Graviditets grej?

Vissa fastnar för saker under sin tid som gravid. Jag har fastnat för skurgrejor. Spec skurtrasor, skumtrasor och allt som löddrar. Jag står i duschar hela dagar eller så diskar jag jämt, biter på dom, drar dom i ansiktet eller städar överallt med dom. Jag skulle dööööö utan dom känns det som..


Lilla yokomoko.

Lilltjejen har ögoninflammation så vi lär göra rent ögonen tre gånger om dagen på stackarn. Men hon är så jävla duktig!


Mitt framtida hjärta!

Jag har sagt det många gånget och kan säga det igen. Nicklas kommer vara den enda pappan till mina barn. Det kommer aldrig finnas en annan pappa, mitt barn ska inte ha halvsyskon. Mitt först födda barn ska INTE behöva se sina småsyskon växa upp med sin pappa om jag och Nicklas någonsin skulle flytta ifrån varandra. Jag tänker inte låta mitt barn utsättas för något sånt. Jag mår fruktansvärt dåligt av att ha två familjer.
Man känner sig mer utanför än välkommen. Man har inte samma relationer till varandra som riktiga syskon får.
Åker den ena familjen på något så blir man ledsen, åker den andra på nått annat så blir man endast mer sårad.
Och det skulle jag aldrig låta mitt barn gå igenom.
Jag har ingenting emot att folk väljer att göra så, men av min egna erfarenhet så vill jag ha samma pappa till mitt barn. Sen spelar det ingen roll om det blir 1 eller 9 barn :)
En av anledningarna till att jag vill gifta mig med Nicklas.


Dra åt ....

Så jävla trött på alla Nicklas vänner!
Hur dom ljuger och hittar på om oss. Nu har dom fått för sig att Nicklas aldrig får göra något för mig. Vilket jävla bullshit! Ta reda på fakta innan man öppnar käften.
Anledningen till att han är hemma mycket är för att jag har haft mycket komplikationer med graviditeten, han är barnets pappa och tar ansvar. Sen har vi en hund som vi har gemensamt. Och han är ute på krogen, men inte med hans vänner för att han har tröttnat på allt jävla skitsnack dom hittar på. Usch, man blir fan fly förbannad. Och jag är glad att han vett i huvudet och inte köper på sig bilar, crossar och annat skit och faktiskt spar pengar till sitt barn. Och sen får resten säga vad fan dom vill!


Lilla tjejen!

Nu börjar det bli nått man kan kramas med!


Godmorgon!

Mornmorm!
Denna natt har jag kämpat mig igenom. Har varit kissis, haft en hund på mig. Sängen är oskön. Kan varken sova på mage eller rygg. Allt är bara fel nu om nätterna.
Just nu ligger jag och funderar på varför det aldrig är någon som hälsar på oss? Vi blir bortbjuden till folk men det är aldrig någon som kan komma till oss.
Tur att Rickard vill vara här och sova över iaf ;)


Gravidappar.

Dessa tre gravidappar har jag koll igenom. Den orangea appen innehållet mycket filmer och bilder plus check listor som är bra.
Den lila visar statistik och hur långt gången man är, den använder jag mest.
1177 ger bäst information om lilla bäbisen :)


Påskmat!

Påskmiddag med Nicklas släckt idag! Riktigt trevligt må jag säga att det var.
Hittade även bilder på mon söta lilla lindis! Hihi
Annars har magen bara varit i vägen och varit större än vanligt :(


Skvallerkärringar!

Ja vi förlovade oss igår, det har gått en dag och nu vet hela Sandviken om det. Släkten skriver hej vilt och gratulerar. Ja tack till den som skvallrat. Vi fick ju självklart inte berätta det själv, precis som när vi skulle gå ut med att vi skulle ha barn. Man orkar inte ens bli arg längre, man blir bara ledsen!


Stormagen!

I den här magen kan man tro att det ligger en kalv. Den här månaden har det växt så fort så alla bristningar kom som en smäll! Den tar livet av mig och den ska växa i 11 veckor till! Men ack så älskad hon är där i magen redan. Mamma och pappa väntat!


