Nu vill jag åka och supa!

Efter skolan åkte jag och Charline till Jörgen. Drack kaffe pratade och titta på resor.
Snart bär det av, även om jag lär åka själv! jag ska fan inte vänta längre. Hade rickard haft ett pass hade jag köpt en resa till både han och mig. Jag saknar mexico!


Kommer jag dö?

Imorgon åker syster och Johan till turkiet
På fredag åker mamma och Stefan till turkiet
Jag ska ha Rickard i en hel vecka... hejdå


love is brasil


Då var det slut på det roliga igen.

Vilken helg? Fy fan vilken helg..
Fredag. Åt middag hemma hos mamma. Viktor jag Johan Charline mamma och Stefan. Viktor körde mig till Emil och där förfesta vi. Jag Sanna Marcus Mathilda Emil Jhonny Asp han syster och två till vad jag kommer ihåg. Gick till steel vid 12 tiden och jag var redan för full kändes det som. Vart bjuden på två cider, vart fullare. Shotade med Erik och blev fullare. Fick en öl och blev fullare. Lyckades ta oss till 8an och där köpte jag en cider, och en till cider och blev fullare. VARFÖR SKA TROR JAG ATT JAG SKA BLI BÄTTRE AV ATT DRICKA MER PÅ FYLLAN? det är en bra fråga det.. började bråka med vaknten, fick inte dricka upp cidern.. vart ett helvete! var otrevlig mot alla där på slutet. Kommer faktiskt inte ihåg så mycket mer än det om jag ska vara helt ärlig. Vet bara att jag var bakis på morgon och åkte med Viktor till ockelbo i onödan.

den dagen trodde jag att jag skulle vara nykter. JAG SKULLE VARA NYKTER BESTÄMDE JAG! drack 3 glas vin hemma hos mamma. Gick på palaia och drack cider. Mötte upp frida och åhlund på mulligans med linnea mamma och stefan. Tog en öl, tog en till öl. Jimmy bjöd på en till öl. Tog en öl på steel och frida bjöd på cider och shot för hon fick sådan förbannat bra lön sa hon. Så det slutade med att jag var full den kvällen med.. Söndag vart lugn. Plockade svamp med Linnea viktor och asp plus på till. Sen stod vi bara på maxi parkeringen hela kvällen. Skolan gick super idag :)

biljakten, dra du åt helvete


Var med Marcus Mattias och Anders. Jag vart gruppledare, självklart! Marcus for iväg med moppen och letade efter bensinpriser, öppet-tider och räknade plankor. Jag och Mattias försökte klura ut allt medans Anders va ute och rökte. Det var frågor efter frågor efter frågor.. sattfrån 9 till elva, letade som galningar. Kom iaf 3a. Fick en egen påse med :)


luk ät mi

Shulululu! Snart ska jag dricka öl, varit på stan hela dagen efter skolan.


jag hatar mobiler


Malin, mobilen är liite småsliten.. haha
måste tag i detta och hämta ut min mobil nu, förbannade jävla skit sak!


Fuck up


Men som det kan gå?!

Skulle inte dricka, drack på palaia. Köpte öl och cider. Ellner kom och vi gick till mamma. Alla drack, viktor och hans kompisar kom. Linnea kom. Vi gick till steel town och jag var full. Vart fullare. Gick till lillpuben med Viktors kompisar. Vart fullare.. Vart arg och gick till 8an. Skulle somna hos Linnea men fick hjälpa en full virre hem. Var full själv. Vaknade för ett tag sen och har ont i hela ansiktet. Läste bloggen och kom ihåg att jag ramlaed och fick en smäll av Ellner.. Snart blir det bakis pizza sedan bilbingo men mamma och Viktor.

Saknar min gamla lägenhet och allt "häng" :)

godnatt

Kvällen har varit super bra.
Jag har varit kalas full. Ellner slog mig över ansiktet, flög och ramlade på kyssbron, fläskläpp hängöga och svullen arm. Viktor skulle kasta ner mig i vattnet. Allt slutade som en soppa. Fick ta taxi hem med Viktor, stackars liten att vara full. Vad ska jag nu göra? ut på nästa äventyr? Jag ska upp klockan 8 så det är väl bäst att dra sig hem..

