. Bott i Björksätra tills jag var ungefär 8 år. Och nu bor jag här igen.. UNTZ UNTZ UNTZ! eller nått..

Mötet gick väl ganska bra, jag fick bullar så jag var nöjd. Orkade inte bry mig spec mycket om vad dom pratade om. Ska iväg med Anette och göra nått nu.. snart. Vid halv 6 tiden hämtar far min mig, blir tacos hemma hos dom. Får se om jag åker hem nått mellan det, om det har kommit upp några planer på kalendern för ikväll.

Näsdroppar


Är det något jag inte tycker om så är det att trycka i saker i näsan. Inte nog med att jag hade långa jävla saker i näsan på sjukan utan nu ska jag brottas med dom här varje morgon och kväll.. blä

Fuck what i sad

Fan ska det behöva vara på det här sättet för?
Varför ska det kännas på det här sättet?

Men som vanligt orkar jag inte fråga, orkar inte förklara mig.

Är det verkligen fredag?

Fy fan!
Det rinner tårar hela tiden, tror anledningen är att näsan gör så förbannat jävla ont! Har aldrig varit med om något värre. Och det slutar aldrig rinna heller. Är inte ett dugg ledsen.

Har möte med Mentorn och personalen på UB klockan 13.
Sen får vi se vad som händer. Saknar Malin som en jävla idiot. Kanske tar mig till Max ikväll och myser lite. Ska ta mig tid och träffa Philip ikväll med, kanske någon film eller nått. Som jag saknar han. JAG VET INTE VAD SOM HÄNDER?! jag vill iaf ha öl.. Ska troligen upp med Moster mamma och alla dom där till högbobacken imorgon. Söt Alvin ska vara med, kommer Eric är det ju bara att gräva ner sig i snön.. imån ska jag iaf vara barnvakt till lillprinsen min, Rickard :) vi ska sova hos min älskling. Sov hos han inatt, vi tittade på andra avenyn och mös i soffan. Det känns knäppt och surt att inte få umgås med han. Men babe :)? titta inte i chipsskålen.. hehe

6 dagar kvar sen drar jag

Nyss ätit frulle, får ju bara äta kallt och mjuka saker. HATAR KRÄM

Hemma från sjukhuset

Vaknade i flera omgånger inatt, ganska tragiskt.
Klockan 7 prick vaknade jag och försökte mig ett toalettbesök. Gick väl ganska bra.
Klockan kvart över 8 vaknade jag igen och då var det dags för frulle. Låg vaken och tittade på Trasdockorna en gång till. Klockan halv 10 fick jag åka hem. Då tog dom ut droppen och alla nålarna. Klädde på mig och Lena hämtade mig. Hoppade av vid Monnes där Charline satt, mamma och moster Sanna jobbar. Eric kom hit och retades som vanligt, nu ha han åkt iväg men skulle komma tillbaka. Försökt fått i mig en pizza men det gick ju åt helvete.

Onsdag kväll

Godnatt
Ligger och halvsover. Skriker efter mer morfin. Nyss ätit och det var blä

Nu får det bli torsdag kväll, då jag ligger i Niklas säng och myser med min löverbåj

Smsande med far

Smsade med pappa
Pappa ringde
Natalie: du kan väl för fan inte ringa! (sms)
Pappa: Varför inte då för? (sms)
Natalie: men jag vet inte om jag får ha telefon på
Pappa: men stäng av den då idiot
Natalie: Nej?
Pappa: Okej, brb annars tönt?
Natalie: vadå brb?

Vafan skrev han så för undrade jag?
Stackarn trodde inte jag var sur på han och inte ville svara i telefon för att han åkte hem från sjukhuset. Det var ju inte hans fel? han kunde ju liksom inte komma in när jag låg och sov inne på operation. Kom nyss underfund med att han menade "bra annars tönt?"

Nu blir det kalles klätterträd med högsta hugg i lurarnar

Ta mig till Niklas

Gud vad jag älskar personalen! Kunde jag skulle jag pussa alla ihopa.
Att dom är så trevlig och kan skoja gör en helt varm i kroppen. Det tackar jag för. Doktorn skojade och sa att han skulle sy igen näsan på mig så han kunde åka till mexico istället för mig, för jag skulle ju bara andas med näsan under vattnet nu när jag kan börja andas med näsan igen. Kanske inte alls var roligt men dom försöker iaf, vilket jag tycker är huvudsaken. Men detta är ändå det hemskaste jag varit med om.. trodde inte det skulle vara såhär.

Nu ligger jag här i ett rum som jag delar med en gubbe som bryter på finska och har hostproblem. Vad försöker gud säga till mig? Försöker han bara vara taskig mot mig? vill han inte att jag ska ha någe sömn alls eller?

Som sagt låg jag nästan och halvgrina när klocka var 5 över två. Inte rökt.. inte ätit mat och var less på att vänta. Men just då kom Ulrika in och klappade händerna och sa "Nu är det dags Natalie" FUCK tänkte jag och vart närvös. Stoppade i mig lite piller och packade ihop allt, tog hissen ner och sedan ställde dom in mig i ett rum. Ulrika skulle hålla mig i handen när jag somnade. Hon frågade hur det var men jag kunde inte svara för jag började storböla och sa att dom skulle ta mig därifrån fortare än någonsin. Så jävla rädd som jag var har jag aldrig varit i hela mitt liv! Jag grinade och bad att jag skulle få slippa. Till slut hittade jag mod att gå till sängen där man blir opererad och lät dom sätta alla sladdarna på mig. Ulrika höll vad hon lovade och höll mig hårt i handen, men jag höll i hennes hårdare. Jag grina.. och grina.. och grinade av rädsla. Inbilla mig själv att jag aldrig mer skulle vakna, och skulle jag göra det skulle det vara i mitten av operationen. Det enda jag hörde var "Nu sätter vi igång droppen så du kommer somna, Tänk på något roligt, någon som du tycker om för det brukar man drömma om sedan. Nu räknar vi till 10" Det dom fick till svar va
Natalie: (bölar) JAG VILL INtee.... Det här är coolt
Sedan somnade jag. När jag vaknade  upp igen halv 5 av att dom väckte mig på uppvaket så berätta dom detta. Fick morfin och somnade om, vaknade igen klockan 6 av att jag skulle få komma till rummet med icke! Fick mer morfin och skulle gå på toa.. jo tjenare! vinglade ihop å golvet jag. Träffa min doktor igen och han sa att min näsa var helt igentept med polyper, att det var nå sjukt. Han frågade om jag kunde andas och jag drog ett sjupt jävla andetag utan att det snorade eller lät. Vart så himla stolt så både han och jag började skratta.