Förlovad!

Idag fick jag en förlovnings ring av min kärlek! Jag är förlovad :) i september gifter vi oss samtidigt som dopet.
Jag skulle aldrig klara av att vara utan Nicklas. Och jag kommer aldrig att vilja ha en pappa till mina barn! Och jag vill lova han att vara han trogen så länge jag lever :)


Bilfärd

Sitter i Nicklas pappas bil på väg till Sandviken. Påskbord med min släkt står på listan.
Har nyss varit på kalas och Nicklas kusin som fyller 18. Super trevlig, alla är så lätt att göra med och man trivs så bra i deras närvaro!


Vecka 29!

Det är fan skrämmande! Nu går det så jävla fort. Det är nästan så man blir rädd. Och framstegen ser man. Vaknade flera gånger i natt att lillan sparkade mig i både revben naveln. Men känslan som man får är helt ofattbart! Varje gång hon sparkar så vet man att det lilla livet där inne lever och mår bra!


Vardagsrummet halvklart!

Nu är vardagsrummet halvklart. Det ska upp nya saker i hyllorna och andra tavlor här inne. Ska även köpa en matta. Sen är det bara att börja med ett annat rum!


Äckliga jävel!

Sitter och gråter floder, skulle ha åkt ner på stan. Istället lär jag hålla koll på kattjäveln som kissat ner allt i barnrummet, barnvagn och barnsäng osv. Och nya soffan vi fick hem igår. OCH gamla soffan som skulle ha blivit såld idag. Jag orkar inte!!! Och ja, vi har försökt med allt för att den ska bli rumsren!!!
Nya saker för flera tusen är förstört :( våran barnvagn bara! Hur fan ska jag få bort lukten av den? Det går ju inte att tvätta. Soffan går inte att byta.
Min mamma hade katten innan oss och ville inte ha den kvar så vi var snäll och tog den. Och nu blir dom arg för att vi inte kan ha den kvar. Inte fan ska mitt barn behöva växa upp med kattkiss på alla sina saker! Och tycker man det är ok att ett barn ska leva i kattkiss behöver man inte heller träffa mitt barn.


Nya soffan.

Nya soffan är på plats. Riktigt härligt med nytt. Nu ska bara den gamla bort! Men han som levelerade soffan ställde den bara utanför och lät gravida mig bära in den själv.


Brak frukost!

Idag fick det bli en riktig frukost!


Nytt nytt!

Idag kommer nya soffan och jag vet då fan inte vart jag ska göra av den gamla! Får hoppas att någon ringer och vill ha den före klockan 2. Hjälp!

Barnmorskan klockan 2 idag med. Och dit lär jag gå, aldrig! Nicklas får minsann köra mig på cykeln ;)


Hormoner och lycka på samma gång.

Även om jag för mesta dels känner mig sviken, så är jag ändå kär dygnet runt.
Ibland kan mina hormoner bubbla över, och då vill jag ha min Nicklas här, men mig.
Ibland tappar jag alla ord jag har och vill packa mina saker och flytta. Samtidigt vill jag inte ge upp.
Jag vill ha min egen familj, men min Nicklas och vårar barn. Vad som än har hänt och kommer att hända vill jag bygga min framtid med han.


Grillning i solen

Hello! Kom nyss hem ifrån svartviksstugan med Nicklas två systrar med familj:) det var riktigt skönt att komma ut lite även fast jag satt och nästan kissa på mig.
Just nu ligger jag och håller mig för att inte ta tag i städningen, städar hela jävla tiden!

Nu har vi köpt ny soffa, så bara att sälja den andra!


Fest på smultron!

Igår var det minsann fest på smultron! Alla vart full utan om jag näst intill. Nicklas vart nog fullast av dom alla stackarn. Men det var roligt!


Fredagsfin!

Idag gjorde jag mig fredags fin. Imorgon är det trubadur här på smultron och helvete kommer att bryta loss.