Sluta vara så dum med dig!

Känns som att dagarna flyger iväg.
Det är redan onsdag idag! jag ska ut på krogen.
För första gången i mitt liv ska jag ut på krogen singel.
Vad konstigt det låter egentligen.. men så är det faktiskt :)
Jag behöver inte längre tänka på vad jag håller på med, behöver inte tänka efter om det är rätt eller fel. Jag kan göra precis vad jag vill faktiskt..

Sitter på bibloteket med mamma, ska egentligen vara i högbo med iv men vaknade lite sent. Åkte till mamma så gick vi hit för hon ska fixa nå papper. Ska snart gå och äta lunch med Annelie och Elin. Snart kommer Ann-louise med :) mammas kompis som är hur underbar som helst. Hon blir kvar över natten hos mamma. Imorgon är det som sagt torsdag, ingen krog i Gävle för min del :) På fredag blir det kharma för hela slanten & på lördag har jag inte en aning! orkar inte planera den dagen :)

Viktor tjatade om valbo, så jag lär väl följa med han dit lite senare om han nu ska åka iväg. Dock hatar jag att gå i valbo määän! Skiter man väl i. Varför ska man på bolaget i valbo när det finns i sandviken? humf..

övrigt? jag mår bra nu :)


Johan Svangren

Johan Svangren, kanske den absolut snyggaste i hela Sverige.


Godnatt

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ÄLSKADE BLOGG :)!
eller inte..
Förbannat trött, rederiet och sova! skola imorgon och det suger. Göra efter då? dunno faktiskt. Är ju så illa tvungen att ta mig till pappa och göra klart dom få plankor jag är illa tvungen att göra klart denna vecka. Förbannat trött på dom där plankorna. Lättare att måla när dom kommer upp på väggen! Men ska inte alls gnälla.. har ju bara 25 kvar eller nått. 300 plankor har tagit mig HELA sommaren, och jag ljuger inte.

Och Viktor, nu vet jag att du läser min blogg :) PUSS PÅREH!
Är du otrevlig nästa gång får du aldrig mer titta på ditt lskade program, REDERIET!

Jag kommer alltid att flina, åt dina och mina minnen


Mmmm va göttans med tårta

Jora satt, igår? umgicks jag med viktor, sedan Linnea och Fredde en stund.
Nu ska vi äta tårta här hos Fredde :) han bjöd nyss på mat, gullungar!
Ska tvinga ut viktor nu efter att han har vart och åkt cross. Eller så blir det film här med dom :)


Det är dags att gå vidare nu natalie :)


Det är tur att det går att skrapa bort..


Jag har iaf roligt

Sitter hos Fredrik med han och Linnea. Hans två små ungar har kommit hit och jag och Linnea leker för fullt :)


allting kommer lösas och bli bättre ett tag.

Hur känns det? bra:)
Hur gick det till? vi stod utanför mamma, allt slutade med en hejdå kram
Varför? jag vet inte... jag vill att den dagen ska bort
Vem är han? han vaar det bästa som hänt mig, nu är han Niklas
Var det en bra sak att göra? ja vet faktiskt inte.. Ibland funderar jag om vi verkligen var redo för att lämna varandra.
Har han gjort något mot dig? nej. det enda han har gjort och gör ont är att han inte litat på mig..
Hur känner du dig nu? känner och känner, orkar inte känna efter men troligen känns det bra:)
Vad har ni? vi har ingenting längre..
Om han skaffar ny då? Om han skaffar en ny så vet jag inte, jag hoppas han blir lycklig :)
Blir du inte arg? Absolut inte, vi måste gå vidare.
Om du ser honom med en annan tjej? när jag ser honom med en annan tjej efter att mina känslor för han försvunnit så absolut, jag blir glad.. Endast för hans skull
Hur kommer vardagen bli? vardagarna kommer bli som förut. Men jag kommer nog inte kunna släppa fredagar på ett tag. Jag kommer gå och önska att ingenting ska komma hem hela veckan..
Bestämt? vi hade inte bestämt så mycket faktiskt.. jag hade bara hoppats på ett år eller fler.
Hur blir nätterna då? Dom har varit lätt :) dom kommer att bli lätt. Men jag kan fortfarande inte glömma hur många nätter jag har varit med honom.
Är det något du tänker på, något du är orolig över? Har aldrig varit orolig när det gäller niklas. Är det nått jag har gjort så är det att lita på han. Jag tänker inte heller på någonting. Förutom när han ligger och håller om mig. När jag får höra hans röst nästagång.. Jag kommer aldrig mer få längta efter honom. Jag kommer aldrig mer få ligga och sakna honom på kvällarna. Jag kommer aldrig mer på sitta i soffan med han på en söndag.
Är det något du vill säga till honom? klart det är, det är massvis...
Är du lycklig nu? Klart jag är.. är niklas glad är jag glad :)
Kommer du klara det här? Absolut! det kommer jag göra, jag har redan klarat av den hårda delen. Trodde jag skulle ta detta på ett annat sätt men det gick bra. Förra gången fick jag panik och det verkte i hela kroppen. Nu flinar jag när jag tänker på han.