Kockan kvart över 7 hörde jag att någon sa mitt namn så jag vaknade till och tittade upp. Där stod mamma Charline och Rickard. Sken upp som världens största sol gjorde jag. Så jävla glad! över att bara få träffa dom jag träffar dagligen men det var en lättad som jag vet inte vad. Dock varade det bara i 10 minuter innan jag skulle åka upp till rummet och där var det besöksförbud.. Någon tår kom ju då med när dom hade gått. Nu ligger jag här och fått något att äta än.. Börjar bli lite hungrig nu

Jag saknar min Niklas. Innan dom satt på droppet så jag skulle somna sa dom att jag skulle tänka på någon roligt.. Något jag tyckte om. Försökte verkligen att lägga alla tankar på Niklas, som får mig gladast på jorden men jag var alldeles för upptagen med att grina. Vilken barnrumpa jag är.. eller var ;) Jag vill hem nu! Eller jag vill hem till Niklas. Jag vill ha en massa jävla pussar och vara glad. Ingen är som han och det är jag glad för. Min babe.. Dom sista dagarna jag är hemma innan mexico vill jag ha med han! Dock ska han ju vara så vuxen och ha ett jobb.. Gubbjävel

Nu ska jag försöka ta mig på toan.. Kommer väl vingla omkull och trassla in mig i alla dessa sladdar.
3 doser med morfin har jag fått nu, busigt Natalie

Tålamodet är inte min bästa vän

Fan va trött jag blir! Nu har jag varit här sen klockan 7 imorse och väntat på en liten jävla operationhelvete! Trodde även att jag skulle dö nyss. Utan att tänka på det tog jag dropp påsen och släpade med mig in på toaletten. I mina tysta tankar tittar jag på påsen och upptäcker att hela slangen är röd. PANIK! Satt och halv grinade inne på toan samtidigt som jag försökte skynda mig att pissa men det gick bara saktare. Sprang ut i korridoren och frågade efter hjälp. När tanten väl hjälpt mig till sängen och jag ligger där för att skölja ren slangen märker jag att det kommer luft i den. Och tantfan bara går iväg? Luften kom allt närmare och närmare armjäveln på mig så jag slet bort de jäveln och höll för fingret så blodet inte skulle spruta ut. Nu är jag utan den jäveln. Dom tror att operationen blir innan två, annars skär jag huvudet av dom. Ligger nu och tittar på film så vi hörs.

Förberedning och väntan..

Nyss satt i ett så kallat "flygplan" bytt om och tagit blodprover. Fan alltså vad jag inte tycker om att trycka in saker i kroppen. Nu kan jag knappt röra armen och är närvös som en jävla idiot.. Nästan så att jag kan spy faktiskt. Hungrig som jag vet inte vad! Får inte äta.. Kan detta bli nå sämre? Sitter fortfarande och väntar på att få komma på operation.. Varför i helvete är dom så seg? Tänk om jag skulle vakna när dom håller på i näsan på mig :( då skulle jag ta livet av mig

Gävle sjukhus

Sitter nu på Gävle sjukhus. Bedövningsplåster på hela armen så kan knappt skriva.
Operationen vart uppskjuten en timme så fick mig lite tid till datorn nu. Får ju varken röka eller äta så börjar bli lite små grinig.. Men? det är väl bara att stå ut. Nyss fått reda på att jag bara får ha datorn och mobilen på när jag är 3 meter ifrån en maskin?! Jaha.. Får väl gå ut i korridåren och sätta mig då, taskmörtar. Tagit av mig alla armband igen, örhängen och den i tungan. Känns inte alls normalt.

Detta måste ha varit den äckligaste natten på länge.
La mig vid 3 tiden, satt på en film jag redan sett för att inte ligga och små titta på filmen. Vet inte hur fan jag ska förklara men jag var vaken.. samtidigt som jag sov och hörde filmen. Vaknade klockan 6 så då var det bara att kliva upp för att duscha. Nu är det inte många minuter kvar. Ska iväg och få en säng nu och byta om till sånadär fula förbannade kläder. Sedan ska jag somna in, fan vad jag verkligen ska streta emot:)! Fast det kommer ju tydligen inte gå men jag ska då klara det!

Operation nu, hej då

Nu sitter jag med bedövningsplåster på hela armen. Nu åker jag in
Fan va skönt dethär ska bli :)! FA KIN SU PAH

Skriver mer sen när jag är kapabel till att skriva och har vaknat till liv :)

Traskdockorna


Detta ska jag lägga mig ner och somna till nu. Laddat ner Kalles Klätterträd med som jag ska titta på imorgon när jag ska somna på sjukhuset. ´Skönt att jag måste ta det lugnt i helgen, kan faktiskt behövas såhär nu innan jag åker iväg. Ska jag behöva tillbringa dagarna själv eller inte skiter jag faktiskt i just nu. Godnatt :) ska upp om 2 timmar.


I valbo med idioterna


Pinsamt eller vadå för nått?

Åh gud var roligt!
Kom dit och fick vänta i en halvtimme på att få komma in och titta på näsan. SJälvklart fick vi en doktor som inte alls kunde svenska knappt.. Och dumma natalie som aldrig kan säga "va"? svarar utan att veta vad hon svarar på
Doktor: snarkar du på kvällarna eller tänder?
Natalie: (vafan sa han?) Ja..
Natalie sitter och flinar, funderar vafan han glor på när doktorn tittar på mig i 30 sec
Doktor: Hur ofta snarkar du på kvällarna eller gnisslar tänder fråga jag?
Natalie: Jaja.. du menade så he-he det vet jag inte riktigt..

Efter det fick vi gå till barnavdelningen. Pratade lite om vad som kommer att hända imorgon. Fick bedövningsplåster som ska på halv 6 imorgon bitti. Vara på sjukhuset klockan 7 och operera klockan 8. Efter barnavdelningen fick vi gå ner på narkosbedömning. En man kom och ropade upp mitt namn, gick fram och hälsade
Doktor: NATALIE?! hej jak hetjf zemfsdfffois?
Sedan frågade han något
Natalie: Jag heter natalie
Doktor: jag frågade om du var ... (hörde inte vad han sa)
Natalie: ja jag är natalie
Doktor: NARVOS! ÄR DU NARVOS?
Funderar ett tag på vad narvos bettyde tills jag kom på närvös
Natalie: ja.. eller nej eller om jag är närös eller om jag börjar bli?
Doktor: .... kom med här
Jaha..

HAN SÅG UT SOM ETT ANUS! PRATADE SOM ETT ANUS! satt och bet mig i fingrarna hela tiden för att inte börja as garva. Lena hade samma problem som jag, så fort vi titta på varandra åkte mungiporna upp till tinningarna.
Doktor: hur lång är du?
Frågade han ja.. jag hörde "är du lång?"
Natalie:
Nej jag är väl inte så lång tycker jag
Satt och flinade och han tittade bara på mig
Lena kunde ju inte säga nått eftersom hon tittade ner i backen för att inte skratta
Doktor: Har ni hört något om någon ring på kroppen?
Natalie: nej vadå är det någon som ska ringa :S?
Doktor: Jag kanske är dålig på svenska, men jag menade att du måste ta ut alla percingarna.
Det lät med som "pessssssssingarna" och lite spott med på köpet.
SJUKT PINAMT VAR DET IAF! Men jag trivdes bra i barnrummet med pyssel :)

Nu ska jag iväg och handla pizza med Anette.
Eftersom hon är utbildad massör så ska jag få massage idag. Nice! Kommer bli som ny nu

Rökning dödar, så var det ja


Kan man bli annat än glad av den här låten? Faktiskt inte

Nu åker jag in till sjukhuset och får slangar upptryckt långt in i näsan, blä!