Inget känns bra..

Idag känns ingenting bra.
Jag vill inte bli mamma, jag vill inte ha någon förlossning och jag vill verkligen inte ha någonting i magen. Jag vill inte vara låst i flera år framöver.
Jag vill flytta utomlands, jag vill söka till dokusåpor. Jag vill åka på festivalen och åka utomlands. Idag känner jag mig inte ett dugg redo för mamma livet och jag känner mig inte ett dugg klar med ungdomslivet.
Nicklas är 7 år äldre än mig, alla hans vänner är gift och har barn. Jag förstår att han är redo. Mina vänner är ute varje helg och tycker inte att jag är intressant längre för att jag inte kan gå ut.

Idag vill jag gräva ner mig!
Jag har sån förlossningsskräck och hoppas dom söver ner mig och tar ut barnet. Idag vill jag fan ingenting! Bara att någon ska försöka förstå..


Förlossningen!

Kom nyss hem från förlossningen. Trodde lillan ville komma ut :( vattnet börja sippra och jag började svettas som en jävla gris! Fick värkar och ont i benen.
Haft värkar hela veckan så vart lite orolig. Hon har lagt sig neråt och sparkar mig i revbenen och hon var riktigt stor. Så nu, ska vi bara gå och vänta.
Mina blodvärden var höga och hennes hjärtljud låg mellan 160-170.
För tre veckor sen låg mina på 113 och hennes på 133, så det ändras fort.
Nu skulle jag bli sängliggandes, endast toa besök. Hon får inte komma riktigt än!


Älskade du!

Min lilla yoko, hon vet att jag inte vill duscha när ingen är hemma, så hon ligger och vaktar toa dörren när jag står i duschen.
När vi fick hem henne från Irland fanns det inte i min fantasi att hon skulle bli min lilla skatt! Allt som kretsade var miles. Jag kan inte förstå nu hur jag kunde sätta henne åt sidan. Hon är just nu mitt allt och det finaste vi har. Hon ska snart bli storasyster och det finns inte en syl i världen att hon på något sätt skulle bli åsidosatt! Hon ska vara med på vårar familjefoto för oss är hon inte bra en hund. Hon är min tjej, min bästa kompis och min glädjespridare. Aldrig någonsin skulle jag tänka tanken på att göra mig av med henne! Hur tillståndet än såg ut.

Hon är världens snällaste hund. Hon är 1,8 år och beter sig som en gammal dam som älskar människor och barn. Blir hon inbjuden av husse så leker hon. Matte vet hon att man varken kliver eller busar med. Men hon älskar att ligga på min mage och känna när lillan rör sig där inne. Hon kommer för alltid att vara min lilla skatt, hon ska för alltid dela vardagen med oss!


Inget badkar!

Vi tycker inte alls om badkar här hemma. Så idag var dom och hämtade det. Men satt inte upp någon jävla golvlist och lagade inte fläkten på toa! Blir skapligt matt. Så vid löning ska jag köpa lite duschhyllor, badbalja och en snygg duschstol eftersom jag alltid har en stol i duschen :)


Baka baka!

Har bakat mig stora chockad muffins! Var som att äta tre mackor när man ätit en muffins.

Just nu ligger jag och tittar på lyxfällan. Det gör ont i hela kroppen på mig, tycker så synd om dom! Får gråten upp i halsen. Jag lär sluta tycka synd om folk hela tiden.


En bra tisdag!

Idag fick jag äntligen träffa tvillingarna. På vägen dit var jag så jävla nervös och tårarna satt i ögonen på mig. Men när jag kom dit kunde jag nästan inte förstå att det var sant. Att min äldsta och bästa vän, är mamma till dom små liven! Det är helt otroligt!

Har även haft Brander och Cecilia på besök. Brander åker tillbaka till Sälen igen imorgon :( tar det ett tag innan hon kommet tillbaka igen!
Usch, jag uppskattar mina vänner så jävla mycket, för mig är dom otroligt viktig fast jag inte träffar alla så ofta. Dom finns alltid i mina tankar iaf. Jag älskar dom och vill tacka dom varje dag för att dom finns!