Min helg vart toppen!

Har inte skrivit någonting om helgen.. blä!
I fredags satt vi hemma hos linnea och drack. Vart full så jag Christer och Linnea fick för oss att gå på 8an. gick till henne igen och gjorde mat. Sen kom philip petter martin och oher. Satt och efterfestade fram till 7 tiden. Antingen var jag så  full att jag skrattade åt allt eller så hade jag förbannat roligt!

Lördag vaknade vi halv 5. Gjorde mig klar och for ut med viktor. Hade inte så mycket att göra fram tills att vi kom på att vi kunde åka till hammarbu till mamma och stefan. Våra gamla grannar hade fest och jag hade inte träffat dom på säkert 5 år så det var roligt :) drack lite öl och en grogg sedan åkte vi igen. Vart inte så mycket mer av den kvällen. Vakna nyss, blää! Tror det blir bio ikväll :)

lalalalala

Nu är jag också singel och sökande :)
Party party!

bakis bakis bakis

Bakis bakis bakis!
Vart lite för mycket drickande igår. Somnade inte fören 11 idag! Kom nyss till Linnea, nu ska vi dega och ta det rulle. Shulululu.

fan håller jag på med

Jag vet att jag älskar dig
men jag saknar det
jag vet att jag kommer ångra mig..

.....

Jag saknar det vi en gång var

Mys pys hela dagen.

Hjälp mah! vart ska jag börja?!
Somnade halv 5 imorse, fick inte sova alls. var ute med brander linnea josef och co till ungefär 2 tiden då vi blev förbannat blöt. Låg och tittade på rederiet till 4. Kunde inte somna, när jag väl somnade vaknade jag av ett sms, somnade om och vaknar av att Viktor ringde för att han ville prata med någon när han gick till jobbet.. Jaha? Vaknade igen vid halv 7 för då hade jag ställt klockan en timme för tidigt, vart pigg och kunde inte somna om, vaknade vid halv 8a igen och låg i sängen till kvart över 8a för att jag visste att jag skulle vara klar på en kvart och orkade inte stå ute för att vänta på challe och maria.

Gick iaf till skolan. Pratade bara i 40min sen fick vi sluta, behövde inte komma tillbaka fören på måndag. Jävlar ja.. MÅNDAG! det var ju säkert nödvändigt att ens gå dit då? blöö... Fick även veta att förra året var vi sammanlagt 84 pers på hela IV. I år var det 91 ettor som började, fatta.. Vi är över 100 stycken på iv! Var kvar på skolan 3 timmar efter att vi hade slutat.  Enhel tallrik med KESO åt jag också, fyfan va göttans det är! åt ihjäl mig. Charline och Maria höll på som vanligt, fjanta och skulle bråka. Tur att jag inte umgås med dom på fritiden. Mitt i allt ser jag någon jag känner igen, Niklas lillebror kommer och går. Tänkte ta mig i kragen och hejja så jag stod och flinade, väntade på att han skulle känna igen mig men icke.. Snällt :( Gick till enen och mötte malin och vi for till linnea. Gick till badhuset och solade, sedan til ungdomsmottagningen. Nu sitter vi och myser och ska snart vidare mot bingohallen.