Tisdag

Har precis diskat åt Niklas. Han ska vara jävligt glad för det han. Det värsta jag vet är att diska, ta i blöta trasor och bestick. Usch.. Aldrig varit en riktig höjdare det eller. Tror min bacillskräck börjar komma tillbaka? Eller så är det bara vattnet som äcklar mig.

Nu hämtar SnyggDanne mig :) grr! Ska upp till personalen och göra sista delen. Igår handlade det om ärligthet. Vettefan vad det är för skit idag. Vid 12 tiden åker jag in till sjukhuset och blir där hela dagen. Operation kl 7 i morgon bitti. Och ingen kommer vara där när jag vaknar :( heeeelt själv kommer jag få vara hela natten.. Buhu! Äh :) kommer iaf hem på torsdag men tar väl datorn med mig skulle jag kunna tro.



LOL

Herregud.. jaja
Va tycker du själv att hon är då?
Ta bort inlägg
Herregud.. jaja
Va tycker du själv att hon är då?
Online Mephan skrev den 22 mars 2010 14:45
Va? haha nej?
haha liksom, ett gäng 18 åriga tjejer på krogen sa "känn dig fjortisstämplad" åt henne
Så sa hon "nej jag är inte fjortis, jag är en mamma så jag kan inte vara en fjortis, så det så"
Då asgarvade dom och sa "lilla du, fjortis är ett beteende ingen ålder och du bevisade precis att du är en äkta fjortis"
Ta bort inlägg
Online nattos skrev den 22 mars 2010 14:41
annars kanske du tycker att det är roligt att skryta om det?
Ta bort inlägg
Online Mephan skrev den 22 mars 2010 14:39
hehe kul o se va någon tycker om de bara
Ta bort inlägg
Online nattos skrev den 22 mars 2010 14:36
vadå vad jag tycker om det?
Vad vill du att jag ska tycka? och varför vill du berätta det för mig?
Ta bort inlägg
Online Mephan skrev den 22 mars 2010 14:15
Tjao, hehe normal mamma min flickvän har va, hon gick ut på krogen förra helgen i kort kort kjol och utan strumpor. Så när hon kom till krogen tog hon av sig skorna och var där inne helt barfota haha xD
Plus att hon inte hade druckit något alls, bara en enda 2,25% Cider och så låtsades hon ha druckit massa annat, hon spelade stupfull haha
Vad tycker du om de? haha :D
Ta bort inlägg
Online nattos skrev den 11 januari 2010 04:18
nej det är inte sant.. Fjortis = ett ufo som försöker vara en människa med ett fjolligt beteende

Tycker fortfarande inte en mamma kan vara en fjortis.. Hon vet väl vad hon håller på med & har ett ansvar vilket fjortisar INTE har.. dom har inte ens fattat att dom ska landa på jorden & börja ta tag i saker & ting

Ta bort inlägg
Online Mephan skrev den 11 januari 2010 04:14
hehe ok, men som dom säger. fjortis är ingen ålder, det är bara ett beteende. kan ju va sant
Ta bort inlägg
Online nattos skrev den 11 januari 2010 04:13
som mamma kan man dock inte vara fjortis.. tycker jag iaf.
Ta bort inlägg
Online Mephan skrev den 11 januari 2010 04:11
Haha ok, inte som ett gäng tjejer säger då? xD
Dom säger att hon är en fjortis och att dom nu ska ge henne ett fjortisrykte haha :D
Låter ju fan skitkul om dom ska försöka xD
Ta bort inlägg
Online nattos skrev den 11 januari 2010 04:10
säga att hon är skön
Ta bort inlägg
Online Mephan skrev den 11 januari 2010 04:08
tjao :) du jag undrar bara de här...
Vad skulle du kalla min mamma för då hon gör dessa saker xD
1. hon spelar stupfull på en 2,25% cider från ICA och går runt och skriker på stan/krogen
2. Tror hon är bättre än alla andra.
3. Använder mängder av brunkräm
4. Går in utan strumpor och skor inne på krogen.
haha :D

JISES FUCKING GAD! varför skriver han ens? som ni ser skrev han i januari och höll INTE med om att en mamma inte kunde vara en fjortis vilket jag tycker att man inte kan vara. Nä nu helt plötsligt är det hans flickväns mamma som tycker precis som jag. Idiot.. idiot idiot idiot. Rätt lika som där.. hans mamma och hans flickväns mamma

Kan ju vara snäll och bjuda på lite gamla bilder


Jah bah vafan

.......
Orkar inte bry mig.
Jag klarar faktiskt inte av det


baby baby

Blev inge bilder från stallet idag eh!
Nu sitter jag hemma med Amanda och Charline. Snart går personalen kvllsrånden och dom ska gömma sig. Moha! Lina hämtar oss kvart i tolv och då blir det mer ölande. Detta måste ha varit den hemskaste kvällen på sjukt länge.. Förstår fan inte alls ja. Charline mår dåligt hon med haha. Står och spyr på min toalett :) mumma! Aldrig mer säger jag. Sorry..

Varit och ätit hos pappa. Ska börja rida igen :) jätte roligt faktiskt! Snygg Danne ska ju sova ikväll.. åååh! STOCKHOLMS SERINAD!

Ikväll vill jag sova med Niklas som jag tycker om mest. JAG SKITER I! Natalie är full lalallalalala..

Förbannade lägenhet

Varit uppe hos personalen och svarat på frågot. Sedan stack jag och Ewa iväg för att käka pizza. Nu sitter jag här och är ganska irreterad. Får fan inte till det med möbleringer. Allt som fattas just nu är två fucking mattor, blir tokig!  Någonstans ska den svarta äckliga hyllan upp med. Nu ska jag iaf iväg med Anette till stallet i Valbo. Sedan ska jag iväg till far min och äta. Hej hopp


Spring iväg nu Natalie

Fan alltså, jag blir helt knäckt av dom här dagarna.
Blir dah tokig.

Puss på niklas som är snuggast

Holi holi


Min älskling är det finaste som finns, och jag är världens gladaste som har honom.

N to the A to the T to the A to the I to the L to the E!


Högbo backen

Högbo backen var fucking supernice! Hämtade upp Malin i morse och for dit. Halva iv satt i stugan medans vi i andra halvan gick för att åka pulka. Alexander som var där med skotern körde oss upp för backen varje gång. Sedan tävlade vi ner. Alexander körde sedan med mig som ett jävla as! tappade mössan och greja. Med alla andra åkte han upp för vanliga backen. Men med mig skulle han åka den krångligaste vägen, hoppa och greja. Satt och skrek som en gris, höll om han så jag trodde att armarna skulle gå av. Att jag inte har orkat brytt mig om skotern hemma hos far då? det förstår jag inte riktigt.. och nu är det väl försent pga snön börjar smälta. Sedan skulle vi tävla om vem som kom först ner. Då åkte Marcus rätt in i mig, klockan gick sönder helt och hållet. Mina armband från dimonicanska gick sönder.. buhu va arg jag vart. Andra Marcus höll i skoter på vägen ner och han fick ju skylla sig själv.. voltade ner för backen gjorde han. Lekte lekar och leta godis i lekparken haha. Vid 1 siden for jag in till G-town med trevligheter. Käkade max med :)

Nu sitter jag här hemma. Ska dammsuga och ta mig en dusch. Massa saker att göra här hemma. Annars är jag ledig hela dagen.
 