Har börjar sticka igen. Hunnit en bit på två dagar ;)


Smultronbacken och kackel!

Har varit uppe hos Linda med tjejerna. Har även hälsat på både mormor och farmor.
Ordnade inför barndisco här på smultron, temat är film! Jag ska klä ut mig till lilla My i mumin.

Just nu väntar jag på min stora kärlek. Han slutar kvart över 12. 45 minuter kvar!! Det känns som en evighet. Är inte hel utan han, saknar han hela tiden. Han skrev även idag att jag ska få en ring, och jag har sagt att så fort jag får en ring så ska vi planera bröllop och förhoppningsvis få in det samtidigt som dopet. Jag är så kär i han så det gör ont! Tänk att vi snart blir en familj. Han, jag, lillan yoko och kattjäveln.

Men han fick ju inte sånt romantiskt svar när han skrev att jag skulle få en ring..


Stensätra

Sitter ute hos pappa och väntar på att köra han till jobbet. Jag ska låna bilen idag. Hade först tänkt mig att åka till mormor och hälsa på. Sen ut till Gävle. Kan dock inte vara borta med tanke på yokon. Vi har börjat sagt yokon istället för yoko, vet inte varför.


Hur mycket väger jag

- Nicklas, om du skulle gissa på min vikt om du inte visste den. Vad skulle du tro då?
- 32 kanske..

Allvarligt? Kunde han inte sagt 54 eller nått sånt? Tror han är rädd för mina gravidhormoner, eller så är han rädd för att bli utan matlåda i veckan.


Karate kid!

Ligger i sängen och tittar på karate kid. Nicklas har aldrig sett den. Var ut och träffade Linda och Jennifer en stund, alltid lika trevligt med en pratstund;)

Btw när jag skulle gå och hämta pizza igår satt det några killar vid ett bord och skrek att jag skulle ta av mig black army tröjan annars kom jag inte in. Ja visst kunde jag hålla med dig till 100, men om man säger åt mig att göra nått så får man fan en spark i huvudet, så jag var tvungen att spöa hela högen! Nä, inte riktigt, jag stannade upp, gav han en mördarblick och kisade med ögonen, sen tog jag min pizza och gick. Bråka inte med en gravid kvinna!


Bandyfinalen!

Har varit hos pappa och varit barnvakt hos Kalle och tittat på bandy, vilken match! Riktigt spännande. Kalle hoppade från soffa till soffa så till slut hoppade han fel och ramlade ner på golvet. Ett korvpaket på pannan och vips! Ingen bula vart det ;) nu sitter vi hemma och ska titta på andra perioden.


Blir inte arg, utan ledsen.

Fan! I sista minuten blir man bortbjuden till Stockholm en heldag. Vi som aldrig gör nått annat än att spara på pengar och sitta hemma.
Självklart ska vi sitta utan bil och batteritorsk på min. Inte en jävel ville skjutsa in oss till tåget, och ingen kunde komma och hjälpa oss med batteriet. En utlänning hjälpte oss att försöka knuffa igång den i nedförsbacken så nu står bilen mitt i vägen. Det kokar i mig. Det är fan aldrig någon som vill hjälpa oss!


Lillan i magen har gympa

Lillan i magen har morgongympa, försöker filma men så fort jag öppnar munnen blir hon tyst. När pappa Nicklas pratade igår med magen vart det ett jävla hoppande i magen.
För mig är det fortfarande overkligt, att om endast någon vecka och dagar blir vi föräldrar. Jag ska ge mitt barn allt, all kärlek man kan ge.

Nu får vi bara hoppas att det inte är en pojk som kommer ut, för då får den bara en massa tjejsaker. För dom såg ju faktiskt inget kön ;)


Varg och vuxna människor?