Jag hatar regniga dagar! Det är då man vill ligga hemma och mysa.

Smakapå den ni

Var ute och åkte med josef. Vi ville pröva att bli blöt så som på filmer så vi ställde oss brevid en pöl och han körde i full fart, vart jaaaaa ganska blöt efter...

Om det bara kunde bli som för ett halv år sedan

Imorgon börjar skolan och ingenting kommer bli sig likt. Jag kommer troligen att vara den enda 3an på hela iv eftersom alla andra har tagit sig i kragen och gjort något med sitt liv. Charline och Maria kommer troligen vara dom enda 2erna på hela iv och sedan kommer vi bara få en massa dryga fittor i 1an. Fan vad jag saknar skolan nu, hur förbannat roligt vi hade. Vi var som en stor familj allihopa. Var läraren förbannad på en var den förbannad på alla. Gjorde en någonting som man inte fick göra var alla med på det. Var en på bra humör var alla på bra humör. Jag vart som en helt annan människa på iv, med dom folken. Jag skratta och fjanta mig, hade förbannat roligt och försökte vara trevlig mot alla. Vilket funka. Dom få gångerna jag var på dåligt humör frågade folk om jag verkligen kunde vara annat än glad. Jag kommer sakna malin.. marcus macke loke alexander precis alla! ingen kommer vara kvar.. jag vill ha det som förra året. Skolan får mig även att tänka på Niklas, hur nykär jag var efter jul lovet då allt roliga började. Att halva min tid gick åt att tänka på han, när jag egentligen borde ha pluggat.


42 frågor om någon du älskar

1. Vad heter han/hon? Niklas löv
2. Hur gammal är han/hon? 24 om någon dag
3. När träffades ni sist? i söndags.. vet inte om måndagen räknas
4. Är han/hon snygg? Men skoja inte!
5. Brukar han/hon färga håret? nix
6. Vilka färger har han/hon haft? LILA HAHA
7. Vad har han/hon för parfym? helvete, det vet jag inte
9. Vad är erat första minne? Ja vet inte, vi gjorde inget tsm i början.. Bowlingen
10. Har ni många minnen ihop? dom räcker för mig :)
11. Vart bor han/hon? I gävle
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nix
13. Är du avundsjuk på honom/henne? skulle väl vara för att han är så snygg
14. Vad heter hans/hons syskon? frida nina jocke wilma.
15. När träffades ni första gången? på en fest i valbo. Men annars var det den 19 dec :)
16. Hur träffades ni? det vet jag nog inte vad jag ska svara på
17. Vad går han/hon i för sporter? Skulle kunna tro att det är alla i världen.. Men tvsport är hans sport
18. Vad kan han/hon göra på helgerna? SUPER TITTAR SPORT OCH ÄR ANTI NATALIE
19. Vad brukar han/hon göra efter skolan? han jobbar
20. Har ni haft sex? absolut inte :)
21. Har ni pussats? ja, när jag väl får några:(
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? händer väl kanske lite för sällan?
23. Har han/hon fräknar? nej men jag önskade han hade
24. Har ni kollat på film någon gång? absolut :)
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? jag har iaf :)
28. Har du sett han/hon gråta? nee...
29. Vad gjorde du då? jadu
30. Har du sett han/hon vara riktigt arg? ja.. haha
31. Har han/hon sett dig gråta? ja
32. Vad ska ni göra i sommar? Sommaren är över
33. Har han/hon svikit dig någon gång? nej
34. Har ni pratat i telefon någon gång? absolut, varje dag
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Det hoppas jag verkligen
38. Vad är det bästa med honom/henne? Att han är min, och finns där så mycket som han finns. Att han aldrig ger upp och fortsätter att förstå mig. Att han har fått mig att göra saker som ingen annan någonsin har fått. Jag älskar att han älskar mig.
39. Har ni planerat att förlova er? nej
40. Skulle du ge honom/henne pengar om du vann 1 miljon? han skulle få en bil
41. Hur ser hans/hennes klädstil ut? jeans, tshirt, stor tröja?
42. Vill du att han/hon ska kopiera detta och skriva om dig? HAA!