A life on the edge of the walking dead


Tänkte dela med mig av en gammal pudding.

nice dag

Dagen har varit helt OK!
Johan hämtade mig så drog vi till farmor <3 Har nämnligen fått en tv av henne :) Fick även två lampor och en blomma. Ja plast eftersom alla vet att jag inte kan ta hant om blommor. Dom skulle titta förbi någongång nästa vecka så därför blev det till att baka bullar idag. Tack Charline Amanda Johan och Peter för hjälpen. Jora, en kvart gick åt att titta på porrfilm men Johan och Peter med.. Vi satt mest bara och blev äcklad. Vi tittade endast för att det var Paris Hilton.. Läre ju dirskutera men vi stängde av den nästan lika fort. Jo nu har man väl hela frysen fylld med bullar :) Nu har gänget dragit, har nyss kommit ur duschen. Väntar mest på att snyggingen Daniel ska komma för att titta så att jag är hemma på kvällsrundan, guuud! För er som inte vet så spelar han i SAIK.


Bullar


bullbak + film

Nu blir det bullbak och film kväll med Grabbarna och Charline :)

Gäller att vara snäll mot ghetto ungarna i kvarteret
Dom höll på slå med en pinne på elemetet i trappan och till slut tröttnade jag så jag gick ner
Natalie: va håller ni på med?
Ungarna: Vi försöker göra ljud
Natalie: men varför då? det låter illa
Ungarna: vi försöker skrämma fram äckelgubben
Natalie: jaha.. han bor i nästa trapp
Ena ungen: MEN ALEX DU SA ATT HAN FANNS HÄR
Ungen vid namn alex: men jag trodde det var här..
Natalie: Men det var fel, det är nästa trapp

Stackars dom som bor i trappan brevid :) haha visste inte alls vilken gubb dom prata om

Lite om gårdagen och dagen

Bilderna är sen igår och idag.

Igår hade jag fullt upp.. någoting hela tiden!
Klockan 8 sjukhuset i gävle. Hemma vid halv 10.. duschade vilket inte gick bra. Frukost klockan 10 sedan gick vi igenom lite saker. Klockan 11 vart det banken. 12 var jag i skolan sedan klockan 15 åkte jag och Malin hem till mig. Höll på, drack kaffe på balkongen och mös. 17:00 var det middag. Pappa Lena Kalle och Emma kom med internet lite lampor sängkläder osv vid 19:00 och stannade ungefär 40 min. Sedan kom Sigge vid 20:00. Efter 10 min kom Lina Anna Rama och Carro med fika, saft och bullar. Snackade lite skit sedan drog dom, tog Malin med sig. Peter och Johan hämtade mig så åkte vi till far min och hämtade alla DVD filmerna. Tillbaka hit och packade upp det. Vid 22:00 åkte dom iväg. Jag duschade och gjorde lite saker sen träffade jag honey. Som jag hade saknat efter han :( Sov hur bra som helst.

Vaknade idag, for till tandläkaren. 12:00 vart jag i skolan då vi gick och käkade. Föreläsning till halv 2 och nu sitter jag här. Ska upp till personalen om en timme för att göra del 1 av programet. Sedan ska vi äta middag vid 17:00 och efter det kommer Charline Johan Peter hoppas jag. Eller Charline kommer iaf. Vi ska baka bullar :) Fick ett sms av Johan igår "imorgon ska vi göra något roligt, men du får inte banga" nehepp? spännande. Ska hämta TV idag med. Fan vad jag har saker att göra! såhär kommer det se ut i en vecka och några dagar till. Nu ska jag duscha och se till att få något gjort. Nyss gjort kaffe så ska ta mig lite sånt först med en cigg på balkongen.

Allt möjligt


Ny start


Hej då huset, nu ska jag leva mig in i piss lägenheten och börja om. Lycka till natalie
Kan ju behövas..

Ps. Jag som har målat HELA huset med mina bara händer!

F to the U to the C to the K to the Y to the O to the U

Om jag bara fick ligga i Niklas säng just nu.. Det enda jag är säker på just nu, är att jag är kär i han.
Nu tänker jag kura ner i Emmas säng, krama om henne och sova.

Hello


Första flytt dagen

Hållt på hela dagen i den där förbannade lägenheten.
Hämtad av pappa efter skolan. Hämtade nycklarna och skrev på papper och avtal. Johan Marcus Malin och Peter hjälpte mig att köra saker. Klockan 5 gick jag upp till rummet där alla brukar träffas för att äta. Ja jävlar ja :)! Simon som jag gått i samma klass som bor där. Lite härligt. Mamma kom med Rickard så blev lite grann gjort idag iaf. Mer att göra imorgon. Klockan 7 gick jag och handlade med min kontakt person. Efter det kom Charline och Amanda. Alla åkte hem förutom dom så vi satt en timme och snacka skit, hade roligt och skrattade. Nu sitter jag här.. less som bara fan i helvetet. Jag är så fruktansvärt arg och besviken just nu faktiskt.. På det folk som har sett till att jag trodde att det skulle bli bra.. kännas bra och få mig att tro att detta faktiskt funkar. FUCK OFF! fuck off säger jag bara. Jag vill inte ge det en chans. Just nu vill jag inte ge någonting en chans. Ge upp vill jag göra.. ge upp på att sluta hoppas. Och jag vill verkligen inte höra att det kommer bli bra, ljug inte för mig. Så var det ju det här med att klara av när det kommer motgångar.. Slicka mig i röven!
Får iaf internet i morgon.. Det här är det värsta jag någonsin givit mig in på. Tur att det bara är 7 stycken som vet om den nya bloggen SÅ JAG KAN SKRIVA HUR MYCKET JAG HATAR STÄLLET!

Charline:
tänk om dom kommer snart och säger åt oss att gå
Natalie: då säger jag fan "Börja fan inte tjata på me e, då flyttar jag ut på dirren"
så skratta vi tills vi pissa på oss alla tre

Lite bilder kan ni få på den halv klara lägenheten. Känner ni i magen? Hur ont det gör att ens titta.

Women lie Men lie

Yäy madafakka! Nu har jag 40 min på mig att duscha äta och gå till bussen. F1 nice lään. NOT! funderar på att skita i skolan idag och följa med Johan och dom till G-town men vafasen. Jag vill att klockan blir 3 så någonting händer för bövulen. Nu ska jag gå och ringa min snygga vän malin jaow! puss


Good and bad things



Skulle ni ta åt er av texten får ni helt själv ta & skylla er själv helt enkelt. Men ett eller annats kan vara skrivet till någon idiot då det kan hända att jag kan nämna namn.