Det verkar pratas en hel del om varg. Helt i onödan, jag harar vargar. Jag är fruktansvärt rädd för dom och skulle aldrig vilja möta på ett sånt fult djur. Men att folk klagar över att vargen tog deras feta jävla ko i natt är helt meningslöst. För det första så slaktar vi dom jävla feta korna och äter, och för det andra så undrar jag vad vargen ska äta om den inte få äta djur? Vilket den lever på.. Jävla jakt människor.

Sen undrar jag över varför vuxna människor inte kan bete sig som vuxna människor?
Klaga för i helvete inte på att folk hänger ut andra på Facebook, och sen går man och gör det själv. Liksom, man får inte ha hur mycket dubbelmoral man vill i kroppen.

Nu ska jag slänga av mig linnet och krypa ner bredvid min sambo och känna om nått blir hårt ;) eller inte!


Är jag bara dum?

Jag stoppade ner tungan i ett öl glas igår, eller ja, jag bara doppade den lite för att få lite lite smak i munnen när Nicklas drack, jag tog ingenting i munnen, utan bara lite på tungan. Kände mig så hemsk en timme efter, kände mig så hemsk när jag la mig. Det var så lite att jag knappt kände smak, men ändå kändedes det som om jag hade gjort någonting olagligt, att jag skulle få mitt straff.jag kände mig så fruktansvärt instängd.

Denna väntan på lillan i magen gör mig galen. Jag kan inte göra någonting. Inte bära, inte stressa. Inte rensa kattlådan och inte dricka. Det känns som en jävla evighet fast det bara är någon vecka kvar nu. Jag var stressad först av att ingenting var klart. Nu är jag stressad av att allting är klart och att ingenting ska komma ut ur magen på mig. Mardrömmar och känslor, hormoner och magen gör mig allvarligt tokig.
Utan min sambo och älskling Nicklas hade jag fan inte klarat mig. Han stöttar mig genom allt, jag är så jävla tacksam över att jag har han.


Pannkaka!

Haft pannkaksfrukost på smultronbacken idag! Och jag är så kär i min kille.


Sängmys!

Ligger i sängen med Nicklas, för en gångs skull har vi kunnat sova länge och inte bara till halv 8.
Lillvännen är bakis, ganska rätt åt han. Han spydde och hade sig inatt.

Vaknade i morse och skrek rakt ut, jag grinade och grinade och det sprutade tårar. Jag drömde att jag och Charline bråkade, och att mamma skärde av sig pulsådern i halsen och att jag bara stod och inte kunde göra nått. Det var bland det värsta jag varit med om :(


Fredag kväll och nudlar.

Sitter hemma med en sovandes Rickard och äter nudlar till fullt frys. Lär hålla mig vaken till klockan 2 när Nicklas ska hämtas på krogen. Kommer dock inte orka med tanke på att jag har somnat tio varje dag i två veckor ungefär. Hade inte tänkt mig att denna kväll skulle bli som den blev, men nu fick det väl bli så..

Har varit en lång dag. Tova kom förbi idag med bäbiskläder, hon är bra go hon! Och en jätte fin filt med ett kaninhuvud på:) hon är den första som ger oss nått till bebben.

Det har varit tjafs hela dagen, mellan vuxna människor. Dom sitter och klagar på varandra och sen gör dom precis lika dant, som dom tidigare har suttit och gnällt om. Man orkar inte liksom bry sig.. Jävla fjanterier!


:(

Det gör så ont i mig att se mina syskon må dåligt. Det gör så ont i min mage så jag finner inga ord. Jag vill ge dom allt, guld och gröna skogar. Jag försöker hjälpa till. Jag försöker ha Rickard så ofta jag kan, så han får komma ut och mamma får vila. Jag försöker skjutsa dom hit och dit. Jag försöker se till att min syster kommer hem på nätterna. Jag försöker se till att Rickard har det bra i skolan och kan känna sig trygg. Jag tar tag i dom som mobbar han, så fort jag kan. Jag önskar att jag kunde hjälpa min mamma med ekonomin, vilket dom kämpar med varje dag där. Varje eviga dag är en kamp, iaf i våra hjärtan.