Don't mess med meee


Rätt stekigt sådär..


Jag skiter it

Varför gör jag inte dom sakerna jag vill göra för!?


jag hade hoppats på verklighet

Inatt har jag haft världens bästa dröm! Jag har nu försökt att somna om flera gånger endast för att drömma vidare.
Allt var perfekt, hade egen lägenhet jag trivdes i. Malin bodde bara någon lägenhet ifrån. Jag hade en liten andrian på 4 månader och han var det bästa av allt i drömmen. Alla ville ha han. ´Min pappa var så stolt över att bara morfar. Och jag var så himla stolt över min Adrian! Han var lite brun och brunhårig, smal och mycket hår på huvudet. Gud vad lycklig jag var i drömmen. Det enda jag gjorde var att gå och pussa på han. Alla ville hålla i han. Charline var kär i han och ville vara barnvakt hela tiden. Jag hade även en hund, stor svart ljusbrun hund som vaktade han på kvällarna för min dörr gick inte att låsa.
En natt skulle jag gå ut med Malin på något. Hon var barnvakt till lisen och Adrian var hos pappa för att Lena var barnvakt medans vi gjorde oss klar. Charline skulle hämta han och sedan gå hem till mig men jag hämtade han själv. Hela vägen hem gick jag och grinade, jag ville inte lämna ifrån mig han för att gå ut och ha roligt. Jag ville ligge och hålla om Adrian i sängen. Till slut gick vi.. Jag och Malin. Vi gick till aga och käka sen tog vi en öl på stan. Det vart så förbannat fult värder så vi sprang hem, jag ville springa det fortaste jag kunde. När jag väl kom hem så stod dörren öppen.. Det var hur stökigt som helt och det fanns inga skor hemma.. JAg gick upp på övervåningen och där ligger Adrians överoll han hade på sig när det var fult värder. Men ingen bäbis, ingen Charline och ingen hund. Jag satt mig nere hos Malin som också var borta och grinade.. Det var tomt överallt,  ingen svarade hos pappa.

Usch vad jag vill somna om och komma tillbaka till den där drömmen. Det är nog den bästa jag någonsin har haft. Förutom det som hände där på slutet..


Vart fan ska jag ta vägen?!

Jag känner mig så förbannat instängd.. Medans alla andra är ute och har roligt (vilket jag tror eftersom vi har haft det alla gånger vi har umgåts) så ligger jag här i sängen och grinar av ilska.. Jag grinar för att jag är hungrig. "ikväll blir det myskväll och för en gångsskull ska jag ta det lugnt innan Niklas åker" Vilket var det jag faktiskt vela och valde själv, fuck off.. Det slutade ungefär såhär.. Jag vill och har sådan lust att gå hem! jag skulle skita i om jag var framme imorgon eller om två dagar. Jag vill slå sönder nått och äta! blir av med denhär jävla ilskan. Jag kommer aldrig kunna somna.. Jag känner på mig att jag kommer åka hem inatt.


Godnatt, skiter it

Det värsta jag vet med mig själv är när jag är hungrig och blir sur! Jag klarar knappt av mig själv..
Får jag inte mat när jag vill och den maten jag vill ha när jag är hungrig eller är sugen blir jag tokig. Jag kan sura i flera timmar, dagar om det ska vara så. Jag blir så fruktansvärt sur och arg att det kan få mig att grina.

Idag vart allt fel! Bakis.. inge cigg.. Rastlös och var allment hungrig. Tinade upp falukorv och gjorde mackaroner. Mackaronerna vart överkokta så hela jag var arg, men jag försökte att inte sura eftersom jag vet med mig själv att jag INTE KLARAR AV ATT GÖRA MAT! jag kan inte, jag är så fruktansvärt värdelös på det. Iaf så gjorde om det och började med andra försöket om att koka macaroner.. Ne då var fittkorven för hård och inte riktig tinad så då sket jag i det. Surade upp till en timme och då kommer Niklas med mat som han hade gjort till mig men jag vägrade äta. Och när jag väl bestämde mig för att äta såg jag att han hade ätit upp hela korven.. JAG ÄR SÅ FÖRBANNAD OCH USCH! Hur fan ska jag bli mätt på 3 biter? Nu ligger jag i Niklas säng och grinar, detta är sjukt! jag vill bara hem nu, jag vill inte alls vara här. Jag har ingen lust alls att sova här inatt.. Och jag är så fruktansvärt nära på att slänga datorn i golvet. Hade det inte varit för att pappa skulle tycka att det var drygt att lämna in den på lagning så hade jag inte tvekat. Jag hatar den ändå.