- Ett stort plus till dom som redan börjar bli brun. Spelar ingen roll om folk solar i solarium så är det denna månad man ska lägga på sig lite färg.
- Våran dusch.. AAhh nu ska jag sätta mig i den och få massage.
- Till alla som inte har fått körkort och bil ännu. Ni som inte släpper ut några avgaser och förstör jorden ännu mer. Ser till att det inte blir översvämning om 10 år. Dok kommer jag bli en av dom sen.. :(



- Jag hatar rasister och nazister så förbannat hårt. Jo visst får man tycka att dom kommer och förstår vårat land osv osv. Jag hoppas verkligen att något lan börjar kriga med sverige. Ska vi se vart fan alla  "Rasisterna och Nazisterna" tar vägen.. Dom kan sitta kvar i sverige och dö tycker jag :) Eftersom dom inte vill vistas med utlänningar.
- Folk som väcker mig låt mig vara för i hevete! Jag är snart 18 år och borde inte få ha tider då jag ska kliva upp om jag är ledig. Tur slipper jag det nu.
- Media.. media idag är helt sjukt! Jag tror att om dom slutar skriva ner hur fan folm blir mördad skulle det vara så mycket mindre folk som dör. Sitter det 10 stycken psykfall och läser tidning och det står "Mannen på 46 åt högg ihjäl barnen i familjen och våldtog mamman" ja då sitter minst 3 av dom där 10 och tänker att dom ska vara värre än han som mördare. Såna sjuka människor finns det idag.


Kärlek är en smärtsam grej som gör ont. Men funkar det, så finns det inget bättre.

Nu ligger jag i sängen trött som ett anus, hela kroppen värker. Men jag vill ändå inte sova.. inte utan min älskling. Blev inte till att sova med han så mycket i helgen. Men jag kan bara vara glad att säga att det iaf är där jag hamnar tillslut, på kvällarna. Med han. Tanken av att tänka på att jag ska vara borta från han i 17 dagar som kan bli upp till 20 dagar får mig faktiskt att somna nu ungefär. Den ger mig rysningar i kroppen på ett sjukt dåligt sätt. Det värsta är att jag tror att han inte kommer att finnas kvar när jag kommer hem, en sådan grej jag fått för mig.. Och innan jag skriver förmycket så ska jag sova. Natti Natti (K)

En tokig söndagnatt

Hel galen kväll! Sjukt rolig.
Började med att Johan Peter Ellner och Marcus hämtade mig, sedan Malin. For till donken och satt där ett tag. Sedan bestämde vi oss för att göra bomber. Till statoil och köpte bakpulver sedan vare bara att  sätta igång. Stod på coop parkering och väntade  i en halvtimme på att dom skulle svälla men inget hände. satte ihop ett band i bilen med. Jag på gitarr Johan på trummor Malin på synt Ellner var lite som han ville sedan Peter som sjöng. Körde lite lekar sedan hade jag och Johan allsång. Bomberna smällde aldrig. Johans sko började brinna. slutade med att jag Ellner Johan och Peter stod på sibylla parkeringen till halv 2, pratade om allt och ingenting. På fredag blir det drag iaf med grapparna. Ibland är jag så jävla glad och lycklig att jag har dom jag har. Att jag träffade Johan Ellner och Marcus. Den våren kommer jag aldrig att glömma.

Fullt upp hela veckan.
Kommer vara helt slut när fredag kommer, precis som denna vecka som varit slutade.



Det går bra nu


Jag är kär i låten.. Så förbannat RUSKIGT bra.

Jora satt, dom hämtade mig så åkte vi och tittade på lillhunden, så jävla söt! usch. Tjejen hans borde vara lyckligast i världen :). lite avis faktiskt. Stod vid volvo ett bra jävla tag oc snackade skit.

Ja just nu är det wipeout på tv.. och jag får inte titta. Vilket helvete jag lever i ibland. Datorn håller på igen, ska pissa på denhär fula saken.
Johan frågade om jag ville titta på film.. Nej sa jag då etersom jag trodde att jag skulle få titta men icke det nej. Linnea ville att jag skulle komma och dricka i gävle med henne Emil och Mårten. Men vafan?

Nu ska jag ringa min efterlängtade Malin som jag får träffa imorgon. Hon ska hjälpa till i lägenheten :) En cigg på dethär så är jag på fötter igen.

Pengar rullar in som det ska



natalie leker med min lillfavorit kalle. säger (17:10):
haha fett nice
fåru komma och hälsa på mig med
utan inflyttningspresent..
stiven säger (17:10):
hahaha okej råå
vill du inte ha en fågel då?

Ja säger Stiven att han ska komma med en fisk och kommer med en ål så lär väl en fågel vara en krokodil


Förbannade helg

Helgen har inte alls varig rolig.
Kan faktiskt säga att det har varit bland dom sämsta dagarna på länge & jag ångrar precis allt jag gjort & sagt.

Men kan ju också säga att drickandet i lördags var underbart roligt :) har inte skrattat så mycket på länge. Hängde faktiskt upp och ner med, Ja jag skulle visa Fredde hur man brottades, slutade med att jag hängde i luften och alla saker ramlade ur fickorna på mig. Till och med så att tröjan flög av. Träffade gamla idioter man umgicks med under det halvåret man bodde i G-town. Träffade Johan Peter oh Robin på kvällen med. Sedan drog jag Linnea Emil och Mårten ut på äventyr. Sen vart det ju vart på lördag kväll/natt, vart ganska less.. men det blev som det blev.

Nu sitter jag i rummet, som jag ska lämna imorgon. Bara en dag kvar nu.. Så jävla skönt! Men det ser ut som ett helvete här inne! kartonger kläder och allt möjligt på golvet.

Nu sitter jag och väntar på att Johan och Marcus ska hämta mig :) Joel ska också med ut. KRANTZ HAR KÖPT EN HUND! så måste ju med ut och hälsa på både han och nya hunden. Kan ju lova att jag kommer roffa åt mig den om han behöver hundvakt :)

wipeout

Och ikväll börjar Wipeout :) Så jag har längtat. Kommer bli toppen (Y)

snälla

I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere
Anyplace is better
Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
But me myself I got nothing to prove

Fredag unt öl, hejdå för kvällen


Ett till inlägg hinner jag med innan Sigge kommer :) fasen va seg han är!  Men sånt är livet. Han hämtar mig, sedan följer han med till mammas kompis Jenny. Skönt att umgås med han idag faktiskt, lite saknad sådär. Efter att ha varit där en stund går vi hem till mamma, med eller utan henne. Linnea skulle komma och dricka hon med. Sedan kommer det mer folk. Efter att ha druckit där ett tag drar vi vidare. Får se hur det blir ikväll. Jag kommer troligen vara snorfull, orkar inte veta vad jag håller på med just nu :) nää så full ska jag inte bli.

Skriver ett inlägg ikväll när jag kommer hem. Dom är ju faktiskt alltid roliga att läsa dagen efter. Imorgon blir det ju också Högbobacken, yäy!

Livet leker, eller vad sa du?

Sluta deppa Natalie :) Det går över, tänka positift hela tiden. Det går flera bussar i livet.

Nu vill jag ut.  En öl behöver jag. Orkar fasen inte sitta hemma, ha något att göra. Funderar starkt på att åka till mamma tills Johan och dom är klar. Orkar inte med datorn iaf. Så ha en trevlig Fredag kväll :)

Idiot natalie..