INGEN vet hur det ligger till, i te en enda människa vet! Alla är så jävla blind. Rickard som är 12 år får spara sina pengar för att kunna köpa ett par simbyxor. Charline ska vara glad om mamma kan fylla på telefon åt henne i slutet av veckan. Är det inte sjukt? En mamma som precis blivit frisk från en långvarig cancer, ska kämpa dag för dag för att få ihop vardagen till mina syskon. Det måste göra så ont i min lillebror! Och det gör så ont i mig när han sitter hos oss och säger "allt är mitt fel, varför vill inte han ha mig"
Jag får förklara för han att ingenting är barnens fel, ingenting är Rickards fel.
Han säger varje gång att han är glad att Nicklas finns, så han bara slipper växa upp med pratande tjejer.
Jag vill ha han här jämt, han är min ögonsten, min finaste lilla kille!

Åter igen fattar inte utomstående hur det ligger till, dom förstår inte varför Charline och Rickard är ledsen, ingen försöker sätta sig in i deras situation. Det är inte meningen att det ska vara jag som skjutsar dom till sjukhuset för att hämta medicin, eller köra hem dom på nätterna.
Varför? Varför väljer man bort sina barn?
Varför kan jag inte ha mer pengar och hjälpa till? Varför kan jag inte göra nått? VARFÖR KAN INGEN GÖRA NÅTT? Varför är det ingen som försöker sätta sig in i deras jävla situation utifrån och fattar hur fan det ligger till??


Katter!

Fy, jag tycker inte alls om katter. Dom är tråkiga och hårar.
Dock tycker ju Nicklas om dom små hårbollarna så man blir ju tvungen att ha en här hemma!


Erkänna är svårt..

Om man väljer att prata om andra, får man också stå för det sen. Behandlar man andra illa, får man också ta konsekvenser för det.
Är näst intill trött på skitsnacket på smultronbacken och ledsen över att folk pratar om vad vi gör om våra pengar. Det har inte folk med att göra. Folk flyr så fort det blir någonting och vågar inte hantera det hela, det stör mig. Vill man nått kan man säga det rakt till personen man har problem med.
Man ignorerar det inte och flyr!


Lite målning i lägenheten!

Har målat lite på väggarna i lägenheten och gjort lite i lillans rum. Är rätt nöjd faktiskt!


Börjar trivas

Så där, då var toaletten halv klar. Så fort att barnrummet och hallen blir klar så ska allt upp på väggen. Vi lär dock ha tapetklister till fyra bårder och det känns så jävla onödigt att köpa en hel stor hink med klister!
Har beställt lite dekorationer också, sen blir det Ikea vid löning :)


Lördag och mello!

Lördag och melodifestivalen. Anton vann inte med Robin var nästan lika bra han med:)

Nicklas ska köpa en cross, han ska köpa en cross har jag bestämt. Annars kastar jag ut han två timmar om dagen så får han leka med kottar om det är så.

Måste ta och träffa Linnea och hennes två bebbar!
Nu har vi flyttat in och allt är näst intill klart i nya lägenheten. Barnrummet har vi kvar och lite väggsaker att montera upp.
Magen har värkt i två dagar snart, blir det inte bättre imorgon åker yoko hem till mamma i någon dag så jag bara får ligga och vila. Hon kommer få vara mer där nu när jag är i sista biten i graviditeten, jag orkar liksom inte motionera lika mycket längre så hon får sig inte såna rediga promenader. Men hon trivs så bra där så :) inga andra djur och det är lugnt.


Det är mitt liv, inte ditt.

Människor som ska lägga sig i mitt liv, min sambos liv eller min framtida familjs liv, är en pina!
Det är mitt och våra beslut, det är vi som bestämmer över oss. Det är vi som fostrar våran hund. Det är vi som kommer fostra vårar barn, och den som ens öppnar kakhålet och berättar för mig hur jag ska göra, kommer jag be dra åt helvete och det har jag varnat dom flesta för. Man lär sig av sina misstag, och av misstag blir man rikare av.


RSS 2.0