Fan ska jag göra?! Jag är så förbannat sugen på falukorv och spagetti.. Och nu kan jag inte äta. Det går inte att besvkriva mer ord hur irreterad jag är.

Sanna Persson


Hejja sanna, snart 18 år.

Blir så fruktansvärt matt. Att jag äntligen har kommit tillbaka till mina vänner och har roligt, istället för att endast gå runt och tänka på mamma så är det fel. Jag har inte ens tänkt på att bry mig vad jag är med för folk och vad dom vill och är ute efter, jag vill bara slippa sitta inne och vara ute.. Men visst, idag fick jag slänga iväg ett sms "jag vill inte umgås med er längre". Det tog faktiskt emot.. Jag har aldrig haft så roligt som jag har haft dom här senaste två veckorna..

Nu kommer Elin och hämtar mig, hur längesen var det inte jag träffade henne då? Hämtar upp Malin på vägen samt Martin sedan far vi dit. Bara roligt folk, folk man inte träffat på hundra år. Folk man umgicks med i ockelbo, när man vad 14 år. Fan va roligt vi ska ha! Slänga mobilen åt helvete ska jag göra med. Idag vill jag inte ha kontakt med någon förutom mina älsklingar hos sanna. Klockan 12 åker jag in till parkrocken. Det gör jag endast för att se prop dylan. Inget ska få mig på dåligt humör idag, inte ens det där smset.

...............

Momma said I'm proud of you, and my dad want to help me, guide me through,
And I do want to change, but I keep coming back to the same old same,
Snort a line, and hope for a better life.
What the fuck is that, where's the discipline?
I don't now what it is but I'm sick of it.
I didn't care about nothing, I'll rather be alone for now,
Figure out, how to bring myself back down, on the ground.
I guess we changed, some for the better, some for the worse.
I'm stuck somewhere between and it hurts.
I miss saying things like "thanks I'm alright."
When you ask me, how I'm feeling, well I'm happy, when I'm dreaming.
It's a whole other world in my head, when I close my eyes in my bed.

jag älskar att ha roligt

Fest hos mig igår. Drack öl och bada

En solig dag på jobbet.


Livet leker, går det att säga mer?

Jag är bakis, jag är sliten. Jag vill ha mer öl. Jag vill ta mig en återställare och bli glad.
Igår var det fest, förmycket fest.. Vaknade ganska spännande, i en husvagn som åker efter en bil. Då var det bara att ta skydd under täcket och försöka ligga still. Ikväll ska vi vara här, bada och chilla.. Dricka och ha roligt. Jag älskar detta, jag älskar att ha roligt och jag blir glad. Så här borde det vara oftare :)


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

Lär mig tro på kärlek,
lär mig lita på känslor.
Få mig att älska
såsom jag en gång kunnat.
Älska mig och var ärlig
så att jag ännu en gång
kan känna tillit och trygghet
Lär mig tro på kärlek, lär mig lita på känslor.
Få mig att älska såsom jag en gång kunnat.
Älska mig och var ärlig så att jag ännu en gång kan känna tillit och trygghet.
Låt mig få känna mig älskad såsom det tidigare varit.