Just nu är allt ett enda helvete, och jag verkligen hatar det.


Förbannat solig dag.

F1 nice har dagen varit hittills.
Började dagen med att ringa min kära vän Malin. Gck ut på baksidan och satt mig i solen där tärmometern visade 24 grader. Dock låg ju solen bara på baksidan och glänste. Rökte och snackade allment skit. Gjorde mig klar, Peter och Johan hämtade mig här så for jag till stan där jag mötte mamma och Rickard. Köpte mig 5 stycken flaskor hårspray, massa schampoo och annat skit så jag inte behöver införskaffa mig det på ett tag. Ska också åka hem till mamma för att hämta min tvålsamlig med ca 70 tvålar som jag samlat på mig under 8 år, varje tvål kommer från olika ställen. Lite smått roligt sådär. Tog och köpte mig en glass med. Johan och Oeter hämtade upp mig och nu sitter jag här igen. Väntar på att tiden ska rinna iväg så jag får dricka öl. Vart vet jag inte med det löser sig alltid :)

godnatt



Här sitter jag, helt tom i huvudet.
Ledig imorgon och det känns skönt som fan! Detta tar livet av mig, hit och dit.. där och här. Tankar, funderingar undringar men inga frågor.. ingen talan & inget prat. Har nog aldrig varit så trött som jag har varit denna vecka.. i hela mitt liv. Åkte iaf till max med Peter & Johan. Fan va skönt det var, satt & pratade i nästan en och en halv timme om allt och ingenting.

Som vanligt.. när kvällen närmar sig ska jag självklart sakna Niklas som en tok.
Helt ärligt önskar jag att han blir sjuk. Så han blir sängliggandes i 3 veckor, då jag kan mysa med han fram tills jag åker. Medans jag är borta kan han få vara friskt. Sen får han bli sjuk igen när jag kommer hem. Förstår ni? 3 veckor kvar sen jävlar blir jag borta i 16-17 dagar.. Borta från precis allt i denna äckliga håla.

Fullt upp hela dagen..

Fy i helvete vilken jävla dag må jag säga.
Det första jag gjorde när jag kom hem i morse var att måla klart alla ramarna. Plockade ihop lite annat skit & satt väl mest vid datorn. Tog bussen ner på stan & mötte Charline. Därifrån gick vi till monnes. Blev inget att hjälpa till att jobba idag, vi for till ikea istället. Där vart det ju stor handling för Natalie.. känns som att jag har köpt en hel jävla lägenhet. Men det kommer bli nice :) Efter det for vi till mormor. Hälsade på nya hunden Ebba. Adam den skit ungen var där också, visade oss ett spel på datorn han va så duktig på.


Efter mormor åkte vi till lägenheten jag bodde i förr. Fy fasen.. hade lust att sätta mig ner & grina. Saknade det så stort! alla gånger man gått full i den trappan, alla festerna bråken & dom mysiga dagarna.. hur vi kunde sitta där inne i flera dagar utan att göra ett skit. Mest av allt saknade jag Spot..

Men efter att ha varit där & hämtat tavlor barstolar osv osv åkte jag hem. Hämtade även min "krittavla" som är två meter lång :) man kan alltså måla med kritor & sedan sudda. Just nu är den fylld av Marcus Ellners & Johans nakna brudar.. Nu har jag & Emma suttit i 2 & en halv timme, målat pysslar läst gamla saker som är mina, skrattat så vi grinat. Nu håller jag på packar kläder saker kläder saker kläder saker.. FAAAN va drygt det är. Rök sugen är jag med men ingen som kan prata med mig i telefon :(..

Har ju som sagt fullt upp i helgen med.. Eller ja? imorgon blir det öl. Upp på lördag för att grilla plus pulka i Högbobacken med gänget. På lördag kvällen har jag & Sigge bestämt oss för att dricka öl. Har nog lyckats gått med Peter & Johan på den fronten med :) Söndag blir det att se till att allt är i sin ordning sedan är det WIPEOUT! sista helgen jag är fri :( sista helgen jag får dricka öl & sova borta.

sommaren, ge mah!

FAN vad jag saknar sommaren nu.
Sena nätter ute med båten, ölen & vattenskotern. Bada fiska & vara full. Grilla sola & ha allment roligt. Alla gånger båten har gått sönder. All kärlek som kretsar runt oss alla när vi sitter där & glider fram. Det är så fucking underbart att vara sjön så det finns inte ord. Dom gångerna vi åkte bort till fba. När man tar på sig flytväten & sätter sig på vattenskotern. Börjar gasa & åker iväg, brassar på & flyger över vattnet, hoppar i vågårna & tårarna rinner pga farten.. Det finns inget bättre! absolut inte.

Glömmer aldrig när vi var ute, jag fiskade efter båten samtidigt som vi skulle åka & hämta Sigge vid Stenbryggan. Trodde jag fick en haj på kroken. Har aldrig vetat något så tungt på ett spö förr, men det visade sig bara vara en gädda på 2 kilo. Mitt ute på sjön tvingar dom på mig flytvästen & sedan slänger dom i mig. Sigge & Stefan hoppas i efter, jag ligger panikslagen & skriker i vattnet & kommer inte upp för stegen. Hela den eftermiddagen/kvällen satt jag i Sigges knä med hans tröja & en handduk samtidigt som jag var livrädd. Som tröst fick jag åka vattenskoter med Siggis där bak. Det.. var den värsta dagen på sjön i hela mitt liv. Ja förutom den dage jag ramlade i vattnet när jag körde vattenkoterna, fick dra den samtidigt som jag försökte simma in mot land & på det grinade stackars natalie när hon tänkte på hur många fiskar det fanns i sjön.. ack ack :) Men detta år ska bli änu bättre.. det ska bli det bästa!

Den gången la vi oss mitt i vattnet & solade på båten. Stefan & Linnea åkte & hämta, hamburgare & pommes. Sen satt vi där.. 6 stycken & fettade i oss i båten. Efter Simmade vi till sörtutt bryggan & tillbaka. Hade jag inte haft flytväst hade jag faktiskt varit död vid detta laget. UNTZ UNTZ UNTZ! Då också när Lina & Jimi var med.. när båten gick sönder & vi fick dra oss in med vattenskotern till hamnen. Kan det ha varit i början av september? när vattnet var lagomt jävla kallt. Lina & jag var helt blöta efter turen med vattenskotern. Frös allvarligt ihjäl. Stel som en pinne la jag mig i badet när jag kom hem, lederna kunde jag inte röra.. hade ont i dom över en vecka nästan. det är kärlek det :)

Lägenheten


Blidde ingen 3a. Fcik en 2a som jag önskade istället :) precis såhär kommer den se ut.

Torsdag redan

Så där då va :)
Nu har jag målat klart & klistrat ramarna & dom två speglarna. Satt i kort i varje tavla. 14 ramar med kort i just nu & det ska bli minst 20 till pga jag ska fylla en hel vägg med kort & en snowboard så det blir mycket att göra. Men det är värt det :) Just nu längtar jag som en galning till operationen.. Kunna andas genom näsan igen. Är inte alls orolig eller närvös som förra gången, bara glad.

Nu ska jag snart ta bussen efter en dusch ner till stan & hjälpa mamma att jobba. Sedan ska jag åka till ikea för att köpa lite smågrejer. Som en tvättkorg tex :) Behöver en massa jävla hyller med om jag ska få plats med 400 dvdfilmer. Ska även leta på en tuggummi automat där man får 4 små för 1 krona. Har nämnligen köpt 4 glasburkar som jag ska fylla med tuggummi & ha på vardagsrumsbordet, kommer bli fucking kalas! & självklart mina läsare.. så kommer AIK hänga någonstans med :)

Good and bad things

Skulle ni ta åt er av texten får ni helt själv ta & skylla er själv helt enkelt. Men ett eller annats kan vara skrivet till någon idiot då det kan hända att jag kan nämna namn.


-TUMMEN UPP FÖR UNGA MAMMOR! Det spelar ingen roll vilken människa det är som säger att unga mamma är dum i huvudet, idioter omogna osv osv.. så kommer jag ganska starkt att INTE tycka om den personen för 5 öre.
- Detta väder som är ute nu är toppen!
- Min mamma jobbar på monnes vilket betyder att jag får gratis mat :)



- Varje jävla dag när jag loggar in på msn, så är det någon jävel som har addat mig. & det värsta är dom inte kommer från sverige. Oftast är det samma adress flera gånger med. Det är sådanna gånger det faktiskt är till låtet att ha LITE.. endas lite emot utlänningar. SLUTA ADDA SVENSKARS MSN!
- Är det något ord jag hatar så är det "mannen & bror". Herregud.. flytta till afganistan om ni ska prata på det sättet.
- Dammsugare.. vem fan kom på att dom skulle låta så jävligt ?!


Pyssel med mera

Jora hörreni!
Jag åkte till ikea med Johan & Peter i stället för prommisen. Köpte mig lite ramar speglar färg & skummgrejer man klistrar på saker. Nu sitter jag & målar allt vitt. Sedan klistrar jag dit dom jävlarna. Allt ska hänga i hallen när jag flyttar. Mer tavler kommer det bli också. Faktiskt har detta varit den bästa dagen på länge.

När vi fikade.
Tjejen som jobbar ställer sig i kassan
Natalie: jag vill ha ett wienergumm
Natalie pekar på wienerbrödet men säger fel.

Solig dag i mars

Gud vilken underbar dag.
Vaknade och pussades med Niklas. I bilen på vägen hem frågade Johan om jag ville följa med till junkyard om två veckor. Who the fuck says no to that? När jag kom hem hoppade Emma på mig, stod på samma ställe i en kvart och kramades med henne. Somnade en stund sedan for jag till stan, mötte upp Malin sedan gick vi mot mamma så följde hon med till stan. Gick för att fika. Efter en stund kom moster Sanna som hade Alvin med sig :) Det var ju bara tur för mig för då hade jag en anledning att köpa en till bulle som han och jag delade på. Efter det tog gick vi till zoo på stan. Jag köpte ett hundben till Ronja, the big beefy dog. Sedan tog jag mig till uppdrag att ta Alvin ur vagnen för att hålla han i handen så han fick gå lite på stan. He must be the cutest kid in town. Mamma tittade på mig lite konstig och sa dom där orden som vanligt.. "när ska jag få bli mormor då?" sällan. Tog bussen hem och nu sitter jag här :) Lyssnar på musik och tänker ge mig ut på en prommis


Junkyard i trollhättan


27 Mars Åker vi, jag Johan Peter & Robin till junken i Trollhättan untz untz untz!
23 Mars har fått en ny tid om operation så blir till att vara på sjukhuset 22 till 24.
På måndag den 15de Mars flyttar jag. Om 21 fuckings days åker jag till Mexico.

Jävlar vad det bär av

Åjra åjra åjra vart ska jag börja?!
I förrgår tog jag en veva med Sigge & Malin runt Högbosjön.
Igår så gick jag från Stensätra till Skolan. Hämtade upp Malin på vägen hem så får vi ut på lite vandring. Senare på kvällen kom Brander till oss i skogen med längdskidorna! så vi tog oss ut till skogen igen & körde en runda. Halva rundan gick åt till att komma på hur fan man åkte?! men sen jävlar for det av. Men fukk va jobbigt det var. Säger som igår.. "Detta är inte roligt, detta är en sport för nördar!" faktiskt.. så jävla roligt var det inte. Men man fick ju sig några blåmärken hit & dit. Efter det hämtade sigge oss så for vi till donken för att äta glass. Efter att jag drygade med händerna i ansiktet på Sigge & petade han i näsan tog han tag i mig & tröck upp glasskartongen med rinnande glass i ansiktet på mig. Så då hade jag glass i hela håret. Sådant snällt ex man har..

Efter så drog ja ut med Johan i ny bilen, Peter & Ellner var med. Dom släppte av mig hos Niklas, underbart! Kände mig dock lite taskig.. När han äntligen gav med sig på att titta på andra avenyn så hade inget nytt avsnitt kommit ut. Sedan när jag ville titta på saltön somnade jag till i soffan. Men hur glad som helst blev jag iaf :) Faktiskt så slutade han titta på filmen han tittade på när jag kom. Älsklingen dååå, stackars liten ja.

Sha


jag och grapparna in skuul


Fuck off

Kom igen?!
Kind eller näspiercing?!


Det är grönare i parken

So if you love me let me go and run away before I know.
My heart is just too dark to care. I can't destroy what isn't there.


Good and bad things



Skulle ni ta åt er av texten får ni helt själv ta & skylla er själv helt enkelt. Men ett eller annats kan vara skrivet till någon idiot då det kan hända att jag kan nämna namn.



- Små fjortisar som faktiskt kan ha attityd utan 5 liter "svart på en kvart" i antisktet, alltså brunkräm.
Det jag menar är att.. 14-15 åringar som inte bär smink & kan käfta emot ger jag tummen upp till. Inte för att det är bra att dom gör det i huvudtaget. Men hellre dom än dom små äckliga krypen som springer runt med smink & ser allment dryg ut bara då.



- Alltså vafan? Vi tar ett tex.. Dom här frågorna man svarar på, som någon har suttit & gjort som den jag gjorde i mitt tidigare inlägg. Eller när det är olika kategorier som "sex & kärlek" eller "familj/vänner" är ingen människa.. Det är frågor, man svarar på datorn. Hittade senast en idag
"Hur många har du haft sex med? - vilken jävla fråga! som att du ska bry dig"
För det första.. VARFÖR ENS KOPIERA TEXTEN FRÅN FÖRSTA BÖRJAN NÄR MAN INTE TÄNKER SVARA PÅ EN FRÅGA.. & för det andra ÄR DET INGEN "DU" III DATORN. För i helvete.. Det vore annat om det stod "jag natalie, undrar hur många du malin (ett exempel) har legat med?" När det börjar komma sådana frågar lovar jag att inte haka upp mig på att idioter tror att någon sitter inne i datorn & skriver dessa frågor, sedan skriver upp svaren & för dom vidare.