Vilken härligt dag, lalalalala

Jora satt haft fullt upp hela dagen.
Josef och Kalle hämtade upp mig i sörby. Åkte runt över hela gävle ungefär. Vid 5 tiden for vi till sandviken då dom följde med mig upp till morsan så dom fick skämma ut mig lite. Mamma var som vanligt och Rickard ännu värre. Jaja, drog vidare till Gävle, trödje där vi hjälpte Gusten och resten med aattt komma låss. Sedan körde vi i ett jävla träsk i skogen. Vi plockade upp sanna och åkte till sandviken då vi plockade upp Brander hos Johanna och åkte till Josef för att han skulle göra en kedja till mig som armband men det skulle vi ta imorgon eftersom det var för mörkt :) Sedan drog vi och mötte upp moses och elm osv osv.. Åkte ut i skogen och körde lite med storbilen sedan åkte vi hit, till Sandviken. Nu sitter jag hos brander och ska sova här.

Snowboard åkning

Jag vill ha vinter, jag vill åka Snowboard med mina tjejer igen...

Jag är trött och klockan är halv 3

Shulululu. Fan hände igår då?
Johanna och Brander hämtade upp mig så for vi till boulongen, mötte upp Josef och gänget och när vi kom dit satt adam och resten och väntade på oss. Tog fram kubben och började spela. Jag var KUNG! allvarligt.. Haha, så var jag faktiskt duktig. Spelade ett tag, va väl ungefär 15 stycken där. sedan plockade vi ihop och åkte. Jag Johanna och Brander svängde förbi Max och sedan till Niklas. Josef ringde och ville hitta på något men när jag kom upp till Niklas så såg han så ensam ut så jag stanna hemma för att somna med honom innan han åkte iväg och jobbade över veckan. Nu ska jag ut och åka med Josef och hans homies.


En brunhårig Natalie

Hitta en gammal bild som satan på mig igår. Men jag saknar mitt hår.

Låt inte Göteborg vinna idag

Bara för att Niklas ska bli sur så tänker jag sätta mig och titta på fotbollen och heja på häcken :) han kommer mörda mig..

blåbärsplockning med min höstluva vintersnuva och sommarduva.

Igår var jag och Niklas ut och plockade blåbär. Men vi hittade inte så mänga i hemlingby så vi åkte till bryns istället men skogen såg ut att vara farlig. Så nä vi gick över ängen tröttnade jag och åt upp dom få blåbären samtidigt som Niklas skällde på mig, jag tröttnade alltså på hans jävla tjat :)
Måste hålla med om att jag är så jävla ful..

Kalle leker på hotell rummet

vileker kurragömma med Kalle på hotellrummet i göteborg när jag och Niklas var barnvakt. Hade så roligt åt han när han skulle komma fram hela tiden.


Någondag ska jag krossa niklas mobil

Bild 1, Jag har spytt i duschen, full i göteborg.

Bild 2, vi åkte flumride och alla va rädd


Bild 3, Niklas suger


Kissie är en ond människa

Varför stör jag mig så mycket på Kissie? Varför är hon så förbannat jävla jätteful, men ändå är man beroende av hennes jävla blogg. Endast för att man blir så irreterad.. Det är sjukt, hon är så ful.
Om hon bara kunde vara lite snäll... Jag vet att jag är taskig, men det är ingenting jämfört med vad hon är mot alla andra. Jag hoppas att hon på nått sätt ser detta..
1 - hon är ful
2 - hon är dum
3 - hon är en idiot
4 - man stör sig
5 - hon går inte att undvika

Me löv you lång time

Jag har världens bästa vänner! guld världa allihop.
Duben röjde igår, dock inte lika roligt som förra gången men det ägde :) Får hoppas att det kommer en 4a inom kort nu också. Frågan är vad fan man ska göra idag?!

JSDJFOKOKOFKERNGOVBEh

Jag blir så arg, så fruktansvärt arg att detta får hända.
Hur kan sjukhuset vara så pantad? så förbannat dum i huvudet att dom inte kan se att en människa fortfarandra har cancer i kroppen? att dom inte ens såg det från första början utan lät henne gå med det i flera månader. Och nu när vi väl trodde att allt var bra så finns det fortfarande kvar.

Jag vet ingenting, vi vet ingenting. Kommer hon klara sig? hur allvarligt är det denna gång? Jag är så arg.. Så arg att dom inte kan göra någonting. Att ännu en gång ska man behöva sitta och vänta och vänta och vänta och vänta för att få veta nått. Att veckorna blir till år. Och dagarna blir till veckor. Varje gång man tittar på mamma och funderar på det..