Hej nya & gamla läsare

Ja faktiskt var Asp här

Ny start, ny blogg & nya dagar.

Som första inlägg tänkte jag skriva lite om vad fan som händer om dagarna för mig just nu :)
15/3 flyttar jag
16/3 börjar gymma
17/3 fixar jag till tänderna & börjar med skytte igen
26/3 till 28/3 blir jag borta
31/4 till 17/4 är jag i mexico.

1. Vad heter du? - Natalie Åström Palovaara
2. Vad kallas du? - nattis.. natta? & båda två är lika töntiga 
3. Vad vill du bli kallad? - natalie för fan
4. Födelsedatum? - 26 maj
5. Stjärntecken? - tvilligingarna
6. favorit musik? - metal & syntmusik
7. Msn? - mm
8. troende?
9. Vart bor du? - sandviken
10. Vad har du för mobil? - lg
11. Har du en egen dator? - aa
12. Vilka är dina bästisar? - Lina Malin Johan
13. Har du något husdjur? - råttorna på taket..
14. Sommarens planer? - utomlands, festival & öl
15. Vad älskar du mest? - Det vet jag inte på rak hand.
16. Intressen? - skytte bräda & ölning
17. Favoritband/artist? - In flames
18. Favoritlåt med ditt favoritband/artist? - Alias
19. Namnsdag? - vet ej.
20. Vad skulle du vilja heta? - nått vettigt 
21. Vad heter du på din msn just nu? - natalie
22. Hur många olika grupper har du? - ingen
23. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? - har två, niklas & anders
24. Var skulle du bo om du fick välja? - Jag SKA bo i halmstad
25. Vad har du på dig? - trosor & linne
26. Har du något i håret just nu? - en snodd
27. Vad har du gjort idag? - varit utan min honey
28. Hur mår du just nu?- jadu
29. Hur brukar du annars må? - jora
30. Har du några syskon? - ja o ja
31. Vilket är ditt favoritgodis? - hm, salmiakbakar nappar.. lakrits?
32. Vad är det finaste som finns? - Vattenskoter & niklas
33. Vilken är din favoritdryck? - CHAMPIS POMMAC & TROCADERO
34. Vilket är ditt favorit tv-program? - WIpE OUT & ANDRA AVENYN VAFAN
35. Vem är din förebild? - Inte Fredrik reinfeldt iaf..
36. Vad är bäst med dig? - allt  
37. Hatar du någon just nu? - även om jag säger det ofta så hatar jag faktiskt inte någon.. Säger bara så när jag blir sur. Men faktiskt blir det 3 stycken.. hon som har programet "spårlöst" Ingrid i andra avenyn & en annan jävel
38. Saknar du någon just nu? - mm
39. Är du allergisk mot något? - mot verktabletter
40. Hur många bilder har du lagt ut? - förstår inte vad som menas med lagt ut?
41. Är du kär? hoahoa
42. Isåfall i vem? hoahoa
43. Vad är din civilstatus? - öppen för förslag haha
44. Är du homofob? jag & det här går inte ihop, va menas med det då tro?
45. Vad gjorde du igår kväll? - jag tjatade till mig sex av niklas
46. Vilken är den godaste frukten? - äpplä
47. Den godaste grönsaken? - ärtor, dom kan man svälja hel. Eller brocolli
48. Och bästa bäret? - hallon
49. Är du underviktig - neru! så som jag gått upp dom här månaderna är det farligt.
50. Hur lång är du? - 167
51. Vad är du bra på? - dunno
52. Något du tycker är kul? - vara busig & göra inpulssaker
53. Har du varit ute idag? - JADU DE HAR JAG
54. Vem ringde du senast? - öhm mamma
55. Vad var du senast arg på? - tydligen niklas eftersom jag sov på hans soffa i lördags.
56. Hur många hus har du bott i? - 1
57. Bäddar du sängen? - nej
58. Snarkar du? - sanningen är hård med nej (A)
59. vem sov du senast hos? - niklas så klart
60. Har du ett sladdlöst tangentbord? - ne
61. Vad lyssnar du på just nu? - fast car
62. Vill du tatuera dig? - ja
63. Vilka sidor/program -bloggen bdb fejjan
64. Laddar du olagligt ner musik? - nää
65. Vad stör du dig på? - idioter
66. Vad är kärlek för dig? - jag vet bara vad det är när jag har druckit öl
67. Brukar du lyssna på hög musik? - yäyäyäyäy
68. Vad gör du om dagarna? - i-n-t-e e-t-t j-ä-v-l-a s-k-i-t
69. Tycker du om popcorn? - som fan
70. Vad är din favoriträtt? - blodpudding
71. Har du skärt dig nån gång? - abå nä
72. Är du död? - jahåå jätte olevande
73. Är du osynlig? - den som svarar ja på denna måste ju verkligen ha livlig fantasi så nej
74. Har du fräknar? - nej men vill ha
75. Har du posters på dina väggar? - ja
76. Vilket ämne har du bäst betyg i? - haha.. HAAA HAA
77. Vilket ämne har du sämst betyg i? - jag hade noll poäng när jag gick ut
78. Favorit loka? - aa
79. Älskar du din dator? - skulle aldrig falla mig in att kyssa en idiot
80. Är din dator bög? - den som gjort frågorna verkar ha fantasibrist..
81. Vilken är din favoritbok? - Bra fråga..
82. gillar du bubblor? - ja
83. Bada eller sola? - inget av dom jävlarna
84. Åska eller sol? - åska
85. Vinter eller sommar? - sommar när det är vinter sedan tvärtom
86. Knarkar du? - haha
87. Röker du? - ja
88. Super du? - aa
89. Äter du? - ja
90. Snusar du? - nej
91. Vad tänker du när du ser din spegelbild? - vänd
92. Har du bakat en pizza någon gång? - j status
93. Gillar du anonyma bevakare? - nej
94. Vågar du rapa högt inför andra? - ja
95. Vad skall du göra sen? - sova
96. Vad ska du göra imorgon? - möte skolan
97. Privat fest eller festa med folk på stan? - privat
98. kramade du senast? - niklas
99. Hur ofta sitter du vid datorn? - ofta
100. Har du kysst nån den senaste veckan? - ja
101. Öl eller vin? - öl
102. beroende av något? - ja
103. Vem står dig närmast? - Faktiskt ingen
104. Vad klarar du dig inte utan? - dator.
105. Behöver du mer kärlek? - förstår inte 
106. Är du natt eller dagmänniska? - natt
107. vem skrev du senast med på msn? - sebbe
108. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? - Jag skulle göra så jag fortfarande var tillsammans med philip
109. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? - bakåt
110. När ska du flytta hemifrån? - på måndag
111. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - ja
112. Vill du ha barn någon gång? - mmmmm
113. hur stor säng har du? - 140cm
114. Vill du ha längre/kortare hår? - längre
115. Gillar du Schlager? - nej
116. Har du en dålig hårdag idag? - aa
117. Favoritfärg? - lila  gul
118. Dagens händelse? - ny dag..
119. Vad är klockan nu då? - 01:21


Canuncoters!


canuncoters was here and made my blogg :)


RSS 2.0