Vad skulle jag göra utan min mamma? hur fan skulle jag kunna klara mig utan henne? Varför är inte jag och kramar om henne? Jag hatar att mamma har cancer. som tydligen bara blir farligare och farligare hela tiden..

men puss påre!


Men vadå bästaste!


Natasja - Spring 2 Fall


Hemma från underbara gräsö!

Roligt, hann vara hemma i 2 timmar sedan gav vi oss av till gräsö :) Jag Brander Malin Johanna Jonas Oscar och Adam. Var framme vid "stugan" trodde vi vid halv 11. Killarna började packa båten sedan for dom iväg. Dom kom tillbaka och hämtade oss och vi fick åka båt till stugan med. Packade upp och började dricka, bilket jag och Malin hade gjort i bilen. Killarna och Malin for ut med båten och åkte lite skidor men gav upp ganska snabbt. Eller jag och Jonas satt kvar. Johanna och Brander gick och la sig tidigt. Jag och Oscar var uppe längst. Tittade på rederiet och dom andra kunde inte sova för att vi hade så högt. Vi somnade till i soffan runt 6 tiden sedan gick vi till sängarna.

Tisdag morgon vaknade jag vid 10 på morgon, alltså först. Väckte Oscar för att fråga vart dasset var, men det hittade jag knappt. Väckte alla andra och sedan drog jag Malin Oscar och Jonas ut med båten och dom åkte vattenskidor. Adam tog rodbåten och lekte vilse. Sedan skulle jag och Malin ta den, gick inte alls bra, slutade med att vi vart bosatta på en sten och kissade. Ungefär så var dagen fram tills att jag och Malin kom på att vi skulle till en öde ö för att dricka oss fulla :) Åkte vid 8a tiden och alla andra kom efter men killarna åkte lika fort. Vi tjejer åkte ut och fiskade. När vi kom tillbaka vid 10 shota vi och startade vatten pipan. Drack öl och alla blev ungefär full.. Brander och Johanna la sig vid 12 tiden och jag och Malin gick upp på loftet och tittade på film med Jonas och Adam. Råkade somna till där med så gick ner för att väcka Oscar för att vi skulle hämnas för igår.. Sen kommer jag knappt ihåg mer. Mer än att Jonas och Adam vart tokig. Jag tog Adams tröja för att den va så jävla snygg så då tvingade dom på adam min DC tröja och kallade honom för "tung". Dom kastade in saker på Johanna Brander och Malin. Dom lät som måsar och fick allment damp. Hade förbannat roligt. Gick ut för att ta en till öl sen är allt svart..

Vaknade på golvet i Oscars rum med tröjan brevid mig och en strumpa. Ingen hade en aning om vad jag hade gjort eller hur jag hade hamnat där.. inte ens jag själv. Började med att packa alla saker i påsar för att det as regnade. Oscar körde oss till bilen och sedan for vi och åt. Sen vart det hemgång. jag vill redan tillbaka, jag saknar det redan. Har inte haft så roligt på länge. Nu ska jag duscha och sedan sova :)!


Varför får jag för mig att du inte är lycklig med mig..


Vad det än är så är jag ledsen att jag inte är som du önskat.


Jag vet inte vad som är rätt och inte..

Nu har jag packat ihop alla mina saker hos Niklas, sitter och väntar på att Anna ska hämta mig. Men jag är lite nojig över att jag ska lägga nyckeln i brevlådan, tror att den ska fastna där inne.
Mina hjärtan på naglarna jag gjorde i bilen.


Nu gäller det att hålla i sig

Ändrade planer lite grann, åker till Gräsö ikväll och blir kvar i några dagar.
Vattenskidor, öl fylla och bästa sällkapet. Blir inte bättre än såhär :)!


Viken jävla bilfärd.

Hemma från götet, och fyfan va skönt det är!
Har nog aldrig uppskattat staden sandviken/gävle så mycket som jag har gjort nör vi kom hit.
Lite dålig uppdattering, haft fullt upp. Skriver allt i minsta detalj imorgon. Mycket spännande saker :)! Godnatt nu

RSS 2